Wpisy 1 318 746 – 1 318 845
7 stycznia 2013 00:06 → 7 stycznia 2013 09:38, 100 wpisów
witam ..
.
Ja jutro pewnie taka dyche daje
10 , 11 , 27 , 37 , 45 , 55 , 56 , 58 , 78 , 79 ..
.
Ja jutro pewnie taka dyche daje
10 , 11 , 27 , 37 , 45 , 55 , 56 , 58 , 78 , 79 ..
.
. 1 , 2 , 3 , 4 , 5
. 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Normalnie szok wczoraj w wygranych 4*9/10 ale jak mówiłem bonusa nie dadzą szybko!
ja nie bede grał po 100 zakładów jak tamci,jeszcze mnie nie powaliło
Ja tylko gram od święta ,jak mnie najdzie .Stwierdziłem że to nie ma sensu na dłuższą metę.
maiwo jestem i bylem.zawodów to mam duzo,w sumie to dobrze sie przydaje
tutaj jaki hit :
PRACA DLA SPAWACZA DO GOSPODARSTWA ROLNICZEGO PRZY BUDOWIE NOWEJ HALI DLA UTRZYMANIA ...
Data dodania: 2012-12-27 - Stawka za godzinę: 6.50
PRACA DLA SPAWACZA DO GOSPODARSTWA ROLNICZEGO PRZY BUDOWIE NOWEJ HALI DLA UTRZYMANIA ...
Data dodania: 2012-12-27 - Stawka za godzinę: 6.50
albo to
ZATRUDNIMY FACHOWCÓW OD 07.01.2013 !!!
Firma Bayer&Riedl Personalservice Gmbh zatrudni: -Informatyków (tworzenie stron) ...
Data dodania: 2012-12-18 - Stawka za godzinę: do uzgodnienia
ZATRUDNIMY FACHOWCÓW OD 07.01.2013 !!!
Firma Bayer&Riedl Personalservice Gmbh zatrudni: -Informatyków (tworzenie stron) ...
Data dodania: 2012-12-18 - Stawka za godzinę: do uzgodnienia
no mysle,ze napewno miejsce,jaki jest przechód ludzi no i szkolenia
majwoj
Aaa, to wysyłając spytaj się " u siebie" o jakiekolwiek wygrane ...
Zdziwisz się - - na przykład " mnie" w kaskadera już dwa razy było wypłacane 25 zeta
Aaa, to wysyłając spytaj się " u siebie" o jakiekolwiek wygrane ...
Zdziwisz się - - na przykład " mnie" w kaskadera już dwa razy było wypłacane 25 zeta
ja w kaskę mialem tylko raz 25zł,tylko że gram dopiero jak wrócę na urlop,jak teraz
A jeśli chodzi o otworzenie punktu, to - jest i coraz łatwiej i coraz gorzej ...
Patrzą na "rokowania" - czy coś już jest tuż obok, i jakie by były godziny otwarcia, i takie tam...
A dlaczego gorzej ? - jednak słaby jest obrót /ze względu na ilość właśnie/ i prowizja jest słaba itd itd...
http://www.totalizator.pl/wspolpraca/jak-otworzyc-kolekture
Patrzą na "rokowania" - czy coś już jest tuż obok, i jakie by były godziny otwarcia, i takie tam...
A dlaczego gorzej ? - jednak słaby jest obrót /ze względu na ilość właśnie/ i prowizja jest słaba itd itd...
http://www.totalizator.pl/wspolpraca/jak-otworzyc-kolekture
1318784. majwoj23 2013-01-07 (07:43)
A znasz kol. która nie ma monitoringu .
---> ???
jakiego rodzaju monitoringu ?
A znasz kol. która nie ma monitoringu .
---> ???
jakiego rodzaju monitoringu ?
dzisiaj jak dobrze pojdzie wystawie nowa wersje programu TotoStat
majwoj
Sama centrala central /czyli nasi ulubieni obserwanci z teesa/ mają podgląd p r a w i e we wszystko
Sama centrala central /czyli nasi ulubieni obserwanci z teesa/ mają podgląd p r a w i e we wszystko
Robal
jak puszczam kupon to mam dziwne wrażenie ze ktoś mnie obserwuje
jak puszczam kupon to mam dziwne wrażenie ze ktoś mnie obserwuje
widzicie jest 1318796 wpisow przez zalozmy 10 lat to za 100 lat bedzie tyle ile w Lotto kombinacji i teraz trzeba wybrac jeden
angierski
jest tam ustawiona możliwość badania z losowań wybranych nie zakresem nie cyklicznie, a tak, że tak powiem "skokowo" ?
wybrać jeden ?
