Wpisy użytkownika Tadeo112
Łącznie 1 258 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 263 576. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
wszystkie nasze zakłady zapewne trafiają do jakiejś ich bazy danych zapewne, stąd wie. Tylko teraz pytanie czy w takim razie skoro taka baza istnieje (a istnieje na pewno) to czy czasem to nie jest ustawiane wszystko?
Byłoby oczywiście gorzej jeśli...no wiesz...te liczby by wtedy..jakby to powiedzieć...nie wpadły
no tak a TS wie że te pieniądze i tak wrócą do niego
Przykład: ostatnio (!!) trafiłem 3 w Lotto.
Puściłem na dzisiaj 7 zakładów na chybił-trafił (co ma być to będzie).
Wyszło wielkie g***o bo 3 razy po 2 a w pozostałych nic. choć gdyby te 2 pozbierać to jutro pukałbym do bram TS po moje 17 mln
Gdyby człowiek wiedział.. idealnie 6
Przykład: ostatnio (!!) trafiłem 3 w Lotto.
Puściłem na dzisiaj 7 zakładów na chybił-trafił (co ma być to będzie).
Wyszło wielkie g***o bo 3 razy po 2 a w pozostałych nic. choć gdyby te 2 pozbierać to jutro pukałbym do bram TS po moje 17 mln
Gdyby człowiek wiedział.. idealnie 6
samego Lotto
Choć gdybym puścił z Plusem to i tak dużo by to nie dało.
Choć gdybym puścił z Plusem to i tak dużo by to nie dało.
jeśli chodzi o losowania Lotto to tak naprawdę nigdy nie dowiemy się czy to jest ustawiane czy nie.Za dużo możliwości wyników. Można się domyślać. Ewentualnie mieć kogoś z rodziny w TS i spytać
Prawdopodobieństwo wygranej w Lotto przy puszczaniu 10 000 kuponów co losowanie przez 5200 losowań wynosi 97,58 %....kuszące
Grałem we wszystkie jakie wyszły do tej pory. i muszę powiedzieć że 2013 najbardziej przypadła mi do gustu
choć i z 2012 mam miłe wspomnienia dotyczące kariery 2 tytuły mistrzowskie choć nie było łatwo
Bo na przykład nie rozumiem ludzi którzy przechodzą cały sezon wyścigami po 3 okr... jak na mój gust to 50 % minimum żeby poczuć o co tak naprawdę w tym nie oszukujmy się, pięknym, sporcie chodzi. Przy 3 okr nawet zjazdu na pitstop nie ma.
25 % to i tak dobrze, chociaż jeśli chodzi np o Malezję, to preferuję 100% + zmienna pogoda+ pełna symulacja uszkodzeń + safety car włączony. i wtedy jest jazda
F1 2014 to w zasadzie prawie to samo.
Niby nowsze, ale Codemasters nadal nie pokazało wszystkiego.
co zostało jeszcze? np: okrążenie formujące, którego aktualnie w F1 2014 nie ma..miło byłoby ustawić się na starcie samemu, a nie z automatu zostać tam ustawionym. Przydałoby się tzw okrążenie honorowe, jeszcze jedno kółko po przejechaniu dystansu wyścigu, choćby po to żeby się nacieszyć zwycięstwem. A tutaj praktycznie mamy przekroczenie linii mety, scenka przerywnikowa i wywala nas do generalki po czym koniec weekendu. Tak sucho jak na mój gust.
Niby nowsze, ale Codemasters nadal nie pokazało wszystkiego.
co zostało jeszcze? np: okrążenie formujące, którego aktualnie w F1 2014 nie ma..miło byłoby ustawić się na starcie samemu, a nie z automatu zostać tam ustawionym. Przydałoby się tzw okrążenie honorowe, jeszcze jedno kółko po przejechaniu dystansu wyścigu, choćby po to żeby się nacieszyć zwycięstwem. A tutaj praktycznie mamy przekroczenie linii mety, scenka przerywnikowa i wywala nas do generalki po czym koniec weekendu. Tak sucho jak na mój gust.
Czekam na kolejne odsłony tej gry ( o ile się pojawią u nas, bo krążyły plotki że nawet 2014 w Polsce nie wyjdzie, bo Kubicomania się skończyła i kibiców ubywa. w sumie nic dziwnego skoro wraz z odejściem Kubicy media zapomniały o tym sporcie, a transmisji na Polsacie np już nie ma).
no cóż, są różne gusta, jednak serię F1 nie określiłbym jako gierki jako takiej, bardziej jako coś podchodzącego już pod symulację sportową. Bo trudno porównywać F1 2014 np, coś, co jest w realu, do takiego Gothika, który jest grą bardziej fantastyczną.
I mam szczerą nadzieję syrgyt, że tak jak mówisz, "F1 2015 to będzie orgazm" dla graczy
syrgyt, jak na mój gust to powtórka 1,2,3,4,5 to zbyt odważny krok. Mimo wszystko z moich obserwacji wynika że 5 liczb pod rząd przychodzi dosyć rzadko, a tym bardziej tych samych
Ja zawsze starałem się uciekać z zespołów typu Lotus itp, starałem się bardziej o fotel w Ferrari lub RBR bo na ustawieniach profesjonalnych różnica między nimi jest jednak wyraźna
Nie, ja gram na PC
Chociaż zamierzam przyinwestować w PS4, bo GTA V nie pociągnie mój pecet a przynajmniej nie na takich detalach na jakich chcę.
