Wpisy użytkownika saskia
Łącznie 345 wpisów w archiwum, pokazane od nr 273 435. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Myślę sobie czy nie lepiej by było,gdyby nasze typy ukazywały się dopiero po losowaniu.Pokazując jak obstawiamy ,dajemy powód do robienia nas w bambuko,albo taka gra w ciemno dla entuzjastów żółtych kulek.
Tak ale takie liczby gdzie typuje po kilkanaście osób jako pewniaka nigdy nie wchodzą..
Witam!Rozmowy ediego z kogutem bledną po wczorajszej nocy,"sztuka dialogu" siegnęła dna...
Witam!nie można "wejść" w Typowania,może ktoś spróbuje ,byłabym wdzięczna ,czy to w moim kompie taka blokada?
Witam!Pasko,coś grzebałeś przy czcionce,spojrzałam po typowaniu i taki takst,że typowanie przebiegło pomyślnie...,w pierwszej chwili przetarłam oczy bo coś mi sie nie zgadzało z dotychczasową formą,tamta była prostą czcionką i zdecydownie ładniejszą ,ta obecna zbliża sie do arabskich robaczków i już mi się nie podoba .To tyle ,pozdrawiam!
Witam wszystkich!Dzisiaj specjalne zyczenia dla Gały ,bo nie miałam okazji.Duzo szczęscia na nowej drodze życia.Choć wszyscy życzymy sobie dużych wygranych w lotto ,to ja życzę Tobie aby,decyzja jaką podjąłeś wczoraj była równie dużą wygraną.I tego się trzymaj!
Witam wszystkich!Pasko,jakie licho nie zaliczyło mi "piątki".,miałabym 4/5?
Witam !Czy ktoś wie co za licho zablokowało stronkę?Serwer padł,czy jakaś inna grubsza awaria?
No może...zdarzało się wcześniej ale nie tak długo .Ani wczoraj się nie mogłam dobić do strony ani dzisiaj rano
Może wtedy ktoś by się poczuł udziałowcem?...A tak władza skupiona w jednej osobie ,no teraz ...z roszczeniami
W tym miejscu muszę powiedzieć ,że Pasko jest otwarty na sugestie dot.stronki.Wszystkie moje zgłoszenia zostały "rozpatrzone",z jedną tylko uwagą: na wpis na dwa losowania czekałam prawie rok .Ale jest.
>lila,nie szkodzi,rzadko bywam,doba za krótka na wszystkie przyjemności..
Witam !Składam wszystkim kulkowiczom życzenia wspaniałego Sylwestra i szczęścia na cały udany Rok 2012 dodając mały żarcik:Ostatnie badania wykazaly, ze:
Wodka z lodem = atakuje nerki !
Rum z lodem = atakuje watrobe !
Gin z lodem = atakuje mozg !
Whisky z lodem = atakuje serce !
Wyglada na to, ze ten cholerny lod szkodzi na wszystko !
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich!
Wodka z lodem = atakuje nerki !
Rum z lodem = atakuje watrobe !
Gin z lodem = atakuje mozg !
Whisky z lodem = atakuje serce !
Wyglada na to, ze ten cholerny lod szkodzi na wszystko !
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich!
Witam !Tak zupełnie mimo woli spoglądam na profil i patrzę,że dziś mija trzeci rok jak tu wpadłam "na chwilę".Kto by pomyślał,że mnie to tak wciagnie...
Witam!Wczoraj pisałam ,że zaczynają od 21 kulki a tu dzisiaj od 28 ,bo te 2 piewsze to rzucili tak na rybkę
Parę osób wysłało rano kuponiki metodą na j...ł pies i nawet było 7/10 ja na skrybę i nic
Witam!Radosnych ŚwiĄT WIELKANOCNYCH I SŁONECZKA W SERCACH życzę wszystkim.Lila dzięki za zajączka ,bardzo mnie ucieszył szczególnie że dzisiejszy dzień w pracy sprawiał wrażenie ,że jeszcze chwila i wyciągnę "kopyta"
>HARTGE t o super ,ja minimalizuję potrzeby do skromnych zakupów i odeśpię
Witam wszystkich !Ja tak skromnie
,bo za chwilę będzie ściekac z monitora!

,bo za chwilę będzie ściekac z monitora!Ja też jeszcze się specjalnie nie ubierałam ,żeby się nie rozbierać...
Pozdrowionka dla wszystkich
,idę spalać kalorie...,dziś tylko pewniaczek ,może jak się przewietrzę to a wieczór będzie lepiej.
,idę spalać kalorie...,dziś tylko pewniaczek ,może jak się przewietrzę to a wieczór będzie lepiej.Witam wszystkich.Tak sobie myślę w jakim kolorze dziś polecą w te kulki.Oczywiście, oprócz żółtych.
ma dar do opowiadania ,lubię taki maraton,na końcu nie pamięta się żadnego dowcipu
No czytam że jest vakat prezesa Lotto,ale nie o prezesa chodzi ,tylko czy prezes ma głowę do interesu czy nie .Jak nie dadzą ludziom wygrać to pies z kulawą nogą przyjdzie do kolektury ot co .Proste ?
13max33 cz ywieczór się jeszcze nie zaczął czy chodzi raczej o jutro?
Ja bym powiedziała że nie o świeże powietrze chodzi .Jak mawiał mój znajomy "jak się dwóch zakłada /tu gracz i TS / ,to jeden jest głupi a drugi jast świnia/" i chyba nie potrzeba tłumaczyć kto kim jest- w kolekturze godzimy się na takie traktowanie,chyba że przestaniemy grać
A jak byśmy tak z jeden dzień nie typowali to może TS by zgłupiał i nie wiedział jak nam zrobić koło d...y
Witam wszystkich!Widze piwko,winko i atmosfera futbolowa na całego
kolorowych snów z kuleczkami albo piłeczkami jak tam kto ma upodobanie

...od reszty