Wpisy 2 752 228 – 2 752 327
17 listopada 2016 00:01 → 17 listopada 2016 13:55, 100 wpisów
No jedyne te 500 + udało im się.
A wiek emerytalny ?? Będziemy zapiepr ....ać do 100 lat.
A wiek emerytalny ?? Będziemy zapiepr ....ać do 100 lat.
Nie jesteś na bieżąco-wiek emerty.ma być przywrócony(60 i 65 lat)
greg- nie oglądasz telewizji, dzisiaj sejm uchwalił 60 dla pań i 65 dla m.
Ha,ha,ha-Zastraszony Naród nie może uczestniczyć w marszach KODu
Greg
Tylko jeden gostek powiedział mi że kradłby ile wlizie gdyby był takim powiedzmy
Premierem
Reszta oczywiście cholernie uczciwa
Tylko jeden gostek powiedział mi że kradłby ile wlizie gdyby był takim powiedzmy
Premierem
Reszta oczywiście cholernie uczciwa
..a tak bez jajek
to jest ogólne przyzwolenie ba wręcz "ukryty" podziw dla ZŁODZIEJA w Polandii
nie oszukujmy się.
to jest ogólne przyzwolenie ba wręcz "ukryty" podziw dla ZŁODZIEJA w Polandii
nie oszukujmy się.
..tyle że na "nizinach" wśród cherlaków bywają ciut bardziej przy kości
też
też
Cholera nie zauważyłem żem znowu Ropuchem się stał
Dobranoc Szanowny i wszystkim pozostałym Uczciwym na śledziach
Dobranoc Szanowny i wszystkim pozostałym Uczciwym na śledziach
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/25748.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 571 000
Dzień dobry.
jestem też przyjaciółką przyjaciół
Nie dziwota.W moim wieku.
Puszczone na 14sta za 25zl
1,6,15,70,75
1,6,15,70,75
Kończę 1 piwko i do spania po 3zm Gryks76 juz pewnie śpi
nie lubię nawet nie cierpię piwa
idę sobie bo tu lipa jak wszędzie
Witam wszystkich! Czy ktoś z Państwa używa pełnej wersji Viltomierza? Czy również od 3 dni macie problem z aktualizacją wyników i działaniem programu? Czy antywirus wykrywa Wam w aplikacji trojana o nazwie HEUR/QVM06.2.? (przy pierwszym pobraniu antyvir również miał objekcje, wykrywał coś innego, ale puszczał aplikację i działała)
Proszę o rzeczowe odp.
Pozdrawiam
Proszę o rzeczowe odp.
Pozdrawiam
Patrzę na Cyfroland
taki zniechęcony, znużony, wręcz wyprany jak kasa Chytr(T)uska
a tu nagle!!!
taki zniechęcony, znużony, wręcz wyprany jak kasa Chytr(T)uska
a tu nagle!!!
Lewy prawy do lewego wypij kolego
2 752 284. lewy 2016-11-17 (09:13)
Lewy to po cholerę zmieniać lokal?
Lewy to po cholerę zmieniać lokal?
Majpan
Ewa
Lece
Po trzeciej zmianie
Lece
Po trzeciej zmianie
5/6 (albo i lepiej) w tym zestawie będzie >> 34,37,46,48,49,51
nie dzisiaj ale nie tak daleko żeby się nie.....
nie dzisiaj ale nie tak daleko żeby się nie.....
Dusia
HEUR/QVM06.2.
No cóż wredny ten Trojan zupełnie jak ludzie.
2752285
No cóż wredny ten Trojan zupełnie jak ludzie.
2752285
W miejscowości Gajków padła wygrana 235 796,30 zł w grze Mini Lotto (system na 9 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Nie rozumiem Majpan Twojej odpowiedzi... Wiem, że generalnie programy antywirusowe często "wyolbrzymiają" i zabraniają dostępu programom/aplikacjom, które mają dostęp do pewnych zasobów systemowych. Instalowałem Viltomierz kilka miesięcy temu i korzystałem bez przeszkód, jednak w tym tygodniu program zaczął szwankować i z antyvira wyskakuje komunikat, który wcześniej nie występował, stąd moje pytanie, czy ktoś używający Viltomierza w ostatnim czasie różnież ma kłopoty z jego działaniem?
Właśnie czytam i robię tym większe, że AV wskazuje Viltomierz jako źródło tego syfu...
Witam,
Tak wpadłem przelotem i zobaczyłem pytanie halika. Tak ,tez miałem ten problem AVG wskazywało na Viltomierz i blokowało jego otwarcie. Spróbuj dodać go do wyjątków, lub wyłącz antywirusa na czas użytkowania. Nic się nie stanie.
Pozzdrawiam
Tak wpadłem przelotem i zobaczyłem pytanie halika. Tak ,tez miałem ten problem AVG wskazywało na Viltomierz i blokowało jego otwarcie. Spróbuj dodać go do wyjątków, lub wyłącz antywirusa na czas użytkowania. Nic się nie stanie.
Pozzdrawiam
Jak już pisałem program przez kilka miesięcy działał prawidłowo i przy instalacji oraz potem kilka razy wyskakiwał alert z AV, po czym dodawałem program do wyjątków. Natomiast w tym tygodniu program nie aktualizuje danych/wyników, przy próbie aktualizacji losowania 9844 (później kolejnych) zamiast normalnej daty (począwszy od 15.11.2016) w okienku zakresu losowań pojawia się ciągle 11.2016.2 i dalej program nie robi obliczeń, chyba, że jakichś starszych wyników. Przy dopisywaniu ręcznym wyników niby dane się dodają, ale data nie pasuje, mianowicie dodając wyniki z wczoraj z 21:40 widnieją jako wyniki dzisiejsze z 14:00, a po restarcie pojawiają się znowu jako 11.2016.2. Do tego ten komunikat z antywira o HEUR/QVM06.2.
Więc nie wiem dionicos czy aby na pewno nic się nie stanie/dzieje
Więc nie wiem dionicos czy aby na pewno nic się nie stanie/dzieje
witam
hey serw dagoba krzysztof i inni piszacy jak i tylko sledzaco typujacy....... serw nic to nie da ze przestawie mam w tym tyg nocki a co za tym idzie caly tydzien przewrocony
kiedys tez tak mialem posiadalem program antywirusowy avg to przepuszczal trojany reklamowe nie moglem tych reklam sie pozbyc kupilem antywirusa kaspersky i teraz wszystko dziala prawidlowo nie przepuszcza zadnych wirusow jestem zadowolony z antywirusa kasperski polecam
Dzień Dobry
Moja parka to 34-52
druga 17-54....co z tego będzie hmmm
Moja parka to 34-52
druga 17-54....co z tego będzie hmmm