Wpisy 3 466 174 – 3 466 273
14 stycznia 2019 00:00 → 14 stycznia 2019 09:27, 100 wpisów
Liczy się serce do walki bo jakby nie było chłopaki prezentują nas wszystkich Jestem z nich dumny
Ale od pon Australian Open... Tenis kobiet... Raj dla oczu i gratka dla kibiców tenisaLinetty gra i Swiatek
Też poniekąd związany z kulkami ale to gracz decyduje czy wpadnie
No ja uwielbiam bilardgram na necie... W Realu rzadkoale lubię... Typowa 9
W Kołobrzegu grałem na kasę... W hotelufajnie było... Choć ciezko
Na necie poznałem zasady a w realu to na początku zawsze mnie wypraszano za podarte płótno
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 466 094. Forsami dokładnie tak forsami jutro nam zabija dzwony
Mowa nienawiści doprowadziła do zbrodni w Lodzi, teraz w Gdańsku.
Witam. Po tym jak ostatnio ktoś spamował i oddał kilkanaście wpisów jeden po drugim, został wprowadzony mechanizm blokowania na 8h pisania na czacie osób, które 6 razy pod rząd oddadzą wpis.
Według mnie jest to nienaturalne, żeby ktoś potrzebował tyle razy się wypowiadać, bez odpowiedzi innych czatowników i wskazuje na nadużycie.
Co do GABRIELa to była to blokada z powodu 5 wpisów pod rząd (zostało to inaczej policzone). Wprowadziłem poprawkę w kodzie w związku z tym przypadkiem. Póki co odblokowuję GABRIELa. Dbajcie o czat
Według mnie jest to nienaturalne, żeby ktoś potrzebował tyle razy się wypowiadać, bez odpowiedzi innych czatowników i wskazuje na nadużycie.
Co do GABRIELa to była to blokada z powodu 5 wpisów pod rząd (zostało to inaczej policzone). Wprowadziłem poprawkę w kodzie w związku z tym przypadkiem. Póki co odblokowuję GABRIELa. Dbajcie o czat
Moment, i za same emotki, jak widzę, też jakoś inaczej zliczasz ?
I dobrze
podszczywuje taki jeden - młody takim drugim - 30-35
poszczekuje, sika naokoło, no i weź się powstrzymaj
powodzenia
I dobrze
podszczywuje taki jeden - młody takim drugim - 30-35
poszczekuje, sika naokoło, no i weź się powstrzymaj
powodzenia
"Kto botem wojuje ten od bota..."
Trzeba liczyć wpisy aby nie naruszyć świętego spokoju naszego chlebodawcy czatowego.
Zbyt pozno Admin wkracza do akcji.Za chamstwo, wulgaryzmy,bylizanie Portalowiczom, powinno się usuwać konto.
Gonzaga.
Pasko zaniedbuje swoje obowiązki.
Przedtem dla zwycięzców w typowaniach były... nagrody.
Teraz nie ma.
Przedtem dla zwycięzców w typowaniach były... nagrody.
Teraz nie ma.
Jutro u Janosika może się pojawić Test na NIE do Mini.
Są chętni???
Są chętni???
Już był pewien Admin, prowadził podobny portal.To taki pijak, nie miał kasy na nagrody
Ten Admin wydawał się mi uczciwy.
Ten Admin wydawał się mi uczciwy.
Gonzaga.
Przeczytaj wycenę strony Mp przez Alexe.
'dochód z reklam jest szacowany na poziomie około 600zł/dzień'
Przeczytaj wycenę strony Mp przez Alexe.
'dochód z reklam jest szacowany na poziomie około 600zł/dzień'
Jakoś cholera nie mogę się przemóc do mini
Chociaż rozsądek wskazywałby,że tylko w TO należy grać
Chociaż rozsądek wskazywałby,że tylko w TO należy grać
Gonzaga.
Mnie się Mini NIE PODOBA.
Precz z Mini.
Mnie się Mini NIE PODOBA.
