Wpisy 191 364 – 191 463
8 grudnia 2010 01:00 → 8 grudnia 2010 12:21, 100 wpisów
Witam.
7 osób śledzi czat.
Witam.Dzisiaj nie polecam w typowaniu MM liczb:pięćdziesiątek i siedemdziesiątek,będzie równowaga liczb.Trafnych typowań

Coś mi się wydaje, że wczorajsze losowanie nie było "na żywo".

6 osób śledzi czat.
Wczoraj przeglądając internet znalazłem taką informacje.
" Strona Multipasko jest wyceniona na 170 000 pln".
" Strona Multipasko jest wyceniona na 170 000 pln".

Miłego dnia i wysokich wygranych.... .
Sam9, nie bedzie rownowagi!! wystapia 2 duze grupy liczb. Zobaczysz.
Witam Państwa serdecznie w ten piękny grudniowy poranek.
Dziś mam wolne i zamierzam opracować system który przyniesie
mi bogactwo

Dziś mam wolne i zamierzam opracować system który przyniesie
mi bogactwo

Użytkownik krisu dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
Użytkownik andi1612 dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
Użytkownik andi1612 dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
Pisali w gazecie wczoraj ze miljoner ostatniej 6 jeszcze sie niezgłosił.
Mala 1438.
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

rico tu masz link
http://www.fakt.pl/Kto-wygral-23-miliony-w-lotto-,artykuly,89678,1.html
http://www.fakt.pl/Kto-wygral-23-miliony-w-lotto-,artykuly,89678,1.html
witam serdecznie
Emerytko46 dziękuje ci za życzenia no i za to że pamiętałaś

Emerytko46 dziękuje ci za życzenia no i za to że pamiętałaś

Super widze ze tu mozna miec wszystko moze tak z gazety fakt ktos by podał mi dzis numery do zdrapki onagrady.
rico
czytałeś ? te liczby co wygrały leżały już w piątek na serwerze
czytałeś ? te liczby co wygrały leżały już w piątek na serwerzeO tym, że milioner nie odebrał wygranej można przeczytać np. w Gazecie współczesnej.
moim skromnym zdaniem, nie powinno być losowań na ch/tr
również jestem przeciwny takim oszustwom jak JOKER, gdzie nie można samemu wpisać swoich liczb.
TO SKANDAL!!
również jestem przeciwny takim oszustwom jak JOKER, gdzie nie można samemu wpisać swoich liczb.
TO SKANDAL!!
jak spadnie sprzedaż to pozwolą ludziom typować tak było z kiedys tsn
To się dopiero nazywa pech! Zenon P. ze Świdnicy (woj. dolnośląskie) skreślił dobrze szóstkę w totolotka, która gwarantowała mu wygraną 3 milionów zł. Niestety, kasjerka w supermarkecie odmówiła przyjęcia kuponu, bo... nie miała do tego uprawnień. Teraz mężczyzna sądzi się z supermarketem o fortunę, która przeszła mu koło nosa
Wypełnił kupon i udał się do kasy, żeby go nadać. Wtedy kasjerka powiedziała mu, że nie wie jak obsługiwać maszynę i nie może przyjąć kuponu. Zdenerwowany klient kazał jej pisemnie napisać na odwrocie karty, że odmawia przyjęcia losu.
Na to kobieta odwróciła kupon i napisała: "Nie przyjęłam kuponu. Nie mam do tego uprawień" i podpisała się.
Wzburzony klient poszedł do domu. Jednak tego samego wieczoru omal nie umarł na zawał serca jak zobaczył, że liczby, które skreślił na kuponie, gwarantują wygranie fortuny w wysokości 3 milionów zł!
Zenon K. zgłosił się do Totalizatora Sportowego, ale tam usłyszał, że zasada jest prosta: "nie ma nadanego kuponu, nie ma wygranej". Mężczyzna postanowił szukać sprawiedliwości w sądzie. W swojej rodzinnej miejscowości przegrał. Jednak odwołał się i wczoraj sąd apelacyjny przyznał, że sprawa musi być ponownie rozpatrzona.
--------------------------------------------------------------
dlatego zawsze należy niszczyć niewygrane i niepuszczone kupony....
zdrowie jest najważniejsze!!!!
Na to kobieta odwróciła kupon i napisała: "Nie przyjęłam kuponu. Nie mam do tego uprawień" i podpisała się.
Wzburzony klient poszedł do domu. Jednak tego samego wieczoru omal nie umarł na zawał serca jak zobaczył, że liczby, które skreślił na kuponie, gwarantują wygranie fortuny w wysokości 3 milionów zł!
Zenon K. zgłosił się do Totalizatora Sportowego, ale tam usłyszał, że zasada jest prosta: "nie ma nadanego kuponu, nie ma wygranej". Mężczyzna postanowił szukać sprawiedliwości w sądzie. W swojej rodzinnej miejscowości przegrał. Jednak odwołał się i wczoraj sąd apelacyjny przyznał, że sprawa musi być ponownie rozpatrzona.
dlatego zawsze należy niszczyć niewygrane i niepuszczone kupony....
zdrowie jest najważniejsze!!!!
przecież mógł pójść do innego punktu....
czy w Swidnicy jest tylko ten jeden w Carfourze?
co za niefart!
czy w Swidnicy jest tylko ten jeden w Carfourze?
co za niefart!
w galileo byl kiedys program o niemieckim lotto i ze szanse sa takie np.na odleglosci 1300 czy cos kolo tego ustawil butelki od piwa i w jednej z nich jest wygrana
Mag.. . Witaj.
Liczby w MM chodzą "swoimi drogami". Nie było wieczorem małych liczb do 10.
Liczby w MM chodzą "swoimi drogami". Nie było wieczorem małych liczb do 10.

