Wpisy 272 206 – 272 305
17 kwietnia 2011 00:00 → 17 kwietnia 2011 01:57, 100 wpisów
Wszystkie są liczbami pierwszymi a tylko w ostatnich 5 losowaniach padły dwa razy 

plusiki dwa wejdą napewno twój i muj to jest min..20 zł wchodzimy za 180 160 najgorzej jak może być na minusie a najlepiej 8300 wejdz ze mną w to nie przegrasz chociaż 3 losowania 270 nie zbiedniejesz ani się nie wzbogacisz
PiĹĄtki 2-17-47-61-73 : 2
PiĹĄtki 2-3-17-37-73 : 2
PiĹĄtki 3-17-47-61-73 : 2
PiĹĄtki 5-17-19-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-17-31-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-17-29-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-17-29-31-47 : 2
PiĹĄtki 3-17-29-31-61 : 2
PiĹĄtki 17-47-61-67-73 : 2
PiĹĄtki 17-29-31-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-29-31-47-61 : 2
PiĹĄtki 2-3-17-37-73 : 2
PiĹĄtki 3-17-47-61-73 : 2
PiĹĄtki 5-17-19-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-17-31-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-17-29-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-17-29-31-47 : 2
PiĹĄtki 3-17-29-31-61 : 2
PiĹĄtki 17-47-61-67-73 : 2
PiĹĄtki 17-29-31-47-61 : 2
PiĹĄtki 3-29-31-47-61 : 2
To są wszystkie piątki z liczb pierwszych, które padły w ostatnich 50 losowaniach minimum 2 razy.
ty zostaw liczby pierwsze nie tacy matematycy nad tym siedzieli
Wbrew pozorom liczby pierwsze wyjątkowo często padają. W MM jest ich tylko 22.
wchodzisz na 3 losowania za 90 dych jak nie to słucham innych chętnych
Mogę zagrać na sucho. Nie wchodzę w metodę, której wcześniej nie sprawdzę 
Ja zawsze tak robię, że jak coś ciekawego wymyślę to piszę symulator takiej metody i badam na iluśset losowaniach wstecz.

Ja zawsze tak robię, że jak coś ciekawego wymyślę to piszę symulator takiej metody i badam na iluśset losowaniach wstecz.
O cholera. z liczb parzystych wychodzi ostatnio mnóstwo podwójnych piątek...
Na jutro polecam te liczby: 4,12,14,16,22,28,30,36,38,40,42,46,54,64,66,68,72,74,78,80
tak jak mówiłem weż kupon i skreslaj szóstki 13 x 6 78 liczb każda inna zostaja dwie liczby idziesz do kolektury bierzesz 10 na chybił trafił i skreślasz te dwie co zostały i cztery eyżej z chyubił trafił parkami prześle ci na maila swoje co wysyłam i zobaczysz podaj maila
sprawdzalem czy jeszcze moj nick istnieje
plusikx10 mi tez przeslesz?
tbogo@interia.pl
plusikx10 mi tez przeslesz?
tbogo@interia.pl
Hmmm ja puściłem ten zestaw który podałeś ale była tam tylko jedynka :|
OK ja tu też będę rano.
Teraz poprawiam program bo wkradł się błąd ale już z nim walczę
Teraz poprawiam program bo wkradł się błąd ale już z nim walczę

Lestek 6z/6 pewne jutro zobaczysz ja dzisjaj słabo widzę ale zobaczcie trzydziestki i piędziesiątki na 14stą 

artur123, chodzi Ci o to zdjęcie kuponu w Twoim profilu? Na ile TS oskubałeś ?

daj spokój załatwiłem się łyskaczem i piwo jeszcze zmieszałem narazje ok ale jutro łeb pęknie na noc wzjełem sobie dwa żywce jak bedzie puszczać to łyknę 

Ja standardowo - Warka. Chociaż do czerwonych doszedł mi jeden Strong. Nie mam głowy do mocniejszych alkoholi. Chociaż jeśli już piję wódkę, to bez zapitki 

a jeszcze troche wyskubiemy od nich do swiat parę piateczek i szósteczek z plusem 

Może inaczej, żadko piję wodkę ale jak już to dużo hah 
Miesiąc temu dałem ze szwagrem czadu z jakąś karmelówką. Było ostro. On poległ jeszcze w trakcie imprezy, ja dałem radę jeszcze małej piersiówce i doszedłem do domu. Dopiero w domu urwał mi się film.

