Wpisy 3 542 455 – 3 542 554
8 kwietnia 2019 00:01 → 8 kwietnia 2019 07:24, 100 wpisów
Arczi tylko przychodź teraz częściej ok ?
3 542 451. Sebastian_M 2019-04-07 (23:56) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Lepiej jak zostanie nas garstka ale konkretnych ludzi którzy rzeczywiście chce komuś pomóc i typować liczby niż ma być tu 200 osób które dążą do kłótni i waśni
to jest prawda co piszesz tak powinno byc własnie, ale nie garstka niech bedzie wiecej , ale pamietajmy ze wszyscy tu walczymy i gramy o to samo, wiec mniej kłotni, a wiecej typowan liczb, i wiecej przyjazni miedzyludzkiej anie tylko kijem i pała go
Lepiej jak zostanie nas garstka ale konkretnych ludzi którzy rzeczywiście chce komuś pomóc i typować liczby niż ma być tu 200 osób które dążą do kłótni i waśni
to jest prawda co piszesz tak powinno byc własnie, ale nie garstka niech bedzie wiecej , ale pamietajmy ze wszyscy tu walczymy i gramy o to samo, wiec mniej kłotni, a wiecej typowan liczb, i wiecej przyjazni miedzyludzkiej anie tylko kijem i pała go
Marian303 Ty też przychodź pomożesz nam
Wojtt też jest bardzo pomocny
Nie b.sobie jej wyobrażam jako"typowo liczbowej"
Bo niby jak???
Tylko 1...42,1...49,1...80
Bo niby jak???
Arczi ale popatrz jak wchodziły pewne osoby to zaczynały właśnie od kija i pały .
My tu wchodziliśmy z myślą o typowaniu a one aby tylko namieszać.
Mam nadzieję że teraz to się zmieni
Tylko przychodź tu częściej i stworzymy z tej strony przyjazny klimat
My tu wchodziliśmy z myślą o typowaniu a one aby tylko namieszać.
Mam nadzieję że teraz to się zmieni
Tylko przychodź tu częściej i stworzymy z tej strony przyjazny klimat
gonzaga Oczywiście porozmawiać o wszystkim też będzie można.
Ale skupiamy się głownie na typowaniu
Ale skupiamy się głownie na typowaniu
Sebastian przychodziło by się częściej ale jak wyzywają od kubraczków to się nie chce
3 542 188. makler 2019-04-07 (20:06)
3 542 155. Lisowski 2019-04-07 (19:31) Imbecale
Pasko, jestesmy Imbecale,, widocznie tak jak takie cos sie umieszcza na czacie
@
3 542 155. Lisowski 2019-04-07 (19:31) Imbecale
Pasko, jestesmy Imbecale,, widocznie tak jak takie cos sie umieszcza na czacie
@
Marian303 Wiem o tym dlatego trzeba to zmienić
Ignorujmy głupie wpisy a będzie milej
3 542 456. Sebastian_M 2019-04-08 (00:02) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
sebastian tu jest duzo wartosciowych i fajnych oraz miłych osób tylko niewszyscy tez i sie tu udzielaja tylko , z tego co wiem to czytaja czata, ale niepisza, co do wójta, dusi, gosii77 i wielu innych jeszcze osób jestem za, nie bede tu wymieniał wszystkich, ktorych uwarzam za spoko ludzi, bo podejrzewam ze jest tu ich wielu,i niesposób tu wszystkich wymienic, i pewnie by mi zajeło to wiele czasu,do rana, , tak to prawda sa tez tu ludzie ktorzy mieszaja na czacie, ale spokojnie jesli bedziemy na nich mniej reagowac wtedy przestana to robic zapewne , no chyba ze albo admin ich niki usunie , albo sami odejda, no ja czesto tu czytam o jakis kubraczkach, ale nigdy niewiedziałem o co tu chodzi z tymi kubraczkami, kto jest tymi kubraczkami my czy C, bo czegos tu nierozumiem, ktoi jest tu kubraczkiem, chyba tylko ten co o tm pisze co?
i co o nich pisza, oni teraz chodza w kubraczkach?
sebastian tu jest duzo wartosciowych i fajnych oraz miłych osób tylko niewszyscy tez i sie tu udzielaja tylko , z tego co wiem to czytaja czata, ale niepisza, co do wójta, dusi, gosii77 i wielu innych jeszcze osób jestem za, nie bede tu wymieniał wszystkich, ktorych uwarzam za spoko ludzi, bo podejrzewam ze jest tu ich wielu,i niesposób tu wszystkich wymienic, i pewnie by mi zajeło to wiele czasu,do rana, , tak to prawda sa tez tu ludzie ktorzy mieszaja na czacie, ale spokojnie jesli bedziemy na nich mniej reagowac wtedy przestana to robic zapewne , no chyba ze albo admin ich niki usunie , albo sami odejda, no ja czesto tu czytam o jakis kubraczkach, ale nigdy niewiedziałem o co tu chodzi z tymi kubraczkami, kto jest tymi kubraczkami my czy C, bo czegos tu nierozumiem, ktoi jest tu kubraczkiem, chyba tylko ten co o tm pisze co?
i co o nich pisza, oni teraz chodza w kubraczkach?
