Wpisy 188 187 – 188 286
1 grudnia 2010 00:00 → 1 grudnia 2010 12:00, 100 wpisów
ale jakoś tak zabrzmiało prawda..
..
..dobranoc dorotka..

Szczęściara.Dlaczego dziwnie zabrzmiało?Wczuj się w rolę mężczyzny wypowiadającego powyższe słowa....

..nie..nie będę się wczuwać..dobrze mi ... I AM WOMEN

może nasz team jutro coś wreszcie ugra..wypadałoby już odnieść jakiś mały sukces na zachętę 

Dziś byłem w Siedlcach i w tamtejszym oddziale TS wysłałem nasze cyferki na 22.15.Po cich myślałem,że na obczyźnie coś wpadnie...

Małe sukcesy mnie nie rajcują.Albo wszystko,albo nic...Ktoś powiedział już to przede mną..

nie udało się ich zmylić...najwięcej wygranych na śląsku...ale tam gra naprawdę dużo ludzików
jak jeżdziłam w delegację też tak kombinowałam 
jak jeżdziłam w delegację też tak kombinowałam 
..kolega w pracy też tak mówi..jak trafić to tylko miliony bo szansy następnej nie będzie....i po wygranej idzie się na koniec kolejki więc..
Ty w numerkach siedzisz od dłuższego czasu,a ja dopiero raczkuję.Daj mi jeszcze trochę czasu....

nie było Cię jeszcze jak opisywałm swoje skromne sukcesy
..więc się pochwalę..`5/6 w lotto..parę razy 7/10 w mm..5/5 w mm..w parę wygranyc koło 100zł..
najbardziej cieszą jednak włane liczby które wchodzą..ta satysfakcja
..więc się pochwalę..`5/6 w lotto..parę razy 7/10 w mm..5/5 w mm..w parę wygranyc koło 100zł..najbardziej cieszą jednak włane liczby które wchodzą..ta satysfakcja

Wolno,bo wolno,ale staram się wczuć w ten klimat...to mi się zaczyna podobać.Na razie strzelam ze ślepaków,ale widzę,że cyferki krążą obok nas każdego dnia.Od nas samych zależy,które z nich wyłapiemy

Witam!
Musi być chyba kiepsko z naszym TS bo na swojej stronie lotto.pl
umieścili "raport zrównoważonego rozwoju" 72 strony bełkotu o tym jacy są wspaniali uczciwi zbierają baterie i makulaturę i nawet płacą na ministerstwo zdrowia celem leczenia uzależnień od hazardu
.
Mówią że spełniają wszelkie zasady uczciwości i są otwarci na sugestie grających .Można nawet oceniać ten raport ale tyko w stopniach podanych przez nich .
Chce mi się śmiać z takiej oceny ,bo gdyby chcieli naprawdę usłyszeć co ludzie o nich myślą to powinni otworzyć komentarze .
Musi być chyba kiepsko z naszym TS bo na swojej stronie lotto.pl
umieścili "raport zrównoważonego rozwoju" 72 strony bełkotu o tym jacy są wspaniali uczciwi zbierają baterie i makulaturę i nawet płacą na ministerstwo zdrowia celem leczenia uzależnień od hazardu
.Mówią że spełniają wszelkie zasady uczciwości i są otwarci na sugestie grających .Można nawet oceniać ten raport ale tyko w stopniach podanych przez nich .
Chce mi się śmiać z takiej oceny ,bo gdyby chcieli naprawdę usłyszeć co ludzie o nich myślą to powinni otworzyć komentarze .
Darku ..dobranoc...
idę wcześnije spać

