Wpisy 21 406 – 21 505
7 maja 2008 00:02 → 9 maja 2008 14:25, 100 wpisów
Wysłałem systemem 8 w DL cztery zakłady, w tym jeden 18, 19, 26, 30, 35, 37, 39, 44. Weszła trójka, ale gdybym zamiast 35 skreślił 34 i zamiast 44 - 43... ech! Tak zwane mieszane uczucia. W sumie powinienem się cieszyć, bo zgarnąłem łącznie 10 trójek, ale i tak jestem do tyłu. Gdyby chociaż jedna z tych omskniętych o włos weszła...
Eh, no ja dzisiaj zagrałem 7 zakładów na 6 skreśleń i jeden na 7... I co? W jednym z tych 6 miałem 2/6 a poza tym ANI-JEDNEJ-LICZBY. Miałem nadzieję choćby na 3/6... Już nigdy nie dam się naciąć na kumulację...
a gdzieś tam, hen, daleko, a może całkiem blisko dwóch kolesi skacze ze szczęścia i większość ich problemów przestała mieć znaczenie......
Nie stety tylko 6 trójek w dużego to jaks połowa zwrotu ale gratuluje tym co wygrali w dużego szósteczki i osobie ktura zgarneła kumulacjie w numerka przynajmniej nie bede grał z nowu pare miesiecy w numerka za nim sie uzbiera nowa ! ale nie ma co się przejmowac dziś jest expres lotek i ruletka rozpoczyna się od nowa ! to do 22.00 !
Racjia spojrzałem w expresa wyniki to dobrze jutro walczymy o numerek
Mógłby ktoś wreszcie tego numerka zgarnąć, szkoda nie grać a kasa schodzi!
Witam.Nie przejmuj sie Beezqp ja wyslalem 3 zaklady 2 na chybil i jeden skreslony i tez ani jednej liczby nie trafilem ale ja sie z tego akurat bardzo ciesze bo w dalszym ciagu wiem ze nie dla mnie gra w cyferki i ze u mnie pod tym wzgledem sie nic nie zmienilo,reszta ok i z tej reszty jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam i gratuluje wygranym.
Witam,
2, 15, 18, 19, 23, 26, 28, 35, 38, 39, 41, 45, 49, 54, 58, 59, 64, 69, 70, 72, i systemik
wysokich wygranych zycze!!!!!!!!11
2, 15, 18, 19, 23, 26, 28, 35, 38, 39, 41, 45, 49, 54, 58, 59, 64, 69, 70, 72, i systemik
wysokich wygranych zycze!!!!!!!!11
Witam Graczu 1979 a mozesz napisac jaki wczoraj miales zysk z tym systemikiem,jestem cziekawy na ile zakladow ten systemik i ile skreslen jak mozesz to napisz bede wdzieczny i nie bede polemizowal z wynikiem obiecuje.
dzieki. ja tylko jedną liczbę trafiłem. tragedia. ale najlepsze to że z tych liczb w maju były dwie trójki.
mam pytanie do wszystkich,jak gracie w multilotka? gracie numerkami gorącymi ktore czesto wpadaj czy zimnymi numerkami te ktorych dawno nie bylo? albo mieszanie ? wypowiedzcie sie
ja gram różnie. jak czegos nie ma dluzszy czas to mozna puscic. ewentualnie jak chodza dwa trzy dni to tez mozna spróbować
te ktore nie wwejda?czyli te zimne co dawno nie byly? a jak wchodzi zaluzmy 3 przez trzy dni co dziennie to obstawiacie taka liczbe?
mozna tak probowac. czegos nie bylo to jets szansa ze wypadnie. o co do trojki która była trzy razy pod rząd, może być i czwarty. Tak ostatnio było z 9.
Na razie wiadomo, że osoba w Białymstoku zagrała za 16 zł (8 zakładów) skreślając swoje liczby.