Precz z Mini.
Przerwa.
3 466 214. Psychiatra dokladnie za ublixzanie ii wulgaryzmy taki delikwent powinien byc odrazu usowany z czatu
3 466 219. Wędrowca netowy 2019-01-14 (01:07)
Są chętni??? powiem tak dzisiaj skorzystałem sobie z bloga u janosika liczby ktore akurat podał tez u nie byly na nie, znaczy sie ze niepowinny sie pojawic, , i sie tez i nie pojawiły , niewiem jak janosik to robi i z czego , ale ja obserwuje liczby i mniej wiecej zakladam ktore według mnie powiny nie wyjsc, ale siedze i nad nimi dumam,mniej wiecej wybieram sobie jakies tam kilka liczb i ukladam z nich uklady i nimi wtedy gram, niepowiem jesli janosik bedzie podawał u siebie na blogu jakies numery do mini to napewno bede je konsultował ze swojimi liczbami, i uwazam ze to co ten człowiek robi to jest bardzo pomocne tez dla typujacych i grajacych w mini loto, wielki szacun z mojej strony dla tej osoby, wszystkim zainteresowanym grami polecam ten blog janosika 2009, i wszystkim zycze wysokich wygranych w co kolwiek graja
Są chętni??? powiem tak dzisiaj skorzystałem sobie z bloga u janosika liczby ktore akurat podał tez u nie byly na nie, znaczy sie ze niepowinny sie pojawic, , i sie tez i nie pojawiły , niewiem jak janosik to robi i z czego , ale ja obserwuje liczby i mniej wiecej zakladam ktore według mnie powiny nie wyjsc, ale siedze i nad nimi dumam,mniej wiecej wybieram sobie jakies tam kilka liczb i ukladam z nich uklady i nimi wtedy gram, niepowiem jesli janosik bedzie podawał u siebie na blogu jakies numery do mini to napewno bede je konsultował ze swojimi liczbami, i uwazam ze to co ten człowiek robi to jest bardzo pomocne tez dla typujacych i grajacych w mini loto, wielki szacun z mojej strony dla tej osoby, wszystkim zainteresowanym grami polecam ten blog janosika 2009, i wszystkim zycze wysokich wygranych w co kolwiek graja
3 466 222. gonzaga piszesz ze sie nie mozezsz przemoc do mini, to nie graj w mini graj w ta gre w ktorej sie odnajdujesz w ktorej Ci idzie i wychodza Ci wygrane, nikt nikogo nie zmusza do gry w mini, kazdy gra w to co chce tu niema jakiegos obowiazku i nakazu aby ktos grał w jakas gre w ktorej sie np niewidzi, ja np , cały czas kiedys grałem w multilotka a o d czasu do czasu zagrałem sobie w mini, , po jakims czasie gdy zauwazyłem ze nagle w multilotka przestały mi wychodzic liczby, albo poprostu zauwazyłem ze niemoge nic wiecej trafic jak powiedzmy te 3/10 postanowilem wstrzymac sie z ta gra, i przezucic sie na mini lotka,i tez tak \zrobilem, teraz sporadycznie wysyłam juz multi a gram w mini juz jakies 4 miesiace, poniewaz zauwazyłem ze w ciagu tych 4 miesiecy kilka razy mi tam cos wpadło w tego mini kilka złotych i wyszedłem w porownaniu do multiego lotka na plus, nie byly to jakies wielkie kwoty, ale dały mi tzw zasob pieniedzy na dalsza gre w ta gre,na jakies powiedzmy kolejne poltora miesiaca, co po tym czasie bedzie niewiem, czy trafie na dalsza gre niewiem, moze tak a moze nie? teraz w tym miesiacu jeszcze nietrafiłem w realu zadnej 3/5 nawet, w irtualu zaś jest inaczej, ale pomimo tego niepoddaje sie i wierze w to ze kturegos dnia i ja w te mini trafie te 5/5 w realu jak co niektuzi ludzie, wiara czyni cuda i ja wierze tez w to ze mi sie tez i uda w koncu tez i trafic cos, grunt to sie nie załamywac , porazke w grze brac z lekim usmiechem na twarzy,i wierzyc wto ze jesli dzisiaj sie nie udało tu jutro jest nowy dzien i jutro moze byc lepiej, i nalezy grac w taka gre w ktorej nam cos idzie, lepiej nieraz wygrac mniej a czesciej niz trafic raz cos na jakis czas a pozniej to wszystko wtopic nie?
