Wpisy 194 708 – 194 807
16 grudnia 2010 00:22 → 16 grudnia 2010 14:33, 100 wpisów
gratulacje dla dzisiejszych zwycięzców...hosia

.

Dobranoc.. .
]Nie wiecie przypadkiem, gdzie dziś rozdają zdrapki ?

Sorki, ale tymczasem nie dokładam do puli- jadę na "krzywy ryj"

Nikt nie wie ?
No dobra, trudno - lecę szukać. po drodze do firmy mam z pięć kolektur - pięć zakładów
a w zasadzie dziesięć, przecież wracam
a może by tak pojechać dłuższą trasą ? - tak , to dobry pomysł

No dobra, trudno - lecę szukać. po drodze do firmy mam z pięć kolektur - pięć zakładów

a w zasadzie dziesięć, przecież wracam

a może by tak pojechać dłuższą trasą ? - tak , to dobry pomysł

wczoraj MM na 22 puscilem 3*5 2*10 i urwa nic kompletnie nic juz brak pomyslow na te liczby ... PJCH - pech jak ch...
Witam

liczby z 22 do jakaś pomyłka 

A ja proponuje grę na strefę 60-80 dziś. Może się coś uda wygrać
Świetna wiadomość!!!!
http://www.fakt.pl/Odnaleziono-14-letnia-Marte-na-slasku,artykuly,90596,1.html
Zatrudniony do jej poszukiwań jasnowidz powiedział rodzinie, że Marta nie żyje a jej ciało jest w ruinach starego domu z cegły....
http://www.fakt.pl/Odnaleziono-14-letnia-Marte-na-slasku,artykuly,90596,1.html
Zatrudniony do jej poszukiwań jasnowidz powiedział rodzinie, że Marta nie żyje a jej ciało jest w ruinach starego domu z cegły....
edi
to dobra wiadomość szczególnie że Marta żyje i nic jej nie jest a jasnowidz dał dupy za przeproszeniem i teraz poódzie fama w świat że nie warto wierzyć jasnowidzom. 
to dobra wiadomość szczególnie że Marta żyje i nic jej nie jest a jasnowidz dał dupy za przeproszeniem i teraz poódzie fama w świat że nie warto wierzyć jasnowidzom. 
Kilka lat temu, w drodze do pracy zaginęła 19-letnia córka moich znajomych i poza zgłoszeniem jej zaginięcia na policji, udali się też do znanego jasnowidza.
Powiedział im, że córka żyje i znajduje się w okolicy Zalewu Zegrzyńskiego.
Po kilku dniach - gdy policji nie udało się niczego ustalić - ponownie udali się do tego jasnowidza i powiedział im, że odbiera bardzo słabe ślady życia ich córki, ale że żyje, choć jest bardzo osłabiona i wciąż przebywa w okolicy Zalewu Zegrzyńskiego.
Po następnych kilku dniach wróciła sama do domu - a "zaginięcie" nastąpiło w takich okolicznościach, że jadąc rano do pracy została poderwana przez kilka lat starszego chłopaka, który miał klucze do letniskowego domku rodziców nad Zalewem Zegrzyńskim i tam się zamelinowali...
Tak więc z każdym dniem spędzonym w łóżku z tym chłopakiem, de facto miała ona coraz mniej energii życiowej w sobie
i w tym przypadku było to na 100% prawidłowe wskazanie jasnowidza!
Powiedział im, że córka żyje i znajduje się w okolicy Zalewu Zegrzyńskiego.
Po kilku dniach - gdy policji nie udało się niczego ustalić - ponownie udali się do tego jasnowidza i powiedział im, że odbiera bardzo słabe ślady życia ich córki, ale że żyje, choć jest bardzo osłabiona i wciąż przebywa w okolicy Zalewu Zegrzyńskiego.
Po następnych kilku dniach wróciła sama do domu - a "zaginięcie" nastąpiło w takich okolicznościach, że jadąc rano do pracy została poderwana przez kilka lat starszego chłopaka, który miał klucze do letniskowego domku rodziców nad Zalewem Zegrzyńskim i tam się zamelinowali...
Tak więc z każdym dniem spędzonym w łóżku z tym chłopakiem, de facto miała ona coraz mniej energii życiowej w sobie
i w tym przypadku było to na 100% prawidłowe wskazanie jasnowidza!Powiedzmy sobie szczerze - z danych wypływających na światło dzienne - wyciągaliście inne wnioski ?
Przecież ta panna ma 14 lat - moim zdaniem, to jednak jeszcze nie jest wiek na podrywanie. No, ale ja stara ***oła jestem
Przecież ta panna ma 14 lat - moim zdaniem, to jednak jeszcze nie jest wiek na podrywanie. No, ale ja stara ***oła jestem

Ciekaw jestem - ile dziś zakładów sprzedają, a ile osób szuka klientów rozdających zdrapki...
Bo taka cisza...

Panie Prezesie
Więcej takich inicjatyw
Może na mini zdrapeczka, do multi i jokera ?
Jakiś BARAN kupuje zakład, a inny nazbiera ze zdrapek równowartość systemu ? }

Ile było za ten pomysł premii ?
Nie, lepiej nie odpisujcie

Bo taka cisza...