no, ja to mam swoje ulubione
jest tam ustawiona możliwość badania z losowań wybranych nie zakresem nie cyklicznie, a tak, że tak powiem "skokowo" ?
wybrać jeden ?
no, ja to mam swoje ulubione
Robal_36 nie no zakresem, chyba ze odfiltrowujesz kombinacje np tylko z ponidzialku lub miesiacami, tak to raczej nie widze sensu skokowo analizowac, skoro program typuje wzgledem poprzednich losowan
ale za to pokazuje jakosc systemow czyli "jak dany system jest dobry" mozna sie tym sugerowac w wyborze najbardziej zwracajacego sie systemu
program przeznaczony dla tych ktorzy nie maja czasu siedziec w liczbach a chca szybko i w miare dobrze wytypowac numery
angierski
generalnie - to ja nie jestem 'statystykiem', ale jeśli, to - no właśnie - sprawdzałbym - nie zakresem, nie po dacie, czyli jednak trzeba by było
oszukiwać bazę ?
I w sumie najprościej - trzeba by po prostu - stworzyć taki "sztuczny", bo zbiór z tylko interesujących mnie losowań - nie ?
generalnie - to ja nie jestem 'statystykiem', ale jeśli, to - no właśnie - sprawdzałbym - nie zakresem, nie po dacie, czyli jednak trzeba by było
oszukiwać bazę ?
I w sumie najprościej - trzeba by po prostu - stworzyć taki "sztuczny", bo zbiór z tylko interesujących mnie losowań - nie ?
Robal_36 ale to nie ma sensu tworzyc zbioru, nawet jak odfiltrowujesz wzgledem miesiecy, dni, to program generuje typy na wszystkie losowania a tylko analizuje te dni w ktorych zaznaczyles filtracje. Dla mnie taka opcja nie wnosila by nic nowego w przyszle losowania
Robal_36 jesli chodzi o statystyke to jest nowa statystyka Wektorowa ktorą mozna laczyc z Rainbow
angierski, sciagnalem program celem oblukania i pierwsze wrazenia sa pozytywne szczegolnie, gdy sie spojrzy na portfel niestety nie mam porownania z wlasna metoda typowania, bo wyslalem <500 zakladow, a twoj portfel zaklada wyslanie 1 zakladu na kazde z >7000 losowan, ale bede sie uwaznie temu programowi przygladal
majwoj
całkiem poważnie - napisać to możesz wszystko - ale, to Ty bierzesz odpowiedzialność za swoje słowa...
A, że przestrzeń publiczna, a i także w pewnej mierze całkowicie prywatna jest monitorowana, to przecież żadna tajemnica
angierski
mam pewien, dość szczególny, powód żeby się upierać nad sensem takiej wybiórczej statystyki i sorry - ale tyle w temacie
całkiem poważnie - napisać to możesz wszystko - ale, to Ty bierzesz odpowiedzialność za swoje słowa...
A, że przestrzeń publiczna, a i także w pewnej mierze całkowicie prywatna jest monitorowana, to przecież żadna tajemnica
angierski
mam pewien, dość szczególny, powód żeby się upierać nad sensem takiej wybiórczej statystyki i sorry - ale tyle w temacie
jesli chodzi o kolekture.bo cos pisaliscie o godzinach otwarcia.ja tam bede miał pod nosem i żaden problem sobie posiedziec.przy laptopie
Robal>>>
" czyli jednak trzeba by było
oszukiwać bazę ? "
Baza i tak jest oszukana.
I wg.mnie to jeden z poważniejszych problemów.
" czyli jednak trzeba by było
oszukiwać bazę ? "
Baza i tak jest oszukana.
I wg.mnie to jeden z poważniejszych problemów.
Monet
nie wiem
ale tak jakoś utkwiło mi w mojej podręcznej -
"monitorują i przyglądają się losowości"
i coś - z tego, i w tym - jest
nie wiem
ale tak jakoś utkwiło mi w mojej podręcznej -
"monitorują i przyglądają się losowości"
i coś - z tego, i w tym - jest
Witam serdecznie i pszypominam że rok temu w połowie Stycznia powtórzyły się 12 liczby
P.S (STYCZEŃ TO MIESIĄC POWTóREK WIĘC ŻYCZE POWODZENIA)
P.S (STYCZEŃ TO MIESIĄC POWTóREK WIĘC ŻYCZE POWODZENIA)
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
Znikam.. .
----------------------
----------------------
Robal_36 no ale ja pisze program, no i na jednego uzytkownika nie bede go poprawial
a skąd pochodzisz.u nas w Olecku też zimno.ale nie wnikam.tyle to moze sobie byc calą zimę a nie -20