Wpisy użytkownika saskia
Łącznie 345 wpisów w archiwum, pokazane od nr 981 715. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila,też go jakoś nie trawię choć optycznie to taki poczciwy ale te garniturki przyciasne jakby robił za pół pensji
Witam wszystkich!Przed chwilą sprawdziłam bilansik i tak sobie myślę ,że upadek TS jest bliski i nieunikniony.Któregoś dnia z parek będą tylko połówki z trójeczek tylko parki ,piątki zaczną sie od trójek a dziesiątki od czwórek .I nikt już nie będzie grał bo i po co jak najwyższym celem TS będzie dążenie aby nie wygrał nikt.
Też byłam wczoraj na działeczce ale coś przerażliwie żarło i trzeba było uciekać
O ,żeby tak podwójnie wygrać ,to się nie zdarza ,a taki wpisik leci dwa razy sam z siebie
Tyle że muszę poczekać bo nie wysyłałam ,u mnie lottopustynia ,po 17 nie ma gdzie wysłać
Takie małe ,żółciutkie ,okrąglutkie ,a potem jak zwykle syf z gilem...
a wiesz Lila że tak go własnie nazwałam bo jak zaczęłam literować to wiedziałam ,że się pomylę ale brawo consi
rotator,wejdz na forum i pooglądaj sobie starsze tematy na stronach,myśle,że coś dla siebie znajdziesz
Witam wszystkich!Lila, skarbie ,nie miałam okazji ,wszystkiego najlepszego!!! i oby odtąd liczyły się tylko piękne chwile!!!
Spadam,gratuluję wygranych,michellex,13max33,medea,bolek, papatki i do miłego!
lila,mam przyjaciółke o tym imieniu i tak sobie skojarzyłam,bo wczoraj świętowała...
jano,lila,michellex,reniuszka,medea i wszyscy ...papatki i do miłego
Lila ,wszystkiego miłego naj... oraz kuferek w tym dniu uroczystym
Witam!no nie powiem ,żeby po tym drapaniu powiało jakimś optymizmem...
Witam wszystkich!Ja z życzeniami już teraz ,bo jak zacznę się szykować to może się okazać ,że zostało niebezpiecznie mało czasu i ...jutro będzie musztarda...Pasko , życzę Ci zdrówka i mnóstwo ciekawych pomysłów.Wszystkim przemiłym bywalcom czatu,również dużo zdrowia i mega wygranych.Pozdrawiam Sylwestrowo!
Ostatnio wybieram te co nie padają,ciekawe czy dziś będzie dc.serii
Witam wszystkich !Lila ,michellex.Pozostało 10 dni karnawału,może taki link lekko rozgrzewający?http://www.youtube.com/watch?v=eLhA4n5jJc0
Witam!Lila,fiolka,michellex,medea oraz sympatyczne pozostałe grono
Witam WSZYSTKICH!Kochani Zdrowych ,pogodnych Świąt Wam życzę!,wyobrażcie sobie że w tej paczuszce są piękne pisaneczki bo Pasko nic fajnego nie wymyślił na tą okazję.Pasko dla Ciebie również dużo radości na Wielkanoc!
islan.. to z uwagi na choróbsko co mnie powaliło ,leże i nic nie widać że mi będzie zdrowiej..
no dokładnie ,zapalenie okrzeli antybiotyk i szczekam jak ..misiek
wieczorem będzie połówka kuracji ,jak mi nie przejdzie to zaczne coś myśleć..
Witam! Co jest z tym losowaniem ? mam jakąś biała ściane i normalnie g... widze? Ma ktoś wiedzę na ten temat?
wczoraj pomyślałam,ze skoro jest transmisja w TV to u nas nie ma,ale u mnie akurat mąż okupuje telewizor o tej porze więc ja nie oglądam losowania dopiero czekam na nasze wyniki