Wpisy użytkownika marc1978
Łącznie 6 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 204 488. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Dla fanow kaskady od 1 stycznia kaskada na 5 kolejnych losowan. Ale uwaga nie ten sam kupon tylko osobny zestaw liczb na kazdy dzien!
Pomocy Jak zatypowac ponownie ? Pomylilem sie i tylko pewniaka typowalem a reszty nie moge!
Podatek placi sie liczac od wygranej jednostkowej np. Trafiajac 7z7 6000zl placimy podatek ale np. Trafiajac 5z5 stawka 10 wygrana 7000zl nie zaplacimy podatku .
Zbigniew brawo piszesz prawde ! Trafiajac nawet 8z9 stawka 10 dostaniemy 20000zl BEZ PODATKU
Tak samo jest w systemie np. Trafimy 5z6 w lotto w systemie placimy podatek za piatke ale za czworki i trojki juz nie placimy.
Zbigniew ale w oddziale bierzesz czek i po chwili masz kase a kolektorzy bede zbierac te 1400 zl kilka dni
Apka lotto na smartfony pokazuje ,ze 16.01 padly 2 wygrane o 21:40 w Pucku i Zgierzu w kaskadzie . Cos sie zmienilo w regulaminie czy jak Moga pasc 2 glowne . Wie ktos o co chodzi?
Witam wszystkich. 16stycznia padly 2glowne wygrane w kaskade w jednym losowaniu . Totalizator potwierdza ten fakt to prawda jakas pomylka wystapila podobno.
PASKO mozesz zmienic wygrane w kaskadzie tego 16.01 bo widze brak danych
Witam po co grać na 25zakl w mini lepiej wyslac zakład system7
No wiem ale trafić 3z5 trudno a 3z7 lub 3z8 chyba łatwiej no i 5 realna
Jak ktos się chwali wygrana niech pokazuje skan w profilu ale milczy.
No dobra to może mi ktos wyjaśni w czym ta trudność w pokazaniu skana
Zanim napiszesz znowu ze 8z10 z plusem razy 2 to sprawdź w wygranych czy tyle padlo bo znowu cie ktos zdemaskuje
Jak chcecie skany zobaczyć to na 3gry.pl są plus wygrane z oddzialow
Nowy pomysl jak okradać graczy ekstra pensja ze stawka jak Multi stawka 1 2 3 4 5 10 . 50000miesiecznie do wygrania
Takiego kabaretu w warszawie dawno nie bylo jak teraz na zywo.
Jak ja jechałem do oddziału po kasę to sprawdzałem wyniki i kupon ze 100razy może 200
Moim zdaniem na najlepszej podobno stronie o tematyce lotto wymiana zdań poglądów i liczb jest oczywista. Nie mogę zrozumieć osób które piszą wygrałem ale skanu w profilu nie pokażą bo nie musza nic udowadniać podobno. Inni mogą zobaczyć ze można wygrać i pogratulować bez zazdrości.
Zbigniew się podniecasz tymi 25razy . Piatka to jest cel dlatego lepiej wyslac za ta kasę co wydajesz system 6 lub 7.
Facet wygrywa 20melonow w lotto. Babka z telewizji pyta co pan zrobi z taka fortuna? Facet mówi splace dlugi! Babka na to a reszta? Facet a reszta musi poczekać.
Kaskada 2*1000zl Super szajs 10*100zl na miejscu totolotka wstydzilbym się publikować taka żenadę .
« PoprzednieKolejne 100 »