Wpisy 3 404 851 – 3 404 950
7 listopada 2018 00:06 → 7 listopada 2018 02:33, 100 wpisów
Loteria Liczbowa
No tak tamten daje więcej
oj, zaostrza się walka o użytkownika
No tak tamten daje więcej
oj, zaostrza się walka o użytkownika
a wracajac jeszcze do tematu zdrapek to kiedys idac do kolektory przechodziłem koło parku i zauwazyłem ze na chodniku lerzy zdrapka jakas chyba to bylo 7777 cos takiego, podniosłem ja nikogo kolo mnie niebylo niewiem czy ktos ja zgubił czy wyrzucił, bo byla juz zdrapana, ale wziolem ja ze soba, pamietam ze wysłałem MM za ostnia juz kase jaka miałem juz, podobno jesli sie wysle za ostatek to sie wygrywa, oczywiscie niewierze w takie cuda,pusciłem MM i wyszedłem z kolektory, doszedłem do polowy drogi i przypomnialo mi sie ze mam zdrapke przy sobie,wiec wrocilem sie spowrotem do kolektory,poprosiłem wtedy kolezanke ktora jest wspolwłascicielem sklepu i aby mi sprawdzila czy ta zdrapka jest aktualna i czy jest wygrana czy nie , ku mojemu zdziwieniu kolektorka ktora ja sprawdzila powiedziała masz wygrana 10zł niby nic prawda, a jenak cos ucieszyłem sie ze jednak cos wpadlo a ja w to nie zainwestowałem nic ,teraz jak nieraz ide to zwracam uwage na chodniku czy niema czegos takiego, co prawda w MM wtedy tylko wpadla mi 2zł, ale to nic
A jak będziemy grzeczni, to nam napuszczą wody do basenu
dobranoc
dobranoc
Użytkownik johno dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
3 404 844.patronem zwierzat jest św,Franciszek
Homobonus. Święty z pieniędzmi i patron biznesmenów
św.Stefania Patronka poszukiwaczy skarbów, gier loteryjnych
Arczik , tak przeczytałem sobie Twoje szczęście na chodniku i przypomniał mi się wierszyk kolegi ....ide se patrze se a tu gumka leży se. Myśle se wezme se może przyda sie
No cóż wobec 10-ciu powtórek z 21-wszej-niewiele można było zwojować
Wiem, że wstawiam linki nie tematyczne Przepraszać nie będę kto chce może nie klikać
https://www.youtube.com/watch?v=iSl1kmQMG2E Nie o to chodzi aby być pięknym ale pięknem się dzielić
Dobrze, że sztuczna inteligencja prze naprzód bo coraz trudniej o naturalną
Jadę teraz w przedziale Siedzi 8 osób ale to tylko osoby lubiące obserwować i komentować Właśnie ktoś mnie poinformował o wpisie, że mam fana tu na na portalu ..GramwygramNie żebym Cię straszył ale już jesteś przegrany w moich oczach
Sebastian tak jak pisałem zagral dużego systemem 7 bez plusa i 0/7 tym razem
Uwielbiam takie wpisy kąśliwe ...Uwaga zły pies ale ostrzegam teściowa dobiega do furtki w 6 sekund
Sebastian dostał 48 godzin
Oby nie dostał 25 lat
Lubię jak się ludziom szczęści i darzy Ciekawe o czym teraz Seba marzy
Torsan dostał dożywocie
Zibi ja kiedyś iałem krzesło elektryczne usiadłem na nim i zapomniałem że luba położyła na nim farelke
Dożywocie tutaj to może dobra decyzja zalezy jak kto do tego podchodzi ale nie jeden z drugim jednak wchodzi
Teraz się tak zastanawiam jednak że nuda się wkradła bo zawsze był jakiś temat
Ale przynaimniej bana ny jedzą
Idę spać
Lecę spokojnej nocy i nie jedz bana nów
3 404 861. GABRIEL witaj
3 404 875. tak czekał tu na Ciebie
3 404 904. anioły wszystko wiedza tylko nic nie mówia
3 404 899. to prawda
no napewno sie odezwie dlaczego mialby tego nie zrobic?
