Wpisy użytkownika sw1975
Łącznie 160 wpisów w archiwum, pokazane od nr 298 385. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
aniqa to dobrze wiesz jakie są szanse wydrapania więcej niż 50zł a i te 50zł jest bardzo niewiele.szkoda zachodu....
mam znajomą kolektorkę i wierzcie mi że przez ostatnie parę lat miała dużych wygranych parę sztuk najwięcej 1000zł[jedna wygrana]500zł [fasola] parę po100zł no i oczywiśćie po50zł tych już całkiem dużo ale ona ma dobry punkt i sprzedaje dużo zdrapek wiec te wygrana to jest tragedia chyba że ktoś liczy na zwrot zdrapik...zresztą kaskada jest bardzo podobna w tej materii.

ą ja dziś kupiłem 2 zaklady kaskady w dwóch kolektorach i z***o,w jednym jest 9 a w drugim 8.fart czy dają wygrywać bo im sprzedaż maleje?jutro kupiue 3 zakłady w 3 kolektorach[akurat mam po drodze] i zobaczymy co z tego winiknie...bo jutro jest piątek weekendu początek a do tego trzynastego

mój jedyny pewniak na dziś to ,,1,,i mam to gdzieś czy podawanie liczb przynosi pecha,chcę aby padła

pare godzin temu typowałem na czacie że 1 padnie i nie wierzę w bzdury tego typu że jak się poda na czacie to przynosi pecha albo że ktoś z ts to czyta.stron tego typu w necie jest full.inna kwestia że trafić coś większego jest trudno i na razie ts wygrywa .wczoraj wziołem sobie 10 liczb na chybił-trafił na 2 losowania i miałem 1\10 o 14 i 22.człowiek się kusi bonusami a ts się cieszy z wygranej.nie dajmy się mamić bonusami one i tak nie są dla nas...

pewnie że się cieszę mam 60zł zysku,ale akurat tu była mała szansa przegranej[wystarczy spojrzeć na mapy i tam na liczbę 1 co ile losowań pada,ale co z tego jak czym więcej liczb to ts wygrywa.
wystarczy spojrzeć na wygrane i juz widać że w skali kraju to jest tragedia.ostatnio 5/5 miałem ze 3 lata temu...choć ostatnio byłem blisko bo 4/5 ale to i tak
wystarczy spojrzeć na wygrane i juz widać że w skali kraju to jest tragedia.ostatnio 5/5 miałem ze 3 lata temu...choć ostatnio byłem blisko bo 4/5 ale to i tak
mam 3/5 m mini lotto na chybił/trafił 44,60 chyba nieżle zainwestowałem 6,25 i co ciekawe trójka była w pierwszym zakładzie
dzięki,tym bardziej cieszy bo w mini praktycznie nie gram wcale ale coś mnie skusiło i zaryzykowałem,poza tym w kaskadzie tez niezle bo 9/12 na 1 zakład i tylko multi cienko jedna 4/10 na 2 zakłady a wszystko wysłane obok kauflandu.

7/10
a mogło być 8/10 gdybym nie zmieniłliczby 80 na 76,a wiem że 1 i 80 lubią chodzić razem ale nie myślałem że tym razem
wczoraj sam wytypowałem 7/10 a dziś w kaskadzie 10/12 znów brakło,szkoda mogła choć jeszcze jedna liczba wpaść,coś ostatnio lotto daje wygrać a już byłem zrezygnowany bo nic większego niż 4zł nie trafiałem
wczoraj 10/12 i dziś powtórka tez 10/12 w kaskadzie można się w***ić bo znów 1000 przeleciał koło nosa,a wysyłam tylko 1 kaskadę!dodam tylko że w pierwszej 12 padło 10 liczb a oczywiście liczbę 24 miałem w drugiej.
wiem pewnie że nie jest żle bo gram w kaskadę sporadycznie i do wczoraj miałem najwięcej 8 zł a i też bywało 6/12 tylko że ja poluje na 11/12 bo w mojej kolekturze już 3 osoby trafiły po 1000zł i ja też bym chciał...
ha ha totalizator zamierza wprowadzic zdrapkę krzyżówka xl w cenie 5 zł.[ciekawe czy też w ilośći 6 milionów sztuk] i z marną szansą trafienia czegokolwiek nawet 5 zł!moja znajoma kolektorka w rozmowię ze mną przyznała że nie wie co się dzieje-większość losów ma puste że teraz trafić 1 czy 2 zł to trzeba się czuć szczęśliwcem[kiedyś tak nie było].totalizatorowi należy się ...
ta ,poważne mówisz że na 5 paczek po 200 losów jest jedna wygrana 30 zł i drobnica po 1.2 czy 3 zł.autentyczny przypadek ,zdrapka koniczynka więc dość nowa.to se drapcie dalej....
mam nadzieję że już w sobote nie będzie kumulacji i następne 9 zł zostanie u mnie w portfelu

