Wpisy 11 177 – 11 276
22 stycznia 2008 00:14 → 22 stycznia 2008 15:57, 100 wpisów
kontynuacja tematu 11176.przez kilka lat mojego grania konczylem prace okolo 21:30 wiec mialem kilka minut na zaznaczenie liczb i wyslanie ,bo kolektura byla oddalona 0.5 km od pracy .pani w kolekturze zawsze denerwowala sie bo przychodzilem pozno ,ale na drugi dzien przed praca odbieralem wygrana .robilem tak specjalnie (bo przeciez moglbym zagrac przed praca ale nie o to chodzilo a mianowicie o:nawet jezeli totalizator cos kombinuje z liczbami to gralem przed samym zamknieciem systemu kilka razy udalo sie wyslac i pojawil sie komunikat ze nie mozna juz wysylac i w takich przypadkach mialem trafienia np:5/7 6/7 7/10 i podobne czyli w ten sposob ograniczalem mozliwosc kombinacji liczb przez totalizator .dzis tez bym tak gral ,ale kolektura jest juz zamknieta o 21:00 nie pozastaje nic innego jak grac i czekac na cud .pozdrawiam wzzystkich i zycze wysokich wygranych
Zgadzam się z tym kombinowaniem przez TS.
Pisałam juz kiedyś, że mają wgląd ile i jakich liczb jest skreślonych przez ludzi i dobierają takie kulki aby było jak najmniej do wypłaty z ich kasy. Więc może to póżne wysyłanie nie jest takie głupie.
Pisałam juz kiedyś, że mają wgląd ile i jakich liczb jest skreślonych przez ludzi i dobierają takie kulki aby było jak najmniej do wypłaty z ich kasy. Więc może to póżne wysyłanie nie jest takie głupie.
kanisek,czytając Twoją historię o "wysłanych-nietrafionych" i "nie wysłanych-trafionych",miałem wrażenie,że czytam moją własną.
Podobne przypadki mnie trapiły.Dlatego jako bratniej duszy odkryję pewną tajemnicę.
Niestety mam dla Ciebie dwie wiadomości(jak zwylke to bywa,jedna jest zła a druga dobra).
Zacznijmy od złej.
Najprowdobpodobniej trafiłeś na listę tzw. KPN totalizatora .
Skrót ten po "rozpakowaniu" to "Klient Potencjalnie Niebezpieczny".
I nie łudż się!
O jakiej porze nie wyślesz,obojętnie w jakiej kolekturze,
jesteś- out.
Zatsanawiasz się ,jak to możliwe?
Więć pora na wyjaśnienie i dobrą wiadomośc.
Jako klienci totalizatora jesteśmy poddani permanentnej inwigilacji.Jak?
Otórz lottomat to nie tylko drukuje kupony,onrównież skanuje kupon i pobiera z niego linie papilarne.Tobie udało się kilkakrotnie coś trafić i załapałeś się na KPN.Kiedy tylko kupon nadany przez Ciebie(także przez innych grających z listy) w spejcalnych tajnych komórkach Totalizatora włącza się "czerwony alarm".Twoje kupony zostają poddane wnikliwej analizie a dane przekazane dalej w celu przygotowania odpowiedniej kasety z kulami,których wypadalnośc ma zminimalizować lub całkowicie wyaliminować możliwośc traienia klienta KPN.
I teraz antidotum na ten podstę Totalizatora.
Wszystkie blankiety.od momentu pobrania ich z kolektóry do chwili kiedy znajdą się w lottomacie dotykaj i wypełniaj,drukuj a nawEt podawaj kolektorowi tylko w BAWEŁNIANYCH RĘKAWICZKACH.
;-)
Życzę miłego dnia.
I nie dziękuj,trzeba sobie pomagać wzajemnie,prawda?
Podobne przypadki mnie trapiły.Dlatego jako bratniej duszy odkryję pewną tajemnicę.
Niestety mam dla Ciebie dwie wiadomości(jak zwylke to bywa,jedna jest zła a druga dobra).
Zacznijmy od złej.
Najprowdobpodobniej trafiłeś na listę tzw. KPN totalizatora .
