Wpisy użytkownika Kruk8
Łącznie 294 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 728 849. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Janusz27, na razie gram szęscioma, rozpiska z 12 liczb choć może lepiej byłoby systemem
A jednak tak patrzę, że zagrałem wyjątkowo 4 zakłady, nie 6 więc zysk ciut większy o te 3 zł
Witam wszystkich
dzięki za gratulacje, alenie grałem dziś w multi na te liczby a byłoby 7/10 z plusem
W mini na 3 zakłądy 2/5, 2/5 i 1/5
No cóż, może jutro będzie lepiej
dzięki za gratulacje, alenie grałem dziś w multi na te liczby a byłoby 7/10 z plusem
W mini na 3 zakłądy 2/5, 2/5 i 1/5
No cóż, może jutro będzie lepiej
PAsko, czemu megamocny dostał blokadę? Nie było 6 wpisów pod rząd
Dzięki za gratulacje, ale niestety nie wysłane
ostatnio gram ylko w mini....
No nic
ostatnio gram ylko w mini....
No nic
Eryka, może na forum otwórz temat i tam wklejaj tu będzie ciężko to potem odnaleźć, zwłąszcza dla tych, którzy teraz nie siedzą na czacie pozdrawiam
Witam wszystkich 4/5 multi stawka x 2
Gosia 77, oglądasz/słuchasz transmisję z ASOT 950 w Utrechcie? Teraz na żywo
Who's Affraid of 138!? - https://www.youtube.com/watch?v=Ek-_EtgFmpY
MAinstage - https://www.youtube.com/watch?v=12eZzeyLiIU
Gosia 77, oglądasz/słuchasz transmisję z ASOT 950 w Utrechcie? Teraz na żywo
Who's Affraid of 138!? - https://www.youtube.com/watch?v=Ek-_EtgFmpY
MAinstage - https://www.youtube.com/watch?v=12eZzeyLiIU
Kiedyś przeglądając czat widziałem Twoje wpisy, że słuchasz takiej muzyki
Enjoy
Enjoy
Witam wszystkich
Dzisiaj jest mój dzień. 3/5 mini
Byłęm też przejazdem w innym mieście i zagrałem Keno 1 zakład na 5 liczb, na 3 losowania i 5/5 wpadło
W końcu coś, bo ostatnie 2 tygodnie same wtopy
Dzisiaj jest mój dzień. 3/5 mini
Byłęm też przejazdem w innym mieście i zagrałem Keno 1 zakład na 5 liczb, na 3 losowania i 5/5 wpadło
W końcu coś, bo ostatnie 2 tygodnie same wtopy
Zapomniałem nawet o tej wygranej w multi 2 x 4/5 przecież miałem a ostatnio tak sporadycznie, że ....
To zagraj MONTEZUMA
Myślę, żeby się z multi na Keno przerzucić staweczką zagraći będzie ładnie
Myślę, żeby się z multi na Keno przerzucić staweczką zagraći będzie ładnie
Witam wszystkich
Też macie dzisiaj dziwną czcionkę na MP? Aż się zlewa i niefajnie się czyta. Wczoraj było normalnie
Nie wiem jak na laptopie, piszę z komórki.
Też macie dzisiaj dziwną czcionkę na MP? Aż się zlewa i niefajnie się czyta. Wczoraj było normalnie
Nie wiem jak na laptopie, piszę z komórki.
Tak jakby czcionka pogrubiona.
Nicki wyświetla normalnie, ale już teksty i liczby są pogrubione.
Nicki wyświetla normalnie, ale już teksty i liczby są pogrubione.
Greg i reszta, doktor2p jest na MP od dawna i to na pewno nie jest Mzgoda. Dwa różne światy
Drogie Panie z Multipasko
W dniu Waszego Święta składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności i samych pięknych dni w życiu. Życzę by uśmiech rozpromieniał Wasze twarze i byście zawsze czuły się doceniane.