Panie Prezesie
Więcej takich inicjatyw
Może na mini zdrapeczka, do multi i jokera ?
Jakiś BARAN kupuje zakład, a inny nazbiera ze zdrapek równowartość systemu ? }

Ile było za ten pomysł premii ?

Nie, lepiej nie odpisujcie

witam. u mnie po raz drugi 8/10
jak zwykle sam przedobrzyłem...choć z drugiej strony 70-tki dały ciała...o 60-tkach nie wspomnę...
jak zwykle sam przedobrzyłem...choć z drugiej strony 70-tki dały ciała...o 60-tkach nie wspomnę...Robal_36 - dostałeś tą zdrapkę ? Bo ja nie widzę żeby to gdzieś rozdawali 

a najlepsze w tym wszystkim jest to,że nie mają w kolekturach wypłacić 520zł.... zgroza...
majklasz-wybacz ale nie na oficjalu...to są moje powiedzmy "stałe kulki". na maila mogę Ci wysłać...pozdrawiam..czarodziejka pewnie będzie wiedzieć bo zna moje dwa zestawy...
no pewnie, ciekawość mnie zje 
HARTGE>>> hehe, u mnie były podobne a nawet i większe jak kumulacje przekraczały magiczne 30 baniek

HARTGE>>> hehe, u mnie były podobne a nawet i większe jak kumulacje przekraczały magiczne 30 baniek

następnym razem zrobię zdjęcie "mojej" kolektury w której padło 5/5 w Mini
moja ulubiona 
moja ulubiona 
ulala-Monika ma moje dwa zestawy "kulek" którymi zawsze gram...przez tydzień nic nie mogłEM TRAFIĆ a wczoraj 8/10 rano poszedłem do kolektury a tu mi mówi babka ze ma w kasie raptem 300zł.... mówiąc krótko- śmiech na sali....
Super bardzo sie ciesze ze Ci sie udało ja na teraz takie wymysliłam 1-21-29-10-60

ulala- ładne....dwie z twojej piąteczki są skreślone u mnie na kuponie.... Nie wiem czemu ale uparcie gram na 19.... ciekawe czy sprawi mi dzisiaj psikusa....
HARTGE>>
wczoraj na stacji Orlenu dostałem
była warta zakład lotto
można wysłać na trafił, albo skreślić samemu
gotówki nie wypłacają
PS
podobno w Wawce na głównej stacji metra będą rozdawać
dlatego sie uśmiecham,że jak Ktoś jest z Zadooopia Górnego, albo Z.Dolnego, albo Z.Kolonii - ma przegwizdane
Panie prezesie
za pomysł 
wczoraj na stacji Orlenu dostałem
była warta zakład lotto
można wysłać na trafił, albo skreślić samemu
gotówki nie wypłacają
PS
podobno w Wawce na głównej stacji metra będą rozdawać

dlatego sie uśmiecham,że jak Ktoś jest z Zadooopia Górnego, albo Z.Dolnego, albo Z.Kolonii - ma przegwizdane
Panie prezesie
za pomysł 
a to każda zdrapka to zakład lotto? czy trzeba mieć szczęśliwą? (3 x Lotto pod warstwą)
Lista miast, w których rozdajemy prezenty:
Gdynia
Gdańsk
Radom
Kielce
Kwidzyń
Katowice
Gdynia
Gdańsk
Radom
Kielce
Kwidzyń
Katowice
38,67,11,36
55,75,25,72
8,64,44,34
66,78,28,38
64,73,37,36
77,78,44,48
40,11,80,34
46,21,19,64
55,75,25,72
8,64,44,34
66,78,28,38
64,73,37,36
77,78,44,48
40,11,80,34
46,21,19,64
jakie prezenty?
To jest nie prezent, a namawianie do hazardu, zresztą w Polsce podobno reklama hazardu jest niedozwolona, ale widocznie t,s ma dyspensę jak katolicy na spożywanie mięsa w czasie wigilii
Wszystko się po***oliło!!!

To jest nie prezent, a namawianie do hazardu, zresztą w Polsce podobno reklama hazardu jest niedozwolona, ale widocznie t,s ma dyspensę jak katolicy na spożywanie mięsa w czasie wigilii
Wszystko się po***oliło!!!

