Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 627 943. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak wiem.Czasem noe zauwazysz jak sciagnie Cie do swojego poziomu.
Ja przez gnoi i ich prawo czytane w/g ich modly na wyjezdzie. Nikt zdrowy na duszy tu nie wroci,jedynie pieniazki dla rodziny i czasem turystycznie.
t77 a co Ciebie ziomalu cudze Życie nakręca? A co do Kaś to z praktyk 90% to nie ciekawa kombinacja.
Ty ją kochasz na piedestale stawiasz, a przytula się do chama. Jak w potrzebie do Ciebie przyjdzie, ale ty nie ruszysz,ruszy inny
Tomi dupkiem nie jesteś- wiem ,że to nie raz trudniejsze iż uczestnictwo w ustawkach KOlejorza, ale wyjaśnia sprawę-zaboli więcej-ale jeśli czasem? No to będziesz wniebowzięty.
Na mini bym wrzycil 24 i 17 do tego kakas zimna z przedzialu 2 do 8 i dwie gorace
"We Finlandii 50 graczy z jednego miast'ja obstawilo te same numery euro Jack i wygrali po 1,8 mln"
Sadze,ze to kaczka dziennikarska. Nigdzie nie ma , ze trafien najwyzszego stopnia bylo 50, jedynie spoldziwlnia wchodzi w gre,ale to 1 trafny zaklad,a nie 50 osobnych.
Sadze,ze to kaczka dziennikarska. Nigdzie nie ma , ze trafien najwyzszego stopnia bylo 50, jedynie spoldziwlnia wchodzi w gre,ale to 1 trafny zaklad,a nie 50 osobnych.
Pasko; pozwól na separacje liczb w keno spacją, myślnikiem itp.
Pasko-Na przykładzie gier google dla bankrutów w danym dniu możesz przyznać dodatkowe wirtualne 20 pln za kliknięcie 20 różnych reklam z twojej strony. za wysiłek się coś należy.
Pasko, większość użytkowników ma adblocka,korzystają z twojej pracy i strony nawet im nie przyjdzie do głowy aby czasem odblokować reklamy i je w podziękowaniu kliknąć.
"admin odblokuje użytkowników ,użytkownicy odblokują adblocka kij ma 3końce"
panoramix korzystasz z jego strony i tak z ręką na sercu klikasz mu w reklamy? hee hee , korzystasz z map wyników, testerów i jedynie w smartfonie uda ci się klinąć coś czego nie zamierzałeś jednocześnie w duchu przeklinając o k... czemu to mi wskoczyło.
panoramix korzystasz z jego strony i tak z ręką na sercu klikasz mu w reklamy? hee hee , korzystasz z map wyników, testerów i jedynie w smartfonie uda ci się klinąć coś czego nie zamierzałeś jednocześnie w duchu przeklinając o k... czemu to mi wskoczyło.
Mewa też mnie ten wpis zdrzaźnił,ale sądzę że to Twój "ulubieniec" dostał bana i nagle się uaktywnia śpioch szewczenko
A już cię Arczi chciałem pochwalić za ortografię w poprzednim wpisie.
A teraz zatrybiłem , tyś skopiował treść postu od johno, dlatego był napisany jak należy.
Arczi to dla ciebie,korzystaj z technologi. https://euroalphabet.eu/sprawdzanie-pisowni-chrome/
Najbliższe promo multi: 14-16.09 9 liczb 50%.20-22.09 6 liczb 50%. 26-27 7 liczb 50%
Arczi ,trafić 5/5 to Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 1 550,6 i 700 pln mini się lepiej w takiej opcji opłaca
3 653 549 Pasko ja Tobie klikam w reklamy,więc jesteśmy kwita -
3 653 529 Arczi w/g linku,który podałem w ustawieniach zrób sobie język polski, nie niemiecki lub angielski itp. wtedy będziesz widział gdzie literówka lub zjedzona literka.
oj emeryt,emeryt popieram,lecz nie tu- pisie i tak klapki na oczach, co ciekawe jak wszystko się zacznie walić to wierchuszka sp----li do znienawidzonego liberalnego świata. A tu trawę będą wpir.....lać.
A skąd jej nagle tyle na rynku? Susza nagle nie miała wpływu na jej zbiory. A może kupujesz z pól Czarnobyla tylko o tym nie wiesz i staniała.
