Wpisy użytkownika billgates007
Łącznie 2 951 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 383 646. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Hej mam takie pytanko, jest kumulacja 18 mln w LOTTO, jutro losowanie. Gram w LOTTO od 6 miesięcy, za niskie stawki. Trafiłem do teraz 3 razy trójkę i raz czwórkę. Zapewne myślicie, że zapytam czy ktoś mógłby mi podać zwycięskie liczby, ale NIE. Chciałbym żebyście mi powiedzieli o sposobach, w jakie zaznaczacie numerki na blankiecie. Kreślicie figury?, chybił?, osobiste liczby?, czy coś innego. Chciałbym jutro to rozbić, i potrzebuje waszej pomocy . Pozdrawiam
Rejestrował ktoś kupony w Loteriadzie? Bo z tym losowaniem na multimulti.pl co był Fiat 500 i Volvo do wygrania, to pisało w regulaminie, że aby wziąć udział w losowaniu tych aut, to trzeba było wybrać ilość szans na każdy produkt w jednym z dwóch zestawów. 90 % ludzi nie czytało regulaminu ( w tym ja ) i nie braliśmy w ogóle udziału w losowaniu tych aut. Jak myślicie - z Loteriadą też będą takie jaja??? Opłaca się w ogóle rejestrować te kupony, czy nie ma szans?
Czy innymi słowy, trzeba było wybrać wszystkie nagrody z każdego zestawu plus samochód. A jak z tą LOTERIADĄ?? Grał ktoś? Bo mam kupony i nie wiem czy to rejestrować???
A co mi tam, spróbuje, raz się żyje, jutro 18 melonów, jak się nie uda, to stracę kasę, ale przynajmniej warto zawsze próbować. Może akuratnie tym razem się uda. A tak, czy siak będę musiał później pracować w naszym ukochanym kraju. Niedawno zdałem maturę i nigdzie pracy nie mogę znaleźć bez znajomości. Zostaje mi tylko LOTTO. Z LOTERIADĄ też spróbuje - może akuratnie się uda wygrać samochód dla mamy
Mam dziwne przeczucie, że jutro będą liczby w LOTTO od 30 numeru w górę. Taki cyrk jak ostatnio z multi multi gdzie były liczby do pierwszej 40.
Ale patrzcie jakie to dziwne - o zmianie naszego losu decyduje maszyna ze sprężonym powietrzem. Dodam tylko, że jak ktoś ostatnio wchodził na stronę LOTTO i widział zdjęcia z całego studia TV, to zauważył na pewno guziczki na konsoli, które naciska operator maszyny zza biurka i tym samym jedna piłeczka jest zasysana do góry. A więc moment w którym on to naciska ma wpływ na to jaka kolejność liczb pojawi się w losowaniu. Dlatego właśnie wczoraj było 19,20,21. To był czysty przypadek, ale nie żadne oszustwo tak jak niektórzy sądzą. Żeby to wygrać trzeba mieć szczęście i oszukać przeznaczenie.
A i mam takie pytanko: oglądacie losowanie na żywo, czy sprawdzacie w necie, albo na drugi dzień. Bo jak włączę TVP INFO o 21:40 to mi się śmiać chce. Albo nawet płakać. Jakby mi dali 1/4 tego co zarabiają tamci prezenterzy to poprowadziłbym to o wiele lepiej i z JAJEM, a nie takie teksty lecą, że masakra. Gdzie sie podział Daniel Wieleba? On był podobny do Igora Kwiatkowskiego z kabaretu Paranienormalni - przynajmniej dobra beka była https://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs
chciałbym wygrać w Lotto, ale wiem, że nie wygram, więc idę zagrać, aby wspomóc kulturę fizyczną i sport (77% wpływu z dopłat), kulturę i dziedzictwo narodowe (20% wpływu z dopłat) oraz na działania rozwiązywania problemów hazardowych w naszym kraju (3% wpływu z dopłat) xd xd xd. Lubię pomagać innym - pamiętajcie, że grając w gry TS pomagacie innym. A oprócz tego możecie z całą stanowczością powiedzieć, że jesteście prawdziwymi patriotami, bo wspieracie w 77% narodową kulturę i narodowe dziedzictwo xd xd xd. To pokazuje, że hazard nie jest taki zły.
Ja obstawiam tak: liczby na jutro z przedziału od 30 do 49, w tym 2 parzyste i 4 nieparzyste. Albo z pierwszego wiersza jedna liczba, z drugiego wiersza jedna, z trzeciego wiersza dwie, z czwartego wiersza jedna i z piątego wiersza jedna (3 parzyste, 3 nieparzyste) Puszczam tylko dwa zakłady, bo prawdopodobnie nikt jutro nie trafi i będzie kumulacja w sobotę 21 albo 22 miliony.
