Wpisy 52 287 – 52 386
18 czerwca 2009 00:16 → 19 czerwca 2009 08:33, 100 wpisów
tatraMocna.Chodziło sę do szkoły,nauczyło sę liczyć?,to niech liczy tylko na Siebie.Pomyśl: trochę,policz,popracój nad i z liczbami a będziesz mieć efekty.
FORTUNA PRZEPADŁA ( z materacem ):
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/na_luzie/fortuna-przepadla-z-materacem,40283,1
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/na_luzie/fortuna-przepadla-z-materacem,40283,1
Helusia
zgadzam się z Tobą co do programu "uwaga" (już zresztą parę tygodni temu był pierwszy program na ten temat)
ale nie ważne... mnie bardziej świta, że może ministrowi finansów (oczywiście nie osobiście, tylko jakiemuś jego wspaniałemu "doradcy") pomyliły się FORTUNY... :)
i przez ch... nie możemy grać w liczby świata
zgadzam się z Tobą co do programu "uwaga" (już zresztą parę tygodni temu był pierwszy program na ten temat)
ale nie ważne... mnie bardziej świta, że może ministrowi finansów (oczywiście nie osobiście, tylko jakiemuś jego wspaniałemu "doradcy") pomyliły się FORTUNY... :)
i przez ch... nie możemy grać w liczby świata
aklim>>> ale przecież Ministerstwo Finansów zgłosiło swoje zastrzeżenia co do niezgodności wydanej licencji - z prowadzoną działalnością - nie tylko do FORTUNY , ale i do TIPSPORTU.
Zatem nie mogła nastąpić pomyłka z dwiema różnymi firmami , o tej samej nazwie FORTUNA.
Zatem nie mogła nastąpić pomyłka z dwiema różnymi firmami , o tej samej nazwie FORTUNA.
dla mniej zorientowanych i przestraszonych programem "Uwaga"
Ze strony fortuna.pl:
"Fortuna zakłady bukmacherskie"
"Początki istnienia najstarszej firmy bukmacherskiej sektora prywatnego w Polsce jeszcze pod nazwą Profesjonał Sp. z o.o., sięgają 1996 roku, kiedy to firma otrzymała licencję Ministerstwa Finansów na urządzanie i prowadzenie działalności w zakresie zakładów bukmacherskich. Profesjonał nieustannie rozwijał i optymalizował swoją sieć punktów. Profesjonał od dłuższego czasu był członkiem międzynarodowej grupy FORTUNA, skupiającej firmy bukmacherskie, która jeżeli chodzi o założenie – wiedzie prym jako historycznie pierwsza w regionie Europy Środkowej. Profesjonał na przełomie roku 2007/2008 zmienił nazwę na Fortuna zakłady bukmacherskie, tym samym stał się nieodłączną częścią grupy Fortuna. To właśnie Fortuna była pierwszą w historii firmą bukmacherską, która powstała w nowych warunkach po listopadzie 1989 w byłej Czechosłowacji. Stało się to dokładnie w południe 1 maja 1990r., a jej otwarcie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem. Fortuna od samego początku rozszerzała sieć punktów i rozwijała system komputerowy. Z wizją dalszego rozwoju w krajach Europy Środkowej, już w 1991 roku Fortuna rozpoczęła budowę partnerskiej sieci na Słowacji. W roku 2006 firma Terno zmieniła nazwę na Fortuna. W chwili obecnej marka Fortuna weszła również do Polski. Zmiana nazwy Profesjonał na Fortuna zakłady bukmacherskie przyniosła kilka korzyści, które powinny nie tylko poszerzyć portfolio produktów, ale również poprawić jakości usług. W chwili obecnej do dyspozycji klientów pozostaje 360 punktów na terenie całej Polski.
Pzdr.
