Wpisy użytkownika sw1975
Łącznie 160 wpisów w archiwum, pokazane od nr 21 220. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
ja na dziś gram taką piąteczką z plusem1,9,36,54,79. jestem ciekaw czy ktoś gra z plusem na 1 liczbę i z jakim rezultatem?
moja piątka na dziś to 8,9,39,53,64.już niedługo bedę typował w typowaniach a na dziś tu.
na dziś -1,28,62,79,80...
Z reguły gram najwięcej na 5 licz multi lotek[miałem już pare5/5,a jak wysyłam więcej licz to nigdy nie miałem pełnych trafień,np w 10/8] potwierdza to reguła w wynikach wygranych-najszybciej jest trafić 5/5 a i kasa ok!
Z reguły gram najwięcej na 5 licz multi lotek[miałem już pare5/5,a jak wysyłam więcej licz to nigdy nie miałem pełnych trafień,np w 10/8] potwierdza to reguła w wynikach wygranych-najszybciej jest trafić 5/5 a i kasa ok!
Nie po to pisałem aby się chwalić bo nie ma czym[700zl]ale po to aby wyrazić swoją opinie na temat tej gry i swojegp doświadczena w niej.Wiem co są osoby co grają tylko na 3 liczby i tam mają sukcesy.A dlatego mnie nie ma w typowaniach bo jestem tu świerzak.[już niedługo]Pozdrawiam...
ha ha ale jestem bankrut 2.5zł poszło chyba pójde obalić piwko,ale jutro też jest dzień i być może mój!!!ha ha
hej czy ma ktoś kupon na multi 5,interesuje mnie ile będą płacić za 4/4 i 5/5.
dziś zagrałem pierwszy raz za 2zl/7 skreślen no i od razu weszła 5=6zł.nie wiem dlaczego tu wszyscy psioczą na keno,fakt wygrane są niższe ale na plus zasługuje fakt że nie muszę czekać do wieczora a i jest łatwiej trafić.oczywiście hazardziści powinni tę gre omijać z daleka ale normalni ludzie mogą w nią zagrać.osobiście wole kupić 1 zakład,niż kupić zrapke.a propo zdrapek nigdy nie wydrapałem więcej niż 50 zł i uważam że w zdrapkach to jest śćiema...
dzisiaj była moja premiera w keno ale chyba bedę w nią grał.jak jusz kiedyś pisałem najlepsze wyniki miałem w ml grając 5/5 skreślen-kilka piątek po 330 i jedna za 700 wlecialo!z reguły wysyłam 1 zakład i to nie codziennie wiec każda wygrana cieszy-szczególnie do wniesionego wkładu,al od pewnego czasu mam posuchę jedynie 3/5.myśle że keno mnie nie wciągnie tak żeby stać i co 5 minut wysyłac zakład i sprawdzać.gre trzeba traktować jako zabawe.oczywiście też zdarza mi się wysłać zakład dl ale i tam nie miałem nawet 4.trujeczka czasami weszła ale to też była radość 16zł za 2 żł.i to by było na tyle.ps.kiedyś jak były jeszcze kupony klejone i tanie grałem z powodzeniem systemami skruconymi w ex i dl i tam miałem 4 trafienia,ale teraz kogo stać aby tak grać?
mądragłowo trafne spostrzeżenia,napisz w jakiej tv był ten program.
zastanawiam się czy już wysłać 1 liczbę ..16..,za ok 120zł i jeśli nie padnie to nastepnym razem razy 3 i tak dalej.gorzej jak nie padnie w ciągu 3 losowań...
moje małe refleksje:w loteriadzie mam zarejestrowanych około 350 losów i jak dotąd nic...coś mi się wydaje że trafić tam to jak trafić 6 w dl[chyba szkoda czasu na rejestracje]
z troche innej beczki-z moich obserwacji kolektór wynika że jednak wysokie wygrane się trafiają np.1400 w "7" albo w rumi ostatnio 5000 w multiforsie ale i tak dochodze powoli do wniosku że sie nie opłaca,dla mnie najlepszy zakład to 5/5 w ml,może dlatego że jak skreślam więcej cyfr to mam np.jak ostatnio 6/9 dziękuje za uwage...
z troche innej beczki-z moich obserwacji kolektór wynika że jednak wysokie wygrane się trafiają np.1400 w "7" albo w rumi ostatnio 5000 w multiforsie ale i tak dochodze powoli do wniosku że sie nie opłaca,dla mnie najlepszy zakład to 5/5 w ml,może dlatego że jak skreślam więcej cyfr to mam np.jak ostatnio 6/9 dziękuje za uwage...
co do ml to moje największe osiągnięcia to 8/10,5/7,i około 8 5/5 a grałem na wiele skreślen i dlatego stwierdzam że dla mnie jest lepsza kwota 330[teraz 700]niz 260 za 8/10.
loteriada-jedna wielka sciema,co znaczą moje 200 zarejestrowanych kuponów na 4,5 miliona innych...wielkie zero i strata czasu... pytanie do pana OPA;jestem z trójmiasta i gramw zrapki- z moich obserwacji wynika że to kolejna sciema,najwieksze wygrane to ok.50 zł ale i zdarzają się pojedyncze trafienia 1400zł,5000zł,100zł chyba lepiej grać już w ml?
