Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 178 wpisów w archiwum, pokazane od nr 217 617. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Widocznie dopłacają do tych mercedesów. Muszą otrzymać około 100 000 smsów, żeby taki jeden mercedes się ładnie spłacił i coś jeszcze zarobili...
Nie wkurzy się, ale wykasował połowę z nich już tak
Faktycznie nie róbmy przedszkola, bo trzeba pamiętać, że ciągle pojawiają się tu nowi użytkownicy i jakie odniosą pierwsze wrażenie z tego portaliku...
Faktycznie nie róbmy przedszkola, bo trzeba pamiętać, że ciągle pojawiają się tu nowi użytkownicy i jakie odniosą pierwsze wrażenie z tego portaliku...Przed nami losowanie z rekordową aktywnością typujących. Zobaczymy jakie trafienia przyniesie 

@andromeda: możesz jaśniej? Co, gdzie poprawić? Nie widzę żadnego wpisu z taką prośbą?
kasika: dwókropek oraz gwiazdka jedno po drugim i powinno być ok ":*" :*
W 932 ostatnich losowaniach Mini Lotto (tyle mam w bazie jeśli chodzi o wygrane), było 14 losowań, w których wygrana za 3/5 była poniżej 15 zł.
Najmniej w losowaniu nr 2253 - 12,70 zł. Pozdrawiam
Najmniej w losowaniu nr 2253 - 12,70 zł. Pozdrawiam
Kasika: gdybyś nie dała minusika między oczkiem, a buśką, to była by emotikonka 

między tymi dwoma nawiasikami musi pojawić się słowo np. { { piwo } }
Po kliknięciu w ikonkę powinno samo Ci wstawić odpowiednie słowo między nawiasy.
Dzisiaj była mała awaria w wyświetlaniu obecnych typów w tabelach rankingowych. Problem naprawiono. Jeśli jeszcze ktoś zauważy jakikolwiek błąd/problem, to proszę zgłaszać. Pozdrawiam
Został wykryty i naprawiony błąd związany z pojawianiem się informacji o wygranych jokera. Teraz już wszystkie wygrane powinny pojawiać się zawsze ekspresowo na multipasko. Czasami nawet szybciej niż na lotto.pl
Pozdrawiam
PozdrawiamWitaj,
To samo hasło co i na chacie. A gdzie dokładnie się wpisujesz - podaj linka. I nie wyskakuje żaden komunikat?
To samo hasło co i na chacie. A gdzie dokładnie się wpisujesz - podaj linka. I nie wyskakuje żaden komunikat?
Widzę, że się udało. To teraz napisz jaki tekst wcześniej próbowałaś napisać, który nie chce przejść...
Spróbuj napisać na chacie to samo co chciałaś napisać w księdze gości i co według Ciebie nie chce wejść...
ulexxa: Ale coś masz faktycznie z kodowaniem znaków. Polska klawiatura?
Witam.
Proszę nie wprowadzać zamieszania. Żadne typy nie znikają. Hefajstos zatypował na jedno losowanie o 13:39. O 14:53 zatypował kolejny raz, tym razem na 2 losowania.
Co do 10/10, to kiedyś był błąd, który powodował, że jeśli nie dopisało się losowania na czas, to można było 15 minut po losowaniu nadal na nie typować, podając np. liczby wylosowane. W ten sposób ktoś po losowaniu dodał liczby i gdy w końcu dopisano losowanie na stronie, system je przeliczył z trafieniem 10/10. Ja widziałem, że takie opóźnienie miało miejsce i poźniej przenosiłem typy na właściwe losowanie, tym samym błędne naliczenie 10/10 znikało.
Pozdrawiam
Proszę nie wprowadzać zamieszania. Żadne typy nie znikają. Hefajstos zatypował na jedno losowanie o 13:39. O 14:53 zatypował kolejny raz, tym razem na 2 losowania.
Co do 10/10, to kiedyś był błąd, który powodował, że jeśli nie dopisało się losowania na czas, to można było 15 minut po losowaniu nadal na nie typować, podając np. liczby wylosowane. W ten sposób ktoś po losowaniu dodał liczby i gdy w końcu dopisano losowanie na stronie, system je przeliczył z trafieniem 10/10. Ja widziałem, że takie opóźnienie miało miejsce i poźniej przenosiłem typy na właściwe losowanie, tym samym błędne naliczenie 10/10 znikało.
Pozdrawiam
Do tej pory były już 2 razy trafienia 9/10. Aby zobaczyć szczegóły wystarczy zaglądnąć do działu "Typowania -> Top 100"
Pytanie na wieczór. Skoro Państwo pobiera 10% podatku od wysokich wygranych (powyżej 2280 złotych), to czy analogicznie nie powinno się móc odpisać od podatku (w deklaracji PIT) na koniec roku 10% od udokumentowanych, wysokich przegranych?
Dobranoc
DobranocPiję do artykułu http://biznes.interia.pl/news/wygrana-ponizej-2280-zl-nie-jest-opodatkowana,1265262
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Płacimy podatek DOCHODOWY. Jeśli przegrałem 5000 zł, a potem wygrałem 3000, to jak dla mnie nie było tu żadnego dochodu. Pozdrawiam
Dzisiejsze 6 liczb dość nietypowe. Grając tymi liczbami cały czas od 1957 roku, tylko raz mielibyśmy "czwórkę" w roku 1975, no i dzisiaj "szóstkę" 