Ze strony fortuna.pl:
"Fortuna zakłady bukmacherskie"
"Początki istnienia najstarszej firmy bukmacherskiej sektora prywatnego w Polsce jeszcze pod nazwą Profesjonał Sp. z o.o., sięgają 1996 roku, kiedy to firma otrzymała licencję Ministerstwa Finansów na urządzanie i prowadzenie działalności w zakresie zakładów bukmacherskich. Profesjonał nieustannie rozwijał i optymalizował swoją sieć punktów. Profesjonał od dłuższego czasu był członkiem międzynarodowej grupy FORTUNA, skupiającej firmy bukmacherskie, która jeżeli chodzi o założenie – wiedzie prym jako historycznie pierwsza w regionie Europy Środkowej. Profesjonał na przełomie roku 2007/2008 zmienił nazwę na Fortuna zakłady bukmacherskie, tym samym stał się nieodłączną częścią grupy Fortuna. To właśnie Fortuna była pierwszą w historii firmą bukmacherską, która powstała w nowych warunkach po listopadzie 1989 w byłej Czechosłowacji. Stało się to dokładnie w południe 1 maja 1990r., a jej otwarcie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem. Fortuna od samego początku rozszerzała sieć punktów i rozwijała system komputerowy. Z wizją dalszego rozwoju w krajach Europy Środkowej, już w 1991 roku Fortuna rozpoczęła budowę partnerskiej sieci na Słowacji. W roku 2006 firma Terno zmieniła nazwę na Fortuna. W chwili obecnej marka Fortuna weszła również do Polski. Zmiana nazwy Profesjonał na Fortuna zakłady bukmacherskie przyniosła kilka korzyści, które powinny nie tylko poszerzyć portfolio produktów, ale również poprawić jakości usług. W chwili obecnej do dyspozycji klientów pozostaje 360 punktów na terenie całej Polski.
Pzdr.
edi8
zgadza się, ale jak minister usłyszał słowo "fortuna" to nim zatrzęsło (ze strachu)... i zakazał wszystkim "fortunom" :)
Pzdr.
zgadza się, ale jak minister usłyszał słowo "fortuna" to nim zatrzęsło (ze strachu)... i zakazał wszystkim "fortunom" :)
Pzdr.
HELUSIA kogutowi sie nic nie pomyliło i kogut kuma,napisalas ze kogut nie mysli,otoz kogut nie jest od myślenia tylko grania i zarabiania a to mu wychodzi.Natomiast wszystkie myslace HELE maja tylko strat wiele,i graja tylko w niedziele,biedni sa faceci co maja taka Hele.Pozdrawiam
AKLIM nikt tak bardzo przestraszonym nie jest bo jak teraz losują 40 liczb dziennie z 80 to chyba nie ma teraz lepszej gry jak multi.Chyba lepiej grac w gre gdzie losują 35 liczb z 80 niz trafic na przykład nawet taka floride gdzie losują 5 z 36.Co dziennie mamy 2 zakresy do wygrania.Jak tylko sie nic nie zmieni to zyc nie umierać,napewno beda zmiany w maszynie bo to juz widać gołym okiem,my ich nie zauważymy,bo to bedzie kosmetyka,czyli zmniejszenie nadmuchu,i inne zabiegi bo jak widac teraz i jeszcze parę losowań zrobiły sie kominy liczb które wychodzą,a to bardzo nie dobry sygnał dla multi.Cos na pewno pokombinuje bo to jest tak jak z autem i to nowym,zaraz jedziesz do mechanika bo stwierdzasz ze cos nie dzila tak jak powinno ale musisz sie przejechać 2000 km i wtedy do fachowca.Pozyjemy zobaczymy ale niech tak zostanie,nawet z tym kursem euro bo jak by nie patrzeć zawsze troche więcej kasiorki wpada a akurat w tym biznesie o to chodzi.Pozdrawiam
Kogut o jakich kominach ty gadasz :p chyba o tych co z rana wchodzisz i piejesz (zart zebys sie nie urazal). Narazie wszystko jest OK z liczbami nie ma jakiegos zdecydowanego faworyta choc ostatnimi czasy para 77,78 robi wielka furore.
