Wpisy 206 864 – 206 963
11 stycznia 2011 00:00 → 11 stycznia 2011 13:42, 100 wpisów
ludzie poraszke wieczorem poniesliscie i z nowu nic
nie ma co sie martwic trzeba wiezyc ze sie wygra ,daje adrenaline i pobudza mazenia .Wygrywaja i jednemu z nas tez sie uda to bedziemy sie cieszyc
nie ma co sie martwic trzeba wiezyc ze sie wygra ,daje adrenaline i pobudza mazenia .Wygrywaja i jednemu z nas tez sie uda to bedziemy sie cieszyc
ja wieze ze wygram lub znajde sposób na to nie po to studiowałem matematyke zeby poszla na marne
To chyba w części humanistycznej nie przyłożyłeś się do prac w czasie studiów !
...dziś pudło...może jutro będzie lepszy dzień...co za liczby z kosmosu 
a po czym tak stwierdzasz humanistycznej wiesz co to znaczy?i do jakiej dziedziny mi to dopisujesz?
milan1980 > staram się delikatnie dać Ci do zrozumienia, że coś u Ciebie z ortografią nietęgo jak na studenta. Dlatego ślę Ci aluzję, że część humanistyczną studiów omijałeś bokiem. A Ty pytasz, czy wiem , co to humanizm !
bo ja wiem wiele znaczen
ale kolego nie odpisałes
to ja ci pisze ci a Polski to fakt nie mój przedmiot
meainax@o2.pl
Odpowiedziano: 2009-09-02 21:10:50
Humanistą jest człowiek wszechstronny zajmujący się jednocześnie przedmiotami tymi j.polski i historia jak i tymi scisłymi typu matematyka czy fizyka. Utarło się przekonanie, że humanista to ktoś, kto nie radzi sobie z przedmiotami ścisłymi, a jest dobry tylko z j.polskiego i innych przedmiotów w których wystarczy wkuć coś na pamięć i pisać wypracowania, a nie trzeba prawie wcale rozumować, myśleć. Często wlaśnie tak jest, że osoba która jest tępa (inaczej nie da się tego nazwać) błędnie określa się mianem humanisty ponieważ umie nauczyć się na pamięć historii, jednak prawdziwe znaczenie tego słowa jest zawarte w pierwszym zdaniu.
przeczytaj sobie jak nie wiesz
ale kolego nie odpisałes
to ja ci pisze ci a Polski to fakt nie mój przedmiot
meainax@o2.pl
Odpowiedziano: 2009-09-02 21:10:50
Humanistą jest człowiek wszechstronny zajmujący się jednocześnie przedmiotami tymi j.polski i historia jak i tymi scisłymi typu matematyka czy fizyka. Utarło się przekonanie, że humanista to ktoś, kto nie radzi sobie z przedmiotami ścisłymi, a jest dobry tylko z j.polskiego i innych przedmiotów w których wystarczy wkuć coś na pamięć i pisać wypracowania, a nie trzeba prawie wcale rozumować, myśleć. Często wlaśnie tak jest, że osoba która jest tępa (inaczej nie da się tego nazwać) błędnie określa się mianem humanisty ponieważ umie nauczyć się na pamięć historii, jednak prawdziwe znaczenie tego słowa jest zawarte w pierwszym zdaniu.
przeczytaj sobie jak nie wiesz
A że po studiach niełatwo też o dobrą pracę, wiem to z rodzinnych autopsji (że tak powiem!)
polak to nie dla mnie niestety ale nie znaczy ze nie poradzilem sobie moje przedmioty scisłe
a jak kolega taki dobry z polaka to czemu nie ma studiów skonczonych z tej dziedziny palant
Dużo młodszy kolego z forum ! Pisałem co innego, ale skreśliłem i odpowiadam na ostatni wpis: różnimy się na pewno znacznie wiekiem - pewnieś młodszy od moich synów ( też po studiach z elektroniki!), więc nie obrażaj mnie wyzwiskami i innymi inwektywami. Bo nawet ukończenie studiów nie daje kultury, to się ma - albo nie!