2,4,14,18,27,40,42,77,80
I PRZEWAGA PARZYSTYCH
I PRZEWAGA PARZYSTYCH
na ten tydzien dla parkowiczów takie parki
18-80 4-14 27-77 64-14 4-40 35-38 61-64 wszystkie wchodzą do niedzieli
18-80 4-14 27-77 64-14 4-40 35-38 61-64 wszystkie wchodzą do niedzieli
Na dziś ;)
15,18,49,54,79/5
9,15,17,18,23,48,54,79/8 no i oczywiscie dzis expres ! to do 22.00 wygranych zycze !!
15,18,49,54,79/5
9,15,17,18,23,48,54,79/8 no i oczywiscie dzis expres ! to do 22.00 wygranych zycze !!
Nie wiem jak wy ale ja gram caly czas systemem 2/5 i przy trafionych 3 jest juz ++.
Do Pawcio - równie dobrze mógł kupić 200 takich kuponów po 8 zakładów, lottomat i tak by powiedział to samo. Dzisiaj taki agent stał przede mną w kolekturze - wszedł pewny siebie, dał babie chyba z 30 kuponów po 8 zakładów do sprawdzenia i wyszedł totalnie z NICZYM.
patrząc na statystyki to lepiej skreślać te liczby z dużą czy małą statystyką procentową?
Też może tak być. Do końca nie wiadomo. Ale jeżeli kiedyś ktoś grał za 2 zeta i wygrał to brałby 100 czy 200 zakładów osobno? Bez sensu. Za te 2 zeta to podobno za resztę grał koleś. Trzeba mieć mega szczęście.
ja na dziś gram taką piąteczką z plusem1,9,36,54,79. jestem ciekaw czy ktoś gra z plusem na 1 liczbę i z jakim rezultatem?
A patrzyłeś w dział: Systemy?
Ja zacząłbym właśnie tam, bo z tego co pamiętam,
jest tam link do archiwum z ponad 500-systemami.
Ja zacząłbym właśnie tam, bo z tego co pamiętam,
jest tam link do archiwum z ponad 500-systemami.
Jutro wygrywam w numerek wiem to ale nie podam wam numerów. pozdrawiam
kedar nie żartuj sobie, jutro to Ja wygrywam w numerka.
Nie ma innej opcji, liczby już wysłane i tylko czekać, już dzisiaj zaczynam świętować :)
A podać, oczywiście nie podam, ale mogę podpowiedzieć:
trzeba skreślić 4 + 1, razem 5 liczb :P
Nie ma innej opcji, liczby już wysłane i tylko czekać, już dzisiaj zaczynam świętować :)
A podać, oczywiście nie podam, ale mogę podpowiedzieć:
trzeba skreślić 4 + 1, razem 5 liczb :P
Witam.z losowanka jestem zadowolony bo rownowagi nie bylo, zadna liczba mi nie weszla ,i to cieszy ze nie odrazu mi wychodzi jutro tez jest dzien .Pozdrawiam i gratuluje wygranych.Ogonek podniesiony ale bedzie opadal bo ziarno dzis niedostepne .
Poison jesteś w błędzie chłopie. Życzę ci oczywiście wszystkiego najlepszego ale innym razem może będziesz miał szczęście. Pozdrawiam Kedar
witam jestem Marek szukam ciekawych kumpli do przyjazni do wypicia piwa do pogadania do wymiany doswiadczen w multilotku ludzi z okolic slaska. a nawet z calej Polski zawsze mozna po pisac i sie wymienic takze doswiadczeniami. Zapraszam do rozmowy ze mna na gg 585 4728. czekam na odzew i pozdrawiam, aha a moze jest jakas mloda osoba poszukujaca pracy? z okolic slaska? Bede potrzebowal do pracy od wrzesnia osobe ktora byla by dyspozycyjna przez kilkanascie dni z rzedu do pracy w delegacjach na terenie calego kraju. Jezdzenie (wozenie mnie) czyli osobisty kierowca na kilkanascie dni. zapraszam do rozmowy czekam marek.
Na 30 liczb wytypowanych do Express Lotka trafiłem AŻ JEDNĄ. Bez komentarza.
Za to dzisiaj wydrapałem w złotej rybce 10 zł... dobre i to.
