Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 174 wpisów w archiwum, pokazane od nr 184 068. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sam9: nie widze Twoich typowań Lotto. Pozostałe już się wyświetlają. Problem był wyłącznie z wyświetleniem w tabelce profilu użytkownika.
Tak, że inwentaryzacja zakończona.
Dodam jeszcze może ogólną statystykę typowań dla pozostałych gier liczbowych (podobnie jak jest w Multi Multi)
Dodam jeszcze może ogólną statystykę typowań dla pozostałych gier liczbowych (podobnie jak jest w Multi Multi)
W wyświetlaniu wpisów mogą się zdarzać drobne opóźnienia do 30 sekund.
A dziękuję
Szczerze to dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że dzisiaj Janusze obchodzą imieniny 

Szczerze to dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że dzisiaj Janusze obchodzą imieniny 

Z tego co wiem na stronie gości wielu innych stałych bywalców Januszów. Za nich również zdrówko 

Już widzę problem. Naprawiono! Przepraszam za niedogodności związane z brakiem prawidłowego odświeżania chata.
ricardos: masz rację. Problem naprawiono. W rankingu typy mogą się pojawiać z minimalnym opóźnieniem (około minuty).
Witaj wojtas!
Tak się zastanawiałem za co Ty byłeś kiedyś sławny tutaj. I mam już odpowiedź. Numer 1 na TOP100 typujących Lotto. Jedyna osoba która w ciągu 30 kolejnych losowań podała 6/12 i 5/12
Tak się zastanawiałem za co Ty byłeś kiedyś sławny tutaj. I mam już odpowiedź. Numer 1 na TOP100 typujących Lotto. Jedyna osoba która w ciągu 30 kolejnych losowań podała 6/12 i 5/12

Witam. Należy zauważyć, że gdyby te parki Wesoły Roger typował również w dziale Typowania, to znalazłby się w pierwszej trójce na TOP100, aczkolwiek pierwszego raczej by nie pobił (zależy kiedy mu padnie obecna parka
Pozdrawiam
PozdrawiamNo i nikt nie trafił 4/4 w Jokera. Tak przy okazji to 3 losowania temu również padło 07,17,27 

krysieńko, tylko żebyś nie zniknęła tak jak mysia-pysia, która przestała się pojawiać na stronie 

Witam. 29 kwietnia tego roku w wyniku podobnej 7-krotnej kumulacji ktoś wygrał 24 636 124 złotych. Nie jest więc to rekordowa wygrana, ale druga w kolejności.
Padła jedna szóstka - 23 378 863 złotych. Szczegóły w dziale wygrane.
Co lepiej kupić dziewczynie na mikołaja? 20 kuponów Lotto czy 50 Mini Lotto?
Już sam obliczyłem. 20 kuponów Lotto. Za zaoszczędzone w ten sposób 2,50 można jeszcze sobie puścić Multi Multi 

A ja się pytam, co się stało z tą prowadzącą:
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100806-22/
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100806-22/
Kasa idzie do worka lotto i jeśli ktoś by przypadkiem trafił 6/6 bez kumulacji, to muszą sięgnąć do tego worka, żeby uzbierać do 2 milionów. Tak mi się przynajmniej wydaje...
A jeśli nie wypadnie. Oczywiście majklasz ma racje. Pochopnie pomyślałem, że jeśli padnie, ale nie zostanie wypłacona.
Szczęściara zauważ, że jak nie padnie 5/5, to automatycznie 3/5 i 4/5 są 2x więcej płatne.
Tak dają. Suma wypłaconych wygranych zawsze jest podobna, niezależnie czy pada 5/5 czy nie...
kris: możesz rzucić okiem też tutaj: http://www.multipasko.pl/news44/
prezes_andrew: wkrótce zostaniesz zablokowany jeśli nie zmienisz swojej postawy na chacie. Głównie chodzi o pisanie dużymi literami 

marekg: dzięki za zwrócenie uwagi na problem sortowania typów Jokera. Natomiast nie mam pojęcia o co chodzi w Twoim zgłoszeniu odnośnie złego funkcjonowania działu Wygrane. Proszę o więcej szczegółów. Pozdrawiam
Naprawiono problem z listą wygranych z lat wcześniejszych. Dzięki za zwrócenie uwagi. Zawsze trzeba mi zgłaszać jeśli coś jest nie tak, bo nie zawsze jestem w stanie sam wszystko wyłapać.
Piszesz, że sprawdzasz kod PASKOWY, więc gdzieś go musisz mieć zapisanego 

Wędrowca: 1,2,3,4,5,6,7
W ciągu 10 ostatnich lat najwyższe trafienie to 5/7
W ciągu 10 ostatnich lat najwyższe trafienie to 5/7

To tak tylko, żeby pokazać, że "tylko" nie pasuje za bardzo przy omawianiu 5/7. Pozdrawiam Cie serdecznie. Dobranoc
Oki. Zmieniam fotkę z poważnej na wesołą 
Jeśli nie widać zmiany, to CTRL+F5

Jeśli nie widać zmiany, to CTRL+F5
Zaświeciłem światełka jak co roku. Kto nie widzi musi nacisnąć F5
Pozdrowienia
PozdrowieniaSą problemy techniczne z siecią dostarczającą stronę multipasko.pl Mam nadzieję, że problem zostanie szybko usunięty. Przepraszam za usterki...
BERNARD to stary prowokator. To nie pierwsze jego tego typu teksty.
Chciałbym życzyć wszystkim zdrowych i wesołych Świąt! 
Pamiętajcie, że są wartości na tym świecie takie jak zdrowie, czy miłość, które są droższe niż największa kumulacja.
Szczególne życzenia dla "seniorów", których wiem, że jest tu bardzo dużo
Niech te święta będą ciepłe, spokojne, bez pośpiechu
Pozdrawiam

