Wpisy użytkownika Monsiu
Łącznie 837 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 295 036. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Choć sądzę, że wysokie wygrane (nie główne !)przyciągnęłyby do gier więcej chętnych - i summa summarum lotek byłby dużo więcej do przodu finansowo. Ale lasa bieżąca oślepia, a niestety na stanowiskach są ludzie bardzo krótkowzroczni. Taka uroda tuskolandu !
torsan >>>> właśnie dlatego system jest zakłamany. Za czassów Rembiszewskiwgo nawet kultura tych programów z Jego powagą była inna. Obecny sposób to kramik podły na wsi (choć pewnie to obraża wieś - bo tam dziś jest lepiej).Obecnie losowanie to trochę taki celebrycki lans na zasadzie: głupi naród to kupi!
Robal_36 >>> też przyglądam się szczegółom - dlatego mam takie wnioski jak w innych wpisach. Wiedz, że mam porównanie - do 2006 roku prowadziłem kolekturę !
Żeby dalej się nie judzić trzeba walnąć 3x i iść spać. Może jutro będzie lepszy dzień !
Witam >>>> mały łyczek szczęścia : 6/10 i 5/10 Ale wysłałem wyjątkowo na te święta 5 zakładów 10 liczbowych na 3 dni (6 losowań). Zostało jeszcze jedno. Na razie łącznie zwrociło mi się 24 złote. Prawie sukces !!!ha!ha!ha!
W pozostałych trzech zakładach było 3 x po 3.I reszta oboków - jak zwykle ! A Lotek się zaciął - nie daje nikomu wygrać kumulacji MM. Zabrakło znajomków ?
http://www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/totalizator-sportowy-traci-rynek-nik-wskazuje-bledy-i-zaniedbania,298755.html
Obejrzyjcie radary w wykonaniu Angoli - u nas też tak będzie http://www.youtube.com/watch?v=nRnlRurTwFg
Dobry sposób załatwiania tych cholernych pudeł do rabania kasy dla darmozjadów !
Witam wszystkich na forum. Czy ktoś mi wyjaśni co się stało około 14.00 na tym czacie, że nie mogłem nic poczytać ? Czy nasz Pasko zamknął czat ? Jeśli tak - to czemu ?
Jakie zadziwiające podobieństwo układu liczb. No proszę !
A ludzie nie mogą trafić !
A ludzie nie mogą trafić !
15hubi
A z czego być dumnym ? Z bezczelnych ludzi na świeczniku jak Kopaczowa, jak Romaszewski?
Pazerna hołota i tyle !
A z czego być dumnym ? Z bezczelnych ludzi na świeczniku jak Kopaczowa, jak Romaszewski?
Pazerna hołota i tyle !
To się nie udaje, bo czeka nie mniej wredna hołota, do której należał ówże obrońca ludzkości - niejaki Romaszewski. Wybór między obecnymi partiami - to jak wybór między dżumą i cholerą
gonzaga
Polska zawsze będzie moją jedyną Ojczyzną - co nie zmienia poglądu na to szemrane towarzystwo spod znaku solidarności _ koryto ich w części zwarło , a w dużej części poróżniło !
Polska zawsze będzie moją jedyną Ojczyzną - co nie zmienia poglądu na to szemrane towarzystwo spod znaku solidarności _ koryto ich w części zwarło , a w dużej części poróżniło !
Dla mnie jedyną osobą która do momentu odejścia z tego świata nie straciła swoich ideałów był Jacek Kuroń. Nie wiem, co byłoby potem - ale tak Go zapamiętałem !
gonzaga
nawet nie chcę - bo może w tym towarzystwie stałbym się tak samo pazerny. Tak jak radni na poziomie gminnym- co doskonale poznałem ! Są odbiciem zachowań na górze !
A ja jestem już 46 rocznik - i się nie zmienię
nawet nie chcę - bo może w tym towarzystwie stałbym się tak samo pazerny. Tak jak radni na poziomie gminnym- co doskonale poznałem ! Są odbiciem zachowań na górze !
A ja jestem już 46 rocznik - i się nie zmienię
edi8 >>> jestem zaciekawiony wersją podaną przez autorów filmu i ich interpretacją wydarzeń. Nie lubiłem i nie lubię Kaczyńskich, niemniej tragedia była ogromna - nie zazdroszczę tym ludziom ich ostatnich przeżyć. Naoglądałem się mnóstwo relacji od pierwszego dnia, mam jedno zdjęcie już nie pokazywane , uważam, że to była katastrofa - splot zderzenia wielu błędów na raz po obu stronach.