Skrót ten po "rozpakowaniu" to "Klient Potencjalnie Niebezpieczny".
I nie łudż się!
O jakiej porze nie wyślesz,obojętnie w jakiej kolekturze,
jesteś- out.
Zatsanawiasz się ,jak to możliwe?
Więć pora na wyjaśnienie i dobrą wiadomośc.
Jako klienci totalizatora jesteśmy poddani permanentnej inwigilacji.Jak?
Otórz lottomat to nie tylko drukuje kupony,onrównież skanuje kupon i pobiera z niego linie papilarne.Tobie udało się kilkakrotnie coś trafić i załapałeś się na KPN.Kiedy tylko kupon nadany przez Ciebie(także przez innych grających z listy) w spejcalnych tajnych komórkach Totalizatora włącza się "czerwony alarm".Twoje kupony zostają poddane wnikliwej analizie a dane przekazane dalej w celu przygotowania odpowiedniej kasety z kulami,których wypadalnośc ma zminimalizować lub całkowicie wyaliminować możliwośc traienia klienta KPN.
I teraz antidotum na ten podstę Totalizatora.
Wszystkie blankiety.od momentu pobrania ich z kolektóry do chwili kiedy znajdą się w lottomacie dotykaj i wypełniaj,drukuj a nawEt podawaj kolektorowi tylko w BAWEŁNIANYCH RĘKAWICZKACH.
;-)
Życzę miłego dnia.
I nie dziękuj,trzeba sobie pomagać wzajemnie,prawda?
Human a czy Twoim przyjacielem nie jest Andersen?
Witam.Niestety taka jest prawda ,jeżeli się nie wyśle jak na złość wchodzą te liczby.Ja miałam takiego farta ,że przeszłam koło kolektury i mając wypełniony kupon zdecydowałam ,że go nie wyśle.W trakcie losowania multi myślał ,że mnie krew zaleje było 9 trafionych.COS W TYM JEST.
Powodzenia i pozdrawiam :):)
Powodzenia i pozdrawiam :):)
Alicjo,gdzie jesteś?.Odezwij się.Potrzebuję twojej rady.
Kto dzisiaj prowadzi losowanie? Swego czasu u mnie było tak, że gdy losowanie prowadził Rysiu to zawsze coś trafiłam, natomiast nie daj Boże gdy losowanie prowadziła ta Rostkowska czy szanowny Wieleba- wtedy nie wysyłam, bo przy nich nic nie trafiam. Ale od pewnego czaso, nawet Rysiu nie pomaga! HELP czy ma ktoś jakiś zestaw, bo mnie już się wszystko miesza.
Hektor 55,o co Ci chodzi z tym wspólnym graniem w express lotka.Jeśli chcesz,żeby wszyscy puścili jednakowe liczby to niema to właściwie sensu bo jeżeli stronę odwiedza jak napisał Pasko 3 do 4 tys osób i wszyscy puszczą te same liczby to wygrane za trafienie 5-tki będą niższe niż za trafienie 3-ki.Chyba nie o to Ci chodzi?
Obserwator czego dusza pragnie ,bo ostatnio mnie tu nie chcą .Masz problem prawny czy z pracą
Coś ostatnio regularnie wpadają 5/5 w typowaniach.Wczoraj wytypowano prawidłowo dwie i to prawie z marszu,jestem pod wrażeniem,gratuluję.
Czesc,na forum pod- amoze expres , tam jest napisane. A chciałbym zebrac pare osob i wspolnie zagrac, na 20 liczb z 42 te 20 jest rozpisane na 8 zakladow a koszt 10 zlna jedno losowanie ,na próbe warto
Mam problem z pracą,Te oferowane u Nas są nie do przyjęcia ze względu na niskie płace.Te za granicą są lepiej płatne,ale w grę wchodzi niepewność i trudna do zniesienia rozłąka.Zaznaczam,że może to być praca powyżej średniej krajowej na rękę.Mam duże doświadczenie Pozdrawiam
Witam
moje typy na dzisiaj
6,13,24,26,33,37,54,57,66,80 z plusem
oraz
2,7,17,23,30,39,52,57,67,74
moje typy na dzisiaj
6,13,24,26,33,37,54,57,66,80 z plusem
oraz
2,7,17,23,30,39,52,57,67,74
Hektor,naprawdę to nie warto. Za takie pieniądze można samemu zagrać.żeby wygrać trzeba samemu zainwestować,dobrze wytypować,wygrać i nie dzielić się z nikim.Powodzenia.