W dniu Waszego Święta składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności i samych pięknych dni w życiu. Życzę by uśmiech rozpromieniał Wasze twarze i byście zawsze czuły się doceniane.
Witam wszystkich
Johno, też sprawdziłem i nie wiem za co tyle pkt
Sprawdziłem wszystkie gry, tylko w Multi i superszansie jest w rankingu, więc powinno być tu , ale słabo z trafieniami
Johno, też sprawdziłem i nie wiem za co tyle pkt
Sprawdziłem wszystkie gry, tylko w Multi i superszansie jest w rankingu, więc powinno być tu , ale słabo z trafieniami
Dokładnie Pasko. Mój wujek niedawno przeszedł zawał serca w pracy go dopadło, przeszedł 2 zabiegi udrażniające, na razie jest Ok, wypisali go ze szpitala
Dzięki Zbigniew, ale to Keno to na sucho w realu zagrałem na 2 losowania, na MP na 50 losowań ze stawką x5 za 500 zł i w 40 losowaniu padło
Witam wszystkich
Watykanista to żadna Kasia
Już wielokrotnie kopiował różne skany wygranych, że niby to jego, pod różnymi nickami i tyle
Watykanista to żadna Kasia
Już wielokrotnie kopiował różne skany wygranych, że niby to jego, pod różnymi nickami i tyle
Głównie właśnie z FB z grupy Lotto Gramy i Wygrywamy, do której też należę, więc wiem
Powodzenia Damian
Ja gram o skromne 700 zł , ale na razie same wtopy no nic, czekam na swój dzień.
Taki jak miała dzisiaj Nicola
Ja gram o skromne 700 zł , ale na razie same wtopy no nic, czekam na swój dzień.
Taki jak miała dzisiaj Nicola
Witam wszystkich Zdrowych i Wesołych Świąt
Pasko, makinero i marek79 powinni dostać po banie i to nie takim na 8h, ale na stałe, za wczorajszą "wojnę" na czacie. Zaczęło się od wpisu makinero nr 3 811 827.
Makjnero, nie próbuj się wybierać. Napisałeś rzecz wiarygodną. Gdzie życzysz śmierci? Ano w tym momencie, cyt.: "....Was to samo czeka ! I DOBRZE...".
Marek79 ma rację i rozumiem jego reakcję, ale za bardzo bo poniosło i w końcu sam zaczął życzyć śmierci i zbliżać czatowiczom. Przeciął bardziej niż makinero moim zdaniem. Także dla świętego spokoju usuń te osobistości.
Pasko, makinero i marek79 powinni dostać po banie i to nie takim na 8h, ale na stałe, za wczorajszą "wojnę" na czacie. Zaczęło się od wpisu makinero nr 3 811 827.
Makjnero, nie próbuj się wybierać. Napisałeś rzecz wiarygodną. Gdzie życzysz śmierci? Ano w tym momencie, cyt.: "....Was to samo czeka ! I DOBRZE...".
Marek79 ma rację i rozumiem jego reakcję, ale za bardzo bo poniosło i w końcu sam zaczął życzyć śmierci i zbliżać czatowiczom. Przeciął bardziej niż makinero moim zdaniem. Także dla świętego spokoju usuń te osobistości.
Ach ta auto korekta:/ miało być makinero, nie próbuj się wybielać, napisałeś rzecz karygodną.
Makinero, skoro urwało Ci w jednym poście to mogłeś dokończyć w drugim.
Nie zrobiłeś tego, więc Przekazałeś dokładnie to, co CHCIAŁEŚ przekazać.
Nie wybielaj się
A w polemikę z tobą nie będę się wdawał, bo jesteś tylko kolejnym nickiem, jakich było już wiele na tym Czacie/Forum.
To tyle, eot
Nie zrobiłeś tego, więc Przekazałeś dokładnie to, co CHCIAŁEŚ przekazać.
