Wpisy użytkownika alicja09094
Łącznie 295 wpisów w archiwum, pokazane od nr 10 294. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
matycz ja tez za Toba tesknie
Matycz tak bardzo się zakochałeś a masz pierścionek z brylantem może byc 5 karatów.
Matycz poczekam chyba że umrę ,no to kasy nie wydasz bo wiesz różnie bywa czasami chemia nie pomaga. Pozdrawiam
Matycz i tak to jest z facetam jak kobieta chce ,brylanty to on zaraz się odwraca i znika i tak z niego pociecha i jak tu nie stawiać na męża pewniaka .
OPa co powiesz na 1,11,19,21,23,32,36,42,80,62, i może na 55,73,72,34,24,16,1,6,
OPA 5/10 ale wynik a staram się skreślać tak jak mówiłeś
1,7,9,32,34,40,52 druga wersja19,41,53,62,67,72,76
Matycz brylanty tylko daje ten facet ,kobiecie ktora kocha a Ty mi tylko obiecałeś kremowki i przy tym zostaje
Matycz kobie jak pogoda zmienna jest ,ale to Ty pisałeś ,ze sie musisz odkochać a nie wiem dlaczego .Jestem fajna chyba????????????
to mam te ciacha jak w banku
Wiesz co matycz ,ale do Krakowa jeszcze sama nie jechałam samochodem bede musiała zaopatrzyc sie w odpowiedni sprzet do nawigacji
Witam wszystkich ranną porą przy kawie Tych zakochanych (Matycz to do Ciebie ) i Tych ktorzy maja sie zakochać.
NO to proszę ponad 30 ml wczoraj zebrano ,bedą nasze dzieci zdrowe , a rzad nie robi nic wazne ,że oni mają dobra opiekę i dostali podwyzki w sejmie bo zycie jest drogie a taki zwykły Polak co ma powiedziec musi tyrać to się tyczy Matycz (I dlatego nie dostanę pierscionka) a inni szukaja szczęścia w grze a noż coś sie wygra.
Witam OPA co tam na mazurach
co tam u Ciebie Matycz bo cos nie słychać Ciebie
Obserwator jak tam masz juz prace bo sie martwię co ty jadasz jak pracy nie masz .OPA a kto tu wygrywa nikt,jedynie czasami na chleb z masłem starcza Pozdrawiam
Obserwator nie zawsze trzeba wygrywać ,zeby byc szczęsliwym gram bo gram a jak wygram to dobrze ,OPa popatrz na Mapy ja mysle ,że dziś bedzie tak
1,7,9,32,34,40,52,80,lub 53,62,67,72,76,19,41,55 zobaczymy Ciepłe pozdrowienia dobrze ,że Matycz tego nie czyta bo w kanale siedzi.
1,7,9,32,34,40,52,80,lub 53,62,67,72,76,19,41,55 zobaczymy Ciepłe pozdrowienia dobrze ,że Matycz tego nie czyta bo w kanale siedzi.
sama nie wiem OPA na dobry pocztek chciałam kremówki powiedział ,ze dobra ,ale jak powiedziałam o pierscionku to w kanały wlazł i konec .To ci facet krzyczy ,ze kocha a potem zwiewa .Jak widzisz moje numery dzis w losowaniu wczoraj trafiłam 5 z 10
kto wypije ze mna kawe bo jest głupio pic samemu a matycz w kanałach na pierścionek zarabia
fortuna to wiem ,ale miłościa chyba ,że do mnie to prosze bardzo.Tylko ,ze mi zakochiwanie trudniej przychodzi ,ale kremówki lubie
Owszem Matycz do zakochania jeden krok a ile kilometów oj oj ,a mało tego musi tez być to coś czyli chemia albo urok .
a na pielgrzymki chodziłeś bo ja tak a Torunia do częstochowy byłam 10 razy grzechy mam odpuszczone a na ksiedza nie wyglądasz
moze sam nie wiesz kim jestes to masz problem .Pamietaj zycie jest tylko jedno i nie mozna go lekcewazyć.
Lubisz naśmiewac się z ludzi czy to jest miłe ,chyba raczej nie .piszemy sobie dla przyjemności ,
Kolego Matycz nie pieprzy nic mi o tym nie wiadomo ,a rozmawiamy o wszystkim a nie tylko jak tu wygrac .
A ja myslałam ,że tu sa ludzie na jakikś poziomie .Ludzie luzne rozmowy sa normalne ale w takcie
OPA masz mie na mysli ja obstawiam ,ze czasami cos pisze bo taka jest natura człowieka.Sam tez ostatni rozpisywałes sie .Zawsze komu się to nie podoba to moze zmienic strone .Pozdrawiam tych co nudzą i Tych co są na luzie .
