Wpisy użytkownika franek619
Łącznie 749 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 419 323. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
cześć wszystkim, czy ktoś może pamięta jaka suma była wczoraj w puli przed samym losowaniem? nie oglądałem na żywo a jestem ciekaw
kumulacja: kazdy by chciał, niestety wyszły niskie numery, czyli szansa jest malutka
kumulacja: czytałem, że częściej są wybierane niskie numery, tzn te z zakresu od 1 do 35, od 26 do 49 rzadziej
tak po prostu ludzie kreślą
tak po prostu ludzie kreślą
stawiam na trójmiasto, ewentualnie jakąś inna miejscowość nadmorską
mam nadzieje ze nikt z mojego miasta, zgodnie z rachunkiem prawdopodobienstwa w tej sytuacji ponowna szostka padłaby za wieeeeele lat
Fabian: nie wydaje mi sie zeby padła tym razem akurat w świnoujściu kilka dni temu wpadło tam mini, to by byl za duzy zbieg okolicznosci
oby nie odebrał, to może znów na święta bedzie 20 mln w premiowanej kumulacji
mam nadzieję że już dziś ogłoszą, w którym mieście padła wygrana, jestem dość niecierpliwy
Pałac Kultury w upaińskich barwach... ble to włażenie ukraińcom w ..... robi się już niesmaczne
jakiś czas temu gadałem ze znajomym kolektorem-poradził mi że gry liczbowe swoją drogą, ale w zdrapki lepiej się nie wciągać
PiS wygrał, jutro imieniny Rydzyka - czyżby miały paść 3,5,19,45 (data urodzenia Rydzyka) + 18,6,49 (z daty Kaczyńskiego) + 15,4,63 (Szydło)?
w kolejności to: 3,4,5,6,15,18,19,45,49,63
w kolejności to: 3,4,5,6,15,18,19,45,49,63
"przeczy matematyce"? w dużym lotku jest do skreślenia niemal 14 mln różnych kombinacji. stawiam że w dzisiejszym losowaniu zostało obstawionych ~3 mln różnych zakładów. w dodatku część z kombinacji się powtórzyła - a więc szansa, że ktoś trafi szóstkę wynosi ~20%. TO JEST matematyka. żeby szóstki padały regularnie, co 2-3 losowania, w każdym musiałoby być zawierane 7-8 mln zakładów - a że ludzie grają rzadziej niż kiedyś, bo kupony droższe, to cóz....
"losowania są ustawiane" proszę... sprawdźcie jakie jest prawdopodobieństwo, że padnie najwyższa wygrana, później sprawdźcie ile zakładów danego losowania zostało zawarte, bo trochę się ośmieszacie takimi tezami
temu nie pada 6/6, bo szansa że padnie wynosi 1 do 14 milionów! więc jeśli zostało zawartych 2,8 mln zakładów (tak jak przypuszczalnie dziś) to szansa że NIE PADNIE to 80%
arni - jaki wyjątek? daj na wstrzymanie... żeby co każde losowanie padała szóstka, musiałyby być zawieranych NIEMAL 14 MILIONÓW ZAKŁADÓW, W DODATKU W KAŻDYM MUSIAŁYBY BYĆ INNE LICZBY.
MCSl - jeśli miałeś pięć losowań z rzędu, w każdym miałeś ~ 20% szans na to, że padnie szóstka, to dość logicznym jest że ŚREDNIO w jednym z tych pięciu padła szóstka. czasem starczy jedno losowanie i szóstka pada od razu, a czasem są trzy losowania z rzędu, w każdym prawdopodobieństwo padnięcia szóstki to 50-60%, a padnie dopiero w trzecim lub ani razu. to wszystko jest oparte na rachunku prawdopodobieństwa...
od czasu do czasu lubię zagrać, ale jak nic mi nie wpadnie to nie wymyślam teorii spiskowych, dlaczego nie wpadło - a dlatego, że wiem jaka jest szansa bym wygrał cokolwiek, nawet zwrot stawki
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH! jakie znaczenie ma to, kto jest prezesem? xDD za to na ilość wygranych może wpływać cena kuponu - jak są droższe, to logicznym jest że ludzie wysyłają mniej, a co za tym idzie - szóstka pada rzadziej
chociażby dlatego że TEORETYCZNIE - bo w praktyce jest podobnie - wzrosła średnia pensja. poza tym podwyżka cen miała na celu zblizenie cen naszego totka do tych w innych krajach Europy - wiadomo, orientacja na zachód (trochę niepotrzebna moim zdaniem)
ale to fakt, podwyżka była zbyteczna, kupony byłyby tańsze (ale i kumulacje niższe)
a jeśli rozmawiamy o polityce to polecam przyswoić sobie jedną zasadę - PiS, PO=jedno zło, SLD i PSL-to samo - a za 4 lata wybrać w końcu KOGOŚ, KTO JESZCZE NIE SIEDZIAŁ W TYM SZAMBIE - ot, takie odświeżenie
uczciwi? są tacy, żeby ich dostrzec osobiście polecam odstawić całkowicie telewizję - tu od pięciu lat nieposiadacz telewizora - a jako źródło informacji korzystać z internetu, znacznie większy przegląd informacji, nie ograniczający się do kilku stacji TV, można samemu sobie wyrobić opinię
Vasil, ten meteoryt przeleciał dalej nas niż znajduje się Księżyc, więc raczej nam nie groził a odłamki które wczoraj i dziś latały nad Europą należy potraktować raczej jako ciekawostki - to nie ten kaliber co meteor czelabiński
Dlaczzego pisze się "Wędrowca netowy"? przecież poprawnie mówi się "Wędrowiec netowy"
prezes siedzi na czacie i czyta i sie smieje i smyra swego kotełka ihihihihi
powiedział że dzis wieczorem zarzuci takie numery o jakich się nikomu nie śniło
z dedykacją dla wizarda: https://www.youtube.com/watch?v=y2arvLM_jE8
ale że prawdopodobieństwo wylosowania danego numeru danego dnia jest takie samo to wiedz )
1,4,5, 29,34,47 ,54,59, 74,80 <--- jesli z tego nie bedzie co najmniej 5/10 (czyli wiecej niz zwrot stawki) to pan "prorok" wizard nie ma jaj
wizardzie, podales wiec sie liczy za twoj typ, teraz przed losowaniem juz nie wykrecaj sie D
4/10, ale z plusem zagrane za stawke x3, czyli wydane 15, do odebrania 18, zawsze coś do przodu
Saltosky, po prostu informuję. w tym roku chyba wszyscy cali i zdrowi, żadnych prowokacji ani innych cyrków nie było
ale nie martw sie, jakby co pamietaj najlepsza panienka to wlasna ręka
dzisiaj moge wam co najwyzej sprzedać parę numerków do multi od samego Świętego Erosomana
http://parlament2015.pkw.gov.pl/349_Wyniki_Sejm/0/0/18/1433 to pisowski bastion
Ale to nie ten Węgrów... wygrana padła w Węgrowie na Mazowszu!
« PoprzednieKolejne 100 »