Do Pana brodin. Napisałem Panu list na forum.Proszę podać Pana email a wyślę Panu GRATIS jedna z 12 wybranych przez Pana żeby samemu Pan przeanalizował np. ostatnie 12 losowań(lub którykolwiek okres gry) Przekona się Pan,że jestem wiarygodny ale najpierw proszę samemu sprawdzić po przeczytaniu.Samemu gram razem z moimi graczami w całym kraju.Teraz wysłałem Panu nok66 GRATIS emailem metode na 4 strefy MM gdyż też miał wątpliwości.Pozdrawiam. Dziękuję.Cirrus !
powiem tak ,losowanie kulek to jeden obiekt , wszelkie typowanie typowanie to drugi obiekt .Pomiędzy tymi obiektami nie ma żadnego fizycznego związku wiec nie można ustalić żadnego wzoru za pomocą którego można obliczyć wyniki losowania.
Mówiąc inaczej jeśli uprawiasz sex z jedną kobietą to nie możesz się łudzić, że od tego inna zajdzie z tobą w ciążę bo nie ma ona z tobą żadnego fizycznego związku .(pomijam tu przypadki niewierności i sprzedaży nasienia)

I takie jest moje zdanie.
powiem tak ,losowanie kulek to jeden obiekt , wszelkie typowanie typowanie to drugi obiekt .Pomiędzy tymi obiektami nie ma żadnego fizycznego związku wiec nie można ustalić żadnego wzoru za pomocą którego można obliczyć wyniki losowania.
Mówiąc inaczej jeśli uprawiasz sex z jedną kobietą to nie możesz się łudzić, że od tego inna zajdzie z tobą w ciążę bo nie ma ona z tobą żadnego fizycznego związku .(pomijam tu przypadki niewierności i sprzedaży nasienia)

I takie jest moje zdanie.
Do brodina. Masz racje swoją subiektywną. Ale czy napewno? Przestudiuj prace Profesora Georges Ifrah. Liczba jako wielki wynalazek. To nie jest akademicki rachunek prawdopodobieństwa.
Dziękuję.Cirrus!
Najlepszą reklamą są wyniki.Mamy tu dział typowania .Pokaż swoje możliwości w jedynkach ,parkach, dziesiątkach , jeżeli wyniki będą zadowalające to ludziska sami będą o ciebie zabiegać i postawią ci pomnik .Bez tego to tylko pusta gadanina.
Najlepszą reklamą są wyniki.Mamy tu dział typowania .Pokaż swoje możliwości w jedynkach ,parkach, dziesiątkach , jeżeli wyniki będą zadowalające to ludziska sami będą o ciebie zabiegać i postawią ci pomnik .Bez tego to tylko pusta gadanina.
Szanowny brodin. Masz racje. Trochę nie mam czasu na pisanie na forum i tam typowanie liczb gdyż długie godziny codziennie w nocy wypełniam dużo kuponów lotto męcząc oczy i gram. Gram przeważnie na grupy liczbowe które obejmują 20 liczb(na 10 skreśleń). Więc mogę podawać 20tki Multi natomiast typowanie jednej 10tki jest zabawą gdyż należy minimum wytypować 30ci dziesiatek na minimum 12 losowań. Mam dużo zapytań na moim emailu i nie mam czasu odpowiedzieć wszystkim. Nie wiem jak mam usunąć mój temat z forum gdyż nie odpowiem na wszystkie emaile. Jak możesz to powiedz jak to zrobić.Pozdrawiam. Dziękuję.

Cirrus !
Nie peniaj .Na pewno nie zgłoszę twojej kandydatury do skarbówki.
A o usunięciu tematu z forum to chyba trzeba pogadać z adminem .
Nie peniaj .Na pewno nie zgłoszę twojej kandydatury do skarbówki.
A o usunięciu tematu z forum to chyba trzeba pogadać z adminem .
Do brodin. Powiem tak. Ta moja stała 10tka 7,25,27,29,30,63,64,65,69,71 która zawsze ostatnio mi służyła do dodania do drugiej dziesiatki która obierałem co 2 dni ponieważ prawie zawsze w tej pierwszej dziesiatce było prawie zawsze od 4 do 7 liczb trafnych. Więc wystarczyło w mojej drugiej dziesiatce trafic tylko 4 lub 5 lub 6 liczb liczb a miałem na 90% trafiona 10tke(często było 12 liczb) w cała 20tke która podstawiałem do mojego systemu(10 skreśleń) na 80 zakładów. Już przy trafieniu 9 liczb w 20ke są wysokie wygrane. Pozdrawiam. Cirrus
Witam wszystkich.
Ale mróz. W Łomży było.... -28stopni.
Ale mróz. W Łomży było.... -28stopni.
ten cirrus-czyli niby magister który tak chwali swe systemy i niby rozpisy to na telegazecie też się ogłaszał, pamiętam jak pisał że częste wygrane 2 500 000 złotych, a cena systemu wtedy wynosiła jak pamietam w promocjii 499zł, dla mnie to ściema.skoro niby tak łatwo trafic taką kasę to by nie sprzedawał systemów.
ale zimno