Ale jestem ciekaw - nagram go sobie na nagrywarce.
No i witam czatowiczów !!!!

Ale jestem ciekaw - nagram go sobie na nagrywarce.
No i witam czatowiczów !!!!

Pasko, ten cholerny AOL wpierdziela się na każdej przeglądarce, podobnie jak jakiś Toolbar i inne ku..stwo. Oni za wszelką cenę chcą, żeby wykupić ich subskrypcje. Tego dziadostwa trudno się pozbyć !
Kiedyś, od chyba września, ciągle właził mi program Mac Affe, czy jakoś tak, i wciąż mnie straszył, że substypcja nie będzie już dostępna od 8 stycznia. Nie odzywałem się w ogóle - i w końcu się odczepili po 15 stycznia.
Kings >>> jak na razie z Lilą nie mam złych kontaktów. Ale w ogóle mam naturę taką - nie judzić się na innych i z innymi. Nie wszystkie wpisy mnie zachwycają - a czytam często i nie zawsze się odzywam - niemniej staram zachować się takt i umiar, nikogo nie drażnić i nie obrażać, jestem 46 rocznik i staram się być spokojny.Nawet ze znaną niegdyś Madzią 77 nie miałem zatargów.
I teraz też wszystkich pozdrawiam serdecznie

I teraz też wszystkich pozdrawiam serdecznie

ksings >>> nie bardzo rozumiem. Z polszczyzną raczej nie mam problemów, więc w czym rzecz ?
Pasko >> obejrzałem ten link i zgadzam się z Tobą.
Niski poziom takiej debaty !
Wyłączam się na dziś Dobranoc !
Niski poziom takiej debaty !
Wyłączam się na dziś Dobranoc !
medea76 >>> czasem to tak jest, że trzeba mieć szczęście i trafić na właściwych ludzi. Mnie zbyła byle czym nawet tak znana firma jak Sony. Ale mam pozytywne doswiadczenie z producentem przepływowego podgrzewacza, firmą KOSPEL. Kupiłem podgrzewacz ( na tzw.siłę ). Po dziesięciu miesiącach zaczął fiksować, po czterech naprawach kazali wysłać do siebie - przysłali mi nowy, już chyba mam go 2 lata, chodzi bez zarzutu.
Za to dla odmiany mam na tapecie firmę T-Mobile. Pazerni i nieuczciwi.
Pozdrawiam i witam wszystkich !
Za to dla odmiany mam na tapecie firmę T-Mobile. Pazerni i nieuczciwi.
Pozdrawiam i witam wszystkich !
Lila >> witam !
Nie wkurza mnie inność - wkurza mnie demonstrowanie tego na ulicach i często w wyuzdanej formie !
Nie wkurza mnie inność - wkurza mnie demonstrowanie tego na ulicach i często w wyuzdanej formie !
Parady równości w ich wykonaniu są obrzydliwe.
Czarownica >>>> są , lub byli często akceptowani - dopiero jak zaczęli te swoje parady - są obrzydliwi.
Nie mam nic przeciwko nim - obrzydli mi dopiero od tych swoich parad. Co by kto nie mówił o nich - dla mnie są błędem natury - przez siebie niezawinionym, Ale przecież nie muszą pchać się na afisz ze swoją innością, i chcieć, byśmy ich nagle pokochali.
Czarownica >>>> są , lub byli często akceptowani - dopiero jak zaczęli te swoje parady - są obrzydliwi.
Nie mam nic przeciwko nim - obrzydli mi dopiero od tych swoich parad. Co by kto nie mówił o nich - dla mnie są błędem natury - przez siebie niezawinionym, Ale przecież nie muszą pchać się na afisz ze swoją innością, i chcieć, byśmy ich nagle pokochali.
Co to za dziwadło ? Był Moreno, a zakończył łysy ?
Tak robią nas w bambuko - teraz to widać ! Kant na kancie - ale to idzie z góry !
Źródłem i początkiem jest okrągły domek na Wiejskiej !
Tak robią nas w bambuko - teraz to widać ! Kant na kancie - ale to idzie z góry !
Źródłem i początkiem jest okrągły domek na Wiejskiej !
Zorientowali się w kancie ? Jesli to Prima Aprilis - to wyjątkowo durny i nijaki - jak naczalstwo TS.
