Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 399 075. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
1,23,24,29,30,32,42,46,68,80 tylko 3 nieparzyste, ale tak wyszło.
Gramwygrywam wiesz choć co skopiowałeś jako swój avatar? Witam gryks i Robal
Tomi77 ziomalu alibaba to twój utęskniony ulubieniec zmiana only nazwy
gryks bo nie nie wiem gdzie przyczepić 3 404 630- po prostu nie umiem posklejać tego posta
Troliku - pomyliłeś się trzy 8 z 9 trzy , lecz tylko jedna z plusem
Curva, Pasko zrób coś z tymi trolami przecież nawet laik widzi powtarzające się wpisy o podobnym brzmieniu Michałzet biskup coś z atlasu grzybów jakiś skromny,pochodna pomocnika diabła jest tych nicków więcej, wszystkie zaczynały od wpisów samych do siebie W KG a czasem do siebie nawzajem, czy Ty Pasko tego nie widzisz?Ty masz narzędzia by to sprawdzić. Ja tylko z obserwacji.
Najgorsze to , to ,że komuś komu w życiu się nie ułożyło niezależnie, czy ma do tego jakieś rzeczywiste odniesienie, czytając takie wpisy ,że ten wygrał tyle i na następny znów tyle on nie myśli racjonalnie, ale jest zdołowany i jest podatny na wkręcenie sobie,że jest do żopy i co? I To już jest groźne. Ktoś szuka nadziei, a znajduje większego doła.
Narzędzia masz Janusz zajebiste i dla nich zawsze Cię odwiedzę, ale Twoja główna jest po za twoją mocą- To jest ostatni wpis na mój chacie przynajmniej na razie , ale Ty Baranie i tak będziesz bronił z uporem maniaka swojej wizji.
arczi -wiadomo literówka każdemu się zdarzyć może, ale gościu takie błędy? albo używasz polskich znaków diaktrycznych ,albo nie.Gryks też mnie razi swą pisownią. To tak żebyś nie pisał że jestem jego poplecznikem.
Dam temat Pasko co do czatu temat- trzy błędy ortograficzne w zdaniu BAN. Po pierwsze nim nick odpowie przemyśli i ochłonie, po drugie będzie po polsku.
Ot, historia z życia wzięta:
"Mam psa i wczoraj w Kauflandzie kupiłem dwie paczki Pedigrre Pal Junior(tylko takie źre skubaniec choć ma już półtora roku!).
Gdy czykałem w kolejce do kasy,babka za mną zapytała; Czy mam psa?(co za pytanie?!)
Ale odpowiedziałem,że nie!Właśnie zacząłem dietę Pedigrre Pall, chociaż nie powinnienem bo statnio przez nią wylądowałem na ojomie w szpitalu.Ale zdołałem zgubić ponad 20 kilo. Powiedziałem jej że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć wyładowane kieszenie bryłkami Pedigrre Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód i jest to żywność zawierająca wszystkie składniki nizbędne do życia i mam zamiar znów ją zastosować.Muszę zaznaczyć,że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią,zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą.Zszokowana zapytała: Czy dlatego wylądowałem na OJOM-ie bo zatrułem się tym jedzeniem dla psów?? Powiedziałem że nie, ale usiadłem sobie na ulicy by wylizać sobie jajka, a wtedy potrącił mnie samochód.Myślałem ,że trzeba będzie pomóc facetowi wyjśc ze sklepu stojącemu za nią bo zataczał się od śmiechu..."
"Mam psa i wczoraj w Kauflandzie kupiłem dwie paczki Pedigrre Pal Junior(tylko takie źre skubaniec choć ma już półtora roku!).
Gdy czykałem w kolejce do kasy,babka za mną zapytała; Czy mam psa?(co za pytanie?!)
Ale odpowiedziałem,że nie!Właśnie zacząłem dietę Pedigrre Pall, chociaż nie powinnienem bo statnio przez nią wylądowałem na ojomie w szpitalu.Ale zdołałem zgubić ponad 20 kilo. Powiedziałem jej że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć wyładowane kieszenie bryłkami Pedigrre Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód i jest to żywność zawierająca wszystkie składniki nizbędne do życia i mam zamiar znów ją zastosować.Muszę zaznaczyć,że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią,zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą.Zszokowana zapytała: Czy dlatego wylądowałem na OJOM-ie bo zatrułem się tym jedzeniem dla psów?? Powiedziałem że nie, ale usiadłem sobie na ulicy by wylizać sobie jajka, a wtedy potrącił mnie samochód.Myślałem ,że trzeba będzie pomóc facetowi wyjśc ze sklepu stojącemu za nią bo zataczał się od śmiechu..."
