Wpisy 187 736 – 187 835
30 listopada 2010 00:00 → 30 listopada 2010 11:21, 100 wpisów
Szczęściara.Uwaga.Z wielką nadzieją podaję moją dziesiątkę:43,16,31,18,22,11,9,78,56,71.Jak znam życie,to jak wiesz,w lewo bądź w prawo.

kantor50..na jedno losowanie..polecam 75,70,29,21,18,17,9,75,26,47

spokojnie...zrobię razy dwa i wiesz weżmiemy główną na pół
..za
dziekuję nie palę
..za
dziekuję nie palę
jak się ma nasza "złota rybka" żyje?Tylko zweryfikuj cyferki,bo 75 jest dwa razy(a może to jakiś znak)

o...pewnie będzie plusem
..więc dodaje 64
..więc dodaje 64To nie jest trzecie pytanie,ale skoro jesteś z Wielkopolski,to czy kibicujesz Lechowi Poznań?
....jako poznanianka tak..ale jestm kobietą więc jest to entuzjazm umiarkowany...i pozatym zbyt wiele mi się niezgadza..np dobre wyniki meczów z zagranicznymi zespołami a bardzo kiepska pozycja w lidze krajowej...więc pewnie idzie im jak w TOTOLOTKU.. uda się nie uda..ma się to szczęście lub nie

Ok.Chodziło mi o to,czy masz pojęcie o piłce nożnej,bo to moja miłość..brawo

to pewnie obstawiasz wyniki meczów

nowym tak ale nie na meczu...wcześniej nie..
Jak Ci się podobały takie dwa małe "telewizorki"zawieszone 30 m nad ziemią?
podobały się.....
skad znasz szczegóły? pasjonat elektroniki?
szczęściara-Lech poprostu idzie na puchary dlatego w lidze tak słabo
kantor50 i niezapomnij o 75
torsan...no to jak można im kibicować jeśli nie chodzi o grę i byvcie najlepszym tylko opuchary i co za tym idze kasę
torsan...no to jak można im kibicować jeśli nie chodzi o grę i byvcie najlepszym tylko opuchary i co za tym idze kasę

Polska liga rządzi się swoimi prawami.Ciągłe zmiany trenerów niczemu nie służą.Ten sam trener w ciągu sezonu potrafi prowadzić dwie drużyny.To są częste przypadki.Wszyscy znają się jak"łyse konie".I jak tu ma być dobrze?
nie wiem jak Ty ale ja rano idę do pracy
...
...jeszczę chwilę popiszę ale jakby co to wolę powiedzieć..dobranoc

Mam nadzieję,że nie usłyszę trzasku klawiatury łamiącej się po uderzeniu Twoją główką

Czyli co?Zagraj jutro za mnie o 14.00,a ja zagram te numerki podwójnie na 22.15..OK?
kantor50 załatwione
.
hosia..gratulujemy i życzymy spełnienia
.hosia..gratulujemy i życzymy spełnienia
..widzę ze nadal pada...
tak..dokładnie...wysyłam razy 2
a co...
tak..dokładnie...wysyłam razy 2
a co...
a Ty jutro o której zaczynasz dzień ?
ja to już jak wiesz przyzwyczajona jestem do ziewania w pracy..nikt się nie dziwi
..dasz radę wstać już jest po pierwszej
..dasz radę wstać już jest po pierwszej
Wyspałem się w dzień
,mam nie normowany czas pracy,ale Ty już zmykaj do łóżka
,mam nie normowany czas pracy,ale Ty już zmykaj do łóżka
już leżakuje....nie spadnę z fotela 

To niech Ci się przyśni dziesięciu krasnoludków(każdy z innym numerkiem)

dobre dobre....dziś też podobno ważna noc jeśli chodzi o wróżby i przyszłść wc postramsię zaamiętać sen 

Jutro mi o nim opowiesz.Pa,pa.Może i mi coś się przyśni?Do jutra.

Witam.

Siema słuchajcie wczoraj w poludnie wpadlo mi 4 z plusem, nie moge odebrac wygranej bo nie czyta w kolekrurach kupony wyniki sie zgadzaja wiec co teraz?
to jestem ciekawy jezeli ktos trafi szostke to jakie zaczynaja wtedy schody
pewnie tak,a szkoda bo przydał by mi się zastrzyk gotówki... rachunki rosną....

wczoraj wysłałam jeden zakład 8 10 12 16 19 i dziś może puszcze jeszcze .....
ja 3 rozpisałam, skorzystałam też z liczb korna
może coś wpadnie. Moje 12 liczb w typowaniu Mini widoczne...
może coś wpadnie. Moje 12 liczb w typowaniu Mini widoczne...a może macie jakieś pomysły na pracę którą mogłabym wykonywać w domu? jestem na wychowawczym i jak na razie nie mogę wrócić do pracy, bo nie mam z kim małej zostawić. jakbyście mieli pomysły to piszcie....
Cześć wszystkim 
Z 22.15 3/10 plus nie trafiony i joker nie trafiony

Z 22.15 3/10 plus nie trafiony i joker nie trafiony

mala1438 hmm... na pracy chałupniczej można troszkę dorobić, uczciwej oczywiście, ale teraz to sami oszuści...

mala557 
a jak tam u Ciebie to wygląda?
mam nadzieje że będzie lepiej

a jak tam u Ciebie to wygląda?mam nadzieje że będzie lepiej

mala557 no fakt, ale gdzie teraz znaleźć taką pracę.... w inernecie jej pełno,ale nie wiadomo czy to nie jakieś naciąganie....
mała1438...ja myślę że super rozwiązaniem w Twoim wypadku byłoby zająć się jeszcze jednym maluszkiem zwłaszcza że masz doświadczenie i nawet nie musiałabyś wychodzić z domu..popytaj ..powiedz w sklepie..a napewno jakaś mama wybierze taka opiekę niż przedszkole gdzie dzieciaki chorują!!!
szczęściara masz rację
mala1438 daj ogłoszenie w necie lub w lokalnej gazecie, że zaopiekujesz się dzieckiem 
mala1438 daj ogłoszenie w necie lub w lokalnej gazecie, że zaopiekujesz się dzieckiem 
Jasia już chyba nie biorę, bo chyba wszystkie możliwe wygrane już wydrapałam w swojej kolekturze
muszę coś innego drapać
muszę coś innego drapać
torsan coś czuje, że dziś o 14stej kuleczki wyjmowała będzie Twoja Anna Rusiecka

szczęściara mala557 dzięki wielkie za radę muszę to przemyśleć i w końcu coś zrobić z tym....
mala557... masz szczęście do tych misiów w jasiu
pukon ma MM wysłany narazie na godz14 no i lotto i mini też wysłane 
pukon ma MM wysłany narazie na godz14 no i lotto i mini też wysłane 
torsan mam przeczucie, że będzie losowała i na pewno przyniesie Ci szczęście

HARTGE wyjątkowo mam szczęście w jasiu jak nigdy, dziś wezmę Sto lat bo jeszcze mnóstwo tych losów u mnie jest w kolekturze 

HARTGE, torsan >>> tak tak - zakłady już nadane wczoraj - 5 Lotto i 10 Mini Lotto 
a jak u Was?

a jak u Was?