Wpisy użytkownika alicja09094
Łącznie 295 wpisów w archiwum, pokazane od nr 11 953. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Matycz mi też teraz chodzi o jesdnego faceta ,ale jest daleko
Mario poczekam na tego co mi ostatnio powiedział ,że mnie kocha o ile kocha bo to różnie bywa z miłością
Mario a kobiety to nie ranią ja tez zawsze czekałam na jedyną miłość i co zawsze każda następna jest ta jedyna pamietaj o tym
OPA jeszcze jeden humerk dla Ciebie i koniec bo mnie tu zjedzą
Dlaczego nie powinieneś podrywac kobiety w pralni
-Dziewczyna, której nie stac na pralkę,to zła partia.
pozdrawiam
Dlaczego nie powinieneś podrywac kobiety w pralni
-Dziewczyna, której nie stac na pralkę,to zła partia.
pozdrawiam
Matycz a Ty odnowa z tym termometrem ,już raz przez to było zamieszanie
Matycz pamiętaj pierścionku ,bo kremówki mam u OPY
A brylant będzie Matyczku
Mój znajomy kolego wolę hondę ,
Matycz TY mnie juz chyba nie lubisz
Syrenka Ty chyba jesteś nie z tego świata.Tu się podaje swoje typy i rozmawia o róznych sprawach
Moje typy na dzisml 5,12,23,27,38,48,65,68,37,73.A upominki -mercedes są miłe ,ale od ukochanej osoby.
Matycz a kremówki w tej wiliczance gdzie sa
Matycz mam propozycje ,przyjedz i zaspiewaj pod mym oknem ,bo w pisaniu kazdy jest mocny a w spiewaniu?????
Matycz to przyjedziesz jak on pojedzie na szkolenie ,Posłucham jak spiewasz
Matycz ..............
Mercedes podam mu dla jaj ostatnią.
OPA gdzie Ty jestes ????Jaki to zapach miłości Matycz bez obrazy
OPA gdzies ty był,już myslałam ,że mazury zasypało i Ciebie też.Widzię ,że ostatnio Matycza nie lubisz .
RYS ale tu jest wymiana doświadczeń w kazdej dziedzinie i o to chodzi ....
Gol o mnie piszesz,nie znasz mnie więc nie wiesz czy chodzę rozesmiana
GOL dzieki .OPA jak tam moje Mazury ,
Witam ślicznie typowiczów ,kto wypije ze mną kawę rano .Kumulacja jest tak czy nie .OPA I MATYCZ wstawać
OPA jaki Ty masz pomysł od rana.Jaka pogoda na Mazurach ,obraziłeś się bo nie piszesz do mnie
OPA a dzień dziadka Ty obchodzisz..Będę wieczorem to pogadamy .Może od piatku będę na mazurach ,ale tylko do niedzieli.
Witaj Matycz a OPA gdzie
OPA jak tam zapowiedzi pogody na piatek ,sobote i niedziele bo jade na mazury ,może szczęście nam dopisze i spotkamy sie na kremówkach .ja dalej gram na chybił trafił i jakos to wygląda ,na czekoladę i solarium starcza
OPA krzyczeli tu na mnie wiesz coś o tym
OPA w sobotę stawiasz kremówki
OPA no jak to nie wiesz to takie cos po czym się strasznie tyje .Pamietaj sobota u ciebie w miasteczku
Klonek eksperci poszli spac a reszta w poduchy płacze bo nic nie wygrała.
Kochani prawie 9.00 a wy gdzie jestescie ,śpicie czy nadal płaczecie w poduchy po wczorajszym losowaniu.Było mineło dzis jest nowy dzień i nowe losowanie .OPA usmiechnij się ,Matycz i tak nie kupi mi tego pierścionka bo pewnie żle wytypował.
OPA a obrońce masz bo wiesz jak nie to może ....Pozdrawiam
OPA ZAWSZE MOZESZ ODMÓWIĆ ZEZNAŃ,ALE PAMIETAJ NIGDY NIE ZGADZAJ SIĘ SKŁADAĆ ZEZNAŃ POD PRZYSIĘGĄ
tak jest taka obcja ,że jedna ze stron może poprosic o składanie pod przysiegą.ale jak wiedjdziesz na sale to poproś o to ,żebys nie składał żadnych wyjasnień bo nic nie wiesz a nie chcesz kłamać .powinno to zadziałac.
Dociekliwy ja nie wiem dokładnie co zrobił OPA ,ze został wezwany .Inaczej będzie traktowany jak jest tylko swiadkiem w sprawie a inaczej jak jest podejrzanym w sprawie i musi zeznawac jako swiadek .
