Wpisy użytkownika klonek
Łącznie 1 227 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 041 736. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila...nie dajcie sie nabrac w tym ***nym kraju na promocje wyprzedaze ,oferty last minute
Lila, dokładnie...ja jak słysze promocja ,za darmo albo last minute to od razy włacza mi sie czerwona lampka
radze Ci Lila to samodobrze na tym wyjdziesz w tych czasach
radze Ci Lila to samodobrze na tym wyjdziesz w tych czasach
hejka
jak zamiast marnowac ciężko zarobione pieniadze na lotto stać sie milionerem w wieku 20-kilku lat ...zainwestujcie w Amber Gold
jak zamiast marnowac ciężko zarobione pieniadze na lotto stać sie milionerem w wieku 20-kilku lat ...zainwestujcie w Amber Gold
Amber Goldza naiwność sie płaci!!!...ale szkoda mi oszukanych bo to wiekszosci ludzie prości
Co łaczy polskich siatkarzy i klijentów Amber Gold??....jedni i drudzy liczyli na złoto
posrednio przyznali sie do błedu ze 3 PLN za zakład to za duzo i wprowadzili LottoPlus.wiec teraz lotto bedzie kosztowało 2 złote za zakład
widze ze pytań macie sporo wiec taki chat to strzał w 10,ja proponuje lotto za 2,50 !!!
....w obecnych czasach nas lottomaniaków ostrasza te głupie 50 groszy
Płynie Wisła, płynie
Po polskiej krainie, po polskiej krainie
A dopóki płynie,
Polska nie zaginie!
A dopóki płynie,
Polska nie zaginie!
Prorocze słowa!!!
Po polskiej krainie, po polskiej krainie
A dopóki płynie,
Polska nie zaginie!
A dopóki płynie,
Polska nie zaginie!
Prorocze słowa!!!
witam, czy TS jest zadowolony z zysków jakie przynoszą Kaskada i Joker??bo wg mnie te gry zmniejszaja wygrane Lotto i MINI LOTTO!!...no i jeszcze ten Plus w Lotto także zmniejsza wygrane w LOTTO
do ilu misi spaśc liczba wysyłanych zakładów Jokera-teraz przy kumulacji ok 50 tys- aby zniesiono ta grę??
jak zwykle ,gala zaczyna sie o 20 a najlepsze walki koło 23 czekasz do tej 23 a tam kilka sekund i po wszystkim
długi wyłącz kompa a pieniadze oszczedzone na pradzie wpłac na konto
~czarny humor: pani Kasiu niech sie pani usmiechnie!!!,,,,i cieszy sie ze nie mieszka w Chinach albo USA tylko w Polsce ,tu w panstwie prawa dostanie Pani najwyzej 15 lat,nasz system chroni zwyrodnialców!!!....no fakt mogło byc lepiej mogła sie pani urodzic w Norwegi tam za taki WYBRYK dostał by pani najwyzej 2 latka!! Pozdrawiam głowa do gór
.....nasze zyski to laptop kamera i 6000 euro skradzione Norwegom