Obserwator jakim zawodem jesteś zainteresowany muszę wiedzieć
OPA pewniak w normie, a reszta jak cię mogę,ostatnio byłam troche zajeta sprawami i nie mogłam o niczym innym mysleć,ale ten tydzień bedzie luzniejszy to pomyślę o liczbach a co u Ciebie ,A jak tam na Mazurach .Pozdrawiam.
czekam na basen...może nie osiwieję jak BOS totalizatora,wiesz lato jest krótko,zawsze to byłby jakiś ruch
co z tym zrobić...jeśli mam np. 59,60,65 muszą być wszystkie "NP" to będzie 59,61,65 ???
a tu 37,38,69 to 37,
39,69 ???
a te odwrotnie 12,48,57 zrobić 12,48,58??? może "siwy" nie zaczai
a tu 37,38,69 to 37,
39,69 ???
a te odwrotnie 12,48,57 zrobić 12,48,58??? może "siwy" nie zaczai
bo w oryginale są :
1,3,17
6,20,78
6,26,40
43,51,59
oraz
12,48,57
37,38,69
59,60,65
1,3,17
6,20,78
6,26,40
43,51,59
oraz
12,48,57
37,38,69
59,60,65
Baseny teraz są w modzie, ale i tanie bo okres zimowy .Ja wolę jechac do Mikołejek bo tam wypoczywam ,no wiesz ratownicy i .......Młoda krew ,zgrabna i opalona .(żart).
przecież wiadomo,że nie każdy trafi 17 mln,wystarczyłoby pomieszać trójki(połączyć) i mamy szóstki 1300zł,raz w tygodniu,zle???dać na kilka stawek i wtedy uśmiech na twarzy,wódka w lodówce i można świat doganiać...
tamci ratownicy to chyba na solarium muszą chodzić,trzeba było być wtedy jak ja byłem w Mikołajkach,to była opalenizna...
szkoda,byłem najstarszy stopniem,żeby nie wymyślali,zostałbym dłużej,ale byłyby wtedy przygody
Najlepiej coś w administracji państwowej,może sądownictwie,ale tam pewnie trzeba mieć wyższe wykształcenie, aja mam tylko średnie techniczne,czyli mature i kursy niektóre.Pozdrawiam.
Obserwator podaj mi jakieś namiary do Ciebie ,to postaram sie coś wymysleć do końca tygodnia (poczta, gg,skyp).OPA a szkoda ,że juz nie jesteś ratownikiem w Mikołajkach.
Uwaga oto moja dwudziestka na dzisiejsze losowanie ML,do system 7x20x30 w takiej kolejności jak podaje: 45,17,52,63,74,54,43,33,61,46,75,57,79,44,10,7,37,6,20,23. Pozdrawiam wszystkich.
OPA nie bedziemy pisać głupot bo zaraz będzie wojna ,ze to pasek do typowań a nie do prywatnych rozmów wiesz jak jest.OPA widziałeś Matycz bo juz mnie nie kocha i oczywiście kremówek nie dostane a o pierścionku to juz nic nie mówiąc.Ale szkoda będę płakac chyba......
Tak sie składa,że jestem ratownikiem,ale to praca wbrew pozorom bardzo kiepsko płatna.Trudno będe dalej sam kombinował,zapuściłem już pewne znajomości.Dzięki
Obserwator czy Ty wiesz czego chcesz i jeszcze powiedz ,że masz na imię Konrad .OPA robie dziś na obiad kołduny zapraszam
Tak, a nazywam się Wallenrod bo kocham i cierpię za miliony,Czy to wystarczy?
Jesteś złośliwy Obserwator.Podałam tobie ostatnio namiary na firmy i strony internetowe odnośnie pracy w Unii Europejskiej a ty to zlałeś .
OPA,dużo nie chcę,ale ok.3-4 tysia na rękę,oczywiście nie pracując w kanałach.
