Wpisy użytkownika Monsiu
Łącznie 837 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 071 754. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Lila >>>> pozdrawiam ogólnie Ciebie i innych !
Ale jak Pasko nie podaje za długo wyników - wejdź na Lotto Centrum.
Ale też pozdrowienia dla Pasko !
Ale jak Pasko nie podaje za długo wyników - wejdź na Lotto Centrum.
Ale też pozdrowienia dla Pasko !
Dobranoc ! bo muszę wstać przed 4.00 z powodu wyjazdu nad morze ! Pa! pa!
Zwykła norma jak z lotkiem - jak spisuję wyniki losowania , od razu są podane wyniki, a jak nie spisuję - gospodarz śpi !
Pasko !
Jest wielu takich jak ja, którzy wchodzą na strony i czytają, nie angażując się w dyskusje. Ale zaglądam też na na wyniki, wygrane itd.
A w ogóle czemu od jakiegoś czasu muszę wpisywać swój nick i hasło, choc przedtem od razu było wpisane ?
Jest wielu takich jak ja, którzy wchodzą na strony i czytają, nie angażując się w dyskusje. Ale zaglądam też na na wyniki, wygrane itd.
A w ogóle czemu od jakiegoś czasu muszę wpisywać swój nick i hasło, choc przedtem od razu było wpisane ?
Przygladam się wynikom trafień w M/M dla 10/10 i naprawdę podejrzana jest częstotliwość trafień 7/10 ! dlaczego nie ma tak dużo np. 6/10 czy 8/10 lub 9/10 ? Ciągle tylko 7/10 - sporadycznie 8/10. Czy na pewno TS nie ustawia wyników ?
Pasko ! co się dzieje ? Osobne logowanie - czy tak ma być za każdym razem? Brak szybko wyników ! Gdzie są ? Co się dzieje ? Zmiany są niekorzystne !
Ostrzeżenie dla wszystkich : Pasko, nie wiem dlaczego wpuścił na swoją stronę pod hasłem "drogi użytkowniku" darmozjadów z sieci T-Mobile, a może nawet i innych, dojących pieniądze za nic. Sądziłem, że to prawdziwa ankieta konsumencka - zanim doszedłem do końca, zorientowałem się, że to naciągacze pod hasłem WYGRAĆ. Żeby stworzyć pozory uczciwości i możliwości wycofania się w końcowej stopce podają: żeby zrezygnować z otrzymywania idiotycznych sms-ów za 6,15zł należy wysłać sms STOP WYGRAĆ na nr 60568, a jak się go wyśle, z nr 6678 przyjdzie informacja ...podałeś nieprawidłową lub nieaktualną komendę.... A nie ma propozycji innej komendy.
Z naciągaczami z WYGRAĆ, WIN i Omnix miałem do czynienia wcześniej. Kiedy przedstawicielka T-Mobile oszukańczo wcisnęła mi telefon na kartę, zanim po miesiącu zorientowałem się w tym fakcie, już po miesiącu wymienione polipy T-Mobila zdążyły mnie oskubać z 36 zł. Po awanturze odzyskałem te pieniądze - ale ponieważ mam z tej firmy różne urządzenia, powoli kończę z nimi umowy.
WYGRAĆ, WIN, Omnix -
Z naciągaczami z WYGRAĆ, WIN i Omnix miałem do czynienia wcześniej. Kiedy przedstawicielka T-Mobile oszukańczo wcisnęła mi telefon na kartę, zanim po miesiącu zorientowałem się w tym fakcie, już po miesiącu wymienione polipy T-Mobila zdążyły mnie oskubać z 36 zł. Po awanturze odzyskałem te pieniądze - ale ponieważ mam z tej firmy różne urządzenia, powoli kończę z nimi umowy.
WYGRAĆ, WIN, Omnix -
Ponieważ nie dokończyłem wpisywania się do tej firmy - ciekaw jestem, czy znów będą próbowały ode mnie wydoić kasę. Jeśli tak - będzie następna awantura w sieci.
niskopochylony >>>>
Po pierwsze: nie jestem kobietą a facetem z krwi i kości, a więc GENDER mnie nie dotyczy
po drugie: nie wiem gdzie tu konspiracja. To tylko ostrzeżenie o możliwości naciągnięcia Cię na kasę, na własnym doświadczeniu.
Słuchać nie musisz ! Mam już swoje lata - więc tak łatwo nie daję się nabierać.
jocia >>>
Po pierwsze: nie jestem kobietą a facetem z krwi i kości, a więc GENDER mnie nie dotyczy
po drugie: nie wiem gdzie tu konspiracja. To tylko ostrzeżenie o możliwości naciągnięcia Cię na kasę, na własnym doświadczeniu.
Słuchać nie musisz ! Mam już swoje lata - więc tak łatwo nie daję się nabierać.
jocia >>>
niskopochylony >>>
ciężko do Ciebie docierają teksty - bo nic nie rozumiesz. Szkoda "czasu i atłasu". Miłej nocy !
Prawda "jocia"?
ciężko do Ciebie docierają teksty - bo nic nie rozumiesz. Szkoda "czasu i atłasu". Miłej nocy !