Chyba się z wami roztanę ,bo jakiś zamet tu wprowadzam ,jeszczetroche i do pracy wracam a tam dopiero się zacznie skazac czy bronic oto jest pytanie
Moi kochani własnie wybieram sie do pracy po trzech latach i co słyszę pierwsza sprawa i to mali przestepcy po 15 lat ludzie chyba zosane w domu .Zycze dziś duzych wygranych w D.L. powodzenia
Witam wszystkich jak tam wczorajsze losowanko a jak tam Matycz lepiej Tobie na umysle kim teraz jesteś może wielkim wygranym .Pozdrowienia dla OPY i Obserwatora
Zasada czep sie tranwaju ,jak u ciebie chodzą,
Zasada nie wpierdzielaj się w rozmowy innych a co robia tranwaje to wiem a co to jest przenosnia to raczej ty nie wiesz ,nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu i zyczę Tobie ,zebys pomogłam tylu osobą co ja to zrobiłam .Mam nadzieje ,ze moze wygrasz i nie bedę musiała ogladać wpisów adresowanych od ciebie do mnie .Trochę szacunku dla ludzi ,których sie nie zna. OBserwator mam dla Ciebie pracę w Warszawie wieczorem napiszę ok. Co u Ciebie chłopie z Mazur wygrałeś coś wczoraj.
Opa tego nie wiem muszę zadzwonić ,ale moze coś wymyslę daj mi dwa dni ,duzo spraw mam nawet nie mam jak zjeść .Wiesz jak to w sądzie.
Matycz witaj jak zawsze coś do siebie mamy ,ale kto się czubi ten sie lubi .Obserwator nie wiem co chcesz ,ale masz
koordynator/operato DTP -praca@hachette-livre.com.pl ;Inzynier Serwisu _ info.poland@kaeser.com.pl; Specjalista do spraw rozwoju lotniczych systemów informatycznych -strona www.LHsystem.pl chyba ,ze inny zawód to musisz napisać.Pozdrawiam OPA I MATYCZA bez urazy dla innych
koordynator/operato DTP -praca@hachette-livre.com.pl ;Inzynier Serwisu _ info.poland@kaeser.com.pl; Specjalista do spraw rozwoju lotniczych systemów informatycznych -strona www.LHsystem.pl chyba ,ze inny zawód to musisz napisać.Pozdrawiam OPA I MATYCZA bez urazy dla innych
Matycz ,ale ja dziś miłego słowa od Ciebie nie usłyszałam.OBSERWATOR zostawiłam tobie informacje odnosnie pracy poczytaj.
Bardzo dziekuję PASKO ,a juz myslałam ,ze ja Tu jestem taka ......,OPA odezwij sie
OBSERWATOR nie okresliłes zawodu.Pozdrawiam
Matycz Ty do mnie pijesz czy do tej drugiej alicji 09064 bo to jest pytanie .A twórczosc Kochanowskiej znam jezeli chodzi o to .Jestem troche wykształcona i na lekcjach uwazałam .Pozdrowienia dla OPA ten to się nie czepia i nie płacze ,że ma mała kasy.
Zasada daj sobie "luz" i odczep sie wreszcie a pisząc na kolanie nie patrze na gramatyke bo nie mam na to czasu poczytaj sobie sama siebie .Pozdrowienia dla normalnych i czepiajacych się na tej stronie
Moje typy na D.L. 4,8,15,16,23,42 , może coś wygram ,jak myslisz OPA
A do wygrania jeden krok ,jeden ,jedyny i nic więcej.OPA i MATYCZ to dla WAS
ml 1,19,32,33,50,51
OPA gdzie się podziewasz bo Matycz to pewnie kanały obchodzi a moze spowiedzi słucha.Pozdrawiam
Matycz na sam widok juz bym dostała rozgrzeszenie od Ciebie hihihihihihi.DL obstawiam nadal 4,8,15,16,23,42.
witam grających .Gdzie się podziewa OPA bo widzę ,że Matycz spi po nocnych wyprawach w kanałach.Zaraz odezwie się pewnie moj wróg nr.1 i bedzie mnie krytykował za pisownie a pies jej........życzę dziś wszystkim wygranej w DL sobie też przyda się na prąd bo podobno idzie w górę.Pozdrawiam
Obserwator czego dusza pragnie ,bo ostatnio mnie tu nie chcą .Masz problem prawny czy z pracą
Obserwator jakim zawodem jesteś zainteresowany muszę wiedzieć
OPA pewniak w normie, a reszta jak cię mogę,ostatnio byłam troche zajeta sprawami i nie mogłam o niczym innym mysleć,ale ten tydzień bedzie luzniejszy to pomyślę o liczbach a co u Ciebie ,A jak tam na Mazurach .Pozdrawiam.