pewne jest że jest 1 szóstka,a możę i wiecej mówili że jeszcze trwa liczenie,i nie wiadomo gdzie padła,czas pokaże...
wiem że do sylwestra jeszcze trochę zostało,ale obiecuję sobie ograniczyć grę do minimum gdyż w roku 2008 nie trafiłem 5/5,nawet na hybił-trafił nic większego nie miałem a próbowałem różne kombinacje[7,9,10 liczb]nie wiem czym to jest podyktowane:moim pechem czy np.sterowaniem losowaniami. mam dość wydawania całkiem niemałych pieniędzy.ostatnia szansa w moim wypadku to los milionos[mam 3 losy]jeżeli i tam nici to obiecuje wydawać nie więcej niż 10 zł/mc wychodzi 1 zakład na tydzień...to tyle
oczywiście na 3 losy los milionos żaden nie trafiony,wpisałem dla checy ze 30 losów z głowy i co ;głupia formułka że wygrana nie jest mi pisana...mogliby wrzucic te 5 tys losów wygrane na stonie w porządku od najmniejszej do największej a nie walić taką śćiemę... nie ma co -od nowego roku tylko jeden zakład na tydzień -to jest moje postanowienie noworoczne....szkoda pieniedzy... 1 zakład oczywiście 5 skreśleń i nic więcej żadnych tam zdrapek czy los milionos,wszystkim życze też jak najmniejszych przegranych w 2009....
10,16,69,70,74,75,79,80
30,49,55,70,74,75,79,80
oczywiśćie wysłałem ale i tak nic nie będzie....
30,49,55,70,74,75,79,80
oczywiśćie wysłałem ale i tak nic nie będzie....
2,14,26,51,79[5liczb]
19,20,29,43,54[5liczb]
stawka x 10,raz się żyje...
19,20,29,43,54[5liczb]
stawka x 10,raz się żyje...
coś ta twoja 8 co padła 5 razy to jedna wielka lipa...przetestowałem tą ,,8,, w testuj liczby i wyszło że ani razu nie padło 8/8 a najwięcej to było 6/7.coś tu nie gra
demos wyjaśnij mi co robie zle...
wpisuje 8 licz każdą po przecinku w testuj liczby z zaznaczeniem od 4 do 8 liczb i dalej wychodzi mi ze padło najwiecej 6 liczb na 8 losowanych.czegoś tu nie rozumiem :{
wpisuje 8 licz każdą po przecinku w testuj liczby z zaznaczeniem od 4 do 8 liczb i dalej wychodzi mi ze padło najwiecej 6 liczb na 8 losowanych.czegoś tu nie rozumiem :{
pasko,możesz mnie odblokować nie mogę wpisać swoich typów ml,chyba zle wpisałem hasło :(
wysłałem dziś [9 liczb] w keno,na 3losowania o 13.25,okazało się że nie mam nawet tróki,lecz sprawdzałem dalej i w 6 losowaniu miałbym 8/9.
zaznaczam że liczby skreśliłem sam...
całe szczęście że by nie było 9/9 bo bym chyba rozpaczał ze 2 mc.A swoją drogą powinni podawać wyniki losowania z dużym odstępem a tak człowiek mimowolnie zjechał wzrokiem.
a i tak wielka szkoda :{
zaznaczam że liczby skreśliłem sam...
całe szczęście że by nie było 9/9 bo bym chyba rozpaczał ze 2 mc.A swoją drogą powinni podawać wyniki losowania z dużym odstępem a tak człowiek mimowolnie zjechał wzrokiem.
a i tak wielka szkoda :{
co za kicha,na 300 tupujących piątki [nawet ja]nie padło żadne 5/5 ba nawet 4/5-jest tylko 2 wszyscy jesteśmy cienkie bolki...a jedynym wygranym jest totalizator...
dzieki za wsparcie,typuje tu od niedawna z marnym skutkiem 3/5,a gram na 5 liczb bo to moja ulubiona gra.w zeszłym roku miałem 3- 5/5,a od września najwięcej i to raz 4/5 dlatego jestem taki pesymista.nie wiem czy dobra passa wróci.
wiecie że dziś o 14 padło 10/10 z plusem?ciekawi mnie tylko czy ktoś sam trafił czy na hybił-trafił...
poszedłem wydrukować wyniki o 14.25 i kolektorka dała mi wyniki losowania z dzisiaj z losowania o 14..i było dokładnie napisane oprócz tego padły też inne cenne wygrane...wez sobie wydrukuj to też będziesz wiedzieć że nie śćiemniam...
to sorry,myślałem że pod winikami np.z dzisiaj są aktualne wygrane z tego losowania wprowadziłem siebie w błąd i innych ):
cholera,co jest grane...od czasu wprowadzenia nowej maszyny nie trafiłem nawet 4/10 ani 3/5,nic nie pomaga nawet metoda chybił trafił,nawet obserwacja liczb jestem bezsilny i zrezygnowany.co robić [przestać grać]?tak żle to nie miałem od 10 lat.katastrofa....
ja trafiłem 4/7 ale i tak jestem w plecy 1zl,też z reguly skreślam piątki
bo już miałem 5/5 ale człowiek zawsze się skusi na większą ilość liczb z których są zawsze grosze.ale gramy dalej...
bo już miałem 5/5 ale człowiek zawsze się skusi na większą ilość liczb z których są zawsze grosze.ale gramy dalej...
