Wpisy 2 764 809 – 2 764 908
7 grudnia 2016 00:02 → 7 grudnia 2016 06:02, 100 wpisów
A ja z dzidą
Cześć wczoraj byłem z tatą znowu zagrać u bukmachera na mecze LM. I co mam 7 meczów na 3 kuponach i na jednym 5. A już mnie Besiktas załatwił !!! I kolejne 30 zł poszło. A licznik już blisko jest 1000 zł na minusie. A ktoś z was gra może ? A na te błędy ? Bo taki dziadek gra i właśnie tak.
krzysztof c postaw jutro stówę na Legie
A tak apropos to robisz już w tych gumniakach?
Pamiętam jak dziś pojechałem z kolegą zagrać na 1 kolejki LM i LE. No i z grubej rury zagraliśmy po 100 zł tu i tu. No dobra ... i miałem 12 meczów LM z tego 10 podpórek, za 100 zł byłem 562.11 do przodu, a w LE mogłem być ponad 2000 do przodu. A koledze wtedy dwa nie weszły. A potem jeszcze trafiłem w 2 kolejce LM za 30 zł około 170 byłem do przodu. No i jeszcze 6 razy wygrywałem. Dwa raz Eliminacje MŚ Europy, potem ligowe 4 mecze Ekstraklasy i 3 razy na psy. A tak to lipa. Ogólnie z Europejskich pucharów to 2 kolejki szczęśliwe i 8 nie. No chyba, że jutro trafię, lub LE. Bo często nie trafiamy 1,2,3 meczów jak przy dużej ilości. A tata na kursy sobie oblicza, a duże i szczęśliwy. Eh szkoda gadać, oglądał mecz to potem wkurzył się poszedł.
okej rozumiem
Nie, dostałem jak byłem w PUP ofertę świeżą wtedy akurat z firmy stolarskiej. To jest na Specjalistę ds sprzedaży. Inaczej zawód Referent ds sprzedaży. A potem z tym byłem u nich. A i taki pan był w biurze i pani. No i miałem chwilę taką z nim rozmowę. To zapytał czy wiem co to drzwi i okno. Bo to stolarnia jest, okna i drzwi robią. No i czy miałem już w tym doświadczenie i tak dalej. A potem, że mogę na stronę ich wejść i zobaczyć. Bo kolega pisał, że w radiu o tej pracy mówili i dużo chętnych podobno. A i mówił, że się zgłoszą. Bo muszę oddać skierowanie do 9 grudnia. Ale skierowanie mi oddał tylko wziął CV. Aha i jeszcze mówił, nazwisko czy to rodzina ? A ja tak się pośmiał jakby. Bo znają mojego wujka, właściciela przedszkola i dziadka. Ten właściciel konkretnie. A do pracy miałbym, blisko około 1 km. I co wezmą mnie ? To jak grać te mecze ? Macie jakoś radę ? Czy opłaca się grać tasiemki ?
jak dałeś cv z kolorowym zdjęciem to wezmą na pewno
a na tasiemce nie graj bo nic nie wygrasz
drewniane okna to już retro kto to kupuje i komu to sprzedasz?
A chciałem sobie PS4 Slim kupić z FIFĄ 17 na Święta, taki sobie prezent zrobić. Bo kolega też ma i do tego zajebisty komputer, ten co pracuje w gumiakach. No a potem, a to ty nie masz. A tak byśmy mogli mieć wspólne konto i grać razem. Bo tak pewnie można prawda ? No i F1 2016 i inne gry. On ma właśnie F1 2016, podobna zajebista jest. Bo uwielbiam właśnie to, ale mam F1 2013 na PS3 Super Slim. A po za tym chcę od kolegi takiego kupić rakietę za 150 zł, za którą podobno dawał 700 ? Ale jak nią trochę serwowałem to idzie bomba z niej. Bo mam już 2 rakiety, ale ona świetna jest. A ten od gumiaków pracuje tam, a jakoś mi nie załatwił pracy. A jak kiedyś pisałem, jakieś transmisje sportowe, pogadać, pograć, na piwo czy co tam przychodził. Co to ma być ? A ja mam też szkołę do opłacania, chociaż ten miesiąc mama mówiła zapłaci.