ale liczby padły w lotto,od 1960 roku skeślajac te liczby bysmy trafili tylko 80 razy w tym 6x4 1x 6 i pozostałe to 3/3. wielka lipa więc raczej kumulacja trz przygotować następne 9 zł choć poczekajmy na wynik końcowy

miałem racje statystyka nie kłamie i nawet chybił trafił nie pomógł.gramy dalej

No to gratuluję może do mnie też się uśmiechnie szczęśćie może nawet za 7 minut...
życzę wszystkim graczom wysokich wygranych w dzisiejszym losowaniu.
do hipopotana:potrzebuje takich jak ty którzy nie trafiają nic albo 1 lub góra 2 liczby wystarczy ze podacie swoje typy a ja z pozostałych wytypuje swoje szczęśliwe ''5''.Wystarczy mi czterech największych pechowców!
tak jak są najlepiej tyypujący to powinno być też zrobione najgorzej typujący,nie trafić na 10 liczb ani jednej to jest dopiero sztuka
A ja dziś wydrapałem 7 słów w krzyżówce=100zł,szkoda że nie 8 ale kolektorka mi mówiła że miała tylko raz krzyżówkę w której trafiono 1000zl.Mało jest tych większych wygranych w tych zdrapkach.
gg36100zł to jest kod 3xaaa,ale twoja zdrapka w profilu to jest tonumer 008,może dam zdięcie w profilu.
gg36Ja lubię drapać krzyżówki za 3 zł,kila razy wziełem te za 5 zł i jedyne co wydrapałem to 5zł,więc ich nie kupuję!
U nas większe wygrane w zdrapkach pani je wystawia za szybą więc można sobie zobaczyć na jakich numerach padają wygrane.nie brałbym numerów 7,13 ,a za to 006,012 itd
A znowu te największe wygane które pokazuje strona lotto.pl są to z reguły bardzo nietypowe numery zdrapek których prawi nigdy nie biorę.

Tak z ciekawostki,zapodam że kiedyś w każdej paczce było 50 zł pewne, a teraz zdarzają ise paczki w których są tylko mniejsze wygrane.lotto robi nas w konia.
Wiem to od kolektorki ,która ma drapaczy,ja nigdy nie brałem całej paczki.gg36-no tak ale jak kupisz całą pakę i nawet będzie 50zł to i tak będziwesz do tyłu z 40%
Na razie idę po moją 100zl,i może se wezmę jedną krzyżówkę za3 zł będe miał co drapać,a jaki polecacie znak zodiaku,wczoraj wziełem swój bliżniaka ale było tylko2zł.
z tej paczki nie węzmę bo zwycięska zdrapka była ostatnią z tej paczki
Ludzie się cieszą że taka kumulacja 60 baniek a nikt nie pomyślał ile ludzi musiało przegrać żeby taka kumulacja urosła, ale dosyć biadolenia.... na sobote szykuję 24zł i chciałbym trafić choć trójkę hahaha{{starzec}
« Poprzednie 100Kolejne »
zainwestowane jest zobaczymy po losowaniu czy będzie
&
1,18,21,25,36,47,60,69,71 
znów stracę 9 zł w sobotę