Baseny teraz są w modzie, ale i tanie bo okres zimowy .Ja wolę jechac do Mikołejek bo tam wypoczywam ,no wiesz ratownicy i .......Młoda krew ,zgrabna i opalona .(żart).
Obserwator podaj mi jakieś namiary do Ciebie ,to postaram sie coś wymysleć do końca tygodnia (poczta, gg,skyp).OPA a szkoda ,że juz nie jesteś ratownikiem w Mikołajkach.
OPA nie bedziemy pisać głupot bo zaraz będzie wojna ,ze to pasek do typowań a nie do prywatnych rozmów wiesz jak jest.OPA widziałeś Matycz bo juz mnie nie kocha i oczywiście kremówek nie dostane a o pierścionku to juz nic nie mówiąc.Ale szkoda będę płakac chyba......
Obserwator czy Ty wiesz czego chcesz i jeszcze powiedz ,że masz na imię Konrad .OPA robie dziś na obiad kołduny zapraszam
Jesteś złośliwy Obserwator.Podałam tobie ostatnio namiary na firmy i strony internetowe odnośnie pracy w Unii Europejskiej a ty to zlałeś .
Obserwator jak chcesz tyle zarabiać lub więcej to zacznij zbierac podpisy a potem kandydowac do sejmu a nóż sie uda i bedziesz godziwie zarabiał i prawie nic nie robił.OPA jak tam kołduny
Pamiętajcie zawsze jakieś liczby padają, tego chyba nie wie nikt.czasami uda nam sie wytypować coś ,ale nigdy nie jestesmy z tego do końca zadowoleni .bo człowiek to taka istota ,ze jak ma troche to chce jeszcze wiecej .....Życze wszystkim duzych wygranych.
Matycz to są kołduny i są smaczne a w DL moze trafisz jak dasz na Mszę Św. w tej intencji (tak myślę).Mam pytanie jaki Ty jesteś stary bo zaczynam się martwic ,ze dziadek zakochał się w mojej osobie.Moje typy na dzis;1,3,7,13,17,25,29,51,57,59
WIADOMOŚĆ DLA OBSERWATORA
MONTER,ELEKTRYK-IRLANDIA
kon.arek363@onet.eu.
tel. +353-879-115-219
dobra znaj.języka angileskiego
FIRMA Z IRLANDII TECH TRADE
-------------------------
WARSZAWA - PRACA
PRACOWNIK SERWISU TECHNICZNEGO
bioMerieux Polska Sp.z.o.o.
kont.serwisant@eu.biomerieux.com
SERWISANT - INFORMATYK
PRACA@TECHKOM.BIZ.PL
PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
praca@officedepot.com
MECHANIK SERWISU
GRUPA TEMPO
GÓRNYCH WAŁÓW 16
44-100 GLIWICE
mechanik warszawa@grupatempo.pl
Moze coś ciebie zadowoli z tych ofert.Pozdrawiam.
MONTER,ELEKTRYK-IRLANDIA
kon.arek363@onet.eu.
tel. +353-879-115-219
dobra znaj.języka angileskiego
FIRMA Z IRLANDII TECH TRADE
WARSZAWA - PRACA
PRACOWNIK SERWISU TECHNICZNEGO
bioMerieux Polska Sp.z.o.o.
kont.serwisant@eu.biomerieux.com
SERWISANT - INFORMATYK
PRACA@TECHKOM.BIZ.PL
PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
praca@officedepot.com
MECHANIK SERWISU
GRUPA TEMPO
GÓRNYCH WAŁÓW 16
44-100 GLIWICE
mechanik warszawa@grupatempo.pl
Moze coś ciebie zadowoli z tych ofert.Pozdrawiam.
Witajcie OPA I Matycz jak tam pogoda i obstawianie.Wiecie już prawie wiosna .......Pozdrawiam
Matycz a Ty jak zwykle tylko kanały a moze lekarzem wreszcie zostaniesz.Pozdrawiam a jak tam moje kremówki?????????
Matycz jak pamietam to ty mnie zapraszałeś na kremówki do siebie .Widzę ,ze teraz to już nici nawet z kremówek nie mówią o pierscionku z brylantem.A byłam tak pewna ,że moze te kremówki chociaż dostanę.
Ale to Ty obiecałeś mi kremówki ,bo OPA umówił się na wakacje to teraz ja już nic nie wiem .
Moje typy OPA na dziś ML6,7,10,12,13,26,40,43,50,78.DL 4,8,15,16,23,42.
Ados poczytaj typy OPY .