Dociekliwy jeszcze jedno ,jezeli taki swiadek wchodzi na sale rozpraw i mówi sedziemu ,że z paradrafu takiego i tu wymienia paragraf może odmówic zeznań to już jest coś nie tak.
W Polsce nie ma czegoś takiego jak sprawy na które moze ,kazdy sobie wejś i zobaczyc jak to sie odbywa ,ale w stanach tak czasami bywa to jedz tam i zobacz jak to wygląda na sali rozpraw.
Prezesie Sądu zawsze OPA może z taką dolegliwością iść do lekarza a nie do sądu
Prezesie Sądu zazdrosci pan kremówek,moze będą tylko nie wiem czy ma Mazurach dostaniemy bo Wadowicach zapewne tak.OPA powodzenia mogłes napisac cos wczesniej .Odpoczynek zawsze sie przyda i towarzystwo miłe prawda OPA
Dociekliwy a ty przetłumacz sobie to
ASINUS ASINORUM
MIŁEGO DNIA
ASINUS ASINORUM
MIŁEGO DNIA
Dociekliwy mój błąd ,ze zaczełam z Tobą pisać ,a obrazanie ludzi to chyba twój zawód .Filmów nie oglądam bo nie mam na to czasu ,jeszcze jedno zanim kogoś ocenisz oceń siebie samego i nie podszywaj sie pod inny nick.
OK Na tym kończe rozmowę z Toba bo uwazam ,że jestes bardzo pusty.
OK Na tym kończe rozmowę z Toba bo uwazam ,że jestes bardzo pusty.
Dociekliwy obraziłea mnie mówiąc ,że nie mam pojecia o prawie a jak w lustro patrze to widze siebie i nikogo innego nie mam zamiaru widziec.A sprawdzać możesz samogo siebie lub tych ,którzy na to pozwola Tobie .Opa nie okreslił swoje sytuacji to jak komus można podac paradrafy ,pamietaj jest świadek i swiadek .
dociekliwy bujam ,bujam niech i tak bedzie .Matycz nie musiałes tego tłumaczyć .A Ty dociekliwy obrazaj dalej mnie moze Tobie to ulzy
Matycz ja nie pisałam ,ze skończyłes prawo.
Syrenka a moze i ja zmienię orientację seksualna to bede spokojniej zyc tylko ,ze wtedy będę miec problem z pracą ,którą dopiero zaczełam .Wiesz nasz kraj i tolerancja nie idą w parze pozdrawiam
DOCIEKLIWY TO DLA CIEBIE
EST ENIM PROPRIUM STULTITIAE ALIORUM VITIA CERNERE,OBLIVISCI
MAM NADZIEJE ,ŻE DOBRZE TO NAPISAŁAM
POZDROWIENIA DLA OPY I MATYCZA
EST ENIM PROPRIUM STULTITIAE ALIORUM VITIA CERNERE,OBLIVISCI
MAM NADZIEJE ,ŻE DOBRZE TO NAPISAŁAM
POZDROWIENIA DLA OPY I MATYCZA
Jestes dociekliwy zwykłym dupkiem ,który czepia się normalnych ludzi .przepraszam jezeli uraziłam innych
DOCIEKLIWY nie mam zamiaru chowac sie po dziurach ,a Ty kolego uwazja co piszesz bo moze Ciebie spotkac niespodzianka za obrażanie kogos .Witaj OPA jak tam typowanie i pogoda jutro już będę na mazurach do miłego.
OPA JAK TAM POGODA U CIEBIE
witam syrenki ,mercedesy i inne pojazdy z tego paska oczywiscie buziaki dla OPY I MATYCZA
Przepraszam Matycz Ciebie od dziś pomijam bo w trójkaty się nie bawię prawda syrenka.
NO TAK MATYCZ JA CHCIAŁAM PIERSCIONEK TO JESTEM DROGA W UTRZYMANIU A PALIWO DO SYRENKI JEST TAŃSZE OKOŁO 4,30 ,CHYBA ZE WYSTARCZY WLAC WODY LUB.......
