Wpisy 3 822 644 – 3 822 743
20 kwietnia 2020 00:00 → 20 kwietnia 2020 10:05, 100 wpisów
Jutro będą ciekawe info o wygranych w tych samych miejscowościach i na Lotto.pl
Arczi już jestem . Ale późno mi odpowiadasz . Co z Tobą ?
Oglądałem film Pianista . Dopiero się skończył
K czekasz
Sami
Nikogo więcej nie przyjde

Arczi można też dać porównanie z dziećmi,z psami chodzą na spacery i jest ok,a córka powiedziała mi,że jej koleżanka dostała 5 tysięcy kary,że wyszła z małym dzieckiem w wózku na spacer,no kuźwa ja się pytam,czy zwierzęta mają większe prawa w tym popieprzonym państwie niż dzieci?
Bogdan przeczytaj dokładnie o co chodzi w ich durnych pomysłach jaka jest różnica między dziećmi a zwierzętami wg tego co sobie wymyślili by nie było że nic nie zrobili to słusznie dostała mandat niestety
Inny ich przyklad durny to te h senior wejdziesz w ich h mandat ale ci blokuja z rana ludzi idących do pracy chcacych raz dwa kupic czy z rana idac na 1 czy aby mieć co zjesc idac na 2 zmianę
3 822 668. Mewa 2020-04-20 (05:23) Maski-siedlisko zarazków
Inna sprawa że sami nie przestrzegaja tego co ustalaja
Za nieprzestrzeganie uchwalonech decyzji tez powini być ukarani i powini takie same karty ponosić.,nikogo to nieinteresuje ze sa politykami, albo wszystkich te oboszczenia dotycza albo nikogo i niema to róznicy ze on jest politykiem albo nie jest wszyscy powinni tego prawa przestrzegać
Inna sprawa że sami nie przestrzegaja tego co ustalaja
Za nieprzestrzeganie uchwalonech decyzji tez powini być ukarani i powini takie same karty ponosić.,nikogo to nieinteresuje ze sa politykami, albo wszystkich te oboszczenia dotycza albo nikogo i niema to róznicy ze on jest politykiem albo nie jest wszyscy powinni tego prawa przestrzegać
z tego co wiem to seniorzy moga robić zakupy od godziny 10 do 12 ,według ich uchwał i oboszczeń ale co jesli pojde kupić np chleb przed godzina 10 to co tez dostane mandat za to ze wyszedłem wcześniej po chleb do sklepu i ide kupic ten chleb seniorowi
3 822 646. Sebastian_M sorki a le dopiero wtedy ttu na stronke zagladnołem byłem wczesniej tylko mała chwilke,

Nie chcę pisać bo mnie to wszystko mierzi,ale niech te bęcwały z rządu zapamiętają,że człowiek lub zwierzę zagonione pod ścianę atakuje,nie wiem czy te prymitywy o tym wiedzą,ale myślę,że ich inteligencja aż tak daleko nie sięga,a więc mogą się przeliczyć

Wystarczyło spisać to co miałem Z tabeli i byłoby 4/5 i 3/5 Ale ja swoje co czekały i masz
waldus
To ciekawe,bo mnie się wyświetla poniedziałek.
To ciekawe,bo mnie się wyświetla poniedziałek.
Też tak mialem
Musiałem na nowo zainstalować przegladarke
Bo wirus
Musiałem na nowo zainstalować przegladarke
Bo wirus
waldus
Być może że wirus.
Być może że wirus.
Witam wszystkich
Witaj Emerytki i wzajemnie
Emerytko, u mnie też na obrazku widnieje wtorek
Witaj Emerytki i wzajemnie
Emerytko, u mnie też na obrazku widnieje wtorek
75kostka75 zatypował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 897240 i trafił(a) 1000 zł
waldus
Muszę jeszcze tydzień z tym poczekać.Na razie się wstrzymam z dodawaniem zdjęć.
Muszę jeszcze tydzień z tym poczekać.Na razie się wstrzymam z dodawaniem zdjęć.
Kruk8
Gosia__77
Emi też tak mialem ze na tel. Był inny obrazek a na kompie inny
Odinstalowałem stara przegladarke zainstalowałem od nowa i pomogło
Odinstalowałem stara przegladarke zainstalowałem od nowa i pomogło
Nie wiem czy wiecie,ale noszenie masek szkodzi,szczególnie starszym ludziom,oddychając przez dłuższy czas wytwarza się mikroklimat,który rozmnaża grzyby i różnego rodzaju bakterie,które wdychamy,nie używając maski po prostu jest to wydychane,przy dłuższym oddychaniu w masce pobieramy za mało tlenu,organizm jest w ten sposób niedotleniony dostatecznie,wdychamy przy tym dwutlenek węgla,który może nam szkodzić,a więc noszenie maski w coraz to cieplejsze dni i przez starsze osoby może przynosić większe szkody jak gdybyśmy tej maski nie nosili,jeszcze jestem ciekawy,czy dalej nie będziecie protestować jak w lato będzie 50 stopni w słońcu,a wy będziecie musieli chodzić w masce
Starszym i innym z problemami oddechowymi oni szczególnie sa na to g narażeni wierząc że to istnieje aci chorzy na astme akergicy choć nie wiem czy ci ostatni musza maski nosić
Prosimy o ciekawe info o wygranych ( powtorka jak w przypadku Mini z 2019 r.)

hi all
Witam wszystkich
Jakie ciastka?
Dziś poniedziałek
Poniedziałki lubimy
Poniedziałki lubimy
Mulag nikt nie gromadził żadnych ciastek przed akademią
Walduś piona
Szczepionka obowiązkowa z chipem w końcu jakiś trzeba tych ludzi ogarnąć
Przed pandemią nie gromadzi się ciastek tylko papier toaletowy
Poza tym to nie są ciastka tylko herbatniki