Uwaga. Dzisiaj będzie mocno padać!
Hello!
Szczecin mroźny,ale bez śniegu
Cirrus LottoCad podpowiada,że Twoja "sztandarowa" a podana tutaj dziesiątka przez ostatni rok zaowocowała następująco:
126 razy trafiono 4 z 10 liczb
40 razy trafiono 5 z 10 liczb
9 razy trafiono 6 z 10 liczb
2 razy trafiono 7 z 10 liczb
I teraz BINGO!:
1 razy trafiono 10 z 10
Całkowity brak trafień 8/10 i 9/10 pozwala domniemywać,że to ostatnie "trafienie" bardziej na potrzeby marketingu.
Ogólnie średnia-gorzej lub porównywalnie niż jakakolwiek losowo (czy w jakikolwiek inny sposób) wybrana 10 liczb.
Wnioski same się nasuwają,prawda?
Ale,naiwnych
nie sieją,wiec pewnie kogoś uda Ci zachęcić.
Szczecin mroźny,ale bez śniegu

Cirrus LottoCad podpowiada,że Twoja "sztandarowa" a podana tutaj dziesiątka przez ostatni rok zaowocowała następująco:
126 razy trafiono 4 z 10 liczb
40 razy trafiono 5 z 10 liczb
9 razy trafiono 6 z 10 liczb
2 razy trafiono 7 z 10 liczb
I teraz BINGO!:
1 razy trafiono 10 z 10
Całkowity brak trafień 8/10 i 9/10 pozwala domniemywać,że to ostatnie "trafienie" bardziej na potrzeby marketingu.
Ogólnie średnia-gorzej lub porównywalnie niż jakakolwiek losowo (czy w jakikolwiek inny sposób) wybrana 10 liczb.
Wnioski same się nasuwają,prawda?
Ale,naiwnych
nie sieją,wiec pewnie kogoś uda Ci zachęcić.właśnie sprawdziłam wyniki i miałam 4/7 (liczby od ricardosa) a poza tym nic
Hej wszystkim
no i wczoraj tylko 2/3 ehhh
dzisiaj proponuje
69,77,31
69,77,47
69,77,71
69,77,62
piąteczka
69,77,31,21,58

hahahhaha powodzonka w grze

no i wczoraj tylko 2/3 ehhh
dzisiaj proponuje
69,77,31
69,77,47
69,77,71
69,77,62
piąteczka
69,77,31,21,58

hahahhaha powodzonka w grze

mnie się raz trafiło 7/9 ale to było wtedy jak losowanie było raz na dzień
a poza tym jak można było grac u buków to ja druga wypłate dorabiałam na parkach
ehhhh czasy

a poza tym jak można było grac u buków to ja druga wypłate dorabiałam na parkach
ehhhh czasy

hej Agnieszko23 tez pamiętam czasy buka ach 

Witalski Wszystkim 
Robal_36 a co do Twojego pytania , ...to wylacznie paciorek ...

Robal_36 a co do Twojego pytania , ...to wylacznie paciorek ...

wujas >>
Nie wiem, nie wiem...
Jak bilans ?
Jeśli, kto się chce wypowiadać -
pytam jedynie o wygrane poniżej 20ooo...
Nie wiem, nie wiem...