Szanowny ph2008 masz racje ,ja tylko zasygnalizowałem temat,bo przyznasz ze jest to takie malo spotykane zjawisko,ale masz racje niech tak zostanie.Ja sie nie obrazam jak ktos ma inne zdanie ,i szanuje takiego gracza bo zawsze pisze ze ja nie mam patentu na wiedzę.Po obserwujemy zobaczymy,ale takie mam swoje pierwsze spostrzeżenia ,ale to za mala baza zeby cos wywnioskowac.Pozdrawiam i dzis wysyłam 76 oraz 74 do oporu az wyjdzie,na progresje.
HELUSIA przegapiłem twoj wpis,Ale masz racje ze od grania a nie od pisania.Nawet bym nie smial wyprzedzić tego co nie gra,a pisze 40 wpisów na 18 godzin.Helusia powiedz mi z kad przybywasz ,jakia masz technikę grania napisz cos o swoich osiagnieciach,jakie masz sukcesy w co grasz i wogole cos więcej o sobie bo juz wakacje sie zaczely i moze juz odebrals świadectwo z podstawówki i teraz sie nudzisz.Cos wiecej o sobie,bo tak to jesteś jak murzyn na pasach.Kumasz o co chodzi.
kogucik od jakiej kwoty zaczynasz gre na 1 liczbe?
MADZARYNA1 teraz zaczynam od 49 zeta na liczbę.Wydaje mi sie ze za więcej mozna by bylo sprobowac tylko po co ,to nie ma byc metoda na zycie,tylko taka przyjemnosc ,a ponieważ nigdy nic za friko mi nie wpadło to teraz sie ciesze jak cokolwiek wpadnie za friko wlasnie.Pozdrawiam
Co do poprzedniego wpisu faworytow narazie nie ma jesli chodzi o MM, bo maszyna sie zmienila i stare typy z ML mozna wyrzucic do analizy bo wydaje mi sie to bez sensu.
Mam prośbę, czy ktoś pamięta datę losowania, gdy w Kamieniu Pomorskim padlo dużo wygranych w multi ?
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c43b413bc.htm?sort=miasto_desc&page=5
Szukanie nie boli :)
Szukanie nie boli :)
Czy ktoś może jednoznacznie potwierdzić, że oba dzienne losowania w multi są na tych samych maszynach ?
Witam Wszystkich i pozdrawiam pogodnie!!!!.Na dzisiaj wytypowałem liczby na dwa losowania w MM i DL.MM:3,7,13,14,21,27,28,33,44,54,80,1,34,67,5.DL:3,7,13,14,20,21,27,28,32,33,34.Życzę dużo wygranych.Pozdrawiam.
tygodnik moda chude święte czyste niezalane
3,7,13
3,7,13
Powiem wam że jak na razie nie miałem problemu
a ja wczoraj pierwszy raz zobaczyłam losowanie o 14,00 az w szoku byłam normalnie:)
dzieki kogucik za odpowiedz mam jeszcze pytanie a jak nie padnie to potem za ile wysylasz
Leci:)!!!!!!!!!
dzieki kogucik za odpowiedz mam jeszcze pytanie a jak nie padnie to potem za ile wysylasz zeby sie oplacalo?
5,26,24,30,68,76,61,50,49,22,59,14,52,57,21,65,41,23,55-----35plus
Swoją drogą jak oni robią to śmieszne zbliżenie kul? Animacja komputerowa na żywo?
A może po prostu całość jest wielką ładną animacją. Podaje się 20 liczb i robi się ładna animacja 3D z maszyną losującą w tle.
poda ktos numery
madziaryna: wyniki są już od 5 minut. Prawy górny róg strony lub po prostu dział wyniki.