Pamiętajcie, że są wartości na tym świecie takie jak zdrowie, czy miłość, które są droższe niż największa kumulacja.
Szczególne życzenia dla "seniorów", których wiem, że jest tu bardzo dużo

Niech te święta będą ciepłe, spokojne, bez pośpiechu

Pozdrawiam

hosia > Żadne czcionki nie zostały zmienione w dziale wyniki. Może spróbuj CTRL + 0 (zero)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
look: to będzie 4 zł. Tabelka wygranych jest tutaj:
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
8 MAJ 2007 - startuje chat
7 MARZEC 2010 - oddany zostaje wpis nr 100 000
29 GRUDNIA 2010 - oddany zostaje wpis nr 200 000
Pozdrawiam
7 MARZEC 2010 - oddany zostaje wpis nr 100 000
29 GRUDNIA 2010 - oddany zostaje wpis nr 200 000
Pozdrawiam

LOS MILIONOS można również sprawdzić na www.xlotto.pl
Właśnie dodałem tam taką opcję. Pozdrawiam
Właśnie dodałem tam taką opcję. Pozdrawiam
Cieszę się, że przyjąłeś kartkę i pamiętaj, że nadużywanie do przesady emotikon skończy się blokadą. Pozdrawiam 

Czy miał ktoś dzisiaj problemy z odbiorem losowania w formie wideo?
Przepis na 6/6 w Multi Multi w ostatnim losowaniu:
1. Wziąć losowanie z godziny 14:00 w postaci posortowanej
2. Wybrać pierwsze 3 i ostatnie 3 liczby i skreślić na kuponie
3. BINGO
Pozdrawiam
1. Wziąć losowanie z godziny 14:00 w postaci posortowanej
2. Wybrać pierwsze 3 i ostatnie 3 liczby i skreślić na kuponie
3. BINGO

Pozdrawiam

daniel777: a Ty przypadkiem nie robisz mocnej zasłony dymnej za sobą, bo to Ty pracujesz w Lotto i chcesz nas zmylić? 

Jak to mówią "tylko winny się tłumaczy". Ja już nie mam wątpliwości 

daniel777: oczywiście żartuję. Po prostu nie można byle kogo podejrzewać od razu o konspirację na multipasko.pl 

wesoły: jak mam zarabiać, jak podajesz te swoje pewne trójki 2 minuty przed losowaniem... kiedy miałem wysłać? 

Dzisiaj jeden z najaktywniejszych dni w typowaniach. Można powiedzieć, że podano rekordową ilość typowań na losowanie o 22:15 

Dzisiejsze typowanie Mini Lotto. Podano 162 zestawy po 12 liczb każdy i żaden zestaw nie miał w sobie choćby 4 trafień. Czyżby dzisiejsze losowanie było takie trudne.... zobaczymy czy padnie 5/5 

daniel. No pomyśl. Czy podawałbym taką informację gdyby to nie było moja? 

Tak ma się pojawiać. 2 nawiasy, potem słowo klucz, i znowu 2 nawiasy. Napisz 2 nawiasy, potem "diabelek" i znowu 2 nawiasy, to się zamini na emotikon 

Witam. lukasz1988 - już napisałeś to kilka razy. Jeszcze jeden raz i będzie blokada 

@Robal_36: Było i to nie tak dawno bo 8 stycznia.
Natomiast rekord odkąd notuję tj. 2003 roku, to 9973 z losowania nr 2429 (11 września 2010)
Natomiast rekord odkąd notuję tj. 2003 roku, to 9973 z losowania nr 2429 (11 września 2010)
3-ci raz w historii 9/10 w typowaniach na multipasko! Brawo. Z tego co już czytałem w księdze gości typowicza, to wysłał zakład i to jest najważniejsze!
http://www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/28-01-2011/dziesiatki/
Witam. Jak pewnie zauważyliście zmieniono lekko wygląd menu po lewej stronie. Zrezygnowałem z kręcących się kuleczek, które nie każdemu kręciły się jak trzeba
Kto nie widzi zmian musi odświeżyć stronę. Pozdrawiam
Kto nie widzi zmian musi odświeżyć stronę. Pozdrawiamstached: witaj. Faktycznie nie ma tu jako takiego logowania i jest to mój świadomy wybór. Natomiast faktycznie masz rację, że login i hasło na chacie nie powinno być kasowane za każdym razem jak się je już raz poda po otwarciu strony multipasko.
Tak więc nie powinno znikać u Ciebie. Chyba, że przechodzisz na inną stronę i wracasz na stronę główną, to wtedy tak.
Co do smoczka, to jesteś tu bardzo początkujący. Jak nadal będziesz z nami, to smoczek szybko zniknie
Pozdrawiam
Co do smoczka, to jesteś tu bardzo początkujący. Jak nadal będziesz z nami, to smoczek szybko zniknie

Pozdrawiam
@korn748: Wystarczy zajrzeć do "Typowania -> Top100 -> Pewniaki" i widać wszystkie rekordy za kolejnością :) Pozdrawiam