Wpisy 3 762 053 – 3 762 152
22 lutego 2020 00:00 → 22 lutego 2020 08:18, 100 wpisów
3 762 052. K30 wyslij je wszystkie nic nie kombinuj moze wejda wszystkie , ja bynm tak zrobił choc i bym nie kreslił wszystkich tez, ale zrób jak uwarzasz, to twój wybór niewidzi mi sie ty pare liczb, ale niemoge ingerowac w to co ty myslisz, dlatego musisz podjac decyzje sam co uwazasz ze moze wejsc, ja bym odrzucil tu pare liczb ale Ty zrobisz jak chcesz
arczi smialo wal co bys odrzucil jak curka trafi jak obiecalem kasa dla ciebie po polowie
sorki ale musze mna chwile odejsc od komputera i oddalic sie na troni spojrzec w czarodziejska kule co bedzie jutro o 14tej, wiec chwile mnie niebedzie k30 tu niechodzi o kase tu chodzi o to byś wygrał odrzucil bym 49,59,27,23,tak na poczatek ddodałbym liczbe 80,45,do tych liczb czyli 1,7,13,17,45,80
3 762 057. arczibalik73 2020-02-22 (00:08) multik 7/7 i mini 5/5
sorki ale musze mna chwile odejsc od komputera i oddalic sie na troni spojrzec w czarodziejska kule
sorki ale musze mna chwile odejsc od komputera i oddalic sie na troni spojrzec w czarodziejska kule
3 762 058. K30
nie wiedziałes ze kazdy magik i szarlatan oraz wrózbita ma takie gadzety, jedni korzystaja z kart tarota inni ini z wahadełeek jeszcze inni z ryun a jeszcze inni z kryształowej kuli, zobacz megamocny korzysta z wahadełka, a ja z kuli i kory mózgowej,
moja niunia ma pierścionek z księżycem i gwiazdą czy też można użyć jako wahadełka
najlepsze sa wahadełka kule i kora mózgowa, , z tego powinno sie wszystko ukladac, i wszystko wychodzić, tylko trzeba dobrze ruszyć głowa i chwilke pomysleća liczby same wpadna do głowki,szybko je skreslic i wysłac na losowanie ,nie wahadełko musi byc ze szpicem
pierscionek zz ksiezycem i gwiazdka moze byc amukuletem jakimś ale nigdy nie moze słuzyć jako wahadelko
amuletem
3 762 071. K30 2020-02-22 (00:23) waalwijk
aż moja sie uśmiała tu jest bez hidżabu
no śmiech to zdrowie, a ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni
aż moja sie uśmiała tu jest bez hidżabu
no śmiech to zdrowie, a ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni
wiecej snmiechu i mniej łez, a wszystko bedzie the best no ladny pierscinek ladny przypomina mi eine stern ktora śpiewa, dj otzi lub polski piosenkarz mariusz kalaga jedna z gwiazd co imie twoje ma
https://youtu.be/K_xH0T8Rcwg
arczi dobrze wygląda ten zestaw liczb jutro go na dwa losowania puscimy
3 762 076. K30 dziekuje tez ja pozdrów , odemnie , no ja we takich kobietach nie gustuje akurat ja wole zdecydowanie kobiety o urodzie azjatyckiej, polki oraz ukrainki, ale kazdy nma swój gust i swoje zapatrywania na te sprawy , ale szanuje wybór innych tez, okej jak chcesz to puszczaj ten zaklad to jest twoja decyzja, kiedy i na ile go puscisz zapytałes czy pomoge nic nie odpisałem wczesniej tylko to zrobiłem, jesli bede mógł to zawsze pomoge, wiec spokojnie
spoko ja lece na tron,
3 762 083. K30 spokojnie tym sie niemartw, najpierw trzeba to trafic, pozniej jak trafisz juz to to trzeba pomyslec kto to wysłal za czyja kase i kto to trafil i rozwazyc kto to wygrał i komu sie nalezy ta wygrana czy to pomysłodawxcy czy tej osobie która to wygrała, czyli tzw suma sumarum,
3 762 083. K30 najpierw wygrajmy a pozniej sie bedzuiemy martwic tym dalej , ale mysle ze bedzie okej
3 762 090. Pasko witam na czacie no fajnie by było tak chociarz i trafić choć raz na poczatek
tylko pytanie kto teraz akurat gra o tej godzinie w szybkie 600 i to chyba ze tylko przez neta, bo normalnie o tej teraz godzinie to kolektury są juz pozamykane
Stacje benzynowe. Jak się Premia ładnie skumuluje a jest mało graczy to można skorzystać.
