Wpisy 1 234 285 – 1 234 384
18 listopada 2012 00:08 → 18 listopada 2012 07:58, 100 wpisów
dzsiaj znowu ładnie w mini 3po 5/5
No takie wygrane w MINI, wielokrotne przyciągną graczy do tej gry. Gdyby w Lotto tak się trafiało, to też TS nie narzekałby na Sprzedaż.
tańczącyzwilkami duzo szybciej sie trafi 5/5 w mini niz 6/6 w loto i to dla tego tak jest ale juz z tymi trojkami jest inczej troszke
dzisiaj w MINI same parzyste, i generalnie 'proste' liczby
Dzisiaj po raz 1 zagrałem w ten "wynalazek" Keno. Myślałem, że będzie dużo lepiej - jednak ta gra to badziew, i od wielkiego święta można zagrać na pojedynczy zakład.
a kaskada i joker to nie badziew? jescze gorsze niz keno
keno to jak mm
Nie wiem spodziewałem się straty 40%, a nie ponad 60%
łacznie 27zakł x 5 losowań i
w ktorej grze??
keno
a na ile liczb grales/?
Na wszystkie oprocz 1 Grałem pierwszy raz i od razu chcialem sobie porownać rozne "metody".
Po 1 zakł. od 2 do 9 na chybił x 5 losowań
Po 1 zakł. od 2 do 9 z generatora random.org x 5 los.
Po 1 zakł. od 2 do 9 własne skreślenie x 5 los.
Koszt 290zł, wygrana 70-80zł.
Więc Keno podzieli los ZDRAPEK, raz kupiłem od razu za 70-80zł - zobaczyłem, że zwrot tylko na poziomie 60% i koniec.
Zostaje przy M-M plus po zakładzie Mini i Lotto (Lotto nie wiadomo czy nie wyleci z obstawiania) od nowego roku
Po 1 zakł. od 2 do 9 z generatora random.org x 5 los.
Po 1 zakł. od 2 do 9 własne skreślenie x 5 los.
Koszt 290zł, wygrana 70-80zł.
Więc Keno podzieli los ZDRAPEK, raz kupiłem od razu za 70-80zł - zobaczyłem, że zwrot tylko na poziomie 60% i koniec.
Zostaje przy M-M plus po zakładzie Mini i Lotto (Lotto nie wiadomo czy nie wyleci z obstawiania) od nowego roku
TS nigdy nie byl latwym przeciwnikiem obojetnie co by to nie byla za gra
Dzisiaj ktoś podał, że chyba w ostatnim NewsWeeku jest artykuł o lotto(milionerach). Było też zawarte info, że przy ostatniej kumulacji zawarto 92% kombinacji skreslen 6 liczb. Czyli były szanse jeszcze na kolejna kumulacje.
* chodziło o tą kumulację 50 milionową
Teoria spiskowa głosi, że Totalizator manipuluje wynikami, ogranicza liczbę szóstek, żeby podkręcić liczbę kumulacji i swoje wyniki finansowe. To oczywiście bzdura, bo maszyna losująca nie jest połączona z systemem informatycznym Lotto, więc nie można nią sterować tak, by padały takie szóstki, jakich nikt nie obstawił...
wiekszego kretynizmu w drukowanej prasie juz dawno nie czytalem
wiekszego kretynizmu w drukowanej prasie juz dawno nie czytalem
wiecej tutaj: http://spoleczenstwo.newsweek.pl/lotto--smutna-historia-zwyciezcow,98268,1,1.html
poczytajcie sobie
mnie bardzo ciekawi, skad czlonek zarzadu ts-a wie, na co i jak wydaja swoje pieniadze milionerzy bo z jednej stronie pisze sie o prywatnym doradcy i poufnosci (co jest co do zasady prawda), a z drugiej strony pan czlonek wie, ze milionerzy na spotkanie z tym doradca dojezdzaja autobusem?
poczytajcie sobie
mnie bardzo ciekawi, skad czlonek zarzadu ts-a wie, na co i jak wydaja swoje pieniadze milionerzy bo z jednej stronie pisze sie o prywatnym doradcy i poufnosci (co jest co do zasady prawda), a z drugiej strony pan czlonek wie, ze milionerzy na spotkanie z tym doradca dojezdzaja autobusem?
z dwiema tezami sie zgadzam: ludzie nie sa przygotowani na duze wygrane (niewazne, czy wyplacane jednorazowo, czy w ratach, bo liczy sie sama swiadomosc prawa do wygranej), wiec wiekszosc gra dla samego grania (sam tu kilka razy pisalem, ze im chodzi o gonienie kroliczka)... po drugie, duze pieniadze w rekach osob na nie nieprzygotowanych potrafia wyrzadzic olbrzymie i nieodwracalne szkody...
syn pana z wydmin po wyjsciu z wiezienia (w praktyce ojciec) bedzie musial do konca zycia wyplacac kase poszkodowanej dziewczynie... o jej tragedii nie wspominajac...
syn pana z wydmin po wyjsciu z wiezienia (w praktyce ojciec) bedzie musial do konca zycia wyplacac kase poszkodowanej dziewczynie... o jej tragedii nie wspominajac...
czy czlowiek, ktory przez cale zycie nie mial nawet rachunku bankowego bedzie wiedzial, co zrobic z 30 mln? to oczywiscie pytanie retoryczne... tak samo czlowiek, ktory przyjechal po 5 mln ciagnikiem i chce je nim wywiezc
szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem o tym artykule... moglibysmy o nim podyskutowac...
wiem, ze zdazaja sie wyjatki... ludzi, ktorzy nie szaleja z pieniedzmi... przez dlugie lata potrafia utrzymywac na rachunkach niemal niezmienione saldo... to tez nie do konca najlepiej (bezsensowne zamrazanie kapitalu na niski procent), ale na pewno lepiej tak, niz wydac wszystko na glupoty... moze przynajmniej spadkobiercy zrobia z tego kapitalu lepszy pozytek
sprawdzilem jeszcze, dlaczego kaminskiego tytuluja prezesem ts-a... i co sie okazalo? rada nadzorcza uniewaznila poprzedni konkurs i wszczyna nowe postepowanie ws. wyboru prezesa
http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci/news/postpowanie-kwalifikacyjne-na-stanowisko-prezesa-zarzdu-totalizatora-sportowego
a w poprzednim konkursie startowal wlasnie kaminski
http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci/news/postpowanie-kwalifikacyjne-na-stanowisko-prezesa-zarzdu-totalizatora-sportowego
a w poprzednim konkursie startowal wlasnie kaminski
Ktoś nie śpi?
Drapek
Waldek zna sie na koniach ,a to wielki atut na prezesa poniewaz moglby zrobic porzadek na Sluzewcu
Waldek zna sie na koniach ,a to wielki atut na prezesa poniewaz moglby zrobic porzadek na Sluzewcu
slim
już byś się przyłoźył, zagrał system 11lub12 i zgarnął lotto, a nie ochłapy w mm
już byś się przyłoźył, zagrał system 11lub12 i zgarnął lotto, a nie ochłapy w mm
slawek a ja nic nie wytargałem w tym m-cu, ani w zdrapce, ani w mm
ja tam w górach skarbów nigdy nie znalazłem, jedynie kozice widziałem
klopoty to k.......a ida parami jak u mnie 10 mies ok a teraz lipa
pamiętacie ale odkąd ta afera na Czechach to pigwówki nie pijam
slim jaki ty bogaty !!