Za to dzisiaj wydrapałem w złotej rybce 10 zł... dobre i to.
witam ,Beezgp ja miałam 1 cyfrę w EL,0 w MLi 10zeta w mistrzowskiej a pół dnia awarię modemu dobrze że dzień się kończy,jutro walczę z numerkiem
mnie cały czas kusi, żeby posłać swój stały zestaw liczb z DL na ML jako 6 ew 7, ale zawsze się rozmyślam - a potem wieczorem wpada z niego 1-2/7... W końcu go poślę, może wejdzie.
wyślij bo tak jak w piłce nożnej niewykorzystane okazje się mszczą ja na początku istnienia MLmiałam [8]ale nie wysłałam bo zapomniałam i już mi sie nie chciało wychodzić z kuponem oj plułam sobie w brodę
No to mamy dziś 10/10 pewnei tez na chybił ?
Czy ktoś wie jakie konkretne liczby były trafne 10/10 w dniu wczorajszym?
Risko -zadaj te pytanie temu co je wtrafił tylko on wie ! na dziś w multi:)
15,18,49,54,79/5 lub
15,18,24,49,54,79/6 ja pośle obydwie. No i dziś ruletka dużego się rozpoczyna od nowa i kumulacjia w numerek jest o co grac !
15,18,49,54,79/5 lub
15,18,24,49,54,79/6 ja pośle obydwie. No i dziś ruletka dużego się rozpoczyna od nowa i kumulacjia w numerek jest o co grac !
Witam,oto 20 liczb na multi z systemikiem
2, 4, 6, 7, 15, 18, 19, 22, 23, 26, 28, 34, 37, 41, 48, 52, 58, 68, 71, 72
wysokich wygranych zycze wszytskim!!!
ps.KOGUCIK 19 co do twego zapytanka to sie odezwe,ale powiem ci ze zwrucilo mi sie z nawiazka
2, 4, 6, 7, 15, 18, 19, 22, 23, 26, 28, 34, 37, 41, 48, 52, 58, 68, 71, 72
wysokich wygranych zycze wszytskim!!!
ps.KOGUCIK 19 co do twego zapytanka to sie odezwe,ale powiem ci ze zwrucilo mi sie z nawiazka
Komuś wreszcie się udało zgarnąć 50 000 w Twoim Dniu Tygodnia. Ostatnio zacząłem kupować te zdrapki, bo dawno je wypuścili a dalej nie było głównej nagrody. Jak się okazuje - na próżno, los na 50 000 siedział w Olsztynie a nie w Krakowie :(
Beezqp jestem skromny ale powiem ci to ja zdrapałem w olsztynie te 50 tys ;) Też kiedyś wydrapiesz coś ? ;)
MARIO,masz poczucie humoru.Pewnie wydrapałeś coś na olszynie,podczas twoich wypadów,na zieloną trawkę.Też ją lubię.........
Stary Koniu ,mario ma zawsze poczucie chumoru ;) .Oj drapie się na tej zielonej trawce, oj drapie heh ! Tak poważnie to nie gram w zdraki jeszcze tego mi brakuje i tak idzie mnustwo kasy na multi numerka expresa i dużego , aż sie boje jak wejdzie KENO ,mam juz kupony w domu do tej gry, i kolekture przystosowaną koło domu losowań 20, a przecież bedzie losowanie co 5 min ,to tylko zaledwie na około 2 godziny ,ale jest tez i razy stawka od 2 do 20 zł można podwoić, liczby 20 z 70 bedzie łatwiej trafić . Zobaczymy ? Pierwszy dzień losowań to dzień MAMUSI 26 maj 2008 r.!!!!!!
Chodziło mi , że na kuponie można zaznaczyc maxymalnie 20 losowań ! powinni zrobić wiecej jak losowanie co 5 min !!!
Tylko jak bedzie prowadzić sttystyki jak losowanie co 5 min czy ktoś sie podejmie tego chodzi mi o tabele mapy itp ?