Trzeba odświeżyć stronę przez F5, to powinna się pojawić ładniejsza wersja serduszka, którą poprawiłem przez minutą. Pozdrawiam
A lotto lubi ostatnio liczbę PI:
3,14 padło w Lotto dzisiaj, 27.01.2011 i 20.01.2011
3,14 padło w Lotto dzisiaj, 27.01.2011 i 20.01.2011

Pawcio słusznie zauważył, że padła rekordowa w historii wygrana Mini Lotto. Rekord pobito wprawdzie tylko o kilkaset złotych, ale jednak
Pozdrowienia
PozdrowieniaW Mini Lotto nie ma kumulacji i 50% wpływów leci na wygraną najwyższego stopnia. Ilość wpływów = ilość wysłanych zakładów. Tym samym oczywiście rekord wygranej = rekord ilości wpłyniętych zakładów Mini Lotto.
Qń: zgadza się. Według mnie jest to najciekawsza obecnie gra w naszym totalizatorze.
Trzeba po prostu liczyć siły na zamiary. Za 2,50 zł ma się 2 zakłady Mini Lotto i szansę na wygranie 5/5 prawie 40x większą. Czyli w Lotto trafić to tak jakbyś już trafił w Mini Lotto 5/5 i jeszcze miał zgadnąć jaki Twój Szczęśliwy Numerek wylosują.
Wywiad z bacą:
- Baco, jak wygląda wasz dzień pracy?
- Rano wyprowadzam owce, wyciągam flaszkę i piję...
- Baco, ten wywiad będą czytać dzieci. Zamiast flaszka mówcie książka.
- Dobra. Rano wyprowadzam owce, wyciągam książkę i czytam. W południe przychodzi Jędrek ze swoją książką i razem czytamy jego książkę. Po południu idziemy do księgarni i kupujemy dwie książki, które czytamy do wieczora. A wieczorem idziemy do Franka i tam czytamy jego rękopisy.
- Baco, jak wygląda wasz dzień pracy?
- Rano wyprowadzam owce, wyciągam flaszkę i piję...
- Baco, ten wywiad będą czytać dzieci. Zamiast flaszka mówcie książka.
- Dobra. Rano wyprowadzam owce, wyciągam książkę i czytam. W południe przychodzi Jędrek ze swoją książką i razem czytamy jego książkę. Po południu idziemy do księgarni i kupujemy dwie książki, które czytamy do wieczora. A wieczorem idziemy do Franka i tam czytamy jego rękopisy.
Jutro będzie ciekawie, bo walentynki, a często wydaje mi się, że miłość na multipasko kwitnie w różnych kierunkach

robak mnie wyręczył. Moje typy i tak nie były by tak skuteczne jak naszych mistrzów typowania w dziale "Typowania"
kasika: mogę jedynie powiedzieć, że dziś wylosują liczby, jakie jeszcze nigdy nie wylosowano.
Bo oboki tworzy Totalizator
Widzi co puszczasz i na tej podstawie generuje oboki 
Widzi co puszczasz i na tej podstawie generuje oboki 
marekq: Lotto przeznacza 50% na wygrane, więc zwykle tak wyjdzie, że wydaliśmy = około 50% wygranych (w sumie nawet mniej bo jest jeszcze 25% dopłaty)
Ciężko podawać takie statystyki, bo zdarza się, że u nas padnie "6", a na lotto nie.
Oczywiście na minusie
Nie licząc bardzo pojedynczych losowań. Po co deprymować takimi statystykami.
Nie licząc bardzo pojedynczych losowań. Po co deprymować takimi statystykami.Robal: ja pisze o zestawieniu ogólnym. Czyli wzięcie wszystkich 400 typów i zrobienie z tego bilansu pieniężnego. 400 pewniaków, parek, itd. W tym przypadku, żeby było na plus to musi paść 9/10, inaczej będzie minus 

Witam. Jak widać wróciła promocja na wytypowanie 6/12 w Lotto. Życzę powodzenia! Pozdrawiam
6/12 pada na stronie regularnie od czasu do czasu i na pewno za jakis czas znowu sie pojawi 

Nasz kochany bot multipasko zgłupiał, bo zauważył, że zniknęły informacje o kumulacji na stronie lotto.pl W sumie sam nie wiem czemu zmienili banery na jakieś zdrapki.
Szkoda gadać. Ja wczoraj po losowaniu podałem 21 000 000, to wszyscy zaraz, że mam błąd na stronie i że na lotto.pl jest baner 25 000 000. Dzisiaj specjalnie przekodowałem na 25, to potem w drugą stronę, że ma być 21 