Obraziłeś sie Matycz
Matycz obraziłeś się to przepraszam
Matycz nie bądz zły no wiesz kobiety czasami są zazdrosne.moje typy na dl 4,8,15,16,23,42 jak zawsze
SPIT JAK JA TE BUZIAKI TAK BĘDĘ ROZDAWAC TO PASKO MNIE WYPIERDZIELI Z TEJ STRONKI ,ALBO DOCIEKLIWY BEDĘ MI DOKUCZAC BO ON TO LUBI ,ALE CO TAM MASZ BUZIAKA CCCCCMMMMMMOOOOOKKKKKKK
BO WIDZISZ SPIT NA POCZĄTKU MATYCZ TYPOWAŁ NA MNIE ,ALE JAK JA CHCIAŁAM PIERŚCIONEK TYLKO Z BRYLANTEM TO ON ZACZOŁ TYPOWAC SYRENE, BEZ URAZY SAMOCHODZIK I TO TAK TU JEST Z FACETAM .ML OBSTAWIAM 2,4,8,18,38,40,4262,64,74
HEKTOR 55 TO TRZEBA SAMEMU TYPOWAĆ ,BO KAZY MA INNE POGLĄDY I SYSTEMY NA TYPOWANIE ,ALBO ZEBRAĆ WSZYSTKO DO KUPY I WYSŁAC WOLA BOSKA
OPA JAK TAM POGODA BO JUTRO JESTEM U CIEBIE
MÓJ KOCHANY MATYCZU TYPOWAC BĘDZIEMY ,TYLKO MAM MALY PROBLEM BO MĘZA TEZ ZABIERAM
MATYCZ NIE ZAWSZE WSZYSTKO WYCHODZI ALE JAK JUŻ KIEDYS TOBIE PISAŁAM TRZEBA MARZYC ,ŻEBY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY PAMIETASZ
MAM NADZIEJE ,ŻE PAMIETASZ WIERSZYK.
OPA PRZYJDE Z MĘŻEM JAK PRZYJDĘ ON NA MAZURACH SAMEJ NIGDZIE MNIE NIE ZOSTAWI
OPA Matycz jest smutny bo nie ma na pierscionek .OPA a tak na marginesie to gdzie ja mam Ciebie szukac
Matycz jak tam mój pierścionek ,a do Krakowa tez sie wybiore ,ale latem zeby pokazac swoje opalone nogi hihihihi
ale numer odnalazłam siebie na portalu nasza klasa
Matycz jak masz zamiar mi dokuczac to daj luz.jade odpoczywac i na kremówki do Wadowic
wczoraj robił to dociekliwy a teraz Ty a myslałam że jestes inny
Matycz posiadasz odchyły to cos nowego ,czasami sie trafia a czasami nie w ml to tak jak w miłosci jest albo jej nie ma
Matycz spadam spac ,bo wiesz musze byc ładna na spotkanie z opą o ile go spotkam a po drugie to jeszcze ktos powie ,że romansujemy sobie na pasku .papapa jak to sie mówi buziaki 102 .......
Matycz sama bym wzieła o ile tam cos jest ?????????
mercedes bawią sie!!!!!!!
MARIO BYŁAM W WASZYM ZIMNYM OLSZTYNIE LEKARZ MNIE ZOBACZYŁ A TERAZ SIEDZĘ W PISZU A MAM DOBRY SPRZET..... TO MOGE WAS PODGLĄDAC I PISAC DO WAS
ale zimno tu w mordę jeza ,a OPA nie dał na siebie namiarów bo się bał tylko kogo mojego męza czy swojej żonyhihihihihihi
Przepraszam Mario byłam tez na ulicy Dworcowej bo mam tam rodzinę i chwilę na kortowie
Mercedes ja lubie tez Olsztyn ,ale chyba bardziej swój dom i lasek za nim.
ja mercedes mieszkam bardziej na pomorzu a mazury to tylko przejazdem (teściowa wiesz obowiązek)
ale moj lasek powoli wycinaja sobie ,zapewne teraz też a szkoda
zakłady ip ( celuloza) cos tobie mówia w okolicach ,ale u mnie nie smierdzi tak jak w Świeciu
OPA a Ciebie to ja gdzie mam szukac
Mercedes to na pomorzu nie bywasz
OPA jaja sobie robisz to zabawne .
OPA ja tylko do PISZ
Mercedes mam kilka jezior wokół swojej miesciny ,ale też basen w ogrodzie
OPA dziś tylko OLSZTYN I PISZ .MIKOŁAJKI zostawiam na święta
Mercedes woda w basenie jest czysta no chyba ,ze moje dziecko cos tam wsypie to wymiana wody jest wtedy
mercedes to twoja sprawa i syrenki mi nic do tego
oj wy faceci ....A gdzie ten Matycz choroba pierscionka to ja sie nie doczekam
tak jakoś wyszło ,ale to fajna rzecz nie musisz czasami nigdzie jechac ,zeby nogi pomoczyć
NO tak mercedes tylko ,ze to ja musze jechac na te kremówki do krakowa czy tam okolic a wiesz samochodem i to sama oj fajnie bedzie chyba....
to rozumie ,że wy tylko na dzień przyjedziecie a potem do domku ,ale teraz tam jest bardzo fajnie po remoncie
Mario głowa do góry trzeba grać ,zeby wygrać.A pobyt rodzinny jest tańszy niz samemu a Ty masz chyba rodzinę
mario to jedz z rodzina
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY KAWA MNIE OMINEŁA
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY
« Poprzednie 100Kolejne »