250 fajnie ,że umiesz czytać wielonikowcu(kota ogonem to )
- a co do mnie owszem mam klony ale z nich nie typuję. zapisuję sobie w zestawach aktualne wysłane, aby nie manual nie sprawdzać.
- a co do mnie owszem mam klony ale z nich nie typuję. zapisuję sobie w zestawach aktualne wysłane, aby nie manual nie sprawdzać.
Jeśli sądzisz ,że ja za tym stoję , to daleko ci do obiektywizmu.
Jak mozna być udziałowcem Skarbu państwa? Idiotyzmy piszesz. Snujesz fasmantagorie bo, nie wygrałeś choć uważasz,że powinneś.
Spółka Skarbu państwa to znaczy ,że przynajmniee 51% akcji należy do państwa a reszta do inwestorów 51% ,przeważnie oznacza to,że jako członek udziału masz jdyni głos do tego co tyczy się rozwoju.TS ma większość w podejmowaniu decyzji bussines.
Baranie jak można być udzialowciem skarbu państawa jednocześnie nim być. Trzeba było do szkoły chodzić.
Nie gadam z mącicielami.
Nie gadam z mącicielami.
3 438 624.Mieć jedną liczbę z 10 w/g prawdopodobieństwa jest trudniej niż 3z 10.Policz sobie arczi
U tego użytkownika oryginalne 10/10 https://www.multipasko.pl/typowania/1405259-40/multi-lotek/
dziś mnie coś tchnęło i zagrałem z superszansą 3895006- była by stówka jak by nie piąteczka, a sześć
No to Arczi już nie graj, bo wygrana skromna będzie jak 30 twoimi zagra
No wolkowi chyba szło o to byś w mini swoimi na 5 losowań pociągnął.
3 457 857 Dobre , będę pilnował zibi nr.wpisu damCi bobu jak dasz D....
Pytam, bo tak z waszych wpisów wynika że coś takiego na 5 z 5 będzie miało miejsce, a ja ostatnie nie wtajemniczony bo nie gram w multi. Dzięki Drapku no to już się tym zainteresuję,choć piątka to nie lada wyzwanie w multi.
Cze Robal-No to koleś ma szczęście bo mini to wymagająca wersja loteryji
Ja w mini gram,ale jak czasami wychaczę z 15-cie złociszy to sukces. Te 4 z 5 było puszczone dzień wcześniej, a wpadło dzień później tak moja dola
No niby tak,ale zawsze zostaje satysfakcja przy czterech- jeden numerek i było by ślicznie- choć jeśli oboka samemu się skreślało to dochodzi do tego mokra broda
w multi plus mozliwa max wygrana to 100 000 000 pln, więcej choćby oczy z rozwolnienia miał gość nie da rady wygrać. Regulaminów fantasta nie czytał.
dziś za 4/5 może być ponad tysiak, jeśli nikt nie trafi 5/5 a jeśli ktoś trafi to pula 5-ki wys.ok 140tys. tys
Robal Ja raz miałem mokrą brodę jak nie wysłałem 9z10-ciu ze stawką niegdyś
1405259_40 no ty to sobie możesz pozwolić, raz ich konkretnie oskubałeś i wiesz,że można.
monologi banowane, czy max 6 wpisów pod rząd lub dużo pojedynczych wpisów w jakimś czasie np:5 do 6-ciu min.
Makler a Ty czemu kopiujesz to co w KG u Pasko- do niego to było było skierowane w jego KG, jak kto chce niech na jego profilu to czyta, a nie na czacie.Nie wiesz o co biegało, a dajesz pożywkę spiskową i teraz będę się bzdur dowiadywał o sobie i mojej korespondencji do admina.
R36 Wtaj. Ale tak czy inaczej spamowanie to dno, sam jako admin bym zbanował gościa.
A ja tam wiem? Tak przypadkiem wlazłem na stronkę i widzę swój wpis z KG Pasko. Ale Robal pisanie monologów to nie spam jak walisz linkami i innymi pierdołami którym daleko do gier lotto a blizej do podpasek to spam.
