Wpisy 2 769 745 – 2 769 844
15 grudnia 2016 00:42 → 15 grudnia 2016 09:17, 100 wpisów
słuchaj, no Ty multipasko wypisz mnie szybko, ale już, natychmiast! z tego kółka różańcowego, bo zapodam za nekanie na prokuraturę i ponadto winows krzyczy zeby się z Toba nie zadawać, dziekuje za to czego mnie nauczyłeś, ale wybacz zarobiłam na tym 50 złotych, danke.
i jeszcze cos głuptasie nie lubie , kiedy ktos mnie pod***la Tseowi bo odkryłam prosty sposób na liczby od 1 do 10 tego sie wytłumaczyc Twoim 127 multipasko nie da i spier.... mi z tym ochłamem jestes kabel
i cham wszystkich nas sprzedajesz, a kto tutaj piszer ma z toba interesy jak radiostacja pl chamie ty
jutro płace za informatyka jak sladoe ilosci po Tobie znajdzie ... to twój konie i zacznij sie chopie udzielać na facebook a nie tylko tutaj z kims, kto wierzy w wygrana oszuscie kłamliwie napisałes 0 60 milonach popraw to!! Jak można?
Rozmowa z idiotą Nie ma sensuDobranocmoże ci rano amok przejdzie
nawet sie czu ju na czacie cokoliek do mnie mówic, albowiem ja z Toba nie rozmawiam, Twoje naginanie prawa jest prowokacją!
nie znam Cb człowieku , ale wiem, że pasko ma ustawiona grę, zna wszystko przed losowaiwem idioto Ty!
Wszystko jasne jeden wielki KRYMINAŁPozwolisz,że się jeszcze dziś zdrzemnę we własnym wyrze???Dobranoc
Słuchaj, gonzga to nieudolne multipasko nie uwazam! Zatem dziecino uniknijmy inwektyw i jak piszesz w regulaminie osobiscie usuń mnie stąd! skarabeuszu zaboli lub pomoże Ty mi powiedz!
Ja myśle tutaj pi raz ostatni, ze gonzag ai TY multipasko to jedno! Ale się wydało
Blue co ci sie stało
jak człowiek jest inteligentny , to kojarzy i przejrzy na oczy! zbyniu skarbie!
Może wypilas za duzo
Jutro ci przejdzie
Lecę
O tej porze obowiązuje cisza nocna. Jak chcecie krzyczeć to albo w dzień albo do lasu.
Krasnal miłego dnia i pysznej kawy Ci życzę aaaaaa i wygranych
hey......... co nie ktorzy sie nie nadaja do kontaktow miedzy ludzkich
chwasty trzeba wyrywac po blu czy jak temu czemus kto nastepny by zylo nam sie lepiej i dobrze w zabawki ts sie nam bawilo czy ktos komus kaze grac czy za kogos kase ja typuje i sie puszczam i lubie moje zycje moja kasa w teraz przed wolnymi dniami pelno kasy poplynie tylko czy nic nie bedzie zmarnowane co jeszcze na marginesie moze boli ze tak jak pewnego pana w purpurze ze do niego kasa nieplynie tylko do dziela szatana wospa
Gryks76 dusia
Dusia tak nie wiele braklo
Zchybika zagrane
12,55,20 na sucho na 14sta
moje propozyszion nie koniecznie trafne pewne zaraz spadam do sklepu tylko kawe wypje wroce to podumam
44,46,38,41
08,11,17,23
48,68,71,55
44,46,38,41
08,11,17,23
48,68,71,55
Wczoraj mialem wtypowaniach multi na 14sta 4/5 zatypowalem typujac byle jak by bylo zatypowane
zbynio a ty wiesz co mialem o 14 i jak pisales na sucho w stalych 5/5
Bilem ci
danke........... moze tak dzis zostawic koncowki 5 na 14 olac koncowki 0 wybrac liczby tylko od 01-39
Wczoraj nie gralem nie chcialo mi się iść na dziś puszczam 49razy kabaretowo
kondi nie chowaj sie wylaz zostaw te kobiety nie wyzyty ty tylko ten sex i sex podziel sie kolezankami brawa za 3/5 w ep ciekawe czy sie pusciles
Koncze kawe i idę na spacerek a później do żółtej budy
2zm dziś
zbynio ja jeszcze dzis jutro i w so 2 zm mialem propozycje za pare stowek 2 zm w nd podziekowalem to ide sobie
http://kobieta.interia.pl/uczucia/news-sprawdz-czy-jestes-malkontentka,nId,2320420
yyy eee hm raczej nie no moze po czesci tylko moze marudze dobra ide bo marudze
yyy eee hm raczej nie no moze po czesci tylko moze marudze dobra ide bo marudze
Ja znowu przegrałem faktycznie nudne Zgrywus może na jakiś czas się zamienimy ty poprzegrywasz ja wygram.
01 07 80 71 moga byc jak na moj gust jak chce sie puscic prosze bardzo twoja kaska ja bym bral tylko 71 kto tam wie ts moze psikusa zrobic i wszystkie Mc-ik twoje o 14 lub wieczorek pusicc
zgrywus z kobieta na reke wygrales moze kto dluzej wytrzyma ilosc numerkow w kamie