Prawda "jocia"?
pittero1 >>> kiedyś prowadziłem kolekturę Lotto , ok 2006r zakończyłem. Pod koniec przyszedł do mnie chłopak, na oko z 16 lat, przyniósł 10 kuponów Dużego Lotka na 12 liczb !!!!!! Chyba był tylko posłańcem. nie było trafienia nawet jednej trójki !
W ogole z ciekawości kiedyś, dawno temu, zrobiłem symulację na sucho z 25 liczb wg znanych mi wzorów 10/25 na 30 zakładów. Przypadkiem trafiłem 17 liczb (na sucho !) Podstawiłem to do 30 takich wzorów - i nie było ani razu 10 trafnych.
To pokazuje, że nie ilość zakładów jest ważna , ale szczęście.
To pokazuje, że nie ilość zakładów jest ważna , ale szczęście.
pittero1 >>> ja z takich wzorów i tabel przestawnych u siebie w komputerze korzystam
PAMIĘTAJ: Żaden system nie pomoże, jeśli nie wybierzesz właściwych liczb !!
Święta prawda ! Tako rzecze Pasko w zakładce SYSTEMY .
Święta prawda ! Tako rzecze Pasko w zakładce SYSTEMY .
Marne szanse na wygraną ! Nierówna gra naszego zespołu ! Pewnie brak Winiarskiego !
Jeśli po tym losowaniu Lotto nie padnie szóstka będę miał pewność, że Lotto kombinuje wyniki losowań. Chodzi o napędzenie sobie kasy na Boże Narodzenie - ludzie marzą o wgranej w takim momencie. I mimo drogich jak diabli kuponów - będą grać.
Może spróbują uciągnąć do Świąt !
Może spróbują uciągnąć do Świąt !
Udowodnią nam, ze to my jesteśmy niewierne głupki. Będą pewnie ze dwa trafienia w mini, a i w jokera ktoś trafi sporo !
Pasko ! Gdyby wycieczka doszła do skutku, sam jestem chętny ! Jestem emeryt ciekawy świata. Jestem z lubuskiego, jak widać w profilu - to do Warszawy dojadę sam.
polecam się pamięci !
polecam się pamięci !
W związku z nagłą i niespodziewaną śmierci mojej żony od prawie miesiąca nie zaglądałem na stronę multipasko. Do dziś ! I widzę jak niekorzystne są to zmiany. Jak we wszystkich innych programach są to nadrzędne cele reklamowe.
W związku z tym chyba zmienię portal. Bo bez reklam ( pisanych przez idiotów ) nie można nic obejrzeć Pasko też poszedł z kasowym trendem !
W związku z tym chyba zmienię portal. Bo bez reklam ( pisanych przez idiotów ) nie można nic obejrzeć Pasko też poszedł z kasowym trendem !
Zachwyca mnie informacja na forum, że wszelkie losowania - brak wygranej!!!!! To nieprawda !!! Zawsze wygrywa Totolotek. Jestem gotów zagwarantować, że skoro bonus Multi Multi jest tak wysoki, to w najbliższych 3 losowaniach tej gry padnie główna wygrana !
Lila - niestety, nie odzywałem się do czatowiczów długo, ale przeżyłem osobisty dramat. Nagle na zawał serca zmarła mi pod koniec lutego moja żona. chociaż mam tę radość i satysfakcję, że na 40 lat naszego wspólnego pożycia zabrałem Ją na 10 dniową wyprawę w Bieszczady. Ogromnie dużo zwiedziliśmy !
Lila, jeszcze raz piszę do Ciebie - bo podawałaś jako lokum Gniezno ! A ja rok temu straciłem wujka, wieloletniego dyrektora szkoły podstawowej nr 9Na ul Staszica, a jeszcze rok wcześniej jego syna . Czy wiesz kto to ?
Lila , nie, miał syna który już nie żyje, jak pisałem, i córkę, która nadal jest w tej samej szkole nauczycielką - zresztą b. ładna po matce dziewczyna - ale jej mąż jest na takim stanowisku,że nie mogę więcej informacji podać.
Lila - nie, mieszkał zaraz przy szkole - na street vieu można ten dom zobaczyć. To była willa szkolna.
Majpan >>> to nie jest trudne, jeżeli masz tabelę, w której spisujesz wyniki losowań przez dłuższy okres czasu.W "narzędziach głownych" wybierasz "sortuj i filtruj" - wybierasz liczbę 25 i ją filtrujesz w dowolnym okresie czasu.Potem z funkcji fx sprawdzasz ile liczb i kiedy spotykają się z liczbą 25 i masz gotowe wyniki.
Majpan - to nie wiem rzeczywiście o co Ci chodzi ! Ale jeśli masz np. liczbę 25 w dowolnych, wybranych przez Ciebie trójkach, to korzystając z funkcji "fx" możesz zobaczyć ile razy występują w całości w dowolnym okresie czasu - wyznaczonym przez Ciebie.
Za cały długi okres gry w różne Lotto już znam sposób na pewną wygraną. To takie proste ! ! !
Wystarczy tylko skreślić właściwe liczby - i po sprawie !
Wystarczy tylko skreślić właściwe liczby - i po sprawie !
Multiparisa nie mam - Pasko z własnej woli czy nie nasyła mi pełno śmieci - i nie mogę w tym programie do końca skorzystać z jego możliwości. Jutro jadę uwolnić laptopa ze śmieci - a potem zobaczymy !
« Poprzednie 100Kolejne »