Wpisy 1 375 289 – 1 375 388
5 lutego 2013 00:00 → 5 lutego 2013 00:49, 100 wpisów
jest problem,bo mam swoje zdanie?,a tutaj albo nową twarz się gnoi,albo ignoruje bo wstęp ma tylko "towarzystwo wzajemnej adoracji"
zgnoiliście moją koleżankę,którą zaprosiłem na ten czat.
"pstryk"
teraz czasem wyrażę o waszym gnojstwie zdanie.
zgnoiliście moją koleżankę,którą zaprosiłem na ten czat.
"pstryk"
teraz czasem wyrażę o waszym gnojstwie zdanie.
ja nawet nie wiem którą kolezanke masz na mysli...nigdy pierwsza cie nie obraziłam
piszesz o tolerancji a twoje wpisy przecza ze jestes tolerancyjny..
tak,jestem pełen jadu,wściekłem się na waszą obłudę,i nietolerancję.
ksings.....a dlaczego ,,zgnoiłeś,,,, czarownicę,, nawet się do ciebie nieodezwała,,,,,,nawet nie myślisz nad tym co piszesz
halapek,nie zgnoiłem,tylko naprowadziłem na merytoryczne forum,przy okazji wyśmiewając te niby merytoryczne forum i wpisy "nawiedzonych"
do czarownicy nic nie mam.
do czarownicy nic nie mam.
Halapek on mnie wcale nie zgnoił bo on jest dla mnie nikim.Ja mam go gdzieś i te jego popaprane teorie on jest zdrowo w...ty
może ktoś naprowadzał terz no coś twoją kolerzankę....skoro to tak nazywasz
w jakich gala?
moja córeczka Izek w swoich pierwszych wpisach,też była grzeczna.jak ją przywitaliście?
jak zwykła banda s....ów
moja córeczka Izek w swoich pierwszych wpisach,też była grzeczna.jak ją przywitaliście?
jak zwykła banda s....ów
Człowieku słyszałeś coś o "Państwie bez stosów",albo możew wiesz,kto ma njwięcej medali "Sprawiedliwy Wśród Narodó Św.)?
Ksiedz jesteś zalosny od astrologii sie wszystko zaczęło
czarownico
jeszcze o demnie nie usłyszałaś przykrego słowa,a zaczynasz dym?
jeszcze o demnie nie usłyszałaś przykrego słowa,a zaczynasz dym?
Nadmieniam,iz córeczka ma 12 lat.. przeczytała ponad 2000 ksiązek i tak sie wyrazała na czacie, że Admin ja zablokował
ksings..twoja córka wyzwała starszych od siebie ludzi od idiotów..zreszta to chyba nie miejsce dla niepełnoletnich!
ja można swoją córeczkę wprowadzać na takie forum ....skoro samemu pisze się takie bzdury
ksings..imperatyw kategoryczny Kanta..mówi ci to cos..bo zaczynasz mnie wkurzac...
Jak jest p..... po tatusiu to sie nie dziwie że nie milo ja tu przyjeto idz chlopie do lekarza i lecz są na nogi bo na głowę juz za pózno
ksings to nie miejsce dla dzieci..chyba z tego zdajesz sobie sprawe...co ona nie ma znajomych w swoim wieku
gala
skoro imperatyw...
palnij sobie w łeb
"raz w roku w skiroławkach"
skoro imperatyw...
palnij sobie w łeb
"raz w roku w skiroławkach"
Już powiedzial dobranoc
no i wyprowadziłam cie z rownowagi..cieniaku bez elementarnej kultury
Patrz czyta Nienackiego???