Do Alicji.Nie jestem złośliwy.Przeanalizowałem twoje namiary i wiele innych , ale jak na razie to nie jest to COCA COLA
Nie mam już recepty na multi ale moż edziś padnie ta 10/{11,17,19,26,32,42,45,67,74,80} z plusikiem
no to nie dużo,u nas zarabiają średnio,ok.1000-1500,2000 to mało kto,chyba że robi nadgodziny,tylko sam wiesz,głownie łódki,drewutnie...
ja przeglądałem DL jak pisałeś,z 5,10,25,50 losowań najczęstsze dwójki i trójki ???
łączysz je ze sobą,które bierzesz pod uwagę,czy te występujące po 3,4 razy...bo po 2 razy to jest ich mnóstwo
Obserwator jak chcesz tyle zarabiać lub więcej to zacznij zbierac podpisy a potem kandydowac do sejmu a nóż sie uda i bedziesz godziwie zarabiał i prawie nic nie robił.OPA jak tam kołduny
Ludzie,czy tak trudno Wam zrozumieć,że w Multi,nie da się wygrać? Jeśli już musicie grać to grajcie na zdarzenia sportowe,są bardziej przewidywalne,a dużo do powiedzenia ma czynnik tzw,:"ludzki" W m.l. przeważnie zawsze czeka Was wtopa.Pozdrawiam.
Biore pod uwage te co padają 3-i więcej zarazem 3 i parki ale i te co 2 razy tyko dużio rozpisuje zakaldów biore również jak w danej parce pada np jedna liczba i z jakimi jeszcze i jakoś mi to wychodzi
a zobaczycie że się wygra w multi,czekam aż mi się liczby ustawią po kolei-parzyste lub nieparzyste,nie zależy to ode mnie,już w tym miesiącu 2 razy poszły...sam mam mało cierpliwości,ale próbować trzeba
Pasko,uważam,że żart był głupi i co najmniej śmierdzący.Na Twoim miejscu przeprosiłbym adresata i uczestników tego forum,ale cóż o gustach się nie dyskutuje.Pozdrawiam.
np z ostatnich losowań wychodzi 19,20,24,29,30,45 mósisz pokombinowac ale tak kombinuj ż ejak wchodzi to np 2 czwórki i z 3-5 trójek albo jedna 4 i z 2 trójki to jest podpowiedz spadam powodzenia
tj. P 18,28,40,6,12,32,34,48,46,2,4,24,44
i NP
13,27,43,23,33,11,49,1,39,19,29
I co z tego skoro prawdopodobieństwo,że zostanie wylosowane 1,2,3,4,5,6 jak 7,15,29,38,41,46 jest dokładnie takie samo!!!!!!!!!!!!
tak,ale szybciej będą liczby z różnych dziesiątek...był przypadek że padło 5 szt. 40 tek
Bo pewnie kule były podrabiane,a ty nigdy nie wiesz , które dziesiątki są podrabiane.Oto i cała tajemnica.
możliwe,ale PASKO to już powinien wiedzieć...choć raz mógłby dać jakiś cynk najrozsądniej w multi
Niech ktoś powie, czy warto grać systemem w DL, np. na 8 skreśleń. Ktoś z Was próbował?
warto tylko 56 zł kosztuje,ale w najgorszym razie przy trójce wygrasz 160 zł
Pamiętajcie zawsze jakieś liczby padają, tego chyba nie wie nikt.czasami uda nam sie wytypować coś ,ale nigdy nie jestesmy z tego do końca zadowoleni .bo człowiek to taka istota ,ze jak ma troche to chce jeszcze wiecej .....Życze wszystkim duzych wygranych.