W czerwcu 2009 r. Zenon P. poszedł do supermarketu Carrefour w Świdnicy, gdzie chciał zagrać w totolotka
Wypełnił kupon i udał się do kasy, żeby go nadać. Wtedy kasjerka powiedziała mu, że nie wie jak obsługiwać maszynę i nie może przyjąć kuponu. Zdenerwowany klient kazał jej pisemnie napisać na odwrocie karty, że odmawia przyjęcia losu.
-----------------------------------------------------------------krissy>>>>>>>czytaj uważnie:
jeśli pisze, że wypełnił kupon, to chyba nie grał na Ch/tr,ale mógł przepisać z poprzedniego zakładu, który był na Ch/tr.
wszystko to nic, takiej okazji długo nie będzie miał....
chociaż podam za chwilę inny przypadek, który was zaskoczy!
-----------------------------------------------------------------krissy>>>>>>>czytaj uważnie:
jeśli pisze, że wypełnił kupon, to chyba nie grał na Ch/tr,ale mógł przepisać z poprzedniego zakładu, który był na Ch/tr.
wszystko to nic, takiej okazji długo nie będzie miał....
chociaż podam za chwilę inny przypadek, który was zaskoczy!
ja kiedys pracowalem z czlowiekiem ktory wygral w lotto osobiscie tego nie powiedzial ale jego kolega mowil starczylo na dom prawie nowa toyote corolle i pare groszy zostalo i caly czas gra
Znany Wam milioner z Mazur, który za wygraną urządził Muzeum mazurskie(jego życiowa pasja), opowiedział o innym milionerze:
â Można wpaść w złe towarzystwo, świat nam się zawali na głowę i zostaniemy z komornikiem na karku â przestrzega.
Taki przypadek zdarzył się przed 10 laty pod Dobrym Miastem koło Olsztyna. Bezrobotny wygrał dwa razy pod rząd ponad 4 miliony złotych. I co? W niespełna dwa lata przepuścił całą fortunę na nietrafionych inwestycjach.
â Otworzył wiejską dyskotekę w przerobionej oborze po byłym PGR-e, kupił kilka samochodów, jeździł na wycieczki i zaczął budować dom â wylicza pan Zygmunt. â Kiedy pieniądze się kończyły, resztę przepuścił w kolekturze, znowu licząc na fart...
Dziś dawny milioner sprzedał niedokończony dom i wyjechał za granicę. Za chlebem, do pracy
â Można wpaść w złe towarzystwo, świat nam się zawali na głowę i zostaniemy z komornikiem na karku â przestrzega.
Taki przypadek zdarzył się przed 10 laty pod Dobrym Miastem koło Olsztyna. Bezrobotny wygrał dwa razy pod rząd ponad 4 miliony złotych. I co? W niespełna dwa lata przepuścił całą fortunę na nietrafionych inwestycjach.
â Otworzył wiejską dyskotekę w przerobionej oborze po byłym PGR-e, kupił kilka samochodów, jeździł na wycieczki i zaczął budować dom â wylicza pan Zygmunt. â Kiedy pieniądze się kończyły, resztę przepuścił w kolekturze, znowu licząc na fart...
Dziś dawny milioner sprzedał niedokończony dom i wyjechał za granicę. Za chlebem, do pracy
http://uwaga.onet.pl/36264,wideo,193811,trafili_szostke_w_totka,trafili_szostke_w_totka,reportaz.html
w mojej okolicy jest czlowiek ktory wygral 100 000 i zalozyl firme kupil jeden samochod a dzis ma ich z 30 i duza firme
http://www.fakt.pl/Wygral-miliony-zabil-z-zazdrosci,artykuly,60624,1.html
Witam Wędrusiu .. .E.. . masz racje, to był tylko przykład
)czy dalsza treść była zrozumiała czy nie chciałeś? pozdr. Życzę wygranej Wszystkim

)czy dalsza treść była zrozumiała czy nie chciałeś? pozdr. Życzę wygranej Wszystkim

szostka co ostatnio padla to bym chyba nie chcial wystarczylo by mi w mini lotto piatka
mala1438 - wszystkiego naj... a przede wszystkim najlepszych typowań i najwyższych wygranych

kazda duza wygrana zmienia czlowieka, ale mysle ze jak ja bym wygral to bym gral ale za mniejsza kwote 

ale jedna szostka to naprawde podwojne szczescie przy takiej kumulacji...

mala1438 - dziś w Twoje święto będzie lepiej
Co wysyłasz na 14-stą?
Co wysyłasz na 14-stą?5 w mini padło w Poznaniu znowu już chyba trzeci raz w ostatnim okresie