Nie wybielaj się
A w polemikę z tobą nie będę się wdawał, bo jesteś tylko kolejnym nickiem, jakich było już wiele na tym Czacie/Forum.
To tyle, eot
Makinero, nikogo nie obraziłeś?
Z twoje ataki m.in. na jacunna, 191979 i Only-one-specter? K "wymianie zdań" z marek79 nie wspomnę
Nikomu nie bronię wolności słowa. Każdemu gwarantuje to konstytucja, ale wyzwiska i ataki to nie wolność słowa.
Przejrzałem czat, nic nie dokończyłeś. Wymyśliłeś sobie tylko bajeczkę na poczekaniu po atakach marka79. Także mów sobie co chcesz, żegnam
Z twoje ataki m.in. na jacunna, 191979 i Only-one-specter? K "wymianie zdań" z marek79 nie wspomnę
Nikomu nie bronię wolności słowa. Każdemu gwarantuje to konstytucja, ale wyzwiska i ataki to nie wolność słowa.
Przejrzałem czat, nic nie dokończyłeś. Wymyśliłeś sobie tylko bajeczkę na poczekaniu po atakach marka79. Także mów sobie co chcesz, żegnam
Witam wszystkich
Damian, nie szalej bo popłyniesz. Wiem coś o tym
Damian, nie szalej bo popłyniesz. Wiem coś o tym
Już rypnąłeś grubo na 14 ustaw sobie ba lotto.pl limit dzienny i miesięczny.
Ok, waldus nie powiedziane, że nie wygra i się nie odkuje ja jakoś nie mam szczęścia
Damian
Skoro mówisz, że chcesz grać za 10 zł dziennie to ustaw sobie taki limit
Ewentualnie 20 zł dziennie i 400-600 miesięczny.
A zresztą rób jak chcesz, ale dobrze Ci radzę. Ja gram już tylko przez neta, świetna sprawa, ale pieniążki lecą szybko
Skoro mówisz, że chcesz grać za 10 zł dziennie to ustaw sobie taki limit
Ewentualnie 20 zł dziennie i 400-600 miesięczny.
A zresztą rób jak chcesz, ale dobrze Ci radzę. Ja gram już tylko przez neta, świetna sprawa, ale pieniążki lecą szybko
Tak myślałem zresztą nie napisaĺeś stawką x10, więc wyglądało mało wiarygodnie
Damian, a mówiłem...
Ustaw sobie limity, bo popłyniesz
Waldus, mówiłeś daj mu się wykazać i masz 5 dych poszło, a miała być dycha dziennie mimo wszystko damian
Ustaw sobie limity, bo popłyniesz
Waldus, mówiłeś daj mu się wykazać i masz 5 dych poszło, a miała być dycha dziennie mimo wszystko damian
Damian, powtórzę jeszcze raz i to ostatni raz ustaw sobie limity a będzie dobrze
Dzienny 20 zł i jedziesz
Dzienny 20 zł i jedziesz
teraz mam ustwiony limit dzienny 30 zł, miesięczny 400 zł, ale taram się grać dziennie za 10 zł.
Dzisiaj np. zagrałem za 9zł, 3 multi i 1 mini, z reguły za 9,50 - 2x multi i 3 mini, a;e i tak ogólnie dupa ale nic to, próbuję dalej
Dzisiaj np. zagrałem za 9zł, 3 multi i 1 mini, z reguły za 9,50 - 2x multi i 3 mini, a;e i tak ogólnie dupa ale nic to, próbuję dalej
Teraz na promocję na 5 liczb ostro grałem za całe 30 zł dziennie, bo mnie te 1400 kusiło
I co? I nic, jedno 3/5
Czekam na swój dzień, ale ten nie nadchodzi ale będę próbował
I co? I nic, jedno 3/5
Czekam na swój dzień, ale ten nie nadchodzi ale będę próbował
Witam wszystkich
Witaj Emerytki i wzajemnie
Emerytko, u mnie też na obrazku widnieje wtorek
Witaj Emerytki i wzajemnie
Emerytko, u mnie też na obrazku widnieje wtorek
Kliknij ten żółty kwadrat z zielonym ludzikiem poniżej czata. Tam masz same wiadomości od bota MP i cofnij się do wczorajszego losowania
Już od teraz można topić jeszcze więcej kasy w grach TS-a
Szybkie 600 już dostępne na lotto online
Szybkie 600 już dostępne na lotto online
Witam wszystkich Wczoraj w tv leciał film "Epidemia strachu", bardzo na czasie choć z 2011 roku.