Gonzaga spokojnie nie będzie tu takiej cenzury kto i co ma pisać.
Aby te wpisy nie ubliżały innym.
Aby też nie było zaczepek i niepotrzebnych kpin ze strony piszących
Aby te wpisy nie ubliżały innym.
Aby też nie było zaczepek i niepotrzebnych kpin ze strony piszących
3 542 465. makler witaj
Seba
doniosles na Robala,, dla tego ciebie tu nie bylo, zeby nie bylo podejrzen na Ciebie
doniosles na Robala,, dla tego ciebie tu nie bylo, zeby nie bylo podejrzen na Ciebie
Arczi może oni teraz noszą kubraczki i sami tak o sobie piszą nie mam pojęcia
Arczibalik73 ten kto ma przy nicku ten symbolik niebieskiego kubraczka
Marian303 Ty raczej kubraczkiem nie jesteś i nie przejmuj się tym co piszą tacy ludzie.
Bądź tu z nami i pomagaj spokojnie typować liczby ok ?
Bądź tu z nami i pomagaj spokojnie typować liczby ok ?
Wspólnie przywrócimy charakter tej stronie tak aby służyła wszystkim
3 542 461. gonzaga 2019-04-08 (00:06) Scyzorykowo
Bo niby jak???
dobrze myslisz włassnie to jest ten wybór w kazdej grze, i oto chodzi w tych przedziałach typowan liczb
Bo niby jak???
dobrze myslisz włassnie to jest ten wybór w kazdej grze, i oto chodzi w tych przedziałach typowan liczb
Sebastian-Twoje zapewnienia o tyle nie mają znaczenia,że nie Ty o tym decydujesz
Gonzaga ale ja współtworzę obraz tej strony rozumiesz ?
KUBRACZKI==nowe nicki ktore to niby wygrywaja z ch/t duze kwoty i namawiaja do grania stawka 10 z plusem duzo kuponow , na wszystkie gry grac grubo
to sie nadaje pod sąd
to sie nadaje pod sąd
Ja Ty i inni którzy tu dają wpisy
makler zawsze pisałem grać za tyle aby nie było żal
Dlatego nie graj tak jak inni tylko dostosuj sobie grę do swoich potrzeb , oczekiwań oraz posiadanych
funduszy
Dlatego nie graj tak jak inni tylko dostosuj sobie grę do swoich potrzeb , oczekiwań oraz posiadanych
funduszy
KUBRACZKI= nosza psy, a pies ugryzie i ucieka
gdzie sa teraz te kubraczki????????????????????
Marian303 Miłej nocy
makler Ty żegnasz czat już 154 raz i jakoś nie możesz dotrzymać danego słowa.
Ja jak napisałem że nie będę tu pisał kilka dni to tak było.
Ja jak napisałem że nie będę tu pisał kilka dni to tak było.
Marian303
gonzaga ale makler nie idzie jeszcze spać tylko żegna się z nami na zawsze
Arczi jak jesteś to zróbmy pierwszy krok i pomyślmy o liczbach ok ?
Zacznijmy od Mulatki ok ?