No to super niskopochylony.
dej sobie spokój z tym ps4 dziewczynę lepiej sobie poszukaj
kłopot nie kłopot
A jak dostanę to wam tym co mnie lubią po piwie na Św Mikołaja kupię, albo po zakładzie Lotto i Lotto Plus. A piszę z taką właśnie na Messengerze, piękna jest. A po za tym kiedyś z nią pisałem. A jakiś czas temu patrzę jest i przypomniało mi się o niej. Nawet zdjęcia swoje mi wysyła. Ona krótkie bluzki lubi i widać jej spore. Aha długie włosy, 18 lat, około 170 cm, 55 kg około. Ciemny blond ona jest. Nawet pytała co będzie dla niej na mikołajki ? A bo sam napisałem ,że jej coś kupię. Taką np, krótką bluzkę. Ale wideo się nie dało z nią pogadać. Pisała, że ma problem z Internetem nie szybki, czy coś tam ? Aha raz się połączyłem to nie było nic widać. A dziadek znowu trafił do szpitala co miał udar, po raz 3 już. Bo coś złe wyniki krwi wyszły.
jak ma problemy z video to czasami może to być dziewczyna z brodą
a zdjęcia to przykrywka
Ale również tak widziałem piękne dziewczyny, blondynki i brunetki. Taka przy galerii do lody sprzedawała jak lato było, piękna, ale nie zgadałem i w galerii piękna. Musze kiedyś zgadać. A jak byłem w szkole i potem przerwę to wstąpiłem do baru na kebsa, bo uwielbiam i tak była ta brunetka, szczuplutka co ją już w widzenia kojarzę. Około 25 lat, 160 cm około, 45 kg około, mmmmmmm a jakie pośladki o jeny. I też nie zagadałem. A co im powiedzieć, aby no wiecie jakoś zbliżyć się ? Aha bo do dwóch kiedyś próbowałem to jedna się okazało miała chłopaka a inna narzeczonego. Ona ma Facebooka, ale potem ileś zdjęć zostało usuniętych nie wiem czemu ? a ja na drugim spotkaniu bo pracowała nie wiem czy jeszcze w Kauflandzie w butiku, z różą. Była inna dziewczyna, a to zadzwonię do niej, a potem podeszła ona nie przyjdzie ma chłopaka i abym poszedł do domu. A za chwilę patrzę, a jakiś z nią się wita i do mnie. Czy ja do jego dziewczyny ? A ja no nie wiedziałem, że ma chłopaka i odszedł. A co byście zrobili na jego miejscu ? A ta w galerii co sprzedaje jeansy już kiedyś ją widziałem i była z inną ale tylko patrzyłem z korytarza a ona coś z tą drugą podśmiewały się. Ale jednak nie odważyłem się podejść i jak teraz kiedyś byłem była ona.
Mini Lotto 0/5
A tata mówił, że dziewczyny to na kasę idą. Na takiego biednego to nie spojrzą. Aha i mówił najpierw szkoła, praca a potem dziewczyna. A mama jak byłem z nią i tatą w galerii, powiedziała mi a co byś jej kupił ?
krzysztof bokserem jesteś to czym się przejmujesz
A temu koledze od gumiaków mojemu najlepszemu co byście powiedzieli ?
Co pracy nie chce mi załatwić. A o sporcie to by rozmawiał i rozmawiał !!!
to taki z niego kolega jak nie chce nic załatwić
A i on ma, ja nie mam no wiecie. I, że razem będziemy grać, gry będą razem. Tak mówi, a potem będzie inaczej ? Jak według was ? Dobra kończę, bo chcę iść na roraty na 07:15 jeszcze nie byłem, teraz ani razu. To trzymajcie się, miłego dnia. A bo teraz niby nie potrzebują więcej ? A jego brata jednak widzicie widzicie !!! No i tak to jest. Choć nie lubię skarżyć. A ja i piwko ile razy postawiłem i to dobre i co tylko !!! Bo chciałem ładnie ugościć. No i taki podzięk. A jak mam go sprawdzić, jak się zachowa. Jak go no wiecie ?
Bo on o tej konsoli. A on ma i co ?
PC i PS4 !!!
jak sprzedasz jedno drewniane okno na miesiąc to też będziesz miał ps4
Ale one nie studiuje i średnie ma, oraz zawodową Ślusarza chyba jakiego tam ? Z maszyn wiem, czy tokarza ? A matury nie robił. A ja jednak za 5 zdałem, ale nie poddałem się walczyłem. A ile potu było i korepetycje jak gorąco rowerem jeździłem aby zdać.
Ale jego brat się dostał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na blacharza chyba robił i pracował u takiego jednego.
zanieś sam cv z kolorowym zdjęciem to cię przyjmą na okres próóbny na pewno
jak dobrze będziesz kleił te gumiaki to przyjmą na pewno na stałe
No i chciałem do kartonów, a to Ukraińców chcieli potem lepiej im się kalkulowało. I ile razy byłem w tych miejscach o jeny sporo. Starałem się o przyjęcie i CV dawałem. A niby do tych gumiaków chcieli a potem nie. I poszedłem do gimnazjum z woźnym. Ale to znacie historię już. A studiuję na Wydziale Administracji 2 rok niestacjonowanie. A i dostałem SMS wczoraj, że członkowi sympatyków PiS będzie spotkanie w restauracji w piątek o 18:00. Bo zapisałem się aby innym pomagać. Ale praca też jest ważna. No żeby prace ludzie mieli. O żeby powstawały gminny zakłady pracy !!! Tata mi podsunął pomysł, on o powiatowych mówił. Aha bo wiem, że to bardzo ważne dla ludzi. A i wystartuję na Radnego Gminy, tylko że u nas taki już długo jest i jak miałbym z nim wygrać ? Jak są zbiórki np. na chore dzieci wkładam pieniądze, czy inne inicjatywy lubię się włączać, SMS również wysyłam. Nawet blok reklamowy obejrzałem. A na spotkaniu co robić ? A może ktoś z waszych znajomych też z PiS ?