Można obejrzeć np. tu https://www.cda.pl/video/51570757f
pozdrawiam
Można obejrzeć np. tu https://www.cda.pl/video/51570757f
pozdrawiam
Witam wszystkich
Taktyczny post, by sprawdzić jaką mam ikonkę przy nicku, bo już na pewno nie gwiazdka
Taktyczny post, by sprawdzić jaką mam ikonkę przy nicku, bo już na pewno nie gwiazdka
Witam wszystkich nic nie idzie trafić chyba zaweszę grę od lipca, zobaczę
p641530, jak zapalisz światło i będziesz ich szukał to komarzyca będzie siedzieć na telefonie, a komar na puszcze piwa
Gosia, wtedy tak
Ale skoro "tylko" 3/5 to liczę na coś więcej, bo posucha straszna z wygranymi
Ale skoro "tylko" 3/5 to liczę na coś więcej, bo posucha straszna z wygranymi
Myślałem, że chociaż część się zwróci z "promocji" Multi na 5 liczb. Nieźle popłynąłem muszę ograniczyć grę....
Z chybika miałem puszczone 4 zakłady na 7 dni, nawet trójka nie padła , a wczoraj sobie dwa zakłady "skreśliłem" i voila
Witam wszystkich
Brawo Wojtt i Gosia
Dzięki Arczi, ale nie zagrane nie gram w lotto, na razie skupię się na mini multi odpuszczam (chyba, że na promocje będę grać )
Brawo Wojtt i Gosia
Dzięki Arczi, ale nie zagrane nie gram w lotto, na razie skupię się na mini multi odpuszczam (chyba, że na promocje będę grać )
Witam wszystkich wreszcie coś, 3/5 mini szkoda, że mało płatna, ale dobre i to
Bogdan, brawo za 4/5
Bogdan, brawo za 4/5
Angierski, to ani nie trance, ani te techno, tylko dance
To jest Hard Trance
To jest Hard Trance
Arczi
Akurat siedzę głównie w muzyce elektronicznej, przede wszystkim w Trance. Ma on wiele odmian, np. uplifting, psytrance, hardtrance, downtempo. Jest z czego wybierać
Przykład:
- Uplifting -
Akurat siedzę głównie w muzyce elektronicznej, przede wszystkim w Trance. Ma on wiele odmian, np. uplifting, psytrance, hardtrance, downtempo. Jest z czego wybierać
Przykład:
- Uplifting -
Oj tak, Tiesto był świetny, mój idol, szkoda, że odszedł od Trancu
Avicii nigdy mi nie leżał. Za to ATB na propsie Miałem kiedyś wszystkie płyty kupione
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd...."
Witam wszystkich
magda, twój system w profilu ma takie oto gwarancje (ktoś pytał wcześniej):
Przy trafieniu 3/12
- min 1 x 3/5 (gwarantowana trójka)
- max 5 x 3/5
Przy trafieniu 4/5
- min 4 x 3/5
- max 2 x 4/5 oraz 3 x 3/5
Przy trafieniu 5/12
- min 10 x 3/5
- max 1 x 5/5, 1 x 4/5 oraz 7 x 3/5
magda, twój system w profilu ma takie oto gwarancje (ktoś pytał wcześniej):