10/10 padlo w Rzeszowie
nie zagral z PLUSEM a by go trafil tak slyszalem od kolektora :)
nie zagral z PLUSEM a by go trafil tak slyszalem od kolektora :)
Mario - haha, bardzo śmieszne ;) no ja kupuje zdrapki czasem bo od razu wiadomo czy coś wygrane czy nie, nie trzeba czekać do wieczora, no i bardzo dużą stopę zwrotu mają, bo aż 50%!
gomez - jest tzreba umiec patrzec!:)
42 Rzeszów 2008-05-07 12/314 250 000
42 Rzeszów 2008-05-07 12/314 250 000
Pytanie do PASKO.
Może wprowadziłbyś możliwość typowania, poza tymi które są,
jeszcze 10-liczb w multi?
Myślę, że nikt by się nie obraził, a przecież jeżeli ktoś nie chciałby to nie musiałby typować, tak jak teraz, można typować 2, 3, 5, ale można tylko jedną z tych kategorii.
Wprowadzenie typowania 10-liczb mogłoby być impulsem do rywalizacji w rankingu i na tym polu :)
Może wprowadziłbyś możliwość typowania, poza tymi które są,
jeszcze 10-liczb w multi?
Myślę, że nikt by się nie obraził, a przecież jeżeli ktoś nie chciałby to nie musiałby typować, tak jak teraz, można typować 2, 3, 5, ale można tylko jedną z tych kategorii.
Wprowadzenie typowania 10-liczb mogłoby być impulsem do rywalizacji w rankingu i na tym polu :)
witam wszystkich,wygrałam dziś 2x10zeta w mistrzowskiej,chociaż tyle od poniedziałku codzień po 10zeta dzisiaj [4]2,26,29,38i[6]4,7,10,15,45,77
numerek19i22
numerek19i22
Zgadza się Poizon. Nawet to zapowiedziałem ostatnio ponownie: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1579
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
O! To zaskoczyłeś mnie. Jakoś umknął mi ten wątek na forum.
Fajnie, cieszę się że będzie takie typowanie.
Pozdrawiam!
Fajnie, cieszę się że będzie takie typowanie.
Pozdrawiam!
Trudno jest śledzić wszystkie wątki i wpisy. Forum jest po prostu zbyt aktywne. Ale to bardzo mnie cieszy. Pozdrawiam
Pasco - ale żeś lektury dał do czytania to chyba na moja prozbe o typach 6 w dużego ja wiem że trafić 6 jest problem ale kto nie gra to nie wygra ktos dobrze napisał gramy bo myslimy że to my dziś wygramy dziś jest kumulacjia 1 miln mi starczy i finito z grą w lotto !!!!!
moja piątka na dziś to 8,9,39,53,64.już niedługo bedę typował w typowaniach a na dziś tu.
Gratulacje dla typujących. Dzisiaj skorpion20 5/12 w Dużym Lotku, a jerry 3/4 w Numerku! Pozdrawiam i zachęcam jerrego i skorpiona do skromnego wpisu tutaj na chacie :)
i powiem wam,że gram systemem skróconym 10 z 22 liczb na 35 kuponów. codziennie zmieniam i ciagle ostatnio trafiam 8,9 i najwiecej wchodzi mi 7!
Jeśli mam kupon na jeszcze jedno losowanie DL (sobota) mogę jutro wybrać dzisiejszą wygraną?
Witam.Losowanko takie jak wczoraj czyli nie bylo rownowagi ale ziarna tez nie bedzie i tak na smaku o suchym dziobie musze usnac pozdrawiam wszystkich i gratuluje wygranych.
fuksem wpadło dziś 7z10. pomocne były mi typy Viltoma. (dzięki Kazik) od dawna bowiem biorę do swojej dziesiątki jego pierwszą, szóstą, siódmą i ósmą liczbę. bo kiedyś zaobserwowałem, że lubią padać :) na jutro polecam 23, 42, 58, 69, 12.