JuZ zapomnialam ze to czytalam glą,,,ie
on(oni) w ogóle ma jakiś problem..jakaś obsesje jesli np.chodzi o lile..tyle przynajmniej mozna wywnioskowac z jego wpisów..
gała
poczytaj swoje wpisy i Lili.
może zrozumiesz kiedyś ten bełkot
poczytaj swoje wpisy i Lili.
może zrozumiesz kiedyś ten bełkot
Kiks Ja sie nie dziwie Lili ,Bo przy takim typie jak ty to cięzko zachować kulturę
Nie zapomnij umyć tyłek w bidecie
gala
myślący
jak ktoś tutaj siedzi od rana do późnej nocki,to kiedy się myje?
myślący
jak ktoś tutaj siedzi od rana do późnej nocki,to kiedy się myje?
gala
to ty ciągle numerki powtarzające się,faktycznie nerwica natręctw.
jak wchodzisz po schodach,też liczysz?
to ty ciągle numerki powtarzające się,faktycznie nerwica natręctw.
jak wchodzisz po schodach,też liczysz?
Dobrze-Obraziłeś już cały Chat,Polskę,Polaków,więc trudno ci Będzie znależć nowy obiekt-więc wypierdalaj
dobrze gala.przebaczam,ale nie zapominam.gonzaga poniosło cię troszkę.
dziewczyny
po 1.
z psychiki wynika, że to jakiś zblazowany życiem, sfrustrowany człowiek walki, gdzieś około 19-22 lat
ale jak pisze, że ma córkę
to chyba niedawno wrócił z Tworek
po 2.a wogóle to między jakimi stogami się urodził ?
po 3. jak może takie chamstwo tu prezentować w stosunku do dziewczyn i to nieznanych sobie bliżej ?
po 4. jeśli mam coś do kogoś, to do niego piszę ! jak można tu opisywać innych ludzi pod ich nieobecność ? to szczyt prymitywizmu, chamstwa i obłudy ! jak można obmawiać ? to jak stare baby na wsi pod kościołem !
po 1.
z psychiki wynika, że to jakiś zblazowany życiem, sfrustrowany człowiek walki, gdzieś około 19-22 lat
ale jak pisze, że ma córkę
to chyba niedawno wrócił z Tworek
po 2.a wogóle to między jakimi stogami się urodził ?
po 3. jak może takie chamstwo tu prezentować w stosunku do dziewczyn i to nieznanych sobie bliżej ?
po 4. jeśli mam coś do kogoś, to do niego piszę ! jak można tu opisywać innych ludzi pod ich nieobecność ? to szczyt prymitywizmu, chamstwa i obłudy ! jak można obmawiać ? to jak stare baby na wsi pod kościołem !
tylko ze on o zgrozo uwaza sie za tolerancyjnego faceta a wpisy mówią cos innego...on chyba nienawidzi ludzi
e. meryt
z grodów czerwieńskich jestem.troszkę dalej na wschód od miejsc,gdzie byłeś
z grodów czerwieńskich jestem.troszkę dalej na wschód od miejsc,gdzie byłeś
,,,,i czarownice też
to człowiek kompletnie nie przygotowany do jakiejkolwiek dyskusji
tylko nastawiony na kłótnię
na obojętnie jaki temat !
tylko nastawiony na kłótnię
na obojętnie jaki temat !
po.5 .....powinie udać się do psychologa........ale nie wiem czy wytrzymałby 2 sesje/psycholog oczywiście/
sami zaczeliście dym.
ja tylko zaprosiłem na ten czat "pstryk",i weszła moja córeczka
ja tylko zaprosiłem na ten czat "pstryk",i weszła moja córeczka
fajnie wam jak ktoś was gnoi?
tacy byliście wcześniej wobec innych.
jak samopoczucie?
tak gala.
aż się uspokoicie
tacy byliście wcześniej wobec innych.
jak samopoczucie?
tak gala.
aż się uspokoicie
ja jestem spokojna bo tacy prowokatorzy jak ty nie robią na mnie wrazenia
uwarzasz że twoja córeczka była ,,nowa,, na forum i ludzie ją gnoili..... ty masz prawie 2000 wpisów a i tak ludzie cię nie toleróją .......zastanawiałeś się dlaczego???