Moge wrzucic na jakis serwer do sciagniecia dzisiejsze losowanie MM niestety bez dzwieku i troche przycina ale jakosc dobra
Jak by nie bylo to 76 wyszło wiec nalezy sie cieszyć,i czekac na 74 wieczorkiem.Oby tak dalej szlo.Wszystkim gratuluje wygranej.Pozdrawiam
Witam.Jestem tu nowa i mam pytanie, czy wie ktos jak nazywa sie francuska gra 5/49 i hiszpanska 6/49.Jestescie bardzo uczynni wiec i moze mnie pomozecie. Bardzo prosze o odpowiedz.Z gory dziekuje.
moni28 hiszpańska(jesli chodzi Ci o tą co była w fortunie) to bono lotto
Frnacuska: SUPER LOTO , hiszpanska: LA Primitiva
Tutaj są wszystkie największe loterie
http://www.thelotter.com/LotterySearch.aspx?toDo=play&pageId=8
Tutaj są wszystkie największe loterie
http://www.thelotter.com/LotterySearch.aspx?toDo=play&pageId=8
piterex te hiszpanskie to są dwie jeslli ta co w fortunie była to napewno bono lotto sie nazywa.
Jesli chodzi o puszczanie w sts hiszpanskich to -1- tam oznacza tą LA Primitiva a -2- oznacza bono lotto.Na 100% bo ja to puszczam.
Może ktoś wie dlaczego w ofercie fortuny jest multi na jutro na 14
Moze marudze ellala i piterex ale na francuskiej stronie sa jakies dwie gry lottto i superlotto i w obydwu losuja 5/49 wiec nie wiem na jaka w sts sie w koncu gra bo okaze sie ze statystykę mam zrobiona na lotto a ja wysle na superlotto albo odwrotnie.Prosze pomozcie jeszcze raz.
W superlotto ostatnia data losowanych numerow to 13 marzec 2009 r. a w lotto wczorajsza czyli 17.06.2009 wiec chyba to jest ta lotto na ktora mozna grac w sts.?
MONI 28 jak masz ostatnie wyniki to sobie sprawdz w ktorej grze sa takie same i juz bedziesz wiedziec ktora jest ktora.Pozdrawiam
Czy ktoś mi moze wyjasnić dlaczego jak typuje 10 liczb to raz wchodzą na stonie a raz nie czy moze robię jakiś błąd przy wpisie
Jako ciekawostke moge napisac ze wygrany dzis kupon z liczba 76 wyslalem dokładnie o tej samej godzinie i minucie jak ten wygrany wczorajszy kupon czyli o 13:31:59 sekundę pozniej byla by juz nowa minuta.Moze to moja szczesliwa godzina ,nie wiem ale na pewno jutro o tej godzinie posle zakład.A to ze nie jest to fantazja to wczoraj na forum wpisalem godzine widniejaca na kuponie.Pozdrawiam
Koguciku mi sie zgadza co do losowania w dni tygodnia ta gra lotto bo superlotto wczoraj nie mialo losowania bo tak jak pisalam ostatnie wyniki to 13 marzec 2009 r.A wedlug sts losowanie mialo byc wczoraj to by sie zgadzalo.Bede jeszcze pytala u zrodła.Pozdrawiam
Może ktoś z was wie czy bukmacher milenium przyjmuje zakłady na multi-multi
moni, jak wysyłałem ostatnio kupon na lotto francuskie to była data losowania 17.06 czyli Lotto, więc pewnie tylko to mają.
kogucik nie odpisales mi na moje pytanie.pisales ze zaczynasz gre na 1 liczbe od 49 a pytalam za ile wyslesz jak nie padnie zeby sie oplacalo.Prosze o odpowiedz
MADZIARYNA1 zadalas konkretne pytanie:za ile wysyłasz liczbę na początku gry nie pisalas nic zeby ci napisać cala progresje ale chyba to potrafisz sobie sama obliczyć to jest proste wiec możesz to sama zrobić a ja nie znam twych mozliwosci i to ty sama musisz sobie swoja tabele zrobic dostosowujące ja do swoich mozliwosci finansowych,i pamiętaj to bardzo czasem droga gra i bardzo ryzykowna,wiec pomyśl czy chcesz tak grac.Moze zacznij robic progresje na mala stawkę i maly zysk teraz czy ten zysk ma byc staly czy rosnący,wiesz duzo jest skladnikow które musisz wziasc po uwagę do progresji.Ja swoja juz na forum przedstawiłem wiec tylko odszukaj,albo sama zrób nowa swoja na swoj portfel.Pozdrawiam
profesor1980 tak przyjmuje na godz. 14 i 22 , ale można grać na min. 2 liczby i nie możesz zagrać 1z2 ...za każdy zakład je 1zł
Nie doczytalem tych pytan jak gram zeby sie oplacala jak nie wyjdzie.Gram tak zaczynam za 49,75,115,177,271,415 to chyba ci juz wystarczy.Pamietaj to droga i niebezpieczna gra.Musisz bardzo czuwac nad wszystkim i umiec manipulowac progresja czasem rozbic na liczby,wiesz sa rozne sytuacje.pozdrawiam
MultiMulti W Milenium
Minimalna stawka 2 zl a 1 Zł za kazda kombinacje.