Ja również was witam i wam życzę powodzenia również Ale tak na serio wam życzę, a nie nieszczerze. Chociaż i tak to jest dzieło przypadku. Ale ma się tą szansę - 1: 13 983 816, ale jak dobrze pokombinujemy, to wygramy!!! Nie mówię wydawać po kilkaset złotych, ale sporadycznie na duże kumulacje parę złotych warto spróbować. Czasem warto zakasać rękawy, gdyż na świecie zdarzają się rzeczy nieprawdopodobne
dzisiaj ekstra pensja, albo ekstra depresja
a jakie liczby obstawiacie na lotka jutro?
Ja się pytam - skoro Polska nie ma aktywów finansowych w Grecji wg rządu, to dlaczego Euro podrożało 20gr do góry? ??
Coś czuje że jutro będzie dobry dzień
Słuchajcie a jak myślicie - ktoś wgl skreśla liczby 1, 2, 3, 4, 5, 6 w lotto albo 44, 45, 46, 47, 48, 49???
Ile puściliście zakładów Lotka na dziś. Bo ja zagrałem na 8 swoich i 3 chybił trafił.
Chociaż żebym szóstkę trafił, to się będę i tak cieszył
Jeszcze pójdę dziś puścić 2 zakłady, ale takie zupełnie odjechane. Pierwszy wybór to liczby z przedziału 30-49, a drugi to sobie narysuje drzewko na blankcie, gdyż ostatnio dużo drzew się przewróciło wskutek wichur i nawałnic...
Oki. Liczby wybrane, teraz idziem puścić 2 parzyste i 4 nieparzyste 30-49
Duży Lotek:
1, 9, 18, 30, 47, 49
31, 40, 41, 45, 47, 49
5, 6, 18, 19, 38, 39
3, 9, 32, 33, 38, 39
22, 25, 31, 36, 42, 43
11, 14, 15, 17, 19, 42
3, 10, 20, 28, 37, 46
5, 11, 19, 28, 36, 43
1, 2, 10, 14, 23, 25
7, 18, 22, 29, 31, 44
1, 13, 17, 35, 43, 48
4, 5, 7, 14, 22, 44
2, 22, 28, 30, 33, 48
1, 9, 18, 30, 47, 49
31, 40, 41, 45, 47, 49
5, 6, 18, 19, 38, 39
3, 9, 32, 33, 38, 39
22, 25, 31, 36, 42, 43
11, 14, 15, 17, 19, 42
3, 10, 20, 28, 37, 46
5, 11, 19, 28, 36, 43
1, 2, 10, 14, 23, 25
7, 18, 22, 29, 31, 44
1, 13, 17, 35, 43, 48
4, 5, 7, 14, 22, 44
2, 22, 28, 30, 33, 48
A to co poprawka w sierpniu???
Zbiór zdań pazdro i kiełbasy plus zadania.info z matematyki
Wejdz sobie na informator maturalny i ogarnij zadanka
Xd
Życzę wam wysokich wygranych!!!!!!!
Siemanko i jak tam wygraliście coś??? Bo ja wygrałem - Talon xd wiecie na co
Jakie typy na Ekstra Depresje dzisiaj??? Zapoda ktoś żebyśmy wygrali i 20 lat balowali xd POZDRO
Ostatnio przewaliłem na lotka 69 zeta więc muszę się odkuć xd
Witajcie , mini lotto ktoś coś dziś??? 

Witaj @emeryt, dzięki
A tak apropos tej loteriady, co to teraz tyle reklam w TV leci, to małe szanse na wygraną, bo w kioskach ludzie pracujący, postępują tak, że jak kupon zostanie na blacie, to oni po prostu biorą go dla siebie. Oczywiście oni się później nie zarejestrują na stronie, ale ich mąż lub żona albo ktoś z rodziny owszem. Więc warto próbować zawsze w grach, ale w tym przypadku mamy małe szanse. Chyba że ktoś duże kwoty przeznacza. /takie subiektywne info/
Pograłbym z tobą @krzysztof c, ale po pracy jestem teraz tak zmęczony , że wysiadam, idę puścić mini i nynyny Pozdrawiam wszystkich
MOCARZ WITA WAS W Rzeszowie już ok 30 osób, jedna zmarła...
A tak na serio jakieś typy na mini?
BYŁ MOCARZ. NASTĘPNA BĘDZIE PEWNIE CARYCA xd xd xd
MINI COOPER na dziś :
8, 14, 30, 34, 42
4, 8, 20, 23, 34
2, 20, 33, 35, 38
13, 14, 25, 28, 38
2, 12, 13, 32, 36
8, 9, 15, 37, 38
8, 20, 24, 26, 32
4, 13, 17, 37, 38
8, 14, 30, 34, 42
4, 8, 20, 23, 34
2, 20, 33, 35, 38
13, 14, 25, 28, 38
2, 12, 13, 32, 36
8, 9, 15, 37, 38
8, 20, 24, 26, 32
4, 13, 17, 37, 38
A z lotto czekamy na co najmniej 15 Melonów. Bo się nie opłaca
O chodzi z tymi kulami? Ktoś mi wyjaśni?
Jakie magnnesowanie?