Trzeba mieć w sobie trochę samokrytycyzmu i jeśli ktoś delikatną aluzją zwraca na coś uwagę - warto czasem posłuchać. Bo nikt nie ma patentu na wszelaką mądrość !
wiekowo duza jest miedzy nami ale nie musisz zwracac komus uwagi nie masz taktu lub cos ci sie nie podoba nie czytaj co pisze
Jesteśmy krajanami, więc czystość naszego języka nie jest mi taka obojętna. Wystarczyło dokładnie pojąć pierwszy mój wpis, i nie byłoby sprawy. Na Twoje życzenie i niechęć zrozumienia czego dotyczyła pierwsza uwaga trwa ciąg dalszy. I chyba - co widać z wpisów - nie ma sensu ciągnąć tego dalej. Ten czat ma służyć czemu innemu.
Szkoda,że nie wyciągasz z tej dyskusji wniosków. Chyba ta wzajemna korespondencja to stracony czas.Więc nie znam się na fizjonomii, bo na zdjęciu wyglądasz sensowniej, niż to wynika z dyskusji. Ale - miłych snów, dobranoc! 

ja sadze ze ty zadnych wniosków nie wyciagnełes z tego
ze ktos pisze z błedami to nie znaczy ze musi byc głupi
ze ktos pisze z błedami to nie znaczy ze musi byc głupi
po takim czym osadzasz kogos masz nauczke lub sie powstrzymac zeby komentowac takie cos nie jestes tolerancyjny za krzty
Tu ci odpowiem : jeszcze nikomu na forum nie napisałem, że uważam go za głupiego. Sądziłem, że Twój błąd wyniknął z nieuwagi, ale nie ma co kontynuować tego tematu.
to tak raził ze trzeba bylo zwrucić uwage?
ja nie jestem po to tez zeby tu o moich błędach
tylko pisac o totku
ja nie jestem po to tez zeby tu o moich błędach
tylko pisac o totku
nie oceniam tak nikogo od razu ale sorki za tego palanta
a jeszcze bez tych szlagierów ,wole czasy współczesne ok
bo za pewne jeszcze sie tu spotkamy
a jeszcze bez tych szlagierów ,wole czasy współczesne ok
bo za pewne jeszcze sie tu spotkamy
to wielka szkoda
ja po wymianie kulek, dopiero dzisiaj zaczynam próbować, już się troszkę rozegrał więc zobaczymy
ja po wymianie kulek, dopiero dzisiaj zaczynam próbować, już się troszkę rozegrał więc zobaczymy
Gram od kilkunastu lat i teraz już wiem,że nie ma co napalać się na lotto i multi tylko jak ktoś chce grać to proponuję mini.Gram na stałych liczbach i zobaczymy co z tego wyjdzie. Multi multi to gra która strasznie daje po kasie nie mówiąc o lotto.
ulal ...dzieki bardzo ...ale to jest facet. w lutym b/r konczy caly roczek .
ulala proponuję wyślij zakłady na mini przynajmniej będziesz miała jakąś szansę wygrania, ja na multi już dostatecznie popłynąłem i mam dość tej gry.CZęsto gram takimi zestawami
1.11.16.19.30.33.35.48.74.78
7.12.17.33.35.55.59.60.74.79
1.11.16.19.30.33.35.48.74.78
7.12.17.33.35.55.59.60.74.79
wujas taka to natura że syn przeważnie do mamy podobny,będzie miał szczęście w zyciu.

Zalet mini jest dużo jak prawdopodobieństwo czy koszt zakladu.
Wystarczy tylko to przeanalizować i wychodzi na to że to jedyna w miarę rozsądna gra.Mam w nią swoje długo analizowane liczby zobaczymy co z tego wyjdzie. Daje sobie trzy miesiące na trafienie przynajmniej 4/5. Jak coś trafie to napewno podzielę się z tym z wami.