Arczik , czy to moja wina , że mam fajną pracę. Wstaję sobie rano poprawiam przedziałek i już mam fajrant
zaraz kto jakis moj kolega gramwygrywam? o ta osobe Ci chodzi?czy o anioła?
Tak napisałeś , że niby dlaczego miałby się nie odezwać pomyłałem , że się znacie
Myślę , że się nie odezwie bo musi teraz spać ale jak wstanie to podleci i znowu ugryzie w nogawkę
3 404 862. tak było jeszcze 4miesiace temu gdzies
Dopóki mam sprawne zwieracze nie pozwole by mi dokuczały jakieś papatacze
Arczik za bardzo patrzysz w stecz Wyobraź sobie że kierowca auta patrzy ciąge we wsteczne lusterko W końcu obraz w tym lusterku urośnie do wielkich rozmiarów i przysłoni mu to co ma przed sobą na drodze i BUMMMMMMM
gramwygrywam napatoczył sie tutaj wszedł i zaczoł zemna pisac, i powiedział mi ze lubi tu takie dwie osoby ktore siedza w nocy na czacie i ze niemoze sie ich doczekac,zapytałem czy to chodzi o Ciebie i galika potwierdzil ze tak,stad wiem to
chyba tak rozumie
Arczik bywa tu czasami kilka osób późną nocą jak mi się też zdarzy wejść Zazwyczaj późną nocą rozmwoy są lepsze bo człowiek potrzebuje wyciszenia
3 404 927. GABRIEL odpowiadam juz Ci poniewaz wy dwaj poza mna i sebastianem czesto tu bywacie nocami, i jest z wami spoko na czacie,zawsze mozna milo porozmawiac, popisac i pozartowac tez, i wogole z wami atmosfera tutaj na czacie jest lepsza , nikt nikomu niedokucza ani nic takiego grunt to spokoj i miła atmosfera jest
a pozatym ja szanuje powaznych i spoko ludzi jak Ty,galik,ktorego jak piszesz nieznasz jeszcze, sebastian tez jest spoko gosc i jeszcze wielu tu innych tez ktorych niebede wymieniał, ktorzy sa inteligentni i wiedza jak sie zachowac w milym towarzystwie
Arczik, też Cię szanuję i pełen szacun Chcę i Cię czytam Powiem tylko tyle,że Gram wygram wybrał zły nick bo to nie Wielka Partubicka i obstawił złego konia Przegra
Dziś mnie kręcą takie klimaty i nie bede brać niczego na raty https://www.youtube.com/watch?v=WDoY4rggcGw
Powodzenia Arczik Też nie obstawiaj na zaległe wpisy bo i po co Liczy się tu i teraz
3 404 935 spokojnie nic z takich zeczy niema, ale lubie Cie jako kolege ze stronki, wiem ze zaraz powiesz ze Ty niemasz kolegów tylko kolezanki ale powiem Ci ze masz kolegów tu na stronce i to niejednego, 1 jest sebastian, ktory cie lubi , 2 moge byc i ja jesli chcesz, i napewno i galik tez Cie lubi i jeszcze pare tu osob, wiec niemów ze masz tylko kolezanki, ja lubie spoko i madrych ludzi,którzy nie pałaja nienawiscia do innych, czasami bywa tu tez taka osoba jak borowik tez bardzo spoko gosc jest ,jego tez lubie,w wpisie 3 404 936.piszesz ze znów zaczna plotkowac to Ci cos powiem a niech sobie plotkuja na nasz temat, ja uwazam ze jesli onas jeszcze cos mowia to znaczy ze my jeszcze zyjemya oni niemaja juz innych tematów i dlatego onas mowia
3 404 940. dziekuje za zrozumienie mnie i tez lubie cztac twoje teksty i zarty i tez wielki szacun odemnie dla Ciebie
Arczik i nie decyduj za innych , że mają mnie lubić (lubieć) Ważne że my się szanujemy i lubimy
3 404 944.niema co sie przejmowac sledczymi nich czytaja i sie ucza od normalnych i spoko ludzi, zreszta od zarania dziejów jestesmy podgladani szpiegowani itd, wiec tu sie niema co przejmowac tymi podgladajacymi czat
Nie ma nic do rzeczy czy to koleżanka czy kolega jeśli chodzi o pogadanie tylko