Witam Medea ! jakbyś wypiła kawę i potem z tych fusów wróżyła , to wyjdzie to samo. A skoro chcesz być prawdziwą wróżką - to kawa lepsza, bo najpierw przyjemność wypicia, a potem można wróżyć z reszty !
Medea
To też prawda - więc powodzenia i trafnych wyników.
Mnie osobiście idzie do kitu - ale może kiedyś ?
To też prawda - więc powodzenia i trafnych wyników.
Mnie osobiście idzie do kitu - ale może kiedyś ?
Kumulacja !
Jak kiedyś losowanie było o 21.30 to akurat mialem punkt LOTTO w swoim sklepie. I wtedy zamknięcie systemu było sygnalizowane dzwiękiem i napisem : zamknięcie systemu o 21.27
Jak kiedyś losowanie było o 21.30 to akurat mialem punkt LOTTO w swoim sklepie. I wtedy zamknięcie systemu było sygnalizowane dzwiękiem i napisem : zamknięcie systemu o 21.27
Witam wszystkich !!!
Mnie najbardziej we wszystkich losowaniach podoba się regularność wygranych na tym forum ! Mimo tzw gry na sucho ! (tak mniemam !)
Zawsze tylko 7/10, 7/10, 7/10. Od wielkiego dzwonu 8/10.
Jednak MM to regularna gra !!!!
Mnie najbardziej we wszystkich losowaniach podoba się regularność wygranych na tym forum ! Mimo tzw gry na sucho ! (tak mniemam !)
Zawsze tylko 7/10, 7/10, 7/10. Od wielkiego dzwonu 8/10.
Jednak MM to regularna gra !!!!
Czy Pasko śpi ma losowaniu MM ? Już wuniki są na Multi Centrum !
Pozdrawiam wszystkich !
Nareszcie od dłuższego czasu coś tam trafiło się w losowaniu sobotnim. 3/6 w Lotto, 5/8 m MM i 2 zł w Kaskadzie ! Pełnia szczęścia !
Do Zero ! Nehmen - jeśli pamiętam !
Nareszcie od dłuższego czasu coś tam trafiło się w losowaniu sobotnim. 3/6 w Lotto, 5/8 m MM i 2 zł w Kaskadzie ! Pełnia szczęścia !
Do Zero ! Nehmen - jeśli pamiętam !
Zero ! W polszczyźnie nie ma wyrazu "wziąść" jest tylko właśnie "wziąć". Ale nie chciałem grać mądralę i zwracać uwagę. Sam to zauważyłeś !
Zero, nie czytałem poprzednich wpisów. Kiedyś student matematyki palnął tu błąd ortograficzny - jak mu delikatnie pokazałem, gdzie błąd - trochę mnie zwymyślał. Potem jednak przeprosił.
Lilka - jesteś jeszcze na czacie ? Serdecznie Cię pozdrawiam !
Lilka - jesteś jeszcze na czacie ? Serdecznie Cię pozdrawiam !
mimoza >>>>> jeśli to prawda ( a tak myślę !) - to gratulacje !!!!
Kiedyś też tak miałem - ale to było dawno . Gratulacje !!!!
Kiedyś też tak miałem - ale to było dawno . Gratulacje !!!!
Lila > pozdrawiam i podaję,że w jakimś polskim serialu z czasów komuny (chyba Wojna Domowa ! ) pies nazywał się UGRYŻ ! Reakcja gości była kapitalna
Pasko - nie wiedziałem że masz urodziny - ale za to posyłam niewymuszone i szczere życzenia wszystkiego dobrego ! Co najmniej tyle samo lat następnych !!!!!!
Od lat chodzę na grzyby i z doswiadczenia wiem, że wszystkie grzyby są jadalne - z tym, że niektóre tylko raz !
A tak bez żartów : przy najmniejszych wątpliwościach grzyba nie podnoszę, a w domu natychmiast wyrzucam - dlatego jeszcze żyję !
Czatowicze znajomi z forum :
Czatowicze znajomi z forum :
hipopotan >>>> Kości zostały rzucone, powiedział mąż rzucając chudą żonę !!!!
halapek >>>> fajnie się tak naśmiewać ! A naprawdę było tak
- wał Kardana składa się z ......
- skrzynia biegów składa się z ......
- most tylny napędowy składa się z .......
- rozrząd składa się z ......
- układ hamulcowy składa się z....
No i było smiesznie ! ja zdawałem w 1963 r - 1 lipca dostałem prawo jazdy,!
- wał Kardana składa się z ......