majklasz właśnie a co tam jest w zasady promocji bo nie moge otworzyc strona się zacina
w zasady promocji jest regulamin... np: "§ 2
1. Celem akcji promocyjnej gry liczbowej âLOTTOâ jest: propagowanie zasad i reguł gry
liczbowej LOTTO.
2. Promocja gry LOTTO nie stanowi loterii promocyjnej ani fantowej w rozumieniu Ustawy
hazardowej."
1. Celem akcji promocyjnej gry liczbowej âLOTTOâ jest: propagowanie zasad i reguł gry
liczbowej LOTTO.
2. Promocja gry LOTTO nie stanowi loterii promocyjnej ani fantowej w rozumieniu Ustawy
hazardowej."
"Zakład LOTTO moĹna odebrać w kolekturze LOTTO, wyłącznie za zwrotem promocyjnego
kuponu zdrapkowego.
Na podstawie uszkodzonego kuponu zdrapkowego, którego autentyczności lub numeru
identyfikacyjnego nie da się potwierdzić nie przysługuje wydanie zakładu gry liczbowej
LOTTO.
Wykorzystany kupon zdrapkowy rejestrowany jest w systemie komputerowym jako
zrealizowany za pomocą swojego niepowtarzalnego numeru identyfikacyjnego.
Na wykorzystany kupon zdrapkowy nie przysługuje ponowny odbiór zakładu LOTTO.
Po dacie 31 grudnia 2010r. nie będą wydawane zakłady gry LOTTO na niezrealizowane
kupony zdrapkowe."
kuponu zdrapkowego.
Na podstawie uszkodzonego kuponu zdrapkowego, którego autentyczności lub numeru
identyfikacyjnego nie da się potwierdzić nie przysługuje wydanie zakładu gry liczbowej
LOTTO.
Wykorzystany kupon zdrapkowy rejestrowany jest w systemie komputerowym jako
zrealizowany za pomocą swojego niepowtarzalnego numeru identyfikacyjnego.
Na wykorzystany kupon zdrapkowy nie przysługuje ponowny odbiór zakładu LOTTO.
Po dacie 31 grudnia 2010r. nie będą wydawane zakłady gry LOTTO na niezrealizowane
kupony zdrapkowe."
"zwycięzca zagrał metodą chybił-trafił wygrywając 5 000 000zł - na szczęśliwy kupon wydał jedną darmową zdrapkę" 

zgarnąć pulę na chybił-trafił jednym zakładem nie wydając ani złotówki 

ładnie ktoś skosił w Złotej Rybce 30 kafli
dość szybko padła główna wygrana
KUMULACJA
dość szybko padła główna wygrana KUMULACJA

Szykują się do wejścia w net ? 
- kliknąłem na stronie ts-a /gdzie rozdają prezenty ...
http://cms.lotto.pl/cms/Powitanie/logowanie.htm
i zaloguj się, podaj hasło...

- kliknąłem na stronie ts-a /gdzie rozdają prezenty ...
http://cms.lotto.pl/cms/Powitanie/logowanie.htm
i zaloguj się, podaj hasło...

na 14 MM...14,15,18,23,28,44,55,72,73
. . . ...7,11,44,45,48,49,52,61,63..P..O...W..O..D..Z..E..N..I..A
. . . ...7,11,44,45,48,49,52,61,63..P..O...W..O..D..Z..E..N..I..A

zaloze sie ze jak dostaniesz zdrapke i pojdziesz ja wymienic do kolektury np. w Kociej Wólce to nawet nie będą wiedzieli co to takiego jest
Robal a gdzie dostałeś w jakim mieście? W którymś co na stronie wymienione ? 

na 14;
z chybika 5,13,3435,51,57,65,72,78,79 z plusem
i moje 17,18,40,41,43,46,47,75 stawka x 2
5,37,63,67,69 stawka x 2
z chybika 5,13,3435,51,57,65,72,78,79 z plusem
i moje 17,18,40,41,43,46,47,75 stawka x 2
5,37,63,67,69 stawka x 2
Właśnie to jest najśmieszniejsze - nie
nie jest wymienione
transparentność, przejrzystość i wiarygodność

nie jest wymienione
transparentność, przejrzystość i wiarygodność

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 04,09,10,11,12,14,15,20,28,32,33,43,46,49,56,64,65,66,70,77 - Plusem jest liczba: 46
HARTGE
przejdź się gdzie zdrapki informacyjne
poderwij hostessę i

przejdź się gdzie zdrapki informacyjne
poderwij hostessę i

Na stacjach benzynowych Orlenu - jeśli maja kolekturę...
Podobno też w większych marketach... Nawet jeśli lelenie nie wymienili na swojej stronie. Bo tam, to są chyba wymienione tylko miasta, gdzie będą "na ulicach"...
Podobno też w większych marketach... Nawet jeśli lelenie nie wymienili na swojej stronie. Bo tam, to są chyba wymienione tylko miasta, gdzie będą "na ulicach"...
witam, w kaliszu też nie słychac
o tych zdrapkach
może kolektorzy drapią ostro
o tych zdrapkach
może kolektorzy drapią ostro

Co ? Chcecie może powiedzieć, że wyczerpałem swój limit, bo zdrapkę dostałem ? 
dobra dobra dobra

dobra dobra dobra

A ja trafiłem 17 z 10 i 9 z 5... Śmieszą mnie stwierdzenia pseudo wygrywających którzy podają wygrane żeby "niby" się pochwalić a w typowaniach są daleko nad pierwszą 500...
Gratulujcie mi a wstawię 1000 oklasków i 500 uśmieszków...
Gratulujcie mi a wstawię 1000 oklasków i 500 uśmieszków...

jak zwykle jednej zabraknie