mini układy 41,42 14-15 7-8 co 2 losowanie zawsze sie powtarza jakas liczba z 5liczb,puszczajac 4-5 zakładów mini na jednym kuponie na chybił zawsze wpadnie 3,opłaca sie puszczac mini na pare losowań
multi układy 1-2,70 70-76 2-9 44-66-80 czasmi 78-79-90 zawsze chodzi 14-15-40 czesto
dalej jedziemy 11-12 w każda niedziele jest liczb 7 jak nie ma w niedzile jest w pon,jak sa liczby od 10 albo 13 w góre pozniej jest duzo liczb od 1 do 11-12-28-60 2-77 1-77 3-80
dalej jedziemy 11-12 w każda niedziele jest liczb 7 jak nie ma w niedzile jest w pon,jak sa liczby od 10 albo 13 w góre pozniej jest duzo liczb od 1 do 11-12-28-60 2-77 1-77 3-80
3 466 230. jacusplacus Witaj dzieki za cenne uwagi dotyczace mini jak i multi lotka
Islandorka zaliczyła wczoraj bana
Wczoraj mini było wspaniale 3,5,8 szkoda że tej 2 nie dałem razem tylko osobno a i tak piknie 79 wlazla wkoncu miałem na własnym i z trafika 3/5 i kosz mini 3/7 4/6 i 2 kosze w multi z tym że 1x10 ważne dziś o 14h a wczoraj o 14h 2 kosze i 3/6 z chybika
Powaga isa z bananem kawka wafelek i za 10 minut praca coś na forum Zara dam
Ciekawe czy się mi sprawdzi to co dałem w forum no to miłego po 14h się odezwę lub wcześniej
3 466 236. gryks76to jak wkoncu trafiłes te 3/5 w mini czy nie
3 466 244. Forsami witaj
Arczibalik Witam Również ciekawe gdzie te Mini wypadło w jakich miastach a może tylko na I Lotto
no tez jestem ciekawy i czy tez ktos zagrał systemem czy tylko te 5/5 tak jak ja szczesliwych liczb wytypował tak jak i ja
466 207. Pasko 2019-01-14 (00:32) Rzeszów
Witam. Po tym jak ostatnio ktoś spamował i oddał kilkanaście wpisów jeden po drugim, został wprowadzony mechanizm blokowania na 8h pisania na czacie osób, które 6 razy pod rząd oddadzą wpis.
Co do GABRIELa to była to blokada z powodu 5 wpisów pod rząd (zostało to inaczej policzone). Wprowadziłem poprawkę w kodzie w związku z tym przypadkiem. Póki co odblokowuję GABRIELa. Dbajcie o czat .
Pasko mijasz się w zeznaniach w celach testowych zrobiłem 5 wpisów , poczekałem na 2 wpisy innych osób i kolejny wpis mnie zablokował -- bot źle jest nastawiony
sodomia i gomora na tym świecie nie trzeba ciapatych w wybuchowych kamizelkach , pełno psycholi chodzi po ulicach
5 piatek w mini przy takich liczbach???
Grajcie w Lotto de:
Kumulacja 25 000 000 euro / 107 000 000 zł /972 337 wygranych 3/6/.
EJ w Niemczech - 27 000 000 e.
Dostać blokadę za emotikony-bezcenne...
Wiosna.
W dwóch pojawiły się burze.
W dwóch pojawiły się burze.
miejscach.....
Przerwa do losowania.
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/18416/main/c892453f53.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.