Wpisy użytkownika radar1111
Łącznie 192 wpisów w archiwum, pokazane od nr 313 509. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam wszystkich,
jako nowy mam pytanie czy ktoś z was aplikacji multipairs czy korzystacie z własnych programów??
jako nowy mam pytanie czy ktoś z was aplikacji multipairs czy korzystacie z własnych programów??
może wytypuj ot tak dla żartu coś w profilu albo skan kuponu daj 

drogi graczu davidof jesteś pewnie jednym z tych co chcieliby żeby każdy coś typował i to na pewno a Ty byś tylko kreślił i kasę kosił ale niestety nie ma tak dobrze 

Witam wszystkich...
mam do was pytanie czy naprawdę bardzie opłaca się gra na chybika czy kreślić w Lotto?
Bo przecież większość kumulacji rozbijali ludzie kupujący po 1 zakładzie na chybił???
mam do was pytanie czy naprawdę bardzie opłaca się gra na chybika czy kreślić w Lotto?
Bo przecież większość kumulacji rozbijali ludzie kupujący po 1 zakładzie na chybił???
Wiecie może czy osoby które trafiły 10/10 w MM grały na chybika czy same kreśliły???
Ja wiem tylko że Viltom to sam kreślił bo na stronie to wytypował
Czy nie wydaje Wam się że im bardziej kombinuje się z cyferkami tym gorzej wychodzi?
Witam wszystkich,
Jak myślicie czy warto kombinować i samemu kreślić czy może chybik?
Jak myślicie czy warto kombinować i samemu kreślić czy może chybik?
Gdzie leży sprawiedliwość!!!
Przez ostatni tydzień wysyłałem z moich typów i nic a wczoraj na chybika i całe 4 zł wygrałem
Przez ostatni tydzień wysyłałem z moich typów i nic a wczoraj na chybika i całe 4 zł wygrałem
Witam wszystkich ,
tak jak wiesiek77 pisał 300 to do przełknięcia co miesiąc jest
tak jak wiesiek77 pisał 300 to do przełknięcia co miesiąc jest
qbik1984 ja marzę z rozmachem i "aby tak raz w roku trafić 10/10"
Zdrowo żyć a co to znaczy-bez piwka i innych używek trudno wytrzymać a życie jest za krótkie żeby sobie czegoś odmawiać
Kiedyś po 6 piwach miałem sen o 3 liczbach i trafiłem 3 w lotto bez hipnozy i innych takich
To że byłeś na ścieżce rowerowej to nie zwalnia Cię z uważania na pieszych. Nie jesteś pojazdem uprzywilejowanym!!!
Według niektórych artykułów polskiego prawa podział na ścieżkę rowerową i miejsce dla pieszych to jedynie pewna "umowna" granica.
tak patrzę na wasze wpisy to ja raczej leszcz jestem bo na losowanie to wysyłam tylko jeden zakład a Wy piszecie o kilku
Trzeba będzie znaleźć dodatkowe fundusze i zintensyfikować grę
ciekawe kto wieczorem losuje bo jak "ten" sam co na 14 to jak zwykle
Witam wszystkich,
czy w STS można grać na ilość cyfr w lotto albo w euromilions
czy w STS można grać na ilość cyfr w lotto albo w euromilions
scolls wczoraj czytałem że prezes comarch w zeszłym roku miał wpływy 12 mln
Zelus jeśli nie słuchasz czegoś to przynajmniej nie krytykuj.
Witam wszystkich,
Lila głową muru nie przebijesz a mięśniemi tak
Lila głową muru nie przebijesz a mięśniemi tak
Witam wszystkich,
to o czym pisał scolls dotyczące "prawa przyciągania" to nic innego jak wizualizacja naszych myśli i pragnień. Jeśli o czymś wystarczająco silnie myślimy to prędzej czy później stanie się to naszą własnością. Nie skupiamy się na tym jak to zrobimy o jedynie na efekcie końcowym.
to o czym pisał scolls dotyczące "prawa przyciągania" to nic innego jak wizualizacja naszych myśli i pragnień. Jeśli o czymś wystarczająco silnie myślimy to prędzej czy później stanie się to naszą własnością. Nie skupiamy się na tym jak to zrobimy o jedynie na efekcie końcowym.
Witam wszystkich,
jak wam się wydaje? bo ja myślę że TS za mało wydoił kasy z ludzi i dziś kolejna kumulacja będzie
jak wam się wydaje? bo ja myślę że TS za mało wydoił kasy z ludzi i dziś kolejna kumulacja będzie
ogrzewanie podłogowe mam tylko w łazience bo wspólnota nie pozwoliła na resztę domu
ja pracy się nie boję i z chęcią zamieniłbym blok na mieszkanie
« PoprzednieKolejne 100 »