3 476 868 gdybyś czytał regulaminy to wiedziałbyś ile można wygrać max. stawkowo w ekstra pensję. Ale nie wiesz co? Sebciu
Nie max możesz wygrać 14 000 000 + sprzedaż podzielone przez 240 m-cy - podatek to ok 54.000 pln przez ten okres netto
Czesć forsami , przepraszam ,że nie odpowiadałem na przywitanie, ale nie chciałem zgubic wątku.
3 487 390. pan_tadeusz 2019-02-08 (14:08) Promocja radosci
Z chybika 37,38,40,47,48,49,55,56 56 brak, stawka 5
I co Ci daje takie wciskanie kitu gościu?
Z chybika 37,38,40,47,48,49,55,56 56 brak, stawka 5
I co Ci daje takie wciskanie kitu gościu?
"Przeważnie Ci ludzie nic tu nowego nie wnoszą .
Nie podają liczb a robią powolutku i delikatnie zamęt"
Pamiętam takiego Trzona co udawał dziecko gdy się pojawił tu na czacie- i bawił z chatowiczami się stwierdzeniami,że wygra dla mamusi dużo pieniążków i ze mamusia mu pomaga w wygrywaniu dużo pieniążków itp. I to nie był jednorazowy występ,lecz telenowela wpisów. Dziś ten sam Trzon wbija wpis cytowany jak wyżej. Śmieszne. Robal pozdrawiam.
Nie podają liczb a robią powolutku i delikatnie zamęt"
Pamiętam takiego Trzona co udawał dziecko gdy się pojawił tu na czacie- i bawił z chatowiczami się stwierdzeniami,że wygra dla mamusi dużo pieniążków i ze mamusia mu pomaga w wygrywaniu dużo pieniążków itp. I to nie był jednorazowy występ,lecz telenowela wpisów. Dziś ten sam Trzon wbija wpis cytowany jak wyżej. Śmieszne. Robal pozdrawiam.
Ponieważ Trzonie chciałem napisać wpis skierowany do Zbyszka, a Bot pokazał mi komunikat "wpis czeka na zaakceptowanie", a więc wpisałem trtr aby zobaczyć ,czy wszystkie wpisy z konta Dionicos są cenzurowane.
Curva idź co psychologa chłopie bo takiego płaczka to żadna kobieta nie chce, To kobieta zasługuje na wsparcie,a ty gościu wymagasz aby ona cię wspierała i wielce obrażony na dziewczyny,które zobaczyły smutasa marudasa " dlaczego nie chcesz być ze mną-taki dobry jestem?" żałosne,ale i tak nie pojmiesz tego co chciałem ci przekazać.
W tym nowym regulaminie mm obniżyli kwoty gwarancyjne puli. Teraz jak ktoś zagra stawką x10 i będzie miał pecha że ktoś z nim wygra nie dostanie 25mnl tylko tą pulą będzie się dzielić. W starym gwarantowali 100 mln teraz zeszli do minimum 25mln.
Ty skrzydlaty może bym to łyknoł, lecz matematyka ma swoje prawa- nie można wiecznie wygrywać.
szkrzydlaty to zwykły troliniek nie ma co mu bić brawo,gdzieś w jakimś wpisie się nawet przyznał,że kolega psychiatra opisał jego przypadek szczęścia
Gryks(mewa) masz jakiś pomysł na multi na 14-tą bo mam przeczucie że będziesz miał powtórkę z rozrywki na dniach-jesteś na fali.
Skrzylaty och jak mnie uraziłeś ech nie będę cię karmił nicku między nogami.
Nie obrażaj Dionizosa, Dionizos Po grecku pisze się przez c. A Mewa to dla mnie KTOŚ i nie czepiam się,po prostu chciałem poznać jego typy.
A co do ciebie miedzy nogami to i owszem pisownia zawodzi bo powinno być c z zawijaskiem na dole, ale nie mam tego znaku na tej klawiaturze,którą się posługuję.
Cześć Ziomal Tomi.Nie przejmuj się. Miej nadzieję- kiedyś jeden z multipaskowiczów miał wiecznie oboki, a w końcu trafił 6 z 7 sys w DL. Pozdrowienia Wasyl jeśli to przeczytasz.
Co oni robiä? Nic-niby wiecznie wygrywajä.Ja mialbym w zadzie czat,jakbym wygrywal takie sumy. bylbym ma wiecznym urlopie.