3 542 483. makler nigdy nie rób tego co tu niektórzy pisza ze trafiaja na chybil trafił i ze graja za 10krotna stawke, traktuj takie cos z przymruzeniem oka, graj za tyle ile CIE stac, nikt nikomu nie narzuca takiej gry ani tez systyemów, ja np. gram ale za podstawoowa stawke i mi to wystarczy , czy wygram czy cprzegram, to jest inna sprawa, gram na swoich numerach a nie ze stronki, i za 1 stawke jesli ma byc to bedzie, gram tak aby jak najmniej stracic, a nie jak inni puszczaja za 10krotna stawke a pozniej jak np nietrafia czegos to jest porazka i rozczarowanie, lepiej grac za mniej i wiecej trafiac , jak grac za wiecej i nic nie trafic,, i makler nie odchodz z czata bo jestes tu nam potrzebny
3 542 495. Sebastian_M 2019-04-08 (00:31) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
sebastian momencik tylko zobacze co tam wyszło wieczorem dzisiaj w mulatika
proponuje liczbe jako pewniaka to 1
sebastian momencik tylko zobacze co tam wyszło wieczorem dzisiaj w mulatika
proponuje liczbe jako pewniaka to 1
przykro, Arczi,, mam dosyc kubraczkow,, A po za tym zamierzam typo na profie
Żegnaj Arczi, Dużo Zdrowia I Przyjemności
Żegnaj Arczi, Dużo Zdrowia I Przyjemności
gonzaga
TAK
TAK
Arczi tak myślę na 20
14 też jest ciekawa
Może być powtórka 37 + 38
3 542 500. makler przestan reagowac na jakies kubraczki olej to i po sprawie bedzie, typuj na profilu ,ale od czasu do czasu zagladaj tu tez do nas, a jesli niechcesz tutaj to pisz domnie na @, , I zapamietaj ze zawsze tu jestes wśród nas mile widziany
Tobie tez zycze Dużo Zdrowia I Przyjemności
Tobie tez zycze Dużo Zdrowia I Przyjemności
Tak makler nie daj się podpuszczać na te kubraczki
Rób tak jak Ci radzi Arczi a będzie super
Rób tak jak Ci radzi Arczi a będzie super
3 542 502. Sebastian_M mozna i tak tez 1,20,14,33,37,38,79 co o tym mysłisz?
Zobaczcie np Dusia ma bardzo dobre typy
Arczi zaraz to sprawdzę
tak to prawda dusia gosia 77, twojkwiat itd, duzo jest tu osób ktore podaja trafne liczby, a ich tu nie wymieniłem, ale to nieznaczy ze sa gorsi,
Arczi tak
Dusia , Gosia , Twójkwiat i wiele osób gdyby się skupiło na typowaniu to można by było nieźle namieszać i w końcu wygrać
Dusia , Gosia , Twójkwiat i wiele osób gdyby się skupiło na typowaniu to można by było nieźle namieszać i w końcu wygrać
A jak te osoby skupiają się zamiast na liczbach to na sporach które są tu wytwarzane to efektów brak
3 542 512. Sebastian_M powiem tak to prawda jest, a co bys powiedział o tych Twoich kosach, mysle ze niepowinno ich nigdy zabraknac z innymi liczbami na kuponie i te 2 liczby powinny byc zawsze na kuponie w kazdym losowaniu,
Arczi te kosy chodzą bardzo często to prawda
3 542 514. Sebastian_M i dlatego moim zdaniem niepowinno ich zabraknac nigdy w losowaniu danym, na kuponie
Wychodzi mi tak
22,66,69
22,66,69
To jako Trzon
Co sądzisz o tym ?
22 66 69 70 72 ?
22 66 69 70 72 ?
3 542 519. Sebastian_M 2019-04-08 (01:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Co sądzisz o tym ?
22 66 69 70 72 ? momencik tylko cos sprawdze ale jestem na tak choc 72 bym zminił na 73 szybciej
Co sądzisz o tym ?
22 66 69 70 72 ? momencik tylko cos sprawdze ale jestem na tak choc 72 bym zminił na 73 szybciej
Ja bym nie zmieniał ale jak chcesz
nie nie sebastian TY rób jak uwarzasz nie musisz akurat sie zgadzac ze mna w typowaniu akurat tej liczby jesli uwarzasz ze moze wyjsc 72 to smiało kresl 72, ja uwazam ze moze wyjsc 73 choc zawsze mozna isc na kompromis i np, skreslic i 72 i 73
Tak zgadza się.
Można ewentualnie wysłać dwa zakłady i sprawdzić. Lub Ty jeden zakład a ja drugi.
Różne są kombinacje
Można ewentualnie wysłać dwa zakłady i sprawdzić. Lub Ty jeden zakład a ja drugi.
Różne są kombinacje
3 542 487. makler 2019-04-08 (00:26)
kubraczki zablokowane,Makler możesz wracać
kubraczki zablokowane,Makler możesz wracać
Cześć
Kawa ?
Czy herbata ?
Czy herbata ?
Krasnalku
Teraz przystępujemy do typowania liczb
pozdrowienia dla wszystkich normalnych którzy byli tu na czacie, a nie są z różnych powodów
wczoraj skasowany został Robal_36 przez admina, bezpardonowo atakowany przez nowych nickowców, a na końcu skasowany przez Pasko