Ale ja chcę na Specjalistę ds sprzedaży teraz !!!
Ale jeszcze telefonu nie było. A i miałem się zapoznać z ich stronę i co robią. Ale dużo tych stron bardzo. Co zrobić ?
A i nawet jakieś wymiary i co tylko. Wiem, że może mnie sprawdzić ten pan może ?
Dobranoc Po piwku ze mną wypijcie jeszcze. I życzę dużo szczęścia grającym, a tym co wygrali gratuluję. Jak przed ostatnio grałem w Keno to sporo razy musiałem podchodzić do kasy po wygraną. Miałem 4 3/5 i 2 4/5 !!! A potem już 2/5 i 1/5, no i koniec. Wyszedłem 22 zł na plusie, a zacząłem od 4 zł. Bo robiłem tak drugą szynę dawałem cyfry o jedną wyżej. Może to też jest jakaś metoda ? Bo kiedyś trafiłem jedno w jednym zakładzie i 4 wyżej były. Kolega ma jakieś problemy, depresja go atakowała i dalej coś z nim nie tak. Ma pracę w rachunkowości, ale coś dalej z nim nie tak. Choć często z nim pisałem i piszę. Jak mam mu pomóc ? Po prostu kiedyś na GG graliśmy w coś lub na kurniku.
PAN-może wszystko!A,Ty Krzysztof jesteś jakiś taki niestabilny emocjonalnie.Przerzucasz się od kariery politycznej do klejenia gumiaków.Wybierz coś pośredniegoŻyczę powodzenia
wszystkim
Jak czytam wpisy krzysztofac,to pusty śmiech mnie ogarnia
On powinien mieć tłumacza,żeby to wszystko co pisze przetłumaczył z polskiego na nasze
tak pisze, że chyba sam nie wie co chce od życia
krzysztofc postaraj się o tłumacza
Jak czytam wpisy krzysztofac,to pusty śmiech mnie ogarnia
On powinien mieć tłumacza,żeby to wszystko co pisze przetłumaczył z polskiego na nasze
tak pisze, że chyba sam nie wie co chce od życia
krzysztofc postaraj się o tłumacza
Krzysztof c dziewczyne to trzeba poznac pierw na żywo a dopiero ewentualnie pozniej rozmawiac ,pisac przez internet czy telefon
No i tym wpisem zepsułaś wszystko,Gonzaga jest bardziej taktowny,tez to czytałem.
camilex
ja piszę jaka jest prawda,przecież nikomu nie ubliżam
taki z niego student,który nie umie się wysłowić
ja piszę jaka jest prawda,przecież nikomu nie ubliżam
taki z niego student,który nie umie się wysłowić
No nic...Drodzy Parafianie-trzeba się zbierać>ZofijaCamilexPozostali
Wczoraj grałem na taki układ,podzieliłem kupon na 4,część tj 12345,11,12,13,14,15,21,22,23,24,25,31,32,33,34,35 II wariant to:6,7,8,9,1016,17,18,19,20,26,27,28,29,30,36,37,38,39,40 III wariant to:41,42,43,45,51,52,53,54,55,61,62,63,64,65,IV wariant to:46,47,48,49,50,56,57,58,59,60,66,67,68,69,70,76,77,78,79,80 w II wariancie padło 7 z 20
Jeszcze jeden przykład,losowanie z dnia 5/12 godz 21.40 41,42,45,54,55,62,64,72,73 9/20
29 listopad godz 21.40. 4,11,12,15,21,25,32. 7/20. 6,7,19,20,27,28,37. 7/20 mówi Wan to coś?
Następny przykład z 22/11/2016 godz 14 6,16,17,19,29,37,38 7/20
No i następne losowanie z dnia 18.08.2016 godz 14 6,7,9,20,29,30,36 7/20
Teraz ---->>
1. Wrocław: 0.
2. Białystok: -10. Suwałki -11.
Tak to wczoraj było:
1. Zbigniew. Wpis 360. 49 x 5/5.
Podałem 1-2/5. Było 1/5.
2. Astrolog: Mini 433.
Podałem 0-1/5. Było 0000000000000000000000000000000
Astrologa stać na WIĘCEJ.
1. Zbigniew. Wpis 360. 49 x 5/5.