Minimalna stawka 2 zl a 1 Zł za kazda kombinacje.
Dzieki piterex. Chyba masz racje tylko ta jedna maja.Pozdrawiam i wysokich zycze.
wiecie że dziś o 14 padło 10/10 z plusem?ciekawi mnie tylko czy ktoś sam trafił czy na hybił-trafił...
poszedłem wydrukować wyniki o 14.25 i kolektorka dała mi wyniki losowania z dzisiaj z losowania o 14..i było dokładnie napisane oprócz tego padły też inne cenne wygrane...wez sobie wydrukuj to też będziesz wiedzieć że nie śćiemniam...
MADZIARYNA1, pamiętaj o tym, że w grze na progresje masz zysk rzędu 10 do 20 zł, a jedynie wsad jaki musisz płacić za każdym razem rośnie lawinowo. Przy ewentualnej wygranej nie zapominaj o kosztach jej uzyskania, a może się zdarzyć, ze te koszty Cię przerosną, bo nie każdy jest tak bogaty jak kogut by wytrzymać np: 10 próg progresji!!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
to sorry,myślałem że pod winikami np.z dzisiaj są aktualne wygrane z tego losowania wprowadziłem siebie w błąd i innych ):
typ na 22:00
3, 5, 13, 18, 21, 39, 42, 64, 67, 75
Niestety nie zdążyłem-zamknęli mi dziś przed nosem.
Może jutro się da coś naciupać - dziś po 14:00 15 pln na minusie
3, 5, 13, 18, 21, 39, 42, 64, 67, 75
Niestety nie zdążyłem-zamknęli mi dziś przed nosem.
Może jutro się da coś naciupać - dziś po 14:00 15 pln na minusie
Taki jestem szczesliwy bo wyszła liczba 74 ktora dzis na drugie losowanie obstawiłem.Dwa losowania i dwie liczby trafione.Jestem bardzo zadowolony.Gratuluje tym co wygrali.Serdecznie was wszystkich pozdrawiam.Tak sie ciesze .Dobranoc
A na jutro na 14 jak typujecie
Bo ja 31,66 to moje typy
Wyniki mozna odbierac juz od 14.20 pod warunkiem ze nie ma tam zdarzenia 100 czyli kurs euro,jezeli jest to zdarzenie to dopiero na drugi dzień niestety.Pozdrawiam
ale jaja
wracam z roboty, sprawdzam kuponik, a tu 5/5 o godz. 22.00 i 700 PLN do kieszeni
no nie wierzę... 13, 35, 47, 62, 74
yes yes yes
pozdrawiam wszystkich
wracam z roboty, sprawdzam kuponik, a tu 5/5 o godz. 22.00 i 700 PLN do kieszeni
no nie wierzę... 13, 35, 47, 62, 74
yes yes yes
pozdrawiam wszystkich
Ale my wierzymy, bo zatypowałeś tą piątkę również tutaj na multipasko :) Gratuluję również 7/10.
W Dużym Lotku znowu nic. Wyłudzają od ludzi pieniądze. Lepiej, żeby wróciły środowe losowania Dużego.
dzięki Pasko
niestety to 7/10 to tylko u Ciebie trafiłem (ale też frajda jest:), bo w realu gram tylko na 5 skreśleń...