Ehh. Ja tam wolę, żeby masłem zaczęli smarować te kule.
Leci leci, a nie, to komar
Coś czuję, że dziś nic nie wygram...
A i pamiętajcie - TYLKO MOCARZ!!! Pozdrawiam
Wtorek: 5, 11, 17, 23
hej mam pytanko - we wtorek jest kumulacja 20 milionów. chcę spróbować zagrać systemem 7, czy ktoś kiedyś grał tak, bo dotychczas skreślałem sam liczby - ???
chodzi mi o to, czy polecacie grać systemem 7 w lotto? Ktoś miał jakieś doświadczenia wcześniej???
Bo po wtorku, jak nikt nie rozbije losowania, to marne szanse na wygraną, trafi wtedy kilka osób.
Wtorek ostatnia szansa, aby milioner był tylko jeden, a nie dzielił wygranej. Chociaż to zależy od liczb, ale ludzie się rzucą na to.
W sobotę były 123 piątki, przy trudnych liczbach, więc o czym my tu rozmawiamy. Czemu systemem na 8???
ale własne liczby Mariuszbemowo1 czy chybił trafił???
tym systemem w sensie
jeszcze jak Moreno zatańczy w reklamach, to o wygranej można pomarzyć...
chybiłem grałem i maksymalnie udało mi się wygrać trójki i czwórek parę...
spróbuję 2 razy systemem 7 swoimi liczbami i zobaczymy tym razem, bo później to już bd po ptokoch
a tak w ogóle to powodzenia, trzeba rozwalić tą kumulację, bo wszystkim apetytu dodaje
w wieku 60 lat to dziwne, że jajniki jeszcze wyprodukowały komórkę jajową
raczej w wieku 60 lat, to tylko in vitro
oglądałem program kiedyś, gdzie matka rodziła córce dzieci metodą in vitro, bo córka miała za małą macicę i nie mogła dotrzymać płodu do porodu...
a jeszcze takie pytanko, używa ktoś generatora liczb???
jakieś doświadczenia z nim związane???
Przepraszam, że zauważę, ale właśnie odkryłem, że Pan admin Pasko jest z Rzeszowa. Pozdrawiam rodaka, super strona i życzę wygranej we wtorek w DL
Zalesie
wcześniej mieszkałem na osiedlu Projektant, blisko KRN
Pasko: jaki ten świat jest mały, ja tuż obok, na Zelwerowicza
krzysio: nie kapuje o co kaman w twoim poście
albo Ekstra Depresja jak ktoś dużo stracił kasy
Pasko: a gdzie leży twoja szczęśliwa kolektura???
Może ulica Lubelska???
tam padła ostatnia szóstka w Rzeszowie
szczęśliwy milioner zagrał systemem 7
i wygrał ponad 3 mln
byłem tam kilka razy rowerem, żeby zagrać, ale doszedłem do wniosku, że kolektura nie ma wpływu
chyba że ktoś chce zataić fakt przed bliskimi, to wtedy puszcza zakłady w kolekturze, która jest daleko, i w przypadku ewentualnej wygranej nikt nawet nie pomyśli że to właśnie ta osoba wygrała
ja tam gram i szczęścia w niej nie mam... niestety
chciałem powiedzieć do wtorku oczywiście
dzięki za ten link Pasko
teraz będę puszczał na Słowackiego dodatkowo
tylko muszę znaleźć ten punkt, pewnie niedaleko Filharmonii
o i Zygmuntowska jest
ciekawe czy na Krokusowej ktoś grał na chybił trafił
ale pewnie własne liczby
w każdym bądź razie we wtorek nie gram na Krokusowej, bo jak ktoś trafi tam, to będą podejrzenia
ja tam gram na chybił trafił i powiem wam, że nic tam nie trafiłem
dosłownie nic, nawet jednej liczby
ale chyba ktoś wygrał na chybił trafił
widać to szczęśliwa kolektura - tak pokazuje historia
teraz muszę zacząć myśleć abstrakcyjnie w stylu najciemniej jest pod latarnią i wykorzystać to szczęście
pójdę na Słowackiego 16, jakby co, tam ktoś trafił 7 milionów z hakiem
puszczę dwa razy systemem 7
a Krakowska 20 to jest Galeria NOWY ŚWIAT
tam również nie miałem szczęścia, raz trafiłem 3-kę w LOTTO PLUS
mój kolega gra w TS-a
i powiem szczerze, bez większego efektu
więcej włożył, niż wyłożył
dobra, życzę wszystkim udanego wieczoru
nie przejmujcie się tym, że nikt z was nie wygrał samochodu marki MINI
bo to graniczy z cudem, żeby coś zdobyć w LOTERIADZIE
życzę kolorowych snów, i jutro z powrotem, do pracy rodacy
oby ktoś we wtorek to rozwalił, tego wam życzę na DOBRANOC
Hej. Sprawdzi mi ktoś piątkę na multi: 48, 26, 60, 44 i 64??
« PoprzednieKolejne 100 »