wysłalem dla jaj numerek,trafilem numerek+jedna liczbe z 4,płacą za tą 1 liczbę?
dobre i to jak na jeden zakład za 2,5 na chybił-trafil.dzieki za odpowiedz.
czy ktoś się orientuje czy znów można oglądać losowania na tej stronie?
parę dni temu czekałem na losowanie i co chwila odświerzałem stronę i nic,a jak wszedłem na lotto.pl to już się konczyło.zaznaczam że wolę oglądać losowania na tej witrynię...
parę dni temu czekałem na losowanie i co chwila odświerzałem stronę i nic,a jak wszedłem na lotto.pl to już się konczyło.zaznaczam że wolę oglądać losowania na tej witrynię...
ciekawe czy po wprowadzeniu 2 losowan multi zwiekszyła się ilość grających w stosunku do tego jak było 1 losowanie?drugie pytanie to czy ktoś z grających [i czytających tą stonę] na 5 liczb trafił już 5/5 od wprowadzenia nowej maszyny-ja niestety nie choć miałem już 4/5 :(
Pasko,a może czas pomyśleć nad licznikiem odwiedziń strony np.pod napisem strony multipasko.pl
totalna załamka,w dl na hybił trafił dało mi takie liczby
9,13,18,24,29,40 a wylosowano
8,12,17,25,29,40---niby bardzo daleko a jednak blisko wygranej.a tak to nawet 3 nie weszła.pierwszy raz miałem tak zbliżone liczby w dl...
9,13,18,24,29,40 a wylosowano
8,12,17,25,29,40---niby bardzo daleko a jednak blisko wygranej.a tak to nawet 3 nie weszła.pierwszy raz miałem tak zbliżone liczby w dl...
taką 10 wybrał mi mózg na 2 losowania.o 14 zero trafnych może coś wypali na 22...
5,21,22,36,50,51,52,56,63,66
5,21,22,36,50,51,52,56,63,66
dziś szczęśliwy dzień w xingo kupiłem 3 losy w 2 kolekturach i trafiłem 50zł i 5 zł,po popołudniu poszedłem odebrać wygrane i się skusiłem[a co tam i tak wygrane]na 5 losów z pociąg z forsą i znów wygrana 2zł i pierwszy raz lokomotywa 40 zł.więcej losów nie brałem lecz skreśliłem 3 dziesiątki choć nie bardzo wierze w wygraną bo wole grać na 5 liczb lecz skusiła mnie kumulacja-a co tam.swoją drogą żeby nie brzmiało to jak jakaś reklama zdrapek informuje że w zdrapki gram dość rzadko i z moich obserwacji wynika że najwięcej wygranych jest jak się pojawiają nowe losy na rynku.a pociąg z forsą wziełem dlatego że najbardzej mi odpowiadała ta zrapka z tych wszystkich co były.najgorsze zdrapkę w której wygrałem raz ze 2 zł była super vabank.
moje 3 dziesiątki na 22:
5,12,27,31,34,40,53,59,65,78
2,18,22,28,39,52,69,73,77,79
3,4,8,19,26,35,41,42,63,67
moje 3 dziesiątki na 22:
5,12,27,31,34,40,53,59,65,78
2,18,22,28,39,52,69,73,77,79
3,4,8,19,26,35,41,42,63,67
ja już wysłałem 2 x los milionos i wcale nie licze na wysoką wygraną,ucieszyłbym się jakby padło 100zł.a szansa chyba większa niż trafienie 4 w lotto.
mam dość tej 80 co z tą kulką psuje mi efekt co za pech że jej nie wziołem tak bym miał 7/10 a tak to 6/10 ....
a ja z innej beczki...jak wiadomo jutro ostatnie losowanie tsn.totalizator napisał że w przypadku nie trafienia głowne wygranej rozdzieli kase na mniejsze trafienia.zamierzam wysłać wszystkie 36 numerków na pojedynczych zakładach szczególnie że już jest w puli 850 tys.jak bede miał pecha to mi się zwruci za 1 trafiony numerek.nie sądzicie że warto zaryzykować?drugi raz już sie taka sytuacja nie powtórzy,a mała jest szansa że akurat jutro wylosują szcęśliwca który zgarnie wszystko.
zdaje sobie sprawę że pewna jest tylko wygrana za numerek ale zaryzykuję! swojąś drogą czy są systemy skrócone na lotto lub minilotto gdzie inwestując np.90-100 zł trafim minimum 3/8 lub 3/5 i też mi się zwróci te 20 zł?wątpie.jeżeli ktoś ma to niech zapoda.
1-30%
2-8%
3-8%
4-10%
5-10%
6-15% i 7stopnia-19%
850000x19%=161500 a ostatni było 2217 więc za numerek=72zł
oby nikt nie zgarnoł puli to już się prawie zwróci.
2-8%
3-8%
4-10%
5-10%
6-15% i 7stopnia-19%
850000x19%=161500 a ostatni było 2217 więc za numerek=72zł
oby nikt nie zgarnoł puli to już się prawie zwróci.
nie mogę jeszcze dorwać pełnej listy wygranych,dlatego swoich numerów nie sprawdzam,powiem ci na pocieszenie ze w poprzedniej edycji byłem blisko 100.000 ale wybrano numer o 5 oczek niżej od mojego.teraz jak nie będe miał100zł[na 5 losów] to juz wiecej w tą gre nie zagram.pozdrawiam