- skrzynia biegów składa się z ......
- most tylny napędowy składa się z .......
- rozrząd składa się z ......
- układ hamulcowy składa się z....
No i było smiesznie ! ja zdawałem w 1963 r - 1 lipca dostałem prawo jazdy,!
halapek - wiem że trudno, ale może to i lepiej - ruch duży, a idiotów na drodze nadal dostatek !
Jedno, czym mogę się pochwalić ! - przez tyle lat jazdy nie miałem nigdy żadnego wypadku - nawet drobnego . I z tego się cieszę !
Witam wszystkich !!!
Czasem naprawdę wygląda, że nasz Pasko śpi ! Jak zapisuję sobie liczby, to nawet w czasie pisania Pasko drukuje wyniki - a jak czekam na gotowy zapis, to nasz Pasko śpi !
wszystkim !
Czasem naprawdę wygląda, że nasz Pasko śpi ! Jak zapisuję sobie liczby, to nawet w czasie pisania Pasko drukuje wyniki - a jak czekam na gotowy zapis, to nasz Pasko śpi !
wszystkim !
kimona28 >>>> prowadziłem punkt Lotka prze 8 lat. Nie masz pojęcia, ile w tym czasie miałem podobnych obietnic ! A nie dostałem nawet piwa czy czekolady dla żony. Nawet od tych, co wygrali po kilka i więcej tysięcy !
kimona28 >>>> za to znam prosty i łatwy sposób na wygranie : wystarczy skreślić właściwe liczby ! ! ! !
W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim czatowiczom trafnych typowań we wszystkich grach dużo radości w życiu.
I dodatkowo życzę jak najmniej powodów do sporów.
Wszystkiego dobrego !
I dodatkowo życzę jak najmniej powodów do sporów.
Wszystkiego dobrego !
Dla mnie kary za jazdę po pijaku winny być OBLIGATORYJNE !
Powiedzmy np (bez wypadku - bo to inna odpowiedzialność !) pierwsze złapanie z procentami - powiedzmy 5000 zł kary, drugie - 20000, trzecie - 3 miesiące natychmiastowej odsiadki z końcowym rachunkiem za utrzymanie w kiciu !
Powiedzmy np (bez wypadku - bo to inna odpowiedzialność !) pierwsze złapanie z procentami - powiedzmy 5000 zł kary, drugie - 20000, trzecie - 3 miesiące natychmiastowej odsiadki z końcowym rachunkiem za utrzymanie w kiciu !
I jeszcze jedno - w tej materii bez immunitetów dla kogokolwiek !
wasyl-piaski >>> amerykanie na wszystko mają supermenów. Poogladaj filmy - tam zawsze mają takiego kogoś , co wszystko potrafi - nawet zwalczyć zimę z półobrotu..... albo jakoś tak.....
jetta >>>> pochwalę Ci się, że ja mam prawko 51 lat - bez wypadków.
wasyl-piaski >>>> od 1974 r0ku mam własny samochód, pierwszy był nowiutki fiat 125p - i nie uwierzysz, przejechałem na nim 285 tyś km bez remontu silnika ( dawniej blachy to były piórka) - potem był beznadziejny passat, potem doskonała mazda 626, obecnie renault laguna, roczni 1997, ale jak na razie bezawaryjna.
Lila , w mieszkaniu mam 21-22 stopnie , ale w sypialni trzymam 15 - 17, bo się najlepiej śpi. Do ciepłego mieszkania dobre jest zimne piwko ! Co stosuję !
Lila >>> w sprawie ojca - współczuję bardzo ! Mój ociec i matka mieli wylew i udar - niestety - krótko przeżyli. Mam nadzieję, że nie będę miał takiego losu od Najwyższego. A to może być niedługo !
Tak czy tak :: wódka to twój wróg, więc lej ją w mordę ! ( a ona tobą o ziemię )
Facet do drugiego na ulicy : gdzie jest druga strona ulicy? Po tamtej stronie !. Kurcze, a z tamtej strony mówili że z tej !
Stara wersja wpisu do sztambucha :
Na górze róże dole fiołki - my się kochamy jak dwa aniołki
Wersja współczesna :
Fiołki na górze, róże na dole - my się kochamy, że ja p...lę
Na górze róże dole fiołki - my się kochamy jak dwa aniołki
Wersja współczesna :
Fiołki na górze, róże na dole - my się kochamy, że ja p...lę
Jak wyniki w losowaniu notuję - Pasko zaraz podaje. Jak nie notuję - trzeba wchodzić na Lotto - Centrum, bp Pasko śpi !
