Wpisy 1 517 695 – 1 517 794
1 maja 2013 00:00 → 1 maja 2013 00:45, 100 wpisów
Jandzia ciekawe w czym cię wnerwiam. Tym że mam trochę kultury i nie obrażam innych czy tym że jednak polacy to zawistny naród?
teraz sam się zdradzasz,,,....bezrobotny,pylcek detox,,,,menel,królmulti,,,,,,to te same osoby ,,,a niedługo będzie potwierdzenie.........narka
jakiej kultury brzeczysz ciągle to samo i w kółko macieju, zmien płyte
jesli wygrales to szczere gratulki, ale przestan nudzic czlowieku
agatkaa te leki co biorę powodują bezsenność,a jeszce bole w ciele,i porazona ręka tak,że nie wiem na którym boku zasnąć:
no widzisz jandzia a jednak zawistny naród i na dodatek bez kultury
agatkaa sluchaj czatachowy tam się co jakiś czas modla za chorych:
jandzia......jak mógł wygrać.....spójrz w wygrane czy jest wygrana 9/10x4.....nie ma i nie było....on ma wielką wyobrażnię .....bardzo wielką
jandzia
to ciezka i niebezpieczna choroba,ktora zagraza zyciu dlatego
wciaz jest na erce
to ciezka i niebezpieczna choroba,ktora zagraza zyciu dlatego
wciaz jest na erce
kroliku co ma piernik do wiatraka, nie pisze juz nic do ciebie bo za moment wyprowadzisz mnie z rownowagi, mysle ze jestes bardzo młodym niedojrzałym type
agatko zycze powrotu do zdrowia mężowi, a tobie wytrwałosci kochana w opiece nad nim, bedzie dobrze
agatkaa ja czytam czesto ksiązki o uzdrowieniach,ale choroba nie odpuszcza:
jandzia
boje sie kazdego telefonu, wejscia do szpitala, kazdej nocy
boje sie kazdego telefonu, wejscia do szpitala, kazdej nocy
Halapek przeczytaj sobie regulamin albo wróć do mojego wpisu na ten temat, bo już mnie nudzi każdemu z osobna to wyjaśniać
jandzia....ale on twierdził że wygrał x4......poprostu pogubił się w zeznaniach
a ty sobie przeczytaj ilość wypłaconych wygranych....zlicz je i też będziesz wiedział......i nie kłam już
halapek ja mysle ze on tak specjanie gada zeby nas zdenerwowac, a pies z nim tancowałniech szuka ***ow gdzie indziej
jandzia......to że się chwali......jego sprawa.....ale w żywe oczy mówić że czarne jest białe.....no to nierozumiem
halapek tacy ludzie tez są na swiecie, trzeb sie z tym pogodzic, mitoman, moze dzieciak nie ma innych sukcesow
Niezależnie od stawki trafienie w tabeli wygranych jest jedno, bo jedna osoba to trafiła. Jeśli tego nie rozumiecie to wasz problem
zlicz wysokość wypłaconych wygranych i będziesz wiedział o co chodzi.........na drugi raz okłamiesz bezbłędnie
no i chłopie widac ze mało wiesz bo zawsze podaja ile padło wygranych gdybys mial x4 to by podali wygrane 9/10 - 4
Trafienie jest na jednym kuponie i jest jedna 9/10, natomiast stawki nie są wykazywane w tabeli wygranych
no tak wszystkie rozumy zjadłes dzieciaku i prozna z tobą rozmowa
kroliku jeden
kroliku jeden
co to z królmulti pitolisz nie wygrales i daj spoko a jak nie to daj skan
jest coś takiego.....łącznie wypłaconych wygranych multi multi;......................niestety nie zmieściła się twoja niby wygrana
kroliku nie upieraj sie, jezeli sie wstydzisz ze naplotłes głupot na MP to zmien sobie nick i zacznij przygode z nami od nowa
królmulti powiem ci wprost ***olisz dyrdymaly ts podaje ilosc wygrwnych w tabelach czy to jest 1 9/0 czy 10x9/10 poda 1 9/10 lub 10 9/10
greg kroliczek moze sie zawstydził swoich bredni, wiec moja rada jest dobra
zmykaj chłopie poszukać innej metody oszukiwania....ta jest zbyt słaba
Więcej już nie zamierzam wam tego wyjaśniać. Nie wierzycie to nie wierzcie na siłę nie będę was przekonywał. A pieniążki sobie wybiorę po majówce.
królmulti daj ***a skan kiponu i bedzie ok a jak nie masz to s...............aj. z tego portalu bo nitk cie nie trawi klonie
powiem tak......jak tu ktoś coś większego wygra....bez problemu wrzuca w profil......jak wygrasz ...wrzuć i będzie ok......masz czas do końca majówki
Polacy to jednak zawistny i obłudny naród. Nie warto tu się chwalić sukcesem.
halapek tak bo sie cieszymy jak wygramy a ***ne klony tylko podjudzaja nasze nerwy k....sy je.....ne
a i zadzwoń do TS....niech ci wytłumaczą ten regulamin.....bo coś licho przeczytałeś
wpisac kazdy moze co chce,ja przezornie swego wieku nie podawałąm
halapek to znaczy ze to majtki bez majtek detox i inne k....wski klony
ja mam 92 i trzymam sie dobrze biegam pływam jaram i przyznam sie wam że jeszcze mogę w tym wieku
wsiadam w moje porshe laski wskakują i zapuszczam bita 4 OSIEMNASTKI TYLKO W MOIM SAMOCHODZIE
jandzia....o ile padła pomyłka......????
a 52 zostaw se na jutro
a 52 zostaw se na jutro
jandzia
halapek
halapek