3 762 094. K30 2020-02-22 (00:57) waalwijk
aktualna premia jak to działa bo troche nie kumam?
jak nikt nie trafi głownej wygranej w danym losowaniu czyli tego szybkiego 600, w danym poziomie np te 600, to jest premia dodadatkowa w któryms tam stopniu, i ten kto trafi te 600 zgarnia ta premie oraz te 600zł codzienie przez cały rok, tylko ze ta premia jest jednorazowa ate 600 ma przez cały rok,
aktualna premia jak to działa bo troche nie kumam?
jak nikt nie trafi głownej wygranej w danym losowaniu czyli tego szybkiego 600, w danym poziomie np te 600, to jest premia dodadatkowa w któryms tam stopniu, i ten kto trafi te 600 zgarnia ta premie oraz te 600zł codzienie przez cały rok, tylko ze ta premia jest jednorazowa ate 600 ma przez cały rok,
Niestety obecnie nie będzie informacji co do wartości premii w trakcie dnia... trzebaby siedzieć przy terminalu i spisywać wygrane. Musimy poczekać na wejście gry online.
3 762 095. Pasko tak tak no na stacjach benzynowych tak ale to dla mobilnych osób które maja auta i musza akurat noca zatankować no ja mam daleko do stacji benzynowej, to po 1 a niemam samochodu wiec tez ze stacji benzynowej niekorzystam,wogóle, wiec to nie dlamnie po nocach na rowerze nie bede jezdził gdzies zeby wysłac szybkie 600, no ale dla kierowców ktoirzy chca wygrac na talon na paliwo to polecam, jak najbardziej, no dobrze to maja faktycznie CI ludzie którzy tam pracuja bo moga prace połaczyc z czyms milym i pozytecznymonitam siedza zapewne przy tym terminalu
i sledza wszystko na bierzaco co i jak, sie tam ma
ja w szybkie 600 zagrałem raz tylko i to mi postawila obca nieznajoma mi kobieta w dzien walentynek, ona tez nigdy niegrała tej gdry, ja zas byłem wysłac na 14 multika ona mi postawila 2 zaklady a sobie wysłała najpierw na 10 losowan,pood rzad, iniestety w ciagu tych losowań nie trafiła nic a liczby byly na chybil trafił, nie ze kreslila sama mi w tych zakladach padło 2zl czyli wygrana najnizsza za trafienie 2 liczb, wiec wysłałem ponownie to samo na nastepne losowanie, inic juz nietrafiłemnm kobieta sie wkurzyła i wysłała ponownie to samo na 20 losowan i dalej czekaklismy na wyniki tych losowan niestet znów nic niemoiała wkurzyła sie i poszła, ale zanim poszła z kolektury wysłała jeszcze na 30losowań powiedziała ze pózniej sprawdzi, podziekowałem za te zaklady jej, powiedziała niema sprawy i poszła,
jeszcze na odchodne powiedziała mi ze ja takk wciagneła ta gra w keno ze w ubiegłym roku wzieła kredyt na dach do domu i wszystko przegrała w keno,ale mowi niema sie co martwić niedługo wygram w keno i dach zrobie, pomyslałem no to niezle ,to ja myslałem ze to tylko ja taki hazardzista jestem a tu słysze ze gosciówa dach przegrała w keno,normalnie dlamnie szok,no ja zagram wta gre moze kiedys jak trafie cos wiekszego najpierw wmultika lub mini lotka, naraziekeno jak i szybkie 600 sobie odpuszczam,bo jeszcze trafieza szybko to izniechece sie do multika i mini, a tego bym chyba nieprzezył
a teraz jest juz ciemno i głucho wypadało by juz zanużyć sie sie w liczbach i coś pogłowkować na jutro, wiec uciekam juz narazie wszystkim i miłej nocy zycze tym co kłada sie spać, zycze kolorowych snów tym co zś pracuja teraz na nockach milej pracy,a jutro wszystkim wysokich wygranych we wszystkie gry jakie tylkiko graja, grunt to grać i wygrywaćDobranoc
k 30 niezagram bo niegram w ta gre juz szybkie 600, raz wygrałem 2zeta,pozniej porzegrałem narazie to nie dla mnie jest gra
tempo ok tylko brak funduszy na ta gre tam trzeba tak na godzinke czasu miec ze 100zł i niewiem czy to by niebyło mało
ja uwarzam ze lepiej jest kreslic wszedzie swoje liczby i nimmi grac jak np grac na chybił trafił wtedy sa realniejsze wygrane bo zawsze szybciej cos trafisz niz z maszyny
Cześć
Co tu się dzieje ?
Tak hałasujecie że nie można spać
Tak hałasujecie że nie można spać
stajesz przed lustrem i się zastanawiasz co ? to jest do czego to porównać
W miejscowości Brzoza padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Gubin padła wysoka wygrana w zdrapce PENSJA
bogdan04 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 882067 i trafił(a) 1250 zł

1,6,20,22,27,29,31,32,35,36
38,54,55,66,58,61,64,66,71,78
Magiczny kuferek z pieniędzmi.
38,54,55,66,58,61,64,66,71,78
Magiczny kuferek z pieniędzmi.
Doktor.
Wczoraj u Janosika do Loterii EJ:
A: 0/10.
B: 0/2.
A: 0/10.
B: 0/2.
Tak, grać, grać, już dzisiaj wpadło 5 razy po 50 i 6 razy po 4.Zagrac na początek na 50 losowań , a potem na stawce
Wszystko co ma zwiazek z Jaraniem, jest źle.Lepiej Bakac niż Jarać