Wpisy 3 732 879 – 3 732 978
25 stycznia 2020 00:00 → 25 stycznia 2020 10:00, 100 wpisów
3 732 878. Sebastian_M własnie go tworzy
...Z szacunkiem bo się może skończyć zle,
gdy na Gnojnej bawimy się!!!
gdy na Gnojnej bawimy się!!!
sebastian to chodzi o ten kupon z systemem na 42 kulki
i 42 skreslenia w mini lotka
arczibalik73 a można tak zagrać?
wszystko mozna cuda sie zdarzaja
arczibalik73 Dlaczego tak rzadko tu przychodzisz?
sebastian wysyłasz w mini lotka 42 kupony na kazdyn kuponie 8 okienek z róznymi kombinacjami liczb 5/5 i niema silnycvh ze nie trafisz tej 5/5 w danym losowaniu , jestem jestem na stronce tylko o róznych porach
i pamiertaj na zadnym okienku nie moze sie powrwtórzyć dana liczba w takim ukladzie kjak wczesniej skresliles
najpierw lecisz pozimy ,piony i po skosie jak tu kiedys ktoś sgerował oraz co 2 liczbe
Sebastian, weź wczorajszy kupon Mini.Tam masz : 5,6,12, 18.Zobacz ulizenie .Tam chyba była jeszcze liczba 24
nie tam bylo 10jeszcze nie 24
ale jesli skresliłes te liczby w takim zestawieniu jak tu podaj jarosław te 5.6,12,18, to mkasz 4/5
Jarosław była i co?
Dziś w Mini nie było liczby 24
arczibalik73 zrób mi taką rozpiskę to puszczę
umnie dzisiaj w mini tez było 2/5 tylko , czyli lipa teraz dio konca miecha gram tylko w mini a w lutym zobacze co bedzie dalej czy bede gral tylko w mini czy tylko w multika
3 732 894. Sebastian_M ja bede miał na to troche czasu to zrobie taka rozpiske narazie mam inne zajecia, ale pomalutku i sie zrobi,
To zrób i zagramy.
Przytulimy 5 w Mini i czosnek
Przytulimy 5 w Mini i czosnek
sebastian pilnuj w mini liczby 7,33,39 jeszcze od poczatku roku niewyszły ani razu , jeszcze jakies to znaczy ze niedługo sie pojawia ,do tego dobierz jeszcze jakies swoje dwie liczby i graj tym az złapiesz całe 5/5
3 732 897. Sebastian_M jak wygramy 5/5 w mini to czosnek też bedzie
Sebastian, mam Twój kupon.Gfybys tak zagrał wczoraj systemowo miałbyś czwórkę.

podejrzewam ze od jutra wszyscy beda grali tymi 3 liczbami w mini lotka co wyrzej podałem ze swoimi 2 dodatkowymi liczbami
Jarosław wczoraj tak zgadzam się z Tobą
dzisiaj w lotto zapewne bedzie liczba 20,i 23 jak kumulacja do wygrania
Myślałem że chodzi Ci o 24.01.2020r
Nie, myślałem o 23.01.Ja miałem wczoraj 4 , system 9.Liczby od dzieci.
ja sobie dzisiaj w mini puszcze ukladzik liczb z roku 1997 którym kiedys kosiłem kase
cikawy jestem czy te liczby jeszcze wejda raz tak samo jak było to wiele lat temu
Artur, ale pomieszaj je.Nie wysyłaj całej pistki.Wez po 2 lub po jednej z każdego dnia.
po jednej liczbie z roku 1997x 365 dni
Ok idę spać Dobrej nocy
3 732 915. Sebastian_M dzieki na wzajem
Artur, popatrz na te liczby z sierpnia 1997 r.Cos Ci napisze.

Nie mówię byś po 1 liczbie bral z każdego miesiąca,a z poszczególnych dni.
juz jestenm z powrotem
3 732 919. jaroslaws dzieki ,tu sa moje tez i liczby którymi zamierzam zagrać ponownie po latach, którymi bardzo dawno niegrałem
czy cos trafie niewiem ale trzeba być dobrej myśli o grać zeby wygrać
3 732 924. jaroslaws nie dziekuje aby nieza peszać ale na wzajem
Tutaj trzeba ważyć każde słowo bo możesz się narazić na krytykę.Moga Ci dodać przydomek CenaEkdtraPensji - cep.Ale tak potrafi powiedzieć były, obecny lub przyszły pacjent pewnej dziedziny medycznej .
3 732 919. jaroslaws
Hej przyjmuje propozycje jednej liczby do lotto ktoś coś mam taką narazie 43 nad innymi śmiało podawać już bije
leszek1919 zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 874773 i wygrał(a) 2500 zł
Krzys611 zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 874777 i wygrał(a) 3012 zł
Nie budź. Niech śpi.
Lepsza cisza w domu niż babski jazgot.
Lepsza cisza w domu niż babski jazgot.
Herezje Arcziego z czatu.
- 42 kupony x 8 zakładów to tylko 336 zakładów.
Gwarantujesz ze trafisz piątkę w Mini tym sposobem.
- 42 kupony x 8 zakładów to tylko 336 zakładów.
Gwarantujesz ze trafisz piątkę w Mini tym sposobem.
Piątki w Mini powtórzyły się dwa albo trzy razy.
To podawał Korn na Mp.
To podawał Korn na Mp.
Miałem sen że babka wjechała mi w lewy bok samochodu chociaż się odsuwalemchyba znak że coś wyslac musze
Witam Myślcie dzisiaj o tych liczbach Lotto, aby je przyciągnąć myśleniem

witam wszystkich
beda jaja jak wyjda obok tych tu zatypowanych we lotto w tym systemie a wszyscy poleca i to samo wyśla,
2,9,18,24,35,45 to na lotto , a na lotto plus:
1,21,35,38,44,47
Mini:
32,29,8,11,42
1,21,35,38,44,47
Mini:
32,29,8,11,42
Arczibalik73, jestem przekonana, że tak będzie.Nawet dobrze bo kumulacja przekroczy 24 miliony.Podawsnie pewniaków na każdych dostępnych portalach to doooobra robota dla T.S.
ja gdybym grał w lotto obstawiałbym same duze liczby nie małe, wyjda srednie i duze lub 1,2,3,4,5,6
3 732 969. Amadeusz2 a tak tak to wiadomo ze TS korzysta z liczb ze wszystkich portali, i pożniej losuja te których nikt nie wybrał
Losowania odbywają się pod nadzorem chyba 15-to osobowej komisji.Mysle, że przekrętów nie ma i nie może być.Jest jedno ale...
Zespol ludzi może w pięknym stylu wyru komisje.Ona tylko podpisze , co jest korzystne dla organizatora.
ja tam dzisiaj gram tylko mini lotka, multika i wszystkie inne gry sobie odpuszczam zato w mini utworzyłem sobie 2 uklady które poddam testom dzisiaj i jutro zobaczymy co z tego bedzie a moze padnie wkoncu te 5/5 umnie lub bedzie jak codzień lipa z miodem
tak tak jest nadzór wszedzie i to totku tez, i w sejmie jest tez nadzór a przekrety robia i nietakie
tak tak jest nadzór wszedzie i to totku tez, i w sejmie jest tez nadzór a przekrety robia i nietakie
Jeszcze tylko te 5 zakładów na chybił trafił , te podane na czacie , no i od Admina i koniec na tym.

Iga Świątek dobrze gra na AO...