Wpisy 2 766 232 – 2 766 331
9 grudnia 2016 00:05 → 9 grudnia 2016 08:35, 100 wpisów
Gdybys mnie Majpan nie przezywał i nie wzywał mojego imienia nadaremno podczas moich nieobecności dałabym Ci jeszcze 2 i oczywiste 4, bo liczby musisz wiedzieć lubia chodzic parami
Gdybyś Blue nie pogrywała sobie ze mną (nie za mądre z paragrafem w tle) też dałbym Ci oczywiste
a tekst o cieniu >> nie zajarzyłaś widzę.
a tekst o cieniu >> nie zajarzyłaś widzę.
Szpiegów 24.
>> Rysiek wróci do Klanu <<
To z Radiowej Jedynki.
>> Rysiek wróci do Klanu <<
To z Radiowej Jedynki.
Mam czas do godz. 8, a póżniej będę tu dopiero wieczorem.
Mogę zerknąć na liczby.
Mogę zerknąć na liczby.
Teraz:
Suwałki: +7 Rzeszów, Katowice: +2.
Suwałki: +7 Rzeszów, Katowice: +2.
Cisza, to zaraz idę.
kto rozpamiętuje urazy nie ma miejsca na tworzenie czegos nowego...
..kuxwa "postęp" wiara w gusła Europejskie "Elity" banda homasów
i idiotów w fartuszkach budowniczych i jeden pacan z 32-gim wtajemniczeniem
i idiotów w fartuszkach budowniczych i jeden pacan z 32-gim wtajemniczeniem
...zawsze jednostki zmieniały czy chcesz czy nie tak było i będzie
zmien swoje położenie...a jednostki...zmieniały jak elity chciały
..masa to małpeczka
zobaczy smartfona u innych to tatusia sprzeda żeby tez mieć
zobaczy smartfona u innych to tatusia sprzeda żeby tez mieć
..młody co najwyzej bez ogródek pokazuje
cały syf swoich rodziców
cały syf swoich rodziców
może zrób czary mary hokus pokus , na rzazie tylko trzy wpadają? nie wypowiadaj sie ewa za innych.., i sama sobie zrób uraze powiesz mi wtedy hak długo Ciebie trzymała, że mysl jest potęgą? to poteguj, na 13.00 nie grywam
..a rodzic bidulek ma takie alibi >>>>> wszystko co robię to przecież dla dzieci <<
Majpan....bardzo nieładnie tu piszesz.....przykro mi jest....bo się myślisz co do tej "masy".....i wszystkich wrzucasz do jednego worka
no dobra cos czuje ze ktos tutaj dlugo nie zagrzeje miejsca ide sie wyslac i spac po noce przed nocka w sumie witam was jak i zarazem zegnam nie przeszkadzam w polskiej katolickiej dewagacji wzajemnej polemice itp w milosci szacunku itd
tak jak w *młodych gniewnych czasami wystarczy powiedziec, ze jestes słoncem i dać batona dopieszczona EWo
Laurcia
Wiem ze co nieco jest przykre
ale jest jak jest
i nie wszystkich tam wrzucam albowiem wyjątek potwierdza....
Wiem ze co nieco jest przykre
ale jest jak jest
i nie wszystkich tam wrzucam albowiem wyjątek potwierdza....
wyjasnijmy sobie, ze osiem strzliłam podswiadomie cztery wynikało z osiem a dwa wynik funkcji
Napisałam liczby dla Janosika....nie pierwszy raz zresztą....i co ? Rozpisałeś się o czarnych kotach i masie....dzięki....
janosik zna co najmniej 7 liczb on mysli identycznie jak ja , tylko ja bez programu komputerowego
Majpan...przecież Ty się odnosisz do ludzi tu piszących....więc jak można tego nie brać do siebie....
Ja nigdy nikogo bym tu nie obraziła bo po co? Można swoje poglądy wyrazić ale...bez przesady....
Ja nigdy nikogo bym tu nie obraziła bo po co? Można swoje poglądy wyrazić ale...bez przesady....
..a o intuicji mam swoje zdanie
które kłóci się z literaturą fachową na ten temat
które kłóci się z literaturą fachową na ten temat
To
Gdzie byłaś Laurcia jak Janosik nazywał mnie przygłupem czy wczoraj głabem?
No gdzie?
Gdzie byłaś Laurcia jak Janosik nazywał mnie przygłupem czy wczoraj głabem?
No gdzie?
A przygłupem mnie nazwał w momencie kiedy próbowałem naprowadzić go na jego własne
typowanie z przeszłości
tyle ze mędrzec nie zrozumiał
typowanie z przeszłości
tyle ze mędrzec nie zrozumiał
Majpan...to nie tak....
Ty wytykasz ludziom że korzystają z Janosika typowań....mnie nie interesuje jak się tu wyzywacie....
Korzystam z Jego typów, zapisuje Twoje Majpan wskazówki na temat liczb, korzystam z typowań osób którzy akurat mają farta....czy nie o to tu chodzi?
Ty wytykasz ludziom że korzystają z Janosika typowań....mnie nie interesuje jak się tu wyzywacie....
Korzystam z Jego typów, zapisuje Twoje Majpan wskazówki na temat liczb, korzystam z typowań osób którzy akurat mają farta....czy nie o to tu chodzi?