Cześć OPA -mam wielką prośbę -potypuj w dziale Typowania podając 12 liczb DL i zanim powiesz, że warto grać systemem 8, sprawdzę Twój bilans z miesiąca takiej gry (ale to i tak będzie z 12, nie z 8-miu) Co Ty na to? Pozdrawiam
MATYCZ jeden gość gra na system 8,ale on gra jedną swoją i 1 na chybił,w tamtym roku mówił że miał 3 razy piątkę w DL,a wiesz że płacą za 3 piątki...także chyba nie jest do tyłu
że jesteś na 5,czy 6 miejscu-moje gratulki, ja pewnie nie dam rady być na szczycie,dlatego nie chcę,a poza tym satysfakcja mnie nie interesuje bo jestem troche za stary
A,jedna pani co szczęścia w miłości nie miała paczkę prezerwatyw wygrała...HeHeHe
...tak OPA, ma gość szczęście. Koszt takiej gry przyjmując 13 zakładów w m-cu to 728 zł. Musisz trafić 7 trójek w każdym miesiącu, aby mieć zwrot włożonych pieniędzy, czyli musisz trafić trójki w więcej niż połowie losowań. O czwórkach, piątkach, szóstkach nie mówmy w ogóle, bo tu akurat jeszcze więcej szczęścia potrzeba. Opa nie jestem na szczycie, rankingi i historia typowań ułatwiają tylko, bo w grę wchodzi jednak mała rywalizacja, ale to jednak zabawa -prawdziwa gra toczy sie w realu. Dlatego tu powinniśmy zachowywać rozsądek, no chyba, ze dla kogoś 700zeta to bułka z masłem. Dla mnie nie. Pozdrawiam (czy 160 płacą za trójkę systemem 8?)
tak w systemie 8 płacą 10 trójek ,tj. 160 zł,czym wyższy system jest mniej opłacalny(chodzi o wygrane trójki)
OPA,te wszystkie systemy to są zwykłe ściemy,Gdybyś rozpisał te liczby na pojedyncze zakłady,miałbyś te same wygrane albo nawet wyższe.
nie,wygrane będą takie same...bo po to są systemy żeby ktoś nie tracił czasu,a że są kosztowne to swoją drogą,ja na siłę nie namawiam,nie naciągam,ale wolałbym grać np. 2 x 9,niż jedną 10
...czyli na czysto to aż 104 polskie kochane złote:) Osobiście wolałbym za te 56 wypuścić więcej kombinacji po analizach i czekać na cud. W DL tylko cudów można oczekiwać...
jak widziałeś są tzw.systemy pełne-i to jest to,rozkłada się liczby,tylko jest wtedy dużo roboty,najszybciej w multilotku,jeśli chcesz rozłożyć np. 15 liczb po 10 wyjdzie aż 3003 zakłady w systemie pełnym,dlatego w DL są takie skróty zwane systemami od 7-12 liczb
jeśli interesują systemy,powinni mieć w któreś kolekturze takie mini tabele,trzeba zapytać...
Meine Liebe OPA, Kochany Dziadzio -ja jestem starszy od Ciebie i bawię się w typowania, chciałbym dożyć 100 lat i dalej się bawić:) hahah -Co tu wiek ma wspólnego ze "starością i satysfakcją"?:) hahah -to do wpisu 11242
Pokochajcie Pana R.R.On o wszystkim decyduje i rozdaje szczęśliwe liczby.Wiem coś o tym,bo sam mam tak,że są kolektury w których ludzie przyjmujący zakłady mają dobrą rękę i u nich się wygrywa,a są i tacy u których jest zawsze pregrana.
...w każdym bądź razie Pan R.R. jest od nas starszy, ale nimogem Go pokochać, bo najpierw musiałbym w Alicji się odkochać, a to jest zadanie trudniejsze od trafienia 6/6 w DL:) hahah Powodzenia OPA, RICO i Wszystkim:) (powiesz mi OPA czy kołtuny były dobre?:)
...czy aby nie chciała Cię otruć OPA i kolektury w spadku otrzymać?:)hahaha
Matycz to są kołduny i są smaczne a w DL moze trafisz jak dasz na Mszę Św. w tej intencji (tak myślę).Mam pytanie jaki Ty jesteś stary bo zaczynam się martwic ,ze dziadek zakochał się w mojej osobie.Moje typy na dzis;1,3,7,13,17,25,29,51,57,59
...ale cóż z tego, nawet gdybym młodym był, umarłbym z miłości do Ciebie:)
17,18,23,27,32,36,44,47,53,64.