Zapraszam do odwiedzenia księgi gości użytkownika "jana".
http://www.multipasko.pl/typowania/jana/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/jana/multi-lotek/
@cezar71: wejdź do działu "TYPOWANIA". Typowań Ci u nas nie brak
Pozdrawiam
Pozdrawiam@piotrek20tg: tabelka dla Ciebie:
http://serwis.lotto.pl/images_menus_big/183/4ac0761675f83/tabela_systemowa.png
http://serwis.lotto.pl/images_menus_big/183/4ac0761675f83/tabela_systemowa.png
Proszę. Tabelka pochodzi ze strony lotto.pl W każdej kolekturze możesz normalnie skreślić sobie od 7 do 12 liczb, zaznaczając, że grasz systemowo. Pozdrawiam
"obok" to przyimek np. "Ja stoję obok Ciebie"
Na multipasko funkcjonuje jednak również jako rzeczownik. Może kiedyś dzięki nam trafi oficjalnie to słownika języka polskiego

Na multipasko funkcjonuje jednak również jako rzeczownik. Może kiedyś dzięki nam trafi oficjalnie to słownika języka polskiego

Widzę, że był kilkuminutowy problem z chatem. Zduplikowane wpisy właśnie zostały skasowane. Pozdrawiam
Dla zapominalskich wprowadziłem możliwość odzyskania hasła do konta na multipasko. PozdrawiamJeśli ktoś ma wtyki w kolekturze, to faktycznie prosimy o informacje od czasu do czasu jak rośnie PULA 

Witam w niedzielne popołudnie. Ashley - obawiam się, że tutaj jest inna grupa docelowa niż szukasz. Proszę już więcej nie wklejać linków, bo będzie blokada.
Już działa. Należy odświeżyć stronę. Historię uruchamia się poprzez kliknięcie w ikonkę w lewo. Pozdrawiam
Zbyt duże oczekiwania są wobec mnie w tej kwestii
Nie miałbym szans z takimi gwiazdami typowań, jacy tutaj się udzielają w dziale Typowania.
Nie miałbym szans z takimi gwiazdami typowań, jacy tutaj się udzielają w dziale Typowania.Widzę, że 10 lutego Viltom miał 8/10 z plusem.
http://viltom.republika.pl/m_liczby.html
http://viltom.republika.pl/m_liczby.html
A ja dzisiaj otrzymałem telefon od rzecznika Totalizatora Sportowego 
Twierdzi, że aktualizacja moich wyników na www.xlotto.pl jest zbyt szybka, bez czekania na podpisanie odpowiednich protokołów i oficjalną prezentację wyników na lotto.pl
Będę musiał dodać informacje, że są to wyniki niepotwierdzone i że strona nie jest związana z Totalizatorem.
Oberwało mi się również za używanie logotypów gier liczbowych bez zgody, a także użycie obrazka prezentującego zdjęcia prowadzących...

Twierdzi, że aktualizacja moich wyników na www.xlotto.pl jest zbyt szybka, bez czekania na podpisanie odpowiednich protokołów i oficjalną prezentację wyników na lotto.pl

Będę musiał dodać informacje, że są to wyniki niepotwierdzone i że strona nie jest związana z Totalizatorem.
Oberwało mi się również za używanie logotypów gier liczbowych bez zgody, a także użycie obrazka prezentującego zdjęcia prowadzących...

Doszła ikonka tłusto-czwartkowego pączka. Wystarczy odświeżyć stronę, aby się pojawiła wśród ikonek. Pozdrawiam 

Ja liczę, że gra Joker wkrótce dobiegnie końca, a kumulacja rozłoży się w ostatnim losowaniu na wszystkie stopnie 

Nie ma żadnego boju. Ogólnie to mimo wszystko ta rozmowa odbyła się w przyjaznej atmosferze. Jak będzie się coś działo to oczywiście dam znać. Również z tego miejsca zachęcam Pana Rzecznika do rejestracji na stronie multipasko
Pozdrawiam
Pozdrawiamulala: Gdzie mam nieprawidłowe niesortowane. Możesz rozwinąć temat tzn. jakie mam, a jakie powinny być?
Ps. A tak wogóle to oczywiście najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Pań

Ps. A tak wogóle to oczywiście najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Pań

Kliknij w swój nick i wejdziesz na swój profil.
Ale konkurs dotyczy typowania 12 liczb Lotto, a nie 10 Multi Multi.
Ale konkurs dotyczy typowania 12 liczb Lotto, a nie 10 Multi Multi.
@okitoki7: niestety, ale miałeś 0 trafień z podanych 12 liczb Lotto
czyli ricardos prawie 6500. Odliczysz 10% podatku i tak wpadnie prawie 6000.