Wpisy 2 640 438 – 2 640 537
5 maja 2016 22:26 → 5 maja 2016 22:59, 100 wpisów
nie Petru, tylko Rychu Rembiszewski jak już
Kumulacja Lotto: 60 000 000 zł
Petru to
no qrwa pięknie
Nie dadzą wygrać ...
to zagram za 4zł
brawo Piotrek
http://teleshow.wp.pl/title,Piotr-Baltroczyk-Nie-wystapie-w-publicznej-telewizji-dopoki-bedzie-nia-rzadzil-Jacek-Kurski,tpl,3,wid,18310046,wiadomosc.html
http://teleshow.wp.pl/title,Piotr-Baltroczyk-Nie-wystapie-w-publicznej-telewizji-dopoki-bedzie-nia-rzadzil-Jacek-Kurski,tpl,3,wid,18310046,wiadomosc.html
Panie Łukaszu [do prezesa T.S. - dop.aut]
niech Pan się nie boi, o... jest 60mln PLN
tak trzymać
niech Pan się nie boi, o... jest 60mln PLN
tak trzymać
We wtorek bedzie 100
56 będzie
pis już dał 500+; tera daje ale 60mln (na razie), bo po sobocie może być i wałęsowe 100
bolko jeszcze raz
bolko jeszcze raz
Pan Bóg tak chciał i chwała mu za to
Moja zona mowi ze to ten czas... od jutra siedze i dedukuje. Ktos chetny na nocke posiedziec przeliczen???
Aż nie chce się wierzyć że dadzą to zwykłemu Kowalskiemu. Teorie spiskowe się budzą...
Emeryt my oglądamy tylko publiczna
we wtorek bedzie 100 000 000
w sobotę losowanie poprowadzi XDDDD
Ryszard Rembiszewski
Do czwartku 160 milionów
koszt wysłania wszystkich kombinacji Lotto - niecałe 42 miliony zł
Pasko plus wklad 42 toby sie oplacalo
dobranoc
Nawet 2 osoby byłby plus
bolek, w ciągu dwóch dni zawarcie 40 mln zakładów jest mi ciężko sobie wyobrazić
Takie latwe liczby
franek619:
Przy takich kwotach działa mental, wspomniane przez Ciebie 55 czy 56 mln PLN
owszem, ale w Sobotnie południe
Przy takich kwotach działa mental, wspomniane przez Ciebie 55 czy 56 mln PLN
owszem, ale w Sobotnie południe
franek nie znasz fanatyków przyjdzie taki zbiniu weźmie jeden na ch-t który jeszcze rozpisze na 20 takich samych
kumulacja: już dziś mental był w obrocie, pomimo tego w 2 dni zostało zawartych ok. 18 mln zakładów. by kumulacja dobiła do 55 mln potrzeba 30-32 mln zakładów, tyle jeszcze jakoś dałoby dobić z racji weekendu, ale 40 milionów? podczas gdy na losowanie bez wysokiej kumulacji jest zawieranych 2-3 mln zakładów? niereal...
zobaczymy czy taki niereal jak jutro od 6 rano będą trąbić w całej Polsce
Ludzie się cieszą że taka kumulacja 60 baniek a nikt nie pomyślał ile ludzi musiało przegrać żeby taka kumulacja urosła, ale dosyć biadolenia.... na sobote szykuję 24zł i chciałbym trafić choć trójkę hahaha{{starzec}
3/5 x2 i obok i... Już wiem ...i to jedna funkcja na 14 będzie lepiej...
prezesowi to niepotrzebne, przecież i tak ma pod sobą cały rząd i kasę jego
Cześć mam w Lotto 2/6 0/6 1/6 1/6 Lotto Plus 0/6 1/6 0/6 0/6 a kolega Lotto 0/6 0/6 Lotto Plus 1/6 0/6, kupiłem jemu kupon podobnie mamie i tacie, mama ma Lotto 0/6 0/6 Lotto Plus 0/6 0/6. Więc wielka lipa, choć na pewno kupię kilka zakładów na kolejne losowania. Jak myślałem kolejna kumulacja 60 000 000 zł. Już w punkcie TS mówiłem pani że może być rekordowa kumulacja. A jak byłem przez chwilę bo sporo ludzi brało kupony. Ale czy to wszystko to nie aby taka podpucha co ? Tego się nie da ogarnąć na trzeźwo dobrze że wypiłem piwo.
Mi wystarczy 5/5 ... I mogę żyć spokojnie... Na 14 3/5 teraz 3/5 x2 ...oj biorę się za tsa bo oboki ale to latwizna
Informuję wszystkich że nie musicie grać w sobotę bo ja zgarniam główną wygraną
Lotto to bzdura , a ludzie grają i wtapiają hahah Jak zabawa trwa dalej to mi wystarczy połowa z tej 60
Złóżcie sie po 100 puścić kilka na 12 liczb i macie po kilka baniek
Pod względem zapowiadanej wartości jest to najwyższa w historii kumulacja w Lotto. Pytanie czy będzie też w rzeczywistości i czy pobije kumulację z 27 września 2011 roku kiedy to kumulacja przekroczyła 56 milionów złotych. Być może w sobotę w puli będziemy mieli zbliżoną kwotę ale nie wydaje mi się by osiągnęła 60 milionów. Na pewno marketingowo jest to bardzo dobry ruch ze strony Totalizatora. Będzie to duże ożywienie dla tej gry, myślę, że ludzie znów tłumnie ruszą do kolektur i nawet jeśli kumulacja w sobotę zostanie rozbita to i w następnych losowaniach więcej ludzi zagra niż zagrałoby normalnie.
Od razu mówię że jak trafię w sobotę to wszyscy przyjeżdżacie do Wwa i robię melanż dla mp za 2 miliony :p
A co myślicie o tym by wysłać wszystkie możliwe kombinacje w Lotto ? Ok.14 mln zakładów po 3 zł sztuka i SZÓSTKA Gwarantowana
MSCI masz rację, mi to się wydaje (lubię teorie spiskowe), że co jakiś czas celowo jest robiona kumulacja bardzo duża żeby ruszyć ludzi