Wpisy 3 878 965 – 3 879 064
16 czerwca 2020 00:00 → 16 czerwca 2020 00:48, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 226 wpisów
- Rturowski - 134 wpisów
- magda - 103 wpisów
- Forsami - 84 wpisów
- arczibalik73 - 68 wpisów
- m2 - 65 wpisów
- Wędrowca netowy - 45 wpisów
- waldus - 42 wpisów
- Gosia__77 - 40 wpisów
- tomi77 - 39 wpisów
- jagawisia - 36 wpisów
- Angierski - 35 wpisów
- Mulag - 26 wpisów
- Pasko - 26 wpisów
- Marian303 - 24 wpisów
- zgrywus - 17 wpisów
- emerytka 46 - 12 wpisów
- multijune177 - 11 wpisów
- islandorka30,5 - 10 wpisów
- RT1 - 9 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- dotam - 7 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- 191979 - 4 wpisów
- kedzior13 - 4 wpisów
- gonzaga - 4 wpisów
- GABRIEL - 4 wpisów
- player32 - 4 wpisów
- Andreas3864 - 3 wpisów
- Mewa - 3 wpisów
3 878 962. Mulag 2020-06-15 (23:58) ???
Pisali na stronce urzędu pracy to chyba nie o mnie to był chyba ktoś inny nie ja
Pisali na stronce urzędu pracy to chyba nie o mnie to był chyba ktoś inny nie ja
Ja tam po urzędach pracy nie chodzę bo z moim wykształceniem jeszcze takiej pracy nie wymyślono
Ja pracuję ale z urzędu pracy nie korzystam mam tylko 8 klas podstawówki czyli wystarczające wykształcenie do piastowania najwyższych stanowisk
ja w pośredniaku juz 2miesiace niebylem bo dzwibili ze jest coronowirus i abym nie przyjezdzal bo wszystko jest pozamykane
GABRIEL przecież Ty robisz na dach pani Jadzi
GABRIEL żona poszła spać ?
GABRIEL Ty na jedzenie mówisz papu ?
Teraz sobie pomyślcie , jak skoczyłoby bezrobocie, gdyby zlikwidowano takie urzędy pracy
Mulag nikt nie pluje
Bo pozamykane już są urzędy Arczi mówił że pozamykali przez plucie
GABRIEL po co o tym myśleć?
Nie masz innych problemów ?
3 878 975. Mulag 2020-06-16
Teraz chyba urzędy pracy otwarte no chyba raczej beda otwarte bo wyznaczy li mi termin na po wyborach zaraz
Teraz chyba urzędy pracy otwarte no chyba raczej beda otwarte bo wyznaczy li mi termin na po wyborach zaraz
Byłem raz lub dwa w życiu w urzędzie pracy ale szybko zrozumiał że tam pracy nie znajdę zawsze sam sobie coś znajdowałem tam tylko na plucie
GABRIEL Ty jeździsz na zawody plucia do celu ?
Współczuję Ci
GABRIEL z Tobą nie jest dobrze
3 878 991. Mulag nie dziekuje , niechce zapeszać , moze w końcu posredniczka pracy zamieni sie miejscem pracy zemna, albo znów mi oznajmi ze bezrobocie zwiekszyło sie i nadal dla mnie niema żadnej oferty pracy jak to robia od 7 juz lat
Arczibalik73 nie życz pośredniczce utraty pracy
Mulag ja nawet wiem gdzie
Arczi gdybyś mieszkał w Warszawie to byś miał pracy ile chcesz
Seba ? Tak przeglądając te rankingi wpisów to śmiem twierdzić, że musiałeś co najmniej skończyć 3 fakjultety
Ale z tego co wiem staż na multipasko będzie się wyliczał w lata pracy
GABRIEL nie liczą się fakultety. Najwazniejsze podejscie do ludzi i życzliwość, dobroć
GABRIEL Tobie imponują fakultety to słabo widzę Twoje pojęcie o życiu
GABRIEL zejdź na ziemię
Ogarnij się w końcu
Seba Twoje pojęcie o życiu przypomina mi taki kanał przyrodniczy National G..... zapładnianie na świeżym powietrzu
poprostu szkoda gadac tą instytucje powini zamknać a tych ludzui zwolnić w trybie natychmiastowym za obijanie sie i niewywiazywanie sie z obowiazków, przexcierz oni po to tam sa ze maja pomóc mi znależć prace bo sa od tego i za to co miesiac biora pieniadze ,
sebasrtian tak moze i warszawie bym znalazł szybciej to duze miasto i napewno sa lepsze szanse i wieksze możliwosci jak po tych małych miastach,w moim rejonie, gdzie jest duże bezrobocie, np , w takim wałbrzychu jest duzo osób bezrobotnych , bo pozamykali kopalnie, i kilka fabryk, ludzie wyjechali z tamtad za chlebem do niemiec, angli ,
sebasrtian tak moze i warszawie bym znalazł szybciej to duze miasto i napewno sa lepsze szanse i wieksze możliwosci jak po tych małych miastach,w moim rejonie, gdzie jest duże bezrobocie, np , w takim wałbrzychu jest duzo osób bezrobotnych , bo pozamykali kopalnie, i kilka fabryk, ludzie wyjechali z tamtad za chlebem do niemiec, angli ,
Bo najwyższy już czas wydorośleć i pisać konkrety a nie bajeczki dla dzieci
3 879 005. Mulag 2020-06-16 (00:16) ???
tak \a komu przecierz ja tu niesiedze cały czas, jestem tylko wtedy kiedy jestem
tak \a komu przecierz ja tu niesiedze cały czas, jestem tylko wtedy kiedy jestem
GABRIEL Ty tylko o seksie i o niczym więcej
No jeszcze czasem opowiesz jakiś smętny kawał z którego nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mówię Ci zejdź na ziemię i pamiętaj się bo niedługo będzie za późno
No jeszcze czasem opowiesz jakiś smętny kawał z którego nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mówię Ci zejdź na ziemię i pamiętaj się bo niedługo będzie za późno
Gonzaga
Gonzaga GABRIEL taki jest
Jak coś napisze to się zbiera ...
