Wpisy użytkownika saskia
Łącznie 345 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 534 655. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Po ostatnich losowaniach chodzi mi po głowie takie "delirium blus" : pewniaki zamkną się na pierwszej stronie ,parek będzie z pięć ,trojek wcale ,piątki zaczną sie od trzech z pięciu a dziesiątki od 5/10
witaj medea,milan
witaj medea,milan
Witam wszystkich!!Byłam w piątek w żb,facet wkurzony,trochę się znamy więc pytam o powód.A on mi na to że był przed chwilą du..k z lotto i kazał mu zostawić sobie w kasie tylko stówę.Gość mówi:to z wygranymi będę odsyłał do dyrekcji,a on na to że dyrekcja zadba żeby mu ta stówa wystarczyła i gromko zarechotał ,a jakby mu tak poważnie nie starczyło to nich wyłoży ze swoich.Wnioski zostawiam czytającym,bo mój rozmówca trzymał telefon w ręku i mówi: miałem mu coś powiedziec ale już poszedł ,dzisiaj dziesiaty ,godzina trzynasta a o przelewie wypłaty na moje konto zapomnieli.
Witam wszyskich paskowiczów i życzę zdrowych szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz megawygranych kazdemu.
Witam Noworocznie i życzę wszystkim wspaniałego Roku 2014 i takich samych wygranych
Lila,dla Ciebie i Rodzinki a szczególnie dla Twoich urwisów życzę słonca na każdy dzień
Witam wszystkich!Lila !serdeczności dla Twoich słodziaków od cioci z Łodzi!
Dzisiaj na 14.00 nie miałam nawet jednej trafionej liczby.Masakra!
Witam! Mam pytanie :czy ktos zagrał juz na ten wynalazek z wizerunkiem Rembiszewskiego,czy to jakaś podpucha?
Witam wszystkich!Jeżeli ktos obserwował typowania po losowaniu i miał włączoną opcję "najczęstsze" mógł zaobserwować jak żadne z tych najczęstszych nie padały .Może powinniśmy wspólnie podjąć decyzję o niewyświetlaniu tej informacji ,a ujawnieniu jej dopiero po losowaniu.Pewnie nie wszyscy będą zadowoleni ale podawanie tej tabelki przed losowaniem na "tacy" jest porównywalne ze strzelaniem sobie w stopę.
Powiem więcej:nie wysyłać i nie typować.Pasko ,nie będziesz miał chyba tym despereratom za złe ,że wzięli urlop na żądanie"..
To, że w związku z powyższym czujemy się obrażeni i odtąd aż do jakiegoś czasu będziemy z dala omijać każdą żółtą budkę szerokim łukiem a oni mogą nas teraz tylko podrapac po pleckach...
Już widze te wyłupiaste ślepka i te opadnięte szczęki wierchuszki
Witam wszystkich!,emerytka ,wysłałam wczoraj i była bryndz a dzisiaj spóżnione...
medea 76 ,dzięki,powodzenia na ten kin i rozumiem masz go dzisiaj więc śle serdeczności...
medea76 10 marca to nie jest jakaś obiecująca data ,w religii chrześcijańskiej" określa ją "czterdziestu męczenników" ale można się z tym oswoić i żyć bez obciążeń...Tobie życzę dziś powodzenia...
Byłam ciekawa czy ktoś rozbił kumulację bo w dużego nie gram ale w takiej sytuacji może coś skrobnę na wtorek.
Zdrowych spokojnych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim multipaskowiczom życzy saskia
Chciałam zapytać tych co oglądali ,czy zepsuło się na wizji,czy tylko podali informację?
Obawiam się ,że nie dadzą dwóch losowań bo by wyszły w obu te same numery.A może ja się mylę?
Witam!Wszystkim typującym życzę szczęścia w Nowym Roku i wysokich wygranych w realu.
PASKO,może trochę szacunku dla ludzi ,którzy codziennie chcą zatypować parę numerków. Może przerzuć się na reklamy i daj sobie spokój z tym fajnym miejscem ,z którym niektórzy z nas związali się na wiele lat.Jeżeli nie mogę wpisać swoich typów ,żeby przy tym sto razy nie skasować paska allegro który robi Ci kasę,to myślę że chyba oszalałeś!!!?
« Poprzednie 100Kolejne »