dla mnie sprawa prosta jeżeli nie wygrałem w 3 edycjach nawet 100zł to albo mam pecha albo ta gra nie dla mnie.jesli w multilotka gram i nie trafię nawet najniższej wygranej to też bym więcej w to nie grał bo po co?a ze najniższe wygrane się trafiają to można sobie pograć-proste jak drut.

jak sądzicie czy jest jusz czas na wylosowanie liczby 15 a najlepiej jeszcze z plusem i za 3 krotną stawkę?
czy też jeszcze na nią nie jest czas?
a ja kupiłem dwie zrapki szybkie 50,i wydrapałem 2zł a w drugiej 50zł więc duży sukces a wczoraj na 2 kupione zdrapki tylko 2 zł.rozmawiałem ze znajomą kolektorką i mówiła mi że to trzeba mieć szczęscie bo jest z reguły jedna większa wygrana na 100 losów
ups było tak kiedyś bo teraz to mówi że zdarzją się paczki z samą drobnicą.

wielkie gratki,ale moje zdanie to że lepiej zagrać w multi niż w zrapki bo mój ogólny bilans jest bardzo na minusie z tego względu co napisałem wyżej.chyba że się bierze 2 zdrapki na tydzień i jedna jest co najmniej do zwrotu.sam zamierzam się wycofać z drapania.
mam broszurkę z 1992 roku najszczęśliwsze układy liczb i jest tam jedna szóstka która się trafiła 2 razy.oto te liczby
7,11,18,21,30,,35
dodam jeszcze że np.5 liczb które się powtórzyły 2 razy jest ponad 100