Wystarczy tylko to przeanalizować i wychodzi na to że to jedyna w miarę rozsądna gra.Mam w nią swoje długo analizowane liczby zobaczymy co z tego wyjdzie. Daje sobie trzy miesiące na trafienie przynajmniej 4/5. Jak coś trafie to napewno podzielę się z tym z wami.
Po co grać jak codziennie jest 13milionów
http://www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE
http://www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE
Użytkownik krzyśtoprak dodał nowy komentarz w temacie Jak trafić trójkę w Dużego Lotka
Użytkownik krzystoprak dodał nowy komentarz w temacie Jak trafić trójkę w Dużego Lotka
Spójrzmy na to bardziej lateralnie.
Gębą można nadrobić braki.
A reszta osób niech siedzi cicho.
Gębą można nadrobić braki.
A reszta osób niech siedzi cicho.
Bella dzis będzie 7,12 i 74 lub 75.
Analiza całonocna tak wykazała.
Analiza całonocna tak wykazała.
http://www.youtube.com/watch?v=m46QK6bxjxg
oglądnijcie ten film
oglądnijcie ten film
Broń jądrowa w Polsce czasu PRLu, czyli jaki los szykowali Polsce i Polakom towarzysze z ZSRR:
[url=http://portalwiedzy.onet.pl/4869,51172,1634854,1,czasopisma.html]http://portalwiedzy.onet.pl/4869,51172,1634854,1,czasopisma.html[/url]
Niech powyższe da dobry powód do zastanowienia się, dlaczego pułkownik Kukliński zdecydował się na ujawnienie Amerykanom tych ofensywnych planów Kremla ( w postaci ataku wojsk Układu Warszawskiego na Europę z wykorzystaniem broni jądrowej wystrzelonej z terytorium Polski ) .
Nawet niejaki Oleksy był w trybie tajnym przeszkolony i przygotowywany do zdobywania Paryża - w ramach tego zwycięskiego podboju starej Europy i wprowadzania tam komunizmu!
[url=http://portalwiedzy.onet.pl/4869,51172,1634854,1,czasopisma.html]http://portalwiedzy.onet.pl/4869,51172,1634854,1,czasopisma.html[/url]
Niech powyższe da dobry powód do zastanowienia się, dlaczego pułkownik Kukliński zdecydował się na ujawnienie Amerykanom tych ofensywnych planów Kremla ( w postaci ataku wojsk Układu Warszawskiego na Europę z wykorzystaniem broni jądrowej wystrzelonej z terytorium Polski ) .
Nawet niejaki Oleksy był w trybie tajnym przeszkolony i przygotowywany do zdobywania Paryża - w ramach tego zwycięskiego podboju starej Europy i wprowadzania tam komunizmu!
tomasz25-wrzucę dziś Twoje cyferki,jak zadziała z moimi to odpalę Ci duuużą dolę;-D
żaden przekręt tylko maszyna też się myli,lub psuje normalna rzecz a nie przekręt
torsan tak myslisz a jak bys miał 9/10 i ta 15 by ci brakował ciekawe co bys pisał w tedy
w losowaniu z dn. 24-10-2010
Uznane zostały wszystkie 21 wylosowane liczby
Podobnie było, innym razem, podczas losowania dl - prowadzący RR
źle przeczytał numer na kuli, komisja nie dostrzegła tego faktu, wg komunikatu /w związku z powyższym/ wystąpiły dwie szóstki, obie /faktyczna i spowodowaną błędem/ - wypłacono
Uznane zostały wszystkie 21 wylosowane liczby
Podobnie było, innym razem, podczas losowania dl - prowadzący RR
źle przeczytał numer na kuli, komisja nie dostrzegła tego faktu, wg komunikatu /w związku z powyższym/ wystąpiły dwie szóstki, obie /faktyczna i spowodowaną błędem/ - wypłacono
wszyscy i opijac