Pis to partia, która będzie się paść na waszych suchotach, chorobach i mniemaniu o waszej bezsilności obarczając wszystkich tych którzy Boga ducha winni robią swoje i udaje im się,czasem nie, lecz dalej próbują. Jak wy w totka, lecz oni cały czas próbują zmienić nie świat,tylko bliskie otoczenie wokół siebie nie poddając się propagandzie i i systemowemu myśleniu.
szymek najlepsze to to,że lewakami to opcja pis najbliżej- lewactwo to socjalizm -
No tak podkarpackie - gratuluję analizy i poczucia jedynie polskich wartości- zrób sobie analizę genów okaże się,że jesteś w 1/4 żydem i co? Kiedyś po Ciebie też przyjdą.
Wójt i juz widac jakie masz wyksztalcenie z dziada pradziada nie jest sie Zydem
Wojtt- gratuluję trójeczki w mini i to pod rząd- niesamowita intuicja-to nie w kij dmuchał-trólki wyłapywać w mini- pozdrawiam
No widzę baranki na zielonej pasą się nawzajem. Naukowo stwierdzone- ludzie lubią sobie podobnych.
piszesz, a nic z tego nie wynika. Oskarżać każdy potrafi. A jakie masz wykształcenie. Tak z ciekawości pytam i kiedy je zakończyłeś? Nie odpowiadają jeśli nie chcesz.
Nauczyliście się czytać i pisać, ale to nie czyni z was inteligentów.
Zasiłek pogrzebowy zmniejszyli,a jak na oddziałach onkologicznych ludzie umierają bo nie oddają pieniędzy szpitalom i ich po prostu nie ma, aby ich uratować. Tak jestem prostakiem D2, myślę zdrowo prosto matematycnie i nie opieram swej wiedzy na wydumanych teoriach spiskowych.
Mulag, a jak teraz zapiepszą z drugiego filaru pieniądze na ZUS i jeszcze z tego co zapiepszą legalnie potrącą sobie marżę to jest ok?
Hej Zbyszek. trafienie zbigniew g 5/7 -gratki ,szkoda ,że na sucho
Keszmina, sorki że nie odpowiedziałem na powitanie. Jakoś mi umkneło- przepraszam
Arczi,tyle Ci pisałem o słowniku google, a ty i tak swoją pisownię tworzysz. Interpuncja przy zdaniach złożonych to rzecz podstawowa. Czytam twoje wpisy i gubię się co naprawdę jest twoim wywodem.
A po drugie , nie zdajesz sobie sprawy ile kosztują takie kursy dla pracodawcy. Po trzecie pracodawca nie jest pewien,że po tygodniu takiego kursu gdzie na dzień dobry zainwestował w w ciebie 10000 pln ty od razu staniesz na wysokości zadania i wykonasz to w 1 gat. Musi zainwestować w opiekuna, który się będzie martwił o jakość twojego wyczynu po szkoleniu. Nie obniżając mu płacy.
jeśli uważacie,że strona multipasko jest- naj,naj,naj to czasem kliknijcie w reklamy dla admina. Utrzymanie domeny i jej udoskonalanie to kosztuje.
3 721 510 Mati czyli go okradłeś. Jego liczby ,a ty mu 200zł. 9z9 trafione,albo ściemniasz albo jesteś bardzo .....aroganckim typem. Delikatnie mówiąc.
Jeśli zdarzyło mi się grać na cudze liczby,zawsze wysyłam kupon za stawkę podstawową dla właściciela liczb. I wydaje mi się że to wtedy jest uczciwe.
Gonzaga jedyny wykształciuch z dyplomem matek zielonej chatu-łączce.
Trolik nie może żyć bez zielonej,a tak mu ona doskwierała,wrócił fafi majpan co wyżej niż koronę próbuje zawsze s...ć
To majpan podaj jakieś liczby na mini. Bo jakoś nie udzielasz się w tym temacie,a mnie dawno nie było to nie śledziłem losowań.
Najlepsze jest to ,że ci będą spiepszali do znienawidzonego zgniłego świata zachodu. Oszczędności zajumane już tam są
To znaczy za porządki się w końcu wziąłeś. A od czego odkurzacz?
Cze Mati, cudak sądzi że jesteśmy klonem. Już Cię lubię bo on Cię nie lubi.
Dziś grałem na 14-tą 21,27,46,52,53,74,78. Znając swą karmę w grach wpadną teraz,lub jutro o 14-tej
A ty majpan nie podałeś liczb na mini. Nie mówię że wezmę na wydrę,ale wząłbym co nie co pod uwagę.
Boisz się,że podasz w złej woli a tu traf i Dioni by się cieszył.
W holand drogo ale za dwa płacą, a miedza dalej taniej i grubsza kasa do wyjęcia.