7,11,18,21,30,,35
dodam jeszcze że np.5 liczb które się powtórzyły 2 razy jest ponad 100

typując 15 liczb jestem w stanie trafić do 9-10 liczb, z tym wiąże się moje pytanie-czy ma ktoś systemy na 15 liczb rozpisane na różne skreślenia a w szczególności na 10,7,i 5 skreślen z różnymi gwarancjami.

dziś kupiłem jeden zaklad lotto i dało mi takie liczby---3,6,32,38,43,44.istna załamka,można kupon odrazu wyrzucić do kosza bo 4 liczby są z ostatniego losowania trafione,więc szans nie ma.

te liczby w lotto to jakś paranoja.sprawdziłem je i wyszło że przez tyle lat losowan skreślając te liczby to byśćie trafili 21 razy 3liczby, 2 razy 4, i raz wszystkie 6.człowiek raczej takich licz nie skeśli a maszyna?
gra ktoś na chybił-trafił 10 skreśleń?moje pytanie związane jest z tym że albo mam dużego pecha albo tak już jest.wysyłam 1 zakład i albo nie trafiam nic albo 1 lub 2 liczby.próbowałem już w innych kolekturach i jest tak samo.zaczynam rozmyślać czy nie wziąść takiego zakladu a póżniej w domu z pozostałych liczb skreślić swoje dzieśiątki-może lepiej na tym wyjdę.
dziś tylko jan wytypował 5/12 w lotto ale co ciekawe wystarczyło aby wysłać ostatnie 6 licz jana i wszyscy byśmy mieli 5.wielkie gratulacje