Znów systemem 10 w ML zagrałem, ale ze statystyk moich typowań ostatnich wynika, ze cudów oczekiwać jednak nie mogę:)Pozdrawiam, powodzenia, kanały czekają:)
17,18,23,27,32,36,44,47,53,64.
Znów systemem 10 w ML zagrałem, ale ze statystyk moich typowań ostatnich wynika, ze cudów oczekiwać jednak nie mogę:)Pozdrawiam, powodzenia, kanały czekają:)
Wydaje mi się, że będą jzkieś ,,tasiemce'' jak ja to nazywam. Oto one:
5,6,7,8,27,28,29,35,37,40
To moje typy. Tylko jak rysio to przeczyta to tyle ołowiu powtyka,że nie zobaczymy ich chyba przez rok. W DL dalej typuję 4,5
5,6,7,8,27,28,29,35,37,40
To moje typy. Tylko jak rysio to przeczyta to tyle ołowiu powtyka,że nie zobaczymy ich chyba przez rok. W DL dalej typuję 4,5
OPA i Matycz,jesteście tacy mocni w teorii,zajmujecie wysokie miejsca w rakingach to może odpowiedzcie jak to się ma do realu w skali np miesiąca.Jesli nie gotówkowo to przynajmniej w % stosunek wygranych do przegranych.Będzie to ważna wskazówka dla nowo przystepujacych do gry.I która gra waszym zdaniem jest najbardziej opłacalna.
Nie mogę Ci udzielić drogi Rico precyzyjnej odpowiedzi na to pytanie. Odpowiem tak -bardzo mało przegrywam, bo gram rozsądnie, a gram przeważnie na 10 skreśleń w ML. Bywały miesiące, że 19 razy odbierałem "coś" z kolektury, a bywały, że tylko 2 razy. Ale np. Eeeelllaaa -mogłaby Ci coś powiedzieć na temat wygranych, bo ostrożnie grając w ML na mniejszą ilość typowanych liczb tzn. na tzw. pewniaki, parki czy trójki, czy to analizując wyniki, czy mając świetną intuicję i odrobinę szczęścia -MOŻNA WYGRYWAĆ W MULTI LOTKA:)Tego i sobie i Tobie i Wszystkim życzę Powodzenia, pozdrawiam
Matycz,nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ,Mnie nie chodzi o to czy ty wygrałeś 19 razy coś,jak napisałeś, bo to może być 19x 2 zł,co przy grze ze stawka 2,50 jest oczywista stratą,ale o szacunkowy podział wygranych do przegranych. Ja np przegrałem w ost. miesiącu 100 zł,a wygrałem 18 czyli moje wygrane stanowi 18% wkładu Jak to się ma u Was mistrzów rakigu i guru czata.Pozdrawiam.
...współczuję Ci drogi Rico, u mnie podobnie w tym miesiącu, ale kiedyś bywało, że byłem "do przodu". Może nie fortunę, bo nie miałbym nicku nibymultimilioner:), ale ponieważ aż taki stary jeszcze nie jestem jak się Alicji wydaje:), a zresztą wkrótce mają wynaleźć tabletkę na długowieczność oraz super metody do wygrywania w ML:) -dlatego gram nadal dopóty, dopóki MULTImilionerem nie zostanę:):):):) Obyś też został:)
Nie dziękuję za życzenia,ale to mi,a myślę że również wielu innym dużo wyjaśnia.Ciekawe co na to Ela..........
RICO ja nic nie mówiłem że jestem mocny i nie występuję w rankingach,z doświadczenia wiem,że trzeba mieć spore szczęście i farta,żeby coś pokaznego wygrać,na razie cienko idzie,w multi to przeważnie przegrywam...ale w sumie to na pewno nie jestem do tyłu
kiedyś to miałem nawet 5/5 kilka razy,teraz jedynie 3/3- 2,3 razy w tygodniu,także żadna rewelacja
...niestety nic innym Rico nie wyjaśnia, bo to bardzo kiepski miesiąc u mnie, być do przodu grając jednym, dwoma zakładami na 10 skreśleń jest niestety trudno. Pieniądze to rzecz względna -ktoś może cieszyć się bardzo jak wygra 500zł, a ktoś inny jak 500 000 dopiero. Najważniejsze to grać tak, aby TS przynajmniej zysków z nas dużych nie osiągał. A Ela gra teraz o "umiarkowane" pieniądze raczej i dobrze sobie radzi, oby tak dalej:) Pozdrawiam
Nie,nie wypełniam kuponów w bawełnianych rękawiczkach.Moj wpis był skierowany do tych graczy,którzy swoje niepowodzenia(życzę,aby tylko chwilowe)przekuwają w teorie spiskowe Totalizatora.
