Wpisy użytkownika klonek
Łącznie 1 227 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 324 549. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila ,i tak to jest w tym kraju{{kwasny}połowa za połowa przeciw
dobra ja koncze....dobra pozabierajmy tym malutkim dzieciaczkom ratujacym im zycie sprzet,bo ten co im to kupił to złodziej....a tych którzy sa przeciwko WOSP jak kedys wasze dziecko trafi na sprzet Owsiaka nie pozwólcie na to aby było leczone sprzetem złodzieja
Lila dlaczego podajesz liczby na pare minut przed losowaniem??? to jakis plan
afera za afera ,bezprawie,a politycy nam wmawiaja ze nas Polaków najbardziej przejmuje problem zwiazków partnerskich
czytając serwisy intenetowe a propos planetoidy wyczuwam pewne rozczarowanie???
unhappynie mam nic do gejów czy lesbijek niech sobie zyja razem....ale dzieci adoptowac ....nie na to sie nie zgodze moze jestem staroswiecki
ja gram tylko w lotto ,czasem w multi i sporadycznie w jokera,na dzisiaj nic jutro joker- 21!!!
jestem za Lechem....ale jakby znalazł sie taki wizjoner który by powiedział ze jesli Legia zdobedzie mistrza Polski to awansuje do LM,a Lech nie to zyczyłbym Legi mistrza
przyslijcie te chmury z południa nad północną wielkopolske!!bo tu sucho ze szok
NASA: w kierunku Ziemi pędzi potężna asteroida!!!...wysłac dzisiaj Lotto czy nie ????
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/awantura-o-5-zl-hanna-gronkiewicz-waltz-chciala-zw,1,5529591,region-wiadomosc.html ,przexczytajcie i powiedzcie co o tym sadzicie
Lila ta ustawa kazdego dotyczy...jak tu sie nie wku...jak cymbały cos takiego wymyslili
ostatnio słyszałem o nowej fajnej tradycji,na slub zamiast kwiatów daja kupony lottofajne nie??