Pzdr.
niestety to 7/10 to tylko u Ciebie trafiłem (ale też frajda jest:), bo w realu gram tylko na 5 skreśleń...
Pzdr.
Jeszcze spóźnione słówko do reni1 i nie tylko. Włączyłem monitorowanie dziesiątek, również tych, które nie zostały przyjęte i jeśli komuś kiedykolwiek przydarzyłoby się tego typu sytuacja, to będę już teraz w stanie powiedzieć co zostało zrobione źle i dlaczego 10-ka nie została przyjęta. Pozdrawiam
madziaryna1lPisałem Ci na GG jak grać jedną liczbą,progresją nie graj bo dużo stracisz,a przy tym utrzymójesz buków.POWTURZĘ CI JESZCZE RAZ I WSZYSTKIM GRAJĄCYM MAŁĄ KASĄ: Wybierz Sobie trzy liczby,na ,których Jesteś pewna i nimi graj pojedyńczo.Pozdrawiam.
Typóję na dzisiaj MMII losowanka:77,19,32,33,44,22,11,55,66,80,48,67,34,43
EH...JUZ NIE WIEM JAK TYPOWAC TE NUMERY...WYBIERAM ZAWSZE TE CO NAJCZESCIEJ CHODZA I NIGDY NIC NIE TRAFILEM ...CZASEM TYLKO JAKAS 4 NA 10 WPADNIE;(EHHH
aklim>>> gratuluję Ci trafienia 5/5 w ML , ale skoro napisałeś że wygrałes 700zł , to znaczy , iż zagrałeś w Totalizatorze Sportowym...W Totolotku ( Totomixie ) za 5/5 ML z bonusem jest do odebrania 1896,50zł za 2zł.
Na tym przykładzie różnicy wygranych: tej Twojej z zakładu za 2,5zł w TS i z zakładu za 2zł w Totolotku , widać jasno , gdzie warto grać...
Tak więc życzę Ci następnej 5-tki w ML , ale granej już u buka!
Pzdr.
edi8
Na tym przykładzie różnicy wygranych: tej Twojej z zakładu za 2,5zł w TS i z zakładu za 2zł w Totolotku , widać jasno , gdzie warto grać...
Tak więc życzę Ci następnej 5-tki w ML , ale granej już u buka!
Pzdr.
edi8
PASKO: warto chyba uaktualnić tę informację z nagłówka , że wyniki są tuż po 22.00 , bo obecnie są także tuż po 14.00 ..
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
Obecnie w Totolotku(Totomix) wysokość wygranej za 5/5 to 1915,50zł , tak dla jasności(opcja z kursem euro podnosi wygraną) .Pozdr.
Witam.Tak sie zastanawiam zupełnie teoretycznie ,co bylo by lepsze dla gracza który gra progresja,czy dwa losowania dziennie i wylosowanie 40 liczb ,czy jedno losowanie w którym by losowano 35 liczb.Bo zakładam ze 5 liczb sie w drugim losowaniu powtórzy.Moze to nie odgrywa zadnej roli a moze odgrywa nie wiem i pewnie do Końca nie bede wiedział.To takie moje marzenia senne z rana.Nie wiem co dzis zagram bo nie mam typów ale wiem ze kupon nadam o godz 13:31:20 tu raczej o minuty chodzi sekundy nie odgrywają roli,a moze sie uda wyslac ze będzie to 13 sekund.Jest jeszcze jeden korzystny aspekt tej podwójnej gry.Otoz grając progresja przy jednym losowaniu Musiałem grac zalozmy 10 dni zeby trafic liczbę,wiec 10 dni moje srodki byly zamrożone u nich,a teraz te same srodki mam zamrożone przez 5 dni bo tez jest 10 losowań.I teraz juz w 6 dniu moge je zainwestowac,a przedtem to byl 11 dzień.Czyli kasa sie szybciej kreci.Moze ma ktos inne zdanie ale dla mnie to korzystna zmiana te dwa losowania dziennie.Pozdrawiam