Wpisy 3 806 005 – 3 806 104
6 kwietnia 2020 00:02 → 6 kwietnia 2020 09:27, 100 wpisów
Gdyby ktokolwiek - imiennie czuł się obrazony, a tutaj nie ma osoby poszkodowanej, ani też nie ma czynu zabronionego prawem lub regulaminem, każdy sąd oddaliłby pozoew, a jeszcze przedtem prokurator odmówił by wszczęcia postępowania przygotowawawczego z powodu bcp. Wy zachowujecie sie jak Piłat wobec Chrystusa. Uksmirniwac.... Nie wstyd Wam w Wielkim Tygodniu? 

Ukamienowac go! 

No to z takimi sumieniami będziecie mieć dobre sny. Zapewne przyśnią się Wam pewniaki na cały Wielki Tydzień i dłużej. Kolorowych snów
No dobra
Idę-ponieważ znęcanie się nie należy do moich ulubionych zajęć
Dobranoc-K30,191979,Jacunn
Idę-ponieważ znęcanie się nie należy do moich ulubionych zajęć
Dobranoc-K30,191979,Jacunn
Nie lubisz, a jednak stosujesz?
Jeszcze na dobranoc, i na powitanie dnia, cos dam. 191979, ja też żegnam, niech nad Toba czuwają.
Mimo, że zgasisz światło, niech światłość w... Wam świeci
Watykanista ja do aniołków sie nie wybieram
Odpieprz sie ode mnie
Odpieprz sie ode mnie
Pamiętaj, masz tylko jedno życie. Jak przez niego przejść? - Patrz Dekalog.
Diabeł pisze się wielka litera, bo to osoba duchowa. On nie jest taki straszny jakiego go malują.
Weź przestań daj na luz walnij sie w czółko i pierdolnij se kółko
Jeszcze przed snem pół godziny na Jogę.
Aniu, nie używaj wyrazów z przedrostkiem ' walnij', bo sieją zgorszenie. Pozdrawiam od MBL.
Los, to piękne zwierzę, gorzej jest z Jeleniem, choć też piękny, ale jego rogi często są przyprawiane...
Watykanista ty prowadzisz ten program w tv w nocy to ja wiem kim jesteś

Przecież MBL stała sie bardzo popularna, jest widoczna na plakstach przed szpitalami onkologicznymi.
Salomea to moja Mama, piękne imię
K30, mnie wróżby nie interesują. Są grzechem
Kto nie śpi, niech ćwiczy przed snem. 

Ty nie masz wyobrażenia jak On wygląda. To nadzwyczaj inteligentna Osoba.
Przed południem zmienie profilowe, to będzie opis pewnej grupy.
Aniu, gdy wstaniesz rano, zerknij na swoją twórczość. 

Watykanista. Nie dodałeś Ani, że jak będzie rano robić kółko to żeby se stół odsunęła od ściany
Mnie się kojarzy Waty-kanista z Kimś kto do uszy napchał sobie waty
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.

Niedługo tak będzie
Błogosławionego Tygodnia w oczekiwaniu na Zmartwychwstanie Zbawiciela, który umarł za nasze grzechy.
Trochę mi smutno, nie mogę przebywać na działce,bo będzie mandat,jak ktoś ma zwierzątka, to ma nakarmić i do domu

arczibalik73 - To nie jest zabawne marny człowieku, pomrzesz w swoich grechach.
dzisiaj proponuje takiego drinka

Zwierzęta nie zarażają , a ich właściciele ( ZOO w NY).Dobrze jest zadbać o swoje pupilki, zakładając im maseczki.
zostań w domu

Ale się usmialam
To jest git
Arcziego to nie dotyczy ten gryzys gospodarczy jest wygrany udało mu się mu my przegraliśmy
Co się będzie działo jak to wszystko wyjdzie z domu utuczone jedzeniem dietetycy będą zacierać ręce
arczibalik73
Ale drink awangarda, jeszcze brakuje bułki z chlebem
Ale drink awangarda, jeszcze brakuje bułki z chlebem
Siedzenie w domu, brak ruchu, przejedzenie, oglądanie TV będą skutkować : otyłością, zaburzeniami krążenia, zatorami żylnymi i innymi chorobami.Jesli ktoś się zarazi , i nie daj Boże zemrze, to nie na koronowirusa.
kolejka do sklepu

Za chwilę komunikat o głównej w MM
witam wszystkich obecnych