[Mała] gratuluje,widzę ze jednak można wygrać jestem tylko ciekaw czy liczby skreśliłaś według statystyk czy tak z głowy.trzeba było wysłać po 1 zakładzie to można 2 tyś odebrać w kolekturze a tak trzeba jechać do oddziału.

dla wiesia,czy ktoś wie czy bawimy się dalej w typowania i Pasko dalej zasponsoruje[ 6/12 ]czy to już koniec zabawy?
trzeba było choć zagrać systemem skruconym np.4/5 ale koszt takiego systemu 18zakladów=54zł a przy trafieniu 6 liczb mogła by być 5 lub 6.zresztą dobrze radzić sam też typuje dla zabawy ,ale kiedyś jak jeszcze były banderole to stać mnie było na wysyłanie bardzo dużej ilośći systemów choć miałem ok.14 lat a teraz człowiek pracuje a nie stać gmnie na takie granie jak kiedyś
wiesiek też grałem w ml na 7 skreślen ale najwięcej miałem 5/7 wiec gram najcześciej na 5 w ml i tu już mam sukcesy w stylu 5/5 a ty miałeś 6/7 lub 7/7 ?

lać na to lotto co to za wygrane 4/6 i 5/6 totalna porażka.jedynie ten co trafił6/6 może się czuć wygrany...a wiesz jak ciężko jest trafić 4/6 czy 5/6 to ja już wolę grać jak nie ma kumulacji i mieć większe wygrane mniejszego stopnia.

Pasko popieram,sam chciałem już zamknąć stronę ale vsię wstrzymałem.ponawiam pytanie do ciebie:gramy dalej 6/12 czy nie?
widzę że dziś się nie doczekam odpowiedzi,więc może sobie zrobię przerwę od tego całego lotto,a skupię swoją uwagę na multi 5/5.żegnam wszystkich dobrej nocy

artur123-czy możesz zdradzić ile zakładów(szóstek) wysyłasz na losowanie?ja swego czasu grałem po 3 zakłady tyle że na 5 skreślen i każda piatka inna,i od czasu do czasu miałem też 5/5 może też trza grać z plusem i z większą stawką na początek x2.?

zdrapki wczoraj 50 zł w szybkie 50,dziś 30zł w ukrytym skarbie i to przy nakładzie 8 zł,za to w multi jedna wielka lipa
2/5 i 1/10 .coś nie mam nosa do liczb może za dużo patrzę w mapy?
4,12,16,22,35,47,55,62,73,77 liczby na szybkiego bez statystyk itp.
najlepsze jest to że się chwalą[prezes] że kaskada oferuje największą wygrywalność podobną do zdrapek.tylko że w zdrapkach w najlepszym razie wygrywasz 2 lub 4 zł a wydrapanie 50zł już graniczy z cudem[choć kilka razy w tym roku miałem ale zysk jest obarczony ze 300% stratą.

ja miałem najwięcej 100zł choć widziałem los z wygraną 1000zł w krzyżówce[kolektorka ma na wystawie,tylko że ten los był jeden na kilkanaście mc drapania maniaków zdrapek.i tak samo będzie w tym badziewiu wiekszość bedzie wygrywać 2zl a nieliczni 8zł

kaskada 6/6
6/6
7/5
6/6
8zł w plecy,wysłane w 3 kolektorach o innej godzinie...jutro ostatnia szans wyśle 5x kaskada za jednym rzutem jak nic nie będzie to już w to nie zagram.
6/6
7/5
6/6
8zł w plecy,wysłane w 3 kolektorach o innej godzinie...jutro ostatnia szans wyśle 5x kaskada za jednym rzutem jak nic nie będzie to już w to nie zagram.

a czy nasz szanowny pan Pasko zaspał i np.zamiast w miejsce napisów- najlepsza strona...dać wyniki nowej gry kaskady???
« PoprzednieKolejne 100 »