POZNAM CIEKAWYCH LUDZI. KUMPLI GRAJACYCH W MULTI DO WYMIANY DOSWIADCZEN DO PO GADANIA, JESLI JESTES Z OKOLIC SLASKA MOZNA TEZ SIE SPOTKAC, POGADAC PRZY PIWKU ZAPRASZAM NA GG 585 47 28. mAREK
ja jutro daje przedzial od 1 do 10 jak leci w Multi!
a po drugie,za co goście z lotto biorą kasę,że nie ma jeszcze wygranych...pewnie świętują po ostatniej kumulacji,grile itd. milion ??? lipa,szkoda czasu
MarekBytom - o co ci chodzi tak naprawdę. O czym chcesz gadać. Coś ty mi nieładnie pachniesz.
TEN MAREK BYTOM, TO JAKIŚ POJECHANY KOLES, MOŻE PEDZIO ?ALBO PEDOFIL ?SZUKA KOLESI DO PIWKA ,DAJE PRACE JEDNOCZEŚNIE.COŚ TU SMIERDZI ,NA PEWNO JESZCZE BY CHCIAŁ GOTOWE KUPONY Z WYGRANYMI ? DAJ CHŁOPIE NA LUZ ,A KOLESZKÓW POSZUKAJ W PIWIARNI ! W BYTOMIU !
Witam dzisiaj systemik na 15 liczb
2, 4, 6, 7, 16, 18, 19, 22, 23, 34, 38, 41, 57, 68, 73,
pozdrawiam!!!!!!
2, 4, 6, 7, 16, 18, 19, 22, 23, 34, 38, 41, 57, 68, 73,
pozdrawiam!!!!!!
OBSERWATIOR nigdy nie oceniaj w ten jeśli nie wiesz do końca w czym rzecz. Ja do tego stopnia lubiałem i wciąż lubię liczby, że swego czasu też byłem chętny na takie spotkania... na forum też jak co roku jest podnoszony temat spotkania miłośników lotto - włączając w to jeśli dobrze pamiętam pieczenie barana :D
I po drugie... myśląc w kategoriach pedofila, to ta strona to chyba jedno z ostatnich miejsc na których by szukał osób. Wierz mi, że średnia wieku osób tu zaglądających przekracza 40 :) Są to przeważnie poważni ludzie...
Witam w tak słoneczny weekend trza gdzieś wyskoczyc nad wybrzeże najlepiej ale najpierw liczby na dziś mam taki może skuteczny zestaw w multi ? ;)
15,18,49,54,79/5
9,15,18,23,49,54,65,79/8
9,15,18,23,49,54,57,73,78,79/10 - tu jeszcze rozważam czy z (+) czy bez ? Wczoraj nie padła 6 w dużego i znowu kumulacjia -Opa widze że jesteś poinformowany że totalizator griluje ! to normalka ja pracuje w ogromnej Francuzkiej firmie i tyram na tych źabojadów a oni balują imprezuja w Gołebiewskim albo Andersie czy to inne atrakcjie za moją krwawice no cóż takie życie :) Jednemu trzeba zabrac żeby dać drugiemu ! Życze dziś wszystkim wygranych i znikam mam weekend !
15,18,49,54,79/5
9,15,18,23,49,54,65,79/8
9,15,18,23,49,54,57,73,78,79/10 - tu jeszcze rozważam czy z (+) czy bez ? Wczoraj nie padła 6 w dużego i znowu kumulacjia -Opa widze że jesteś poinformowany że totalizator griluje ! to normalka ja pracuje w ogromnej Francuzkiej firmie i tyram na tych źabojadów a oni balują imprezuja w Gołebiewskim albo Andersie czy to inne atrakcjie za moją krwawice no cóż takie życie :) Jednemu trzeba zabrac żeby dać drugiemu ! Życze dziś wszystkim wygranych i znikam mam weekend !
Szukam ciekawych ludzi do pogadania. a ze slaska do pogadania przy piwie, zapraszam do rozmowy na hh 585 47 28 ,Marek
MARIO OLSZTYN ja tam nic nie wiem,bo skąd...nie te progi,tylko domyślam się
cześć wszystkim [6]na dziś2,26,29,38,55,77
[8]na ch/t 6,8,9,48,59,62,69,80i numerek6lub22
[8]na ch/t 6,8,9,48,59,62,69,80i numerek6lub22