Skoro uważacie,że mataczą to,po jaką cholerę grać?
Czy usiądziecie do pokera z zawodowym szulerem,jeśli wiadomo,że jest sprytniejszy i wygra?
Ilośc kombinacji na każdym z poziomów(skreśleń) jest taka,że każde spektakularne trafienie 100%/100% jest zbiegiem sprzyjających okoliczności.
Czy powinienem podejrzewać totalizator za to,że grając zestawem czterech trójek od ponad roku,zawsze dodatkowo z tych trójek układałem sześć zestawow siedmio skreśleniowych, w ostatnią sobotę ze względu na Dużego Lotka(kusiło 17 baniek) zestawy siedem skreśleń odpuściłem.I weszły trzy trójki i jedna liczba z czwartej.I poszło się ......
I to nie wina Lotto.
Mojej niekonsekwęcji,złamania zasady i w końcu pazerności,co w przypadku chęci zgarnięcia 17mln. nieco mnie tłumaczy.
Los dał sznsę,ja spieprzyłem sprawę i wiem,że teraz długo sobie na podobną poczekam.
Ale,jedno jest pewne,żal mogę mieć tylko do siebie.
Pozdrawiam.
Skoro uważacie,że mataczą to,po jaką cholerę grać?
Czy usiądziecie do pokera z zawodowym szulerem,jeśli wiadomo,że jest sprytniejszy i wygra?
Ilośc kombinacji na każdym z poziomów(skreśleń) jest taka,że każde spektakularne trafienie 100%/100% jest zbiegiem sprzyjających okoliczności.
Czy powinienem podejrzewać totalizator za to,że grając zestawem czterech trójek od ponad roku,zawsze dodatkowo z tych trójek układałem sześć zestawow siedmio skreśleniowych, w ostatnią sobotę ze względu na Dużego Lotka(kusiło 17 baniek) zestawy siedem skreśleń odpuściłem.I weszły trzy trójki i jedna liczba z czwartej.I poszło się ......
I to nie wina Lotto.
Mojej niekonsekwęcji,złamania zasady i w końcu pazerności,co w przypadku chęci zgarnięcia 17mln. nieco mnie tłumaczy.
Los dał sznsę,ja spieprzyłem sprawę i wiem,że teraz długo sobie na podobną poczekam.
Ale,jedno jest pewne,żal mogę mieć tylko do siebie.
Pozdrawiam.
OPA -z ilu zakładów masz to 3/3 trzy razy w tygodniu:) Bo to jest jakieś 12 trafień 3/3 w m-cu:) Dobrze jednak, że nie bierzesz udziału w rankingach:)hahah
...bo np. gdybym posyłał 80 zakładów codziennie, mógłbym napisać, że codziennie trafiam 20 pewniaków:) To żaden wstyd OPA nie trafiać liczb w grach losowych, bo fortuna toczy się kołem -kto dziś górą -jutro dołem i odwrotnie. A my na Multipasko.pl dążymy do tego ,aby jednak trafiać jak najczęściej i jak najwięcej. Please potypuj OPA -póki jeszcze za stary nie jesteś:), ujmy żadnej Ci to nie przyniesie, a jedynie satysfakcję, a i wnukom kiedyś opowiesz, jak dziadzio pięknie kiedyś typował:)
Human -popieram -nie twórzmy teorii spiskowych, że TS uwzględnia nasze typowania przy losowaniach, tylko starajmy się tak typować, aby go "przechytrzyć". Powodzenia
CZE WAM MAM PYTANKO W KTÓREJ GRZE SA LEPSZE SZANSE NA WYGRANE W MULTI CZY W DUŻYM ??