Wpisy 1 116 118 – 1 116 217
18 września 2012 00:00 → 18 września 2012 05:58, 100 wpisów
jocia
jocia trafilas cos ostnio powyzej standardu?
Tragiczna godzina nadania zakładów:18.53 sekund 11,pogoda:ciemno,brak słońca,przyjmujacy:kobieta wiek średni,waga poniżej średniej,obsługa w normie:
Ja odnosze wrazenie ze trzeba grac na swoje wlasne obstawione liczby i z cierpliwoscia czekac moze na ten jeden dzien
jocia tak to jest z tymi wygranymi powyzej snandardu strsznie ich malo jak na lekrstwo
ja gram stalym zestawem od poltora roku na kazde losowanie jak wejdzie 10/10 to wkleje w profilu za 250 tys mnie nie porwa
dzisiaj sobie z glowy przed wyjsciem zapisalem 1,2,80 ale skusilo mnie na 7 skreslen inne liczby i jest tego efekt
zdjecie takiej 10z 10 to juz cos
dobrze by bylo jakis porzadny bonusik przy tym zlapac z plusem to juz bym nie wkleil
zakon13 250 k + bonus
albin multimulti mowi wszystkim milosnikom gier TS dobranoc i przy okazji zyczy wysokich wygranych
35, 66, 5, 10, 72, 17, 20, 27, 31 z tych mam jak do tej pory : 35,66,20,31 ale jeszcze nie skończyłam
TS spokojnie policzy i tak zrobi swoje zawsze jakas zamieni zeby pokazac kto rzadzi
ja tam do konca totalizatorowi nie ufam bo tam gdzie pieniadze to zawsze ich malo wiec kto ich wie ...
losowa to moze byla w latach 70-80 jak nie mogli policzyc 10 min przed losowaniem
krecili ale nie takie kiedys nie bylo kumulacji 20 mln co 1.5 miesiaca
no ale kupon kosztowal zlotowke, losowania mialy inny charakter wiec to normalne ze kumulacji nie bylo
kiedys to mogli komus zdrapke dac jako lapowke bo nie bylo podejrzen
kupon kosztowal 1 zl teraz 3 wyplacili 5 baniek a zgarneli ponad 20 to jest jak firma
dali 20 baniek na jutro a w sobote zarobili ponad 16 o to chodzi
nie do soboty tylko w sobote wyplacili 5 a ilosc zawartych byla 7 mln x 3 to ile?
zreszta co za roznica czy od piatku do soboty czy w niedziele wyplacili
no to policz ile bylo zawartych zakladow od poczatu powstania kumulacji a ile wyplacili do jutrzejszej kumulacji
jak masz i twierdzisz ze masz racje to naslij na nich inspekcje
wejdz w wygrane i masz ilosc zawartych zakladow a kwote wyplacona
ale co sie zgadza ze wyplacili 5 mln a zawartych bylo 7 mln x 3 zl co Ci sie tu zgadza
ale wylpacili 5 mln a zagarneli 21 mln przy 15 mln kumulacji czyli 21-5= 16 malo kto zarabia tyle w tak krotkim czasie
3 zl kupon , 25 % idzie z tego na kulture sport bla bla czyli zostaje 2.25 tak ? z tego 51 dla lotto czyli na wygrane zostaje okolo 1,11 teraz 7 318 580 * 1,11 masz 8 123 624 na wygrane wyplac 5 016 448 zl zł dodaj do poprzedniej kumulacji i bedzie kolo 20 na dzis
i pamietaj ze ta liczna zakladow jest szacowana przyblizona ale nie dokladnie
wiec sobie przekalkuluj i znajdziesz dlaczego taka kumulacja jest
no ale nikt w przyblizonej nie machnie sie o banke a co do sportu i kulture to bym polemizowal w takiej machinie finansowaj
przeciez w sobote juz na czysto powinno byc 20 mln po losowaniu a gdzie ta reszta co posla ludzie do wtorku ?
nikt charytatywnie nie prowadzi takich gier szczegolnie ze panstwo ma na to monopol wiec musi sie oplacac i to nie sa grosze
musze ta strukture gdzies znalezc jak sie rozkladaja pieniadze
dobra zmykam trzymaj sie i wysokich TS i tak robi swoje i nie wierze w uczciwosc ich postepowania dobranoc
mapy fajnie wygladaja dopoki nie trzeba rozkminiam nad poziomem wyzej ))