Miesiąc temu dałem ze szwagrem czadu z jakąś karmelówką. Było ostro. On poległ jeszcze w trakcie imprezy, ja dałem radę jeszcze małej piersiówce i doszedłem do domu. Dopiero w domu urwał mi się film.
artur123 ja mam w planie w tym miesiącu kupić sobie używanego Jimny więc typujmy typujmy.
artu123, to Twoja największa wygrana?
Już ją odebrałeś i właśnie przepijasz? 
Już ją odebrałeś i właśnie przepijasz? 
Chcę robić wypady do lasu na off road
Dlatego mała rasowa terenówka będzie jak znalazł 
Dlatego mała rasowa terenówka będzie jak znalazł 
a moze patrola -nissana co tu u nas wyprawiają tymi samochodami drzewa łamią lampy wybite szok
Rok temu miałem takiego służbowego. Boskie auto ale jednak za drogie. Jimny to raptem 2 dobre wygrane. Na Nissana potrzeba znacznie więcej 

Mały Jimny wystarczy. Dziś byłem po części do Swifta w salonie. Przymierzyłem się do takiego czarnego. Świetny.
Lestek podał bym ci e-majl ale zameczą mnie tam wysłał bym ci wygrane kupony wtedy bys zrozumiał jak obstawiam nie chodzi tylko o parki ale tez o trzy liczby które idą razem
wiem, dlagego zachęcałem Cię do odezwania się na gg, tam możnaby się wymienić mailami. Hmmm czekaj, coś wymyślę 

artur123, gdzie znajdę Twój system grania? grasz tylko MM? Regularnie ogrywasz TS?
lion007 doję ich codziennie a nieraz 2x dziennie systemu nie mam po prostu wiem nieraz jakie będą liczby nie wiem skad ale wiem dłógo by pisać 

Czyli masz takiego czuja to cyferek? 
Gratuluję
Jaki budżet trzeba mieć w miesiącu żeby "z Tobą grać" ?

Gratuluję

Jaki budżet trzeba mieć w miesiącu żeby "z Tobą grać" ?

lion007 podaję zawsze w profilu przed losowaniem liczby w te które gram na poczatek graj niskimi stawkami x2 z plusem wyjdzie ci tylko dyszka 10zł no ja już gram minimum x4 a sadni co razy 10 z plusem jeden kupon 50zł a pare kuponików sie pusszcza dziennie nie mówię ze wszystkie po 50 zł ale i po 20zł stawka x4 z plusem tak jak mam w profilu 

No to mój adres mail już masz, jutro jak obydwaj dojdziemy do siebie skrobnij i popracujemy.
OK zgoda, widzimy się ok 11.
OK zgoda, widzimy się ok 11.
Właśnie skończył się niesamowity film na kanwie powieści Thomasa Harrisa. Do tego kończy mi się piwko a to znak, że czas iść spać! Dobranoc wszystkim i życzę snów o wygranych! 

Test na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył, że Cię znowu widzi.
Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył, że Cię znowu widzi.
sieema
artur, lestek jak wygrane na 22?

artur wielkie brawa za kupony które podesłałeś

lestek to jutro bedzie lepiej 

lestek-jeszcze na chwilkę zajrzała m tu więc mam rozumieć n święta mamy nowe autka mnie też by się przydała wymiana

ulka45 ja puszczę te liczby jutro, dwa zestawy sześć skreśleń z plusem. Bez gwarancji. Nic innego mi nie wychodzi. W najlepszym wypadku 4300zł starczy na dobre felgi 

Lestek zepsułem wszystko nie dam rady dzisjaj jutro to wyslę przeslij mi jeszcze raz e -mail jestem już gotowy skopiuję go tylko i wyslę sory ze cie przetrzymałem
artur123 spokojnie, odpocznij i spróbuj jutro. Wyślę maila. Nic się nie stało 

ulka45 tylko pamiętaj, głowy nie dam sobie uciąć. Dopracowałem właśnie metodę bo miała pewne błędy dotychczas. Na ile się sprawdzi będę wiedział po 14
Może spróbuj ostronie puścić bez plusa. W razie czego stracisz tylko 5zł lub zyskasz 2600.
Może spróbuj ostronie puścić bez plusa. W razie czego stracisz tylko 5zł lub zyskasz 2600.spokojnie jak trafimy plusa to już felgi będą a na resztę pomału doskrobiemy-może

od TS..