OPA coś zrobił ,ze winki gdzies utkneły.
MARIO OLSZTYN NIE PŁACZ MOŻE JAKIS BASENIK DMUCHANY KUPISZ W TESKO LUB W REALU A DOMEK DOSTANIESZ GRATIS TAKI Z MATERIAŁU TO ZAWSZE COŚ.opa COS MI SIĘ ZDAJE ŻE NASZ OBSERWATOR GDZIES WYJECHAŁ TYLKO GDZIE TAK MU SIE MARZYŁA PRACA W IRLANDII.POZDRAWIAM.
OPA gdzie jestes ,podaj jakieś typy bo chyba sobie dziś zagram ,Matycz w kanałach na pierścionek zbiera ,nie gada obraził się .Pozdrawiam grajacych.
Dzięki Matycz ja też Ciebie kocham chyba ,ale kremówki bardziej.Pozdrawiam
Dzięki Matycz ja Ciebie też kocham chyba ,ale bardziej kremówki.Pozdrawiam
Ja mam pisać do Ciebie listy Matycz ,jak będą kremówki to czemu nie
Matycz masz wiadomość.Witaj OPA jak tam typy
OPA a co wejdzie z tych typowań bo nie wszystko ,tak myślę
wiadomość na poczcie Matycz
Matycz to nie ta wiadomość, poczta
alicja3939@wp.pl
OPA ,ale u mnie wieje,a jak tam na mazurach,Matycz gdzie ta wspaniała 10 w ML
matycz i teraz wszyscy wyslą 10 ,którą podałes a miało być na poczte wpis 11604
Matycz gdzie te numery ,chyba poczta dzis nawala,no coż sama sobię skreślę moze cos tafie hihihihihihihi.
OPA sytuacja przedstawia się tak nie wysłałam nic,bo byłam na imprezie,mało tego nic nie piłam i co teraz ,chyba trzeba iść spać.
OPA jadę na mazury bo Matycz nie chce mi kupić pierścionka .
Rico proszę nie obrażać OPY bo będę bardzo zła ,Jest niedziela jak jesteś zły to idz na spacer lub do kościoła jak Tobie wygodnie.Pozdrawiam
OPA a co Matycz nadepnął tobie na odcisk .A ja Ciebie rano tak broniłam
o faceci zawsze coś tam macie do siebie
Dzieki OPA pozdrowiłam się sama ,nie musi tego robić Matycz.
OPA to do Ciebie
"NIE PRAGNIJ BYĆ LEPSZYM
OD INNYCH,NAJPIERW BĄDŻ
SAMYM SOBĄ" Fiodor Dostojewski.
"NIE PRAGNIJ BYĆ LEPSZYM
OD INNYCH,NAJPIERW BĄDŻ
SAMYM SOBĄ" Fiodor Dostojewski.
OPA jesteś dzis bardzo zły ,co się stało pogoda nie ta czy inne dziwne sprawy.Usmiechnij się zycie jest tylko jedno i trzeba je brać takim jakie jest ,bo przegabisz wszystko i po smierci będzie Tobie smutno ,ze przegapiłeś najwazniejsze sprawy.
Hej chłopaki a co Wy sie tak dziś wszystkich czepiacie ,"okresu nie miewacie "o co chodzi
Witam wszystkich dziś gramy na chybił trafił.Matycz zadnych ruchów do poniedziałku .OPa uśmiechnij się
OPA do poniedziału nie bo nic nie wygrasz.
Matycz na poczcie masz moje typy.....
OPA dlatego ten tydzień gram na chybił.A nóż widelec coś trafię
A gdzie mam być,o tej porze kolacja buzi od męza i spac idę
Matycz a Ty co typy jakieś masz bo milczysz
Matycz typy a nie mocherowe berety
Matycz spisz
OPA będzie dziś 7.68
Jak tam OPA i MATYCZ typy już macie
OPA to na twoje poczucie humoru
Dlaczego powietrze jest jak seks???
_Ponieważ nie przejmujesz się nim,dopóki je masz.
to usłyszałam dziś w pracy
Dlaczego powietrze jest jak seks???
_Ponieważ nie przejmujesz się nim,dopóki je masz.
to usłyszałam dziś w pracy
Matycz na co Ciebie podkusiło na ...... czy na granie oto jest pytanie ???????
Mario ta ja mam pecha ,bo dzie nie wysyłam totolotka to tam same kobiety siedzą a gdzie ci faceci tylko na pasku .Oj ja biedna i szczęsliwa
Syrenka dała ,dała a odstresować tez się trzeba a typować zawsze mozna.OPA ja nadal gram na chybił trafił wczoraj było 6/10,5/10 tak sobie ale zawsze coś