Jak bilans ?
Jeśli, kto się chce wypowiadać -
pytam jedynie o wygrane poniżej 20ooo...
Witam
-nie wiecie czy zdrapka śnieżynka jest już w sprzedaży? bo miała byc od 1.12 a na stronie lotto jeszcze jej nie ma
-nie wiecie czy zdrapka śnieżynka jest już w sprzedaży? bo miała byc od 1.12 a na stronie lotto jeszcze jej nie mahttp://www.tvn24.pl/12690,1684438,0,1,6-pozarow-w-miesiac-podpalala-sasiadka,wiadomosc.html
Robal >> kości zostały rzucone
- to taki lotto test
01: 15 19 37 39 41 45
02: 13 14 18 21 22 25
03: 02 03 04 16 21 48
04: 13 20 24 28 36 47
05: 06 09 10 30 31 49
06: 18 37 40 44 45 47
07: 11 14 17 20 28 37
08: 02 03 04 06 09 46
09: 04 14 25 35 36 49
10: 16 35 38 39 42 45
- to taki lotto test01: 15 19 37 39 41 45
02: 13 14 18 21 22 25
03: 02 03 04 16 21 48
04: 13 20 24 28 36 47
05: 06 09 10 30 31 49
06: 18 37 40 44 45 47
07: 11 14 17 20 28 37
08: 02 03 04 06 09 46
09: 04 14 25 35 36 49
10: 16 35 38 39 42 45
witaj majklasz i jak po wczorajszym losowaniu mini? trafiłeś coś?
majklasz>>
Podoba mi się Twój sposób gry, taki na luzie, że traktujesz to nie śmiertelnie poważnie, tylko, jak taką formę zabawy...
Ale - odradzam Ci, całkiem poważnie - robienie sobie zestawów, których byś miał nie wysłać, a "numery" miałbyś zapisane.
Podoba mi się Twój sposób gry, taki na luzie, że traktujesz to nie śmiertelnie poważnie, tylko, jak taką formę zabawy...
Ale - odradzam Ci, całkiem poważnie - robienie sobie zestawów, których byś miał nie wysłać, a "numery" miałbyś zapisane.
Robal >> obiecuję, że dzisiaj ostatni raz zapisałem niewysłane zestawy 

dzisiaj zarzucam:
2x Lotto
2x Mini Lotto
1x Joker (ostatnio dostałem 23 z maszyny
) 
1x MM 5 skreśleń
1x Śnieżynka
2x Lotto
2x Mini Lotto
1x Joker (ostatnio dostałem 23 z maszyny
) 
1x MM 5 skreśleń
1x Śnieżynka
na 14 poszła dycha bez plusa pewnie nic nie bedzie
a co do sniezynki to już jest w kolekturach 
a co do sniezynki to już jest w kolekturach 
Napisałem sobie 32 cyferki na LOTTO i miałem skreslić przy tak dużej kumulacji 10 zakładów,jak szaleć to na całego
, i kużwa przez ten pier..... mróz nie chciało mi sie dupska z domu ruszyć do kolektury.Dzis sprawdzam i ....z moich 32 cyferek była "6" .

To czy bym trafił nawet "3" gwarancji nie mam i mieć nie będę ale sam fakt, że miałem możliwość wyboru z 32 a nie z 49 daje powód do 

majklasz masz zobacz sobie jakie są stopnie wygranych
ogolnie godna polecenia zdrapka
http://serwis.lotto.pl/183-4cf60af4a4476.htm
ogolnie godna polecenia zdrapkahttp://serwis.lotto.pl/183-4cf60af4a4476.htm
majklasz>>
Nie chodzi o mnie ...
Po mojemu, jak kto ma cierpliwość to może wklepywać i 67 mb kombinacji, które MÓGŁBY wysłać
jacekkowal>>
o to mi kiedyś chodziło, że przygotujesz sobie, wybierzesz, jakąś ilość liczb do skróconego systemu, i...
Nie idzie się
?
idzie - no właśnie
Nie chodzi o mnie ...
Po mojemu, jak kto ma cierpliwość to może wklepywać i 67 mb kombinacji, które MÓGŁBY wysłać
jacekkowal>>
o to mi kiedyś chodziło, że przygotujesz sobie, wybierzesz, jakąś ilość liczb do skróconego systemu, i...
Nie idzie się
?idzie - no właśnie

Robal >>> faktycznie nie ma najmniejszego sensu skreślania zakładów, których się nie wysyła - co najwyżej można się potem

no właśnie Robert....nie wysyła sie i potem takie 8/9 w multi poszło z przeciągiem