Jak coś napisze to się zbiera ...
Staż za MP do lat pracy ?
GABRIEL ja mam dużo ciekawych tematów ale jak nie ma Ciebie
Z Tobą to jest dziwna rozmowa
Seba zauważyłem. Wchodzę dziś w południe Patrzę a tam zdjęcia gabloty z lodami JP kto robi zdjęcia w sklepie lodom
Planujesz tematy non stop te same jak podajnik
GABRIEL a dlaczego ciągle piszesz JP ?
GABRIEL a gdzie Ty widzisz Rutkowskiego ?
GABRIEL te JP to Twoje inicjały?
Ty jesteś Jaśnie Panienka ?
Tego nigdy nie mówiłeś
Czyli jesteś kobietą?
3 879 005. Mulag 2020-06-16 (00:16) ???
Ale z tego co wiem staż na multipasko będzie się wyliczał w lata pracy mulag mi ten starz nie jest do niczego potrzebny, ja mam troche lat pracy juz za soba i a niemam pracy od 7 lat, gdybym niezachorowałnagle i niemiał tej cukrzycy toi by napewno jeszcze pracował w tynm ostatnim zakładzie gdzie ostatnio pracowałem , ale tam z cukrzyca nie wolno pracować i tam jeszcze jest taka zasada jesazcze ze mozesz u nich przepracowac tylko 5 lat, tak robia z ludzmi, a ze jest to firma miedzynarodowa która nie respektuje prawa polskiego i kieruje sie swojimi prawami to takj jest, niebede tu podawał firmy, i niebede tu ich reklamował bo szkoda gadać, zreszta oni sie czesto sami reklamuja w tv, ale moge wam powiedzieć ze kto tam zachoruje na jakiąkolwiek chorobe jest odrazu zwalniany, tam suie nieliczt człowiekk, a słupek zwyzki sprzedazy danego produktu i to ile zysku przybedzie, ludziie sa traktowani jak śmieci
Ale z tego co wiem staż na multipasko będzie się wyliczał w lata pracy mulag mi ten starz nie jest do niczego potrzebny, ja mam troche lat pracy juz za soba i a niemam pracy od 7 lat, gdybym niezachorowałnagle i niemiał tej cukrzycy toi by napewno jeszcze pracował w tynm ostatnim zakładzie gdzie ostatnio pracowałem , ale tam z cukrzyca nie wolno pracować i tam jeszcze jest taka zasada jesazcze ze mozesz u nich przepracowac tylko 5 lat, tak robia z ludzmi, a ze jest to firma miedzynarodowa która nie respektuje prawa polskiego i kieruje sie swojimi prawami to takj jest, niebede tu podawał firmy, i niebede tu ich reklamował bo szkoda gadać, zreszta oni sie czesto sami reklamuja w tv, ale moge wam powiedzieć ze kto tam zachoruje na jakiąkolwiek chorobe jest odrazu zwalniany, tam suie nieliczt człowiekk, a słupek zwyzki sprzedazy danego produktu i to ile zysku przybedzie, ludziie sa traktowani jak śmieci
A Rutkowski to Twój mąż?
Z uwagi na to, że u mnie już, zawitał dzień, by uprzedzić moja wirtualna Przyjaciółkę, która będzie nam składać życzenia miłego, szczęśliwego wtorku, wysokich wygranych, niech ja będę pierwszy, który złoży życzenia , nie mniej szczere.No, to miluskiego wtorku

Gonzaga to gdzie Ty mieszkasz ?
ale to juz niewazne jest, niebyłem pierwszy i nie ostatnim takim człowiekiem który tam zachorował i go zwolnili, ten zaklad nietraktuje ludzi na powaznie bo czesto tam zwalniaja i przyjmuja nowych ludzi, a teraz to juz tylko z krajów sasiednich, najpierw nas tam wyszkolili odpowiednio , a potem pozwalniali, czy to niejest głupota no ale cóż taka firma
ludzi którzy sie tam wyszkolili całe serce wkladali w prace i w zyski zakładu zwalnia sie bo np zachorowałes, i nie mozesz juz tam pracować bo tam są potrzebne roboty a nie ludzie, które i tak sie niesprawdzaja
ale to juz niewazne jest teraz, musze cos innego sobie znależć normalnego i nie w 4 brygadówce z 1 dniem wolnym od pracy w tygodniu praca od poniedziałku do niedzieli i tak na okretkę tam co niektórzy sami sie zwalniaja bo nie wyrzymuja psychicznie, ja tam poracowałem 4,5 roku a kazdy tam pracuje najwiecej to 5 lat na produkcji a potem za bramę chodzi tu o operatorów maszyn,nie o kadre zarzadzajacą