Chociaż zamierzam przyinwestować w PS4, bo GTA V nie pociągnie mój pecet a przynajmniej nie na takich detalach na jakich chcę.
i szansa na to że padnie jutro jest mniej więcej taka jak to że samochód na chodniku mnie rozjedzie..
ja jutro bym zagrał czymś w stylu 12,18,69 i jakieś trójki dołożył bo ani jednej nie ma.
Wiesz tak szczerze to na amatorze wynik Twojego zespołu jest praktycznie uzależniony od Ciebie. Jeździłem przez pewien czas na amatorze w RBR Renault i podczas gdy udało mi się zebrać około 400 punktów w generalce, to kolega z zespołu miał może 50...tak więc jeśli przejdziesz do McLarena to McLaren prawdopodobnie będzie wtedy na 1 miejscu w generalce konstruktorów. Taki już urok amatora
Chociaż myślę nad tym żeby pobawić się w F1 2013 ale multi..o ile ktoś jeszcze jeździ. Bardziej stawiałbym na to że prawie pustki, choć i w 2011 widziałem niedawno zapaleńców.
I z tego co widziałem po tym sezonie (mówię o realu) to chyba zaczął się dobry okres Mercedesa
poradzili sobie z zużyciem opon jako tako. zobaczymy sezon 2015..
No tak kiedyś z zamiłowaniem chodziłem na tor kartingowy, jakoś nie liczyłem na super wyniki..Ale teraz mam problem z barkiem więc nawet z tym tak nie przeginam. Aż do operacji.
pawel22655, tak więc jutro o tej samej porze widzimy się tutaj i spowiadasz się jak Ci poszło
Ja od siebie tylko dodam że planuję zacząć prawko w wakacje, a że mieszkam w Warszawie to będę miał wesoło.
podejrzewam że jakbyś zaszeleścił im świeżo wygranym pliczkiem banknotów przyniesionym z TS to byś zdał bez wsiadania
Albo daliby Ci zadanie przejechać 50 m po osiedlu "dla formalności"
Niestety takie akcje się zdarzają. Tylko potem trochę strach na ulicę czasem wyjść. Bo stoisz na przystanku a jakiś wariat wjedzie na Cb i po ptakach.
Tylko teraz pomyśl czy nie fajnie byłoby mieć te 250 tys euro w kieszeni jednak
nie za bardzo jestem specjalistą w tych sprawach, ale :
1. Może zapisy usunąłeś przy okazji usuwania gry?
2. Odnośnie drugiego to usuń wszystkie pliki tej instalowanej gry i spróbuj jeszcze raz...
Naprawdę nie wiem. Ja tylko doradzam co bym zrobił na Twoim miejscu.
1. Może zapisy usunąłeś przy okazji usuwania gry?
2. Odnośnie drugiego to usuń wszystkie pliki tej instalowanej gry i spróbuj jeszcze raz...
Naprawdę nie wiem. Ja tylko doradzam co bym zrobił na Twoim miejscu.
Jeśli chodzi o konsole to nie jestem aż takim specjalistą niestety
ostatnio próbowałem ożywić moje PS2 Fat a wyszło tak że jeszcze chwila i zrobiłbym z niego toster...
ostatnio próbowałem ożywić moje PS2 Fat a wyszło tak że jeszcze chwila i zrobiłbym z niego toster...
Obecnie Recovery Menu umożliwia:
- Restart System: Ponowne uruchomienie systemu PLAYSTATION 3.
- Restore Default Settings: Resetuj wszystkie ustawienia systemu - powrót do ustawień domyślnych.
- Restore File System: Sprawdza uszkodzone/brakujące pliki systemowe.
- Rebuild Database: Odbudowuje System Operacyjny (OS) na PLAYSTATION 3.
- Restore PS3 System: Usuwa wszystko i zaczyna od zera :smileywink:
- System Update: Aktualizacja systemu PLAYSTATION 3.
- Restart System: Ponowne uruchomienie systemu PLAYSTATION 3.
- Restore Default Settings: Resetuj wszystkie ustawienia systemu - powrót do ustawień domyślnych.
- Restore File System: Sprawdza uszkodzone/brakujące pliki systemowe.
- Rebuild Database: Odbudowuje System Operacyjny (OS) na PLAYSTATION 3.
- Restore PS3 System: Usuwa wszystko i zaczyna od zera :smileywink:
- System Update: Aktualizacja systemu PLAYSTATION 3.
jutro mniej więcej około 21:30, wpadnę tak na 10 min przed losowankiem
nie interesowałem się tym ostatnio ale wiesz jak to jest...treningi nie odzwierciedlają zawsze tego co będzie w realu. przeważnie zespoły nawet umyślnie nie dają z siebie wszystkiego wtedy, wiadomo czemu. element zaskoczenia.
ja fanem Kubicy byłem, jestem i będę chociaż już nadzieję na jego powrót straciłem.
Za to np do Hamiltona nie żywię jakiejś niewyobrażalnej sympatii..wiadomo, kierowca jak kierowca, ale za dużo miał sytuacji, gdy zdarzało mu się zrobić niemiły gest w stosunku do innego kierowcy.
pamiętam jak zagraniczne media (zawsze najlepiej wiedzące) informowały najpierw o śmierci Kubicy, a potem o tym że ucięli mu rękę...tanie szmatławce szukające sensacji
« PoprzednieKolejne 100 »