Drogi Pasko!
czy na Twojej stronie muszą być te cholerne namolnie skaczące reklamy z "ważną" wiadomością, w której i znaczek ok i krzyżyk kasacji nie likwidują jej tylko otwierają. Tego cholerstwa nie mogę się pozbyć ! A może trzeba wynieść się z Twojej strony ?
czy na Twojej stronie muszą być te cholerne namolnie skaczące reklamy z "ważną" wiadomością, w której i znaczek ok i krzyżyk kasacji nie likwidują jej tylko otwierają. Tego cholerstwa nie mogę się pozbyć ! A może trzeba wynieść się z Twojej strony ?
doktor2p
może więcej szczegółów ? - Z racji wieku nie jestem orłem komputerów, ale coś tam pojmuję - więc co robić ?
może więcej szczegółów ? - Z racji wieku nie jestem orłem komputerów, ale coś tam pojmuję - więc co robić ?
albinlotto
nieprawda, jak nacisnę krzyżyk - też się otwier strona - nic nie kasuje !
nieprawda, jak nacisnę krzyżyk - też się otwier strona - nic nie kasuje !
Lila !
Kopę czasu - ale ja często sledzę czat - i nie zawsze się odzywam !
Kopę czasu - ale ja często sledzę czat - i nie zawsze się odzywam !
Czytam często , ale jak są spory - to się nie odzywam - nie lubię się kłócić i obrażać na ludzi. na dziś !
Pasko - Dlaczego dzisiaj cały dzień wyniki KENO idą z 5- cio godzinnym opóznieniem ? Wczoraj były prawie na bieżąco !
marcysia
"Pod powiedzcie mi jakie mogą być numery na 21:40" Ja Ci podpowiem : jakie byś nie wybrała - i tak będą, jak zwykle, oboki.
"Pod powiedzcie mi jakie mogą być numery na 21:40" Ja Ci podpowiem : jakie byś nie wybrała - i tak będą, jak zwykle, oboki.
Z doświadczenia wiem, że nietrudno jest trafić liczby. Po prostu trzeba skreślić właściwe !
Lila ! serdecznie pozdrawiam !
Ja w tym roku bedę miał 40-lecie ze swoją ślubną. I choć ona o tym nie wie - nie zamieniłbym jej na inną. Taki jestem !
A w ogóle poszczęściło mi się trochę w Mini- Lotto, we wtorek trafiłem 4/5 i dostałem 880 zł z małymi groszami. A już dawno nic nie miałem !
Ja w tym roku bedę miał 40-lecie ze swoją ślubną. I choć ona o tym nie wie - nie zamieniłbym jej na inną. Taki jestem !
A w ogóle poszczęściło mi się trochę w Mini- Lotto, we wtorek trafiłem 4/5 i dostałem 880 zł z małymi groszami. A już dawno nic nie miałem !
Dziękuję wszystkim !
A jeśli chodzi o liczby - wybrałem sam ! Najgorsze jest to, że wysłałem 2 zakłady - w jednym było 4/5, a w drugim była ta piąta liczba. Trudno !
A jeśli chodzi o liczby - wybrałem sam ! Najgorsze jest to, że wysłałem 2 zakłady - w jednym było 4/5, a w drugim była ta piąta liczba. Trudno !
slawek >>> w opcji "narzędzia " po lewej stronie możesz sprawdzić swoje liczby do 1000 wstecz. Jeśli jesteś jeszcze na czacie - zobacz i sprawdż !
profesor1980 >>> u nas w lubuskiem ciepło, 20 st, zaczął padać deszcz, ale nadal ciepło !
profesor1980 >>> u nas w lubuskiem ciepło, 20 st, zaczął padać deszcz, ale nadal ciepło !
Pada deszczyk , pada,
pada sobie równo.
Raz spadnie na kwiatek
raz spadnie na .......
pada sobie równo.
Raz spadnie na kwiatek
raz spadnie na .......
Pasko !
Czy nawet na tym forum, które ciągle otwieram i przeglądam muszą być te idiotyczne "ważne wiadomości" dla użytkownika ?
Wku....a mnie to, głownie nachalność tych reklam nie dających się skasować !
Czy nawet na tym forum, które ciągle otwieram i przeglądam muszą być te idiotyczne "ważne wiadomości" dla użytkownika ?
Wku....a mnie to, głownie nachalność tych reklam nie dających się skasować !