Wpisy użytkownika marc1978
Łącznie 6 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 787 075. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dziwne w Multi plus gra 25-30% grających a tu proszę 1 trafiona 8/8 z plusem. Akurat z plusem się trafiają główne co za szwindel
Kiedys się bralo 800zl wyplaty i trafialo się 4w lotto za 150zl byl git teraz się zarabia więcej a wygrane gowniane . Kiedys trafiłem 4 za 36zeta i to byl ostatni raz kiedy zagralem w lotto.
Andromeda wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem koniec kropka.
Wiarygodność tej strony coraz gorsza trzeba wyniki na innych stronach sprawdzać bo nie wiadomo czy Pasko znowu blednie nie podaje wyników.
Popis wysokości wygranych i żenady w lotto ciag dalszy. Tym co w to grają współczuję
10 lat temu więcej placili a zakład wielokrotnie tańszy. Co za dno
Ja w mini 4 zakłady na 7 losowań czasem 3 wejdzie to gram dalej 4 dawni nie bylo.
Mialem 4 ale jeszcze bylo mini 3razy w tygodniu na 5 losowań wysłane i w ostatnim trafilem
11,18,21,22,39 mialem a bylo 11,14,21,22,39 ale placili zajebiscie bo 1370 chyba w styczniu ale daty nie pamiętam zawsze z chybika
Czwórek mialem 5 w zyciu i jedna jak byly zakłady specjalne jeszcze
Banda dopiero się rozkręca. A propaganda Tvp Pis prawie jak za komuny.
Przed polaczeniem będziemy teraz słyszeć Rozmowa Kontrolowana Rozmowa Kontrolowana
Lorey no właśnie nie działa wszystko jak trzeba Pasko nawala regularnie.
Na telegazecie szybciej wyniki i wygrane niż w necie co się dzieje w tym kraju.
Ciekawe jaką odprawę dostanie prezes odchodzący ze stanowiska.
Serw napisał prawdę i tak samo myśli wielu użytkowników tej strony.
Super szajs znowu same zera bez głównych wygranych a na początku padały regularnie ustawka się skończyła.
Właśnie wysłane z chybika 20,22,25,37,45,46,60,71,74,78 kto chce niech bierze.
Szkoda tego młodego kierowcy winny czy nie i tak go posądza. Jakby mogli to juz by go powiesili na rynku w Oświęcimiu. Podobno się jednak nie przyznał do winy.
Może wczoraj pani premier śpieszyła się do kolektury żeby zdążyć wysłać kupony.
8,38,61,64 nie było tego zestawu od 5000 losowań i system sobie można wsadzić głęboko w d...
Zatypujesz na pasko system12 w mini i zero trafisz a w realu za 2,5 zl 3wejdzie tak już jest
Sam trafiałem w Multi na stawke 10 a teraz za głupie 2,5 nic nie wchodzi
Mój kumpel w mini nie chcial dołożyć do systemu 6 i wysłał za 2,5 i trafił 4 a miałby 5 w systemie prawie zawał dostał
6 wygranych 5/5 ale może jedna osoba zagrala stawka 6 kto wie na całą Polskę żenujące
Jak lotto bylo po 2zeta za 6zeta miałem 3zaklady i czasem coś było 3 albo 4 teraz mogę wysłać 1z plusem albo 2zaklady bez plusa a wygrane czasem dużo niższe niż kilka lat temu więc juz w to nie gram. Takich graczy pewnie więcej zrezygnowało na rzecz np.mini