Wpisy 2 781 242 – 2 781 341
2 stycznia 2017 00:01 → 2 stycznia 2017 05:57, 100 wpisów
Dzięki KrzysztofChociaż ja już swoje-jakiś czas temu-pozdawałem
Dziwne
Za rok zagrają pewnie wszyscy na 14sta 1,2,3,4,5
Właśnie wymysliłem schemat Trza w kupon zawinąć kamiora stanąć przed budką i puści go na trafił
Witam z Nowym Rokiem troszkę mi się sylwester przedłużył ale już jestem
Jutro na pewno nie wpadnie 1,2,3,4,5
Ale dziś tu jedna zkobitek trafila wrealu 5/5 .1,2,3,4,5
Ale dziś tu jedna zkobitek trafila wrealu 5/5 .1,2,3,4,5
Szofer ja mógłbym powiedzieć że sylwester i nowy rok na statku oj bujało mocno
Hanusia
Mnie wróżka wywróżyła że w tym roku wygram Tylko nie powiedziała w co
Mój dziadek miał świnke co gadała po francusku Jak nie chciała gadać to zasadzał jej gumofilcem kopniaka a ona od razu łi łi
Ty szofer uważaj na te dziewczyny przy drodze bo możesz jak one zjechać na zlą drogę
Ostro by było gdyby żar wyleciał z kominka i gołą dupą no wiesz
gabrys mam szacunek do swojego interesu,byle gdzie nie wkladam
Ja to się cieszę, że Bozia pomyślała i dała nam interes na stałe bo takizalatany jestem, że interes mógłby się poniewierać po obcych ludziach
Uważaj na terrorystów Kurde Wszystkiego się już czepiają przykra sprawa z tym kierowcą
ciężarówka to też można powiedzieć o kobiecie w ciąży Mnie bardzo się ciężarówki podobają
Dobra To raz jeszcze wszystkiego Najlepszego z Nowym Rokiem Życzę Wszystkim Zdrówka, Wysokich wygranych a jak nie to ..szczęścia w miłości
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, a wygranym, dobranoc.
niestety mój pracodawca chce by mu za darmo pracować i wszystkie soboty
no cóż a mi proponują stawki początkującego pracownika, gdzie mam duużo doświadczenia i duużo wykształcenia. pewnie jakbym była facetem to problemu by nie było. a tak, cóż... brak przyrodzenia tylko cycki i nóż mi się w kieszeni otwiera.
Iza ja czekam na tel byłam już na rozmowie a firma rusza od lutego mam nadzieję że się uda
miałam w sylwestra
2x3/5 w multi i 5/10
3/6 w dl
wczoraj 4/5 w multi i wieczorem 6/10
oby tak dalej
2x3/5 w multi i 5/10
3/6 w dl